-
Σιγά, δεν κάνω τέτοιες χακεριες. Αν είναι δεν θα βάλω. Κλάιν
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
αλλά βλέπω YouTube στο οποίο δεν έχω συνδρομή και μου σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις και τους βριζω και περνάει η ώρα.
Μα στο youtube σε υπολογιστή μπορείς να μην έχεις καθόλου διαφημίσεις τσάμπα . Για ποιον λόγο βλέπεις διαφημίσεις???
-
Για να τους βριζω.
-
Έχω Netflix,Apple,Amazon,Disney για τα παιδιά και σπασμένο.
Από όλα αυτά αξίζει μόνο το apple αλλά έχει πολύ μικρότερο περιεχόμενο από το νετφλιξ.
Αν δεν θέλεις σπασμένο το νετφλιξ είναι μονοδρομος -
Βλέπω, καταναλώνετε αβέρτα-κουβέρτα τις αμερικανοσαχλαμάρες.
Μην ξαναφερθεί στο φόρουμ φράσεις του τύπου «για τα αμερικανάκια» κλπ -
-
@yem said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
@monman2 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
μόνο ταινίες πριν την επικράτηση των ψηφιακών εφε
Έρχεται
https://collider.com/oppenheimer-no-cgi-christopher-nolan-explained/
Τον Νόλαν τον φοβάμαι σε ταινίες χωρίς εφέ μετά τη βλακεία το Dunkirk, και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα (το είδα σε cam χτες). Πάλι 3ωρη χλιαρή ταινία.
Επίσης είδα σε θερινό το τελευταίο mission impossible, άλλη χλαπατσα αυτή. Ευτυχώς ήμουν με παρέα και το διασκέδασα. -
@johnny-0 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
(το είδα σε cam χτες)
Δεν κρίνω προς θεού.
Αλλά όχι και Cam... Έτσι και αλλιώς τσάμπα θα το δούμε αλλά ας το δούμε (αυτό και άλλα πολλά) σε ποιότητα που να μπορείς να δεις την ταινία.
Τελευταία φορά πριν 15 χρόνια που προσπάθησα να δω Cam - και αυτή κατά λάθος - είχα τον limewire σε torrent με 5 χρόνια download Και έβλεπα κάτι τύπους στην αρχή της ταινίας να περπατάνε να πάνε να κάτσουν στα καθίσματα τους και άλλα τέτοια ωραία.
Και το avatar που είδα πατάτα μου φάνηκε, και το transformers mega πατάτα... -
Γενικά όλα πατάτες έχουν γίνει. Έφυγε μάλλον η παλιά γενιά παραγωγών και σκηνοθετών και οι νεότεροι βγάζουν βλακείες
-
Συγνώμη, αλλά πρέπει να είσαι αστεία πορωμένος (άλλη έκφραση ήθελα, αλλά δεν θέλω να προσβάλω) για να «ταλαιπωρείσαι» με κάμερες κλπ.
Και το CGI δεν είναι κινηματογράφος.Είναι gameplay demo, που δεν μπορείς να παίξεις κιόλας.Χάνετε χρόνο από τη ζωή σας, για να δείτε ταινία με τον τομ κρουζ;
Σοβαρά τώρα; -
@bassstarlet said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Συγνώμη, αλλά πρέπει να είσαι αστεία πορωμένος (άλλη έκφραση ήθελα, αλλά δεν θέλω να προσβάλω) για να «ταλαιπωρείσαι» με κάμερες κλπ.
Και το CGI δεν είναι κινηματογράφος.Είναι gameplay demo, που δεν μπορείς να παίξεις κιόλας.Χάνετε χρόνο από τη ζωή σας, για να δείτε ταινία με τον τομ κρουζ;
Σοβαρά τώρα;Ο Τομ έσωσε το holywood με τις ρεαλιστικά γυρισμένες ταινίες του και αποτελεί παράδειγμα , σχεδόν 60άρης συμμετέχει στα σταντ σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν θέλει να κάνουν cgi το πρόσωπο του στο σώμα του αντικαταστάτη του !
Αυτό θέλει φυσική κατάσταση και μυαλό ...Απο τους κάτω των 60 ηθοποιούς δεν μου αρέσει κανένας ,πολύ θηλυπρεπείς και συναισθηματικοί δεν δίνουν καλό παράδειγμα για την αρρενωπή στιβαρή αποφασιστική καθοδήγηση που χρειάζεται η οικογένεια και η κοινωνία.
Ο σύγχρονος άντρας μόνο ταινίες του κλασικού Χόλυγουντ 50-60 αντε τις ταινίες του Κλιντ Ιστγουντ του ΄70 πρέπει να βλέπει για να μπορεί αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των μετα μοντέρνων νεο μαρξιστών των αναρχικών περιβαλλοντολόγων και αντι-ανθρωπολόγων που προσπαθούν να μας γεμίσουν τύψεις για τα επιτεύγματα της ιεραρχικά δομημένης ανδροκρατούμενης καπιταλιστικής κοινωνίας.
Οι ταινίες του Κρουζ αποτελούν εξαίρεση και συστήνονται ...
-
Λίγα λόγια για τον Τομ.
-
Ως θεατής (έστω πρώην, δεν βλέπω πλέον ταινίες) δεν με ενδιαφέρει αν έσωσε το hollywood.
Δεν έχω μετοχές εκεί.
Μου προκαλεί αντιπάθεια (όχι βέβαια, τόση όσο ο Pitt που έχει ύφος «χάρη σας κάνω που αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μένα») όποτε βλέπω κάποια συνέντευξή του, δεν θα ακούσω κάτι ενδιαφέρον με νόημα, παρά χαζογελάκια και χαριεντισμούς, σε αντίθεση π.χ με τον Άρνολντ που «κρέμεσαι από τα χείλια του».
-
Ποιος κάθετε και βλέπει συνεντεύξεις του Μπραντ Πιτ;;;
Ο Τομ είναι ο τελευταίος καλός ηθοποιός δράσης από την παλαιά γενιά ηθοποιών. Όπως φυσικά και ο Τζορτζ ο Κλούνεϊ γενικότερα ως ηθοποιός και άνθρωπος του κινηματογράφου. Άλλο επίπεδο. Καμία σχέση με τους νεότερους
-
Ναι το έλεγαν αλλά τελικά το έκαναν.
Τώρα τίθεται το ερώτημα αξίζει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή για το νετφλιξ; Έχει καλο προϊόν;Εγώ έχω σύνδεση Τουρκίας και το δίνω σε 3 διαφορετικές περιοχές (φαίνεται και στα account) Και σε 3 διαφορετικά tv box τουλάχιστον η μία δικιά μου και ακόμα παίζουν.
Αν τα κλειδώσουν δεν θα ανανεώσω, δεν έχει και τόσο καλό περιεχόμενο. Με το stremio μια χαρά βολεύομαι
-
This post is deleted! -
Αν θυμάμαι καλά ο Όρσον Γουελς είχε πει άλλο πράγμα μεγάλος σταρ αλλά μεγάλος ηθοποιός.Στον Τον Κρουζ ταιριάζει αυτό το ρητό ισως περισσότερο από κάθε άλλον.Χαρισματικός σταρ,εμπορικότατος,έξυπνος επιχειρηματίας και πωλητής της εικόνας του αλλά και τρομερά προσηλωμένος στην τέχνη του!
Με τεράστιες επιτυχίες αλλά και μεγάλες αποτυχίες περισσότερο καλλιτεχνικά παρά εμπορικά.Η επιμονή του που είναι αξία αναγνώρισης δεν είναι κατά τη γνωμη μου λανθασμένα αφορα στην διατήρηση της αναμφισβήτητα εκπληκτικής φυσικής κατάστασης του και της εμφάνισης που αποτελεί προϊόν κόπου,στερήσεων,dna και φυσικά καλού πλαστικού!
Ο άνθρωπος είναι τρομερά επίμονος στο να ψάχνει την καλλιτεχνική αναγνώριση ακόμα και αν δεν βλέπει αποτέλεσμα τουλάχιστον από την πλειοψηφία του κοινού.Ανελέητο ψηστήρι στον Στόουν να του δώσει τον ρόλο στο γεννημένος την 4η Ιουλίου,ενώ ο σκηνοθέτης δεν τον ήθελε λόγω και της συμμετοχής του στο Top gun με αποτέλεσμα την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ!
Υπέμενε ισως τον πιο δύσκολο χαρακτήρα του Χόλιγουντ τον Κιούμπρικ,για έναν ροκο που ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν τον ήθελε αλλά θα μισουσε τον εαυτό του αν δεν τον είχε παίξει στα μάτια ερμητικά κλειστά!
Ήταν παρά πολύ καλός σε έναν δύσκολο ρόλο που δεν θα τον θυμάται κανείς στο Μανόλια και εξίσου κακος σαν Λεστα στην ταινία του Τζόρνταν!
-
Τον θυμάμαι σε έναν ρόλο που έκανε τον δικηγόρο. Πολύ καλή ερμηνεία. Αυτό το βλέμμα που είχε έβγαζε φλόγες από την φιλοδοξία ενός νέου δικηγόρου.
Έπαιζε μαζί του ένας ογκόλιθος του κινηματογράφου. Ο Τζακ ο Νίκολσον. -
Έχει παίξει και σε τεράστιες πατάτες οπως πρόχειρα θυμάμαι,knight and day,MI 2,η μούμια ,oblivion και αλλά.
Σε ταινίες που έπαιζε δίπλα σε πραγματικά καλούς ηθοποιούς είτε επισκιαζοταν λόγω αυτων είτε λόγω ρόλου.Πολ Νιούμαν,Νταστιν Χόφμαν,Φιλιπ Σιμουρ Χόφμαν κλπ.
Σε καθε περιπτωση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που έχει φτιαχτεί για τη μεγάλη οθόνη και η επιμονή και το τάλεντο του τον κρατουν στην κορυφη σχεδόν 40 χρόνια! -
Τον θυμάμαι σε έναν ρόλο που έκανε τον δικηγόρο. Πολύ καλή ερμηνεία. Αυτό το βλέμμα που είχε έβγαζε φλόγες από την φιλοδοξία ενός νέου δικηγόρου.
Έπαιζε μαζί του ένας ογκόλιθος του κινηματογράφου. Ο Τζακ ο Νίκολσον.Ζήτημα τιμης
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]