-
Απλως δεν εχει πολυ μεγαλο ρολο στην ταινια.Μια απο τις αγαπημενες μου ηθοποιους απο εποχης Μartini .Αξεχαστος κ.....εεε ερμηνεια ηθελα να πω
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Αύριο, στις 22.00 στον ΑΝΤ1, έχει το 'Κώδικας Τιμής'.
Μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει...
Το τέλος είναι, απλά, απίστευτο!
εννοείς το 'Μen of honor' με Robert DeNiro - Cuba Gooding Jr. - Charlize Theron ή το 'Α few good men' με Jack Nicholson - Tom Cruise??? Χωρίς να είμαι σίγουρος, ο τίτλος μεταφράστηκε το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο στα ελληνικά
και τα δύο εξαιρετικά κατά την γνώμη μου.
Tο πρώτο πρέπει να εννοεί! Τουλάχιστον αυτό έχω δει να διαφημίζεται πρόσφατα....
Πολύ καλό.... Μην το χάσετε!!!Το A few good men το μεταφράζουν ως 'Ζήτημα τιμής'
-
Έχετε δει το Electra; Γνώμες;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχετε δει το Electra; Γνώμες;;;Potatoes...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Potatoes...
Λες; Για πείτε, για πείτε... Γιατί το χαλβαδιάζω καιρό τώρα. Να μην το πάρω ούτε σε DVD;
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Αύριο, στις 22.00 στον ΑΝΤ1, έχει το 'Κώδικας Τιμής'.
Μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει...
Το τέλος είναι, απλά, απίστευτο!
εννοείς το 'Μen of honor' με Robert DeNiro - Cuba Gooding Jr. - Charlize Theron ή το 'Α few good men' με Jack Nicholson - Tom Cruise??? Χωρίς να είμαι σίγουρος, ο τίτλος μεταφράστηκε το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο στα ελληνικά
και τα δύο εξαιρετικά κατά την γνώμη μου.
Tο πρώτο πρέπει να εννοεί! Τουλάχιστον αυτό έχω δει να διαφημίζεται πρόσφατα....
Πολύ καλό.... Μην το χάσετε!!!Παιδιά μιλάτε σοβαρά; Για εμένα είναι απο τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί στον κινηματογράφο. Πραγματικά λυπόμουν τα χρήματα που έδωσα. Γεμάτη αμερικάνικα πατριωτικά κλισέ,ένας Ντε Νίρο κάτω του μετρίου και ο Γκούτινγκ που μετά αυτή του την ερμηνία απλώς εξαφανίστηκε. Πέρα του κάστ η ταινία μου φαίνεται παιδικά γυρισμένη και κρίμα που παρουσιάζει τόσο επιφανιακά και πρόχειρα ένα κατα τα άλλα ενδιαφέρον θέμα (αληθινή ιστορία).
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Potatoes...
Λες; Για πείτε, για πείτε... Γιατί το χαλβαδιάζω καιρό τώρα. Να μην το πάρω ούτε σε DVD;
Apo nees kiklofories aksizoun to closer,epithesi ston stathmo 13 kai sta ixni tou xamenou thisaurou.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απεναντίας, παίζει και πολύ καλά μάλιστα! Το ντύσιμο '50's' σε αυτή τη γυναίκα είναι όλα τα λεφτά!Που να δεις και το γδύσιμο....
Πάντως την ταινία την έχω ξαναδεί και δεν μου φάνηκε κάτι το εντυπωσιακό. -
Απόψε και μέχρι να αρχίσει ο τελικός στο ΝΕΤ, ρίχνουμε και καμιά ματιά στον ΑΝΤ1.
Από τις 9 και μετά, προβάλλεται 'Ο Πιανίστας'
Είναι καλό -
ωραιο πρεπει να ειναι το κρουαζιερα χωρισ επιστροφη?
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Απόψε και μέχρι να αρχίσει ο τελικός στο ΝΕΤ, ρίχνουμε και καμιά ματιά στον ΑΝΤ1.Από τις 9 και μετά, προβάλλεται 'Ο Πιανίστας'
Είναι καλόείναι ΠΟΛΥ καλό. Η φρίκη του Β' Παγκοσμίου μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη. Eξαιρετικός ο Άντριεν Μπρόντι (έτσι πρέπει να τον λένε) στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
-
Εγώ πάλι,το βρήκα απλώς καλό...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εγώ πάλι,το βρήκα απλώς καλό...εσύ είσαι καλλιεργημένος σινεφίλ γιατρέ μου!
εγώ, πλέμπα! -
Εγώ μόνο Στάθη Ψάλτη ,Σπύρο...
...με έχεις μπερδέψει με άλλον γιατρό
-
-
Jason Statham rules
http://movies.apple.com/movies/fox/tran ... 2_m480.mov το link για να κατεβάσετε το trailer.
Ανακοινώθηκε και το 'Hitman' για το 2007. Agent 47: Vin Diesel
-
ερωτηση χαζη, απο ατομο που δεν ειναι και πολυ γνωστης του χωρου:
Υπαρχει καποιος κινηματογραφος στην Αττικη, που ξεκιναει καθε μερα νωρις το απογευμα και προβαλλει 3 η 4 ταινιες σιωεφιλ, η παραγωγες περασμενων δεκαετιων????
Κατι τετοιο εχω ακουσει....
Αντε ρε παιδια, γιατι εχω σκυλοβαρεθει, και δεν εχει τιποτα η τηλεοραση... (ασε που η Λολιτα ειναι ακομη Αγγλια και δε θα εχω με τιποτα να ασχοληθω μεχρι τον Οκτωβριο που θα ερθει... )
-
Mην πάτε να δείτε το απογοητευτικό 'θα κοιμηθώ όταν πεθάνω'...την,και καλά,νουάρ πατάτα με τους αφελείς διαλόγους,την απόλυτη επιπέδωση της σκηνοθεσίας,και το χωρίς σκοπό και στόχο σενάριο....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mην πάτε να δείτε το απογοητευτικό 'θα κοιμηθώ όταν πεθάνω'...την,και καλά,νουάρ πατάτα με τους αφελείς διαλόγους,την απόλυτη επιπέδωση της σκηνοθεσίας,και το χωρίς σκοπό και στόχο σενάριο....Ε, μεγάλε, λίγα τα λόγια σου για ταινίες που πρωταγωνιστεί ο Clive Owen.
-
ειδα το sincity
πολυ μου αρεσε η 2η ιστορια (αυτη με τον μικι ρουρκ και τον πιτσιρικα γουντ)
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]