-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Προς τι η έκπληξη. Εσένα σου άρεσε, εμένα όχι...Γι'αυτο ακριβώς...
-
Είδα και γω τον Επίμονο Κηπουρό. Πολύ ωραία ταινία, με πολύ καλή σκηνοθεσία (ειδικά οι σκηνές με τα 'κουνημένα' πλάνα) και ευτυχώς δεν έκανε κοιλιά στο σημείο που φανταζόμουν...
Στο τέλος μου άφησε και μια αίσθηση ενοχής...
-
Μολις ειδα το 'manchurian candidate'. Αρκετα καλο. Αδρο καστ, καλες ερμηνειες κ σκηνοθεσια, οχι τοσο πολυ δεμενο σεναριο..
Οσο για τον ακεφαλο καβαλαρη, αντικειμενικα οσο κ να μην ειναι καποιος φαν του ειδους νομιζω οτι οφειλει να παραδεχτει τις καλες ερμηνειες κ την επιβλητικη γκοθικ ατμοσφαιρα. Υποκειμενα τωρα εγω απολαυσα την συγκεκριμενη ταινια γιατι παω αρκετα τοσο το ειδος οσο κ το συγκεκριμενο καστ. Για τους φιλους του ειδους συστηνω ανεπιφυλακτα κ το Vidocq -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Μολις ειδα το 'manchurian candidate'. Αρκετα καλο. Αδρο καστ, καλες ερμηνειες κ σκηνοθεσια, οχι τοσο πολυ δεμενο σεναριο..
Οσο για τον ακεφαλο καβαλαρη, αντικειμενικα οσο κ να μην ειναι καποιος φαν του ειδους νομιζω οτι οφειλει να παραδεχτει τις καλες ερμηνειες κ την επιβλητικη γκοθικ ατμοσφαιρα. Υποκειμενα τωρα εγω απολαυσα την συγκεκριμενη ταινια γιατι παω αρκετα τοσο το ειδος οσο κ το συγκεκριμενο καστ. Για τους φιλους του ειδους συστηνω ανεπιφυλακτα κ το VidocqΚαλά, εσένα σου άρεσε και το Sin City...
-
Καλά, εσένα σου άρεσε και το Sin City...
Γιατι, σε ποιον αλλο δεν αρεσε εκτος απο εσενα;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Οσο για τον ακεφαλο καβαλαρη, αντικειμενικα οσο κ να μην ειναι καποιος φαν του ειδους νομιζω οτι οφειλει να παραδεχτει τις καλες ερμηνειες κ την επιβλητικη γκοθικ ατμοσφαιρα. Υποκειμενα τωρα εγω απολαυσα την συγκεκριμενη ταινια γιατι παω αρκετα τοσο το ειδος οσο κ το συγκεκριμενο καστ. Για τους φιλους του ειδους συστηνω ανεπιφυλακτα κ το VidocqΤο Vidocq το περίμενα καλύτερο! Δεν ήταν κακό πάντως.
ΥΓ. Το Mr & Mrs Smith να το δω;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οσο για τον ακεφαλο καβαλαρη, αντικειμενικα οσο κ να μην ειναι καποιος φαν του ειδους νομιζω οτι οφειλει να παραδεχτει τις καλες ερμηνειες κ την επιβλητικη γκοθικ ατμοσφαιρα. Υποκειμενα τωρα εγω απολαυσα την συγκεκριμενη ταινια γιατι παω αρκετα τοσο το ειδος οσο κ το συγκεκριμενο καστ. Για τους φιλους του ειδους συστηνω ανεπιφυλακτα κ το VidocqΤο Vidocq το περίμενα καλύτερο! Δεν ήταν κακό πάντως.
ΥΓ. Το Mr & Mrs Smith να το δω;
-το ειδα χθες......... καλη σουβλακοταινεια.......
-περιοχη Β13 ====>>> γαματη.........
- ειδα και αυτη που παει ο ασπρος γαμπρος σε μαυρη οικογενεια και προσπαθει να τα βρει με τον πεθερο.......====>>> βλεπετε.....
-
Είδα χτες τις 'Τρείς ταφές του Μελκιάδες Εστράντα' και το συνιστώ. Οχι ακριβώς γουέστερν, αν και οι βασικοί ήρωες είναι cowboys. Καλό σενάριο και φωτογραφία και ο Tomy-Lee Jones όπως πάντα πολύ καλός. Να το δει και ο gavriil1 για το πως περνάνε από τις 2 πλευρές του Rio Grande
Ασχετο: πήγα μετά απο χρόνια σε Village (Μαρούσι) και απογοητεύτηκα: άθλιο! πως πάει ο κόσμος εκεί (αν είναι πάνω από 15 ετών) ?
Επίσης αρκετά καλό το Manchurian Candidate. Το σενάριο έκανε νερά κάποιες στιγμές αλλά γενικά 'σφικτό' και καλογυρισμένο και ο Washington πολύ καλός. Για DVD άριστη επιλογή.
Είδα τέλος και το Hitch (είχα υποσχεθεί στην καλή μου κωμωδία ). Ούτε για πίτσες-μπύρες δεν ήταν
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είδα χτες τις 'Τρείς ταφές του Μελκιάδες Εστράντα' και το συνιστώ. Οχι ακριβώς γουέστερν, αν και οι βασικοί ήρωες είναι cowboys. Καλό σενάριο και φωτογραφία και ο Tomy-Lee Jones όπως πάντα πολύ καλός. Να το δει και ο gavriil1 για το πως περνάνε από τις 2 πλευρές του Rio GrandeΑσχετο: πήγα μετά απο χρόνια σε Village (Μαρούσι) και απογοητεύτηκα: άθλιο! πως πάει ο κόσμος εκεί (αν είναι πάνω από 15 ετών) ?
Επίσης αρκετά καλό το Manchurian Candidate. Το σενάριο έκανε νερά κάποιες στιγμές αλλά γενικά 'σφικτό' και καλογυρισμένο και ο Washington πολύ καλός. Για DVD άριστη επιλογή.
Είδα τέλος και το Hitch (είχα υποσχεθεί στην καλή μου κωμωδία ). Ούτε για πίτσες-μπύρες δεν ήταν
δεν σου αρεσε το hitch ρε???? οκ , δεν ειναι κωμωδια αλλα ηταν ευχαριστη....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ασχετο: πήγα μετά απο χρόνια σε Village (Μαρούσι) και απογοητεύτηκα: άθλιο! πως πάει ο κόσμος εκεί (αν είναι πάνω από 15 ετών) ?Γιατί τί δεν σου άρεσε?
-
Καλά, εσένα σου άρεσε και το Sin City...Viper ουτε το Sin City σου άρεσε;
Εχουμε πολυ διαφορετικα γουστα!!Χθες ειδα το Flightplan. Ρε παιδιά αδικα το θάψατε τοσο πολύ το εργάκι! Μεχρι τη μεση δεν ηξερες τι γινεται και μετα ειχες αγωνια-περιεργεια να δεις πως θα αποκαλυφθει. Δεν ηταν καθόλου ασχημο και βλεπόταν ανετα!
Ενα μειονεκτημα του ηταν οτι αποκαλυφθηκε η απατη σχετικά νωρίς. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Χθες ειδα το Flightplan. Ρε παιδιά αδικα το θάψατε τοσο πολύ το εργάκι! Μεχρι τη μεση δεν ηξερες τι γινεται και μετα ειχες αγωνια-περιεργεια να δεις πως θα αποκαλυφθει. Δεν ηταν καθόλου ασχημο και βλεπόταν ανετα!
Ενα μειονεκτημα του ηταν οτι αποκαλυφθηκε η απατη σχετικά νωρίς.Συμφωνούμε!!! Και εγώ εχθές το είδα. Πού το είδες;
-
Συμφωνούμε!!! Και εγώ εχθές το είδα. Πού το είδες;Πλακα κανεις τωρα!! Στα ODEON Πλατεια (Θεσσαλονικη) το ειδα (επειδη δεν ειχε εισιτηρια για Harry Potter)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειδα και αυτη που παει ο ασπρος γαμπρος σε μαυρη οικογενεια και προσπαθει να τα βρει με τον πεθερο.......====>>> βλεπετε.....Συμπαθητικη τιποτα το συνταρακτικο, σε μερικες φασεις αστεια, αλλά μπορουσε και καλυτερα...
-
Ειδα επιτελους το Dogville! Καλο ηταν τελικα! Μου αρεσε η θεατρικη προσεγγιση του θεματος..
Πηγα και στο φεστιβαλ της Θεσ/νικης και ειδα εναν μονολογο του Κολλατου..Το ειδε κανεις? -
'fk Gaspar Gomez, and fk the fuckin' Diaz brothers! f**k'em all! I bury those cock-a-roaches!'
-
μόλις είδα μια πολυ ενδιαφέρουσα ταινια που θα βγεί
http://syrianamovie.warnerbros.com/
με George Clooney, Matt Damon..Υπάρχει κανα site ελληνικο που να λέει πότε βγαίνουν οι νέες ταινίες?
παλιότερα το είχε το cinenews.gr αλλα το σταμάτησαν.. -
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ασχετο: πήγα μετά απο χρόνια σε Village (Μαρούσι) και απογοητεύτηκα: άθλιο! πως πάει ο κόσμος εκεί (αν είναι πάνω από 15 ετών) ?
Γιατί τί δεν σου άρεσε?
Απειρος κόσμος (μάλλον δεν μ΄ αρέσει ο 'μαζικός' κινηματογράφος έτσι και αλλιώς)
Επιλογή ταινιών για -
Εγώ έχω ξεκινήσει και πηγαίνω στο ODEON απέναντι από το Village στο Μαρούσι. Οι αίθουσες είναι λίγο μικρότερες αλλα και ο κόσμος πολύ λιγότερος. Επίσης με την ειδική καρτούλα που παίρνεις πληρώνεις 1
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]