-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα του πω να σας μεταμορφωσει σε βατραχια:
Μονο εγω θα το δω ???
Κι εγω. Με την κόρη μου. Το Σάββατο.
Kι εγω!
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα του πω να σας μεταμορφωσει σε βατραχια:Μονο εγω θα το δω ???
Εναλλακτικα μπορεις να πας κ στο 'Μπομπ ο Σφουγγαρακης'!
Σοβαρα τωρα, δεν παιρνεις κανα DVD καλυτερα δεις τπτ οπως πχ human traffic ή in china they eat dogs; -
Οχι θελω να παω να δω Harry Potter
-
Καλα ρε πεισματαρη, να πας! Αλλα μετα μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησαμε!
-
και καλά κανεί, και εγώ λέω να το δώ
Ειναι το πιο σκοτείνο απο 3 λένε.. είδωμεν -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Ειναι το πιο σκοτείνο απο 3 λένε.. είδωμενΠεστα ντε
πληρωμενη απαντηση @ Κρουση
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειναι το πιο σκοτείνο απο 3 λένε.. είδωμενΠεστα ντε
πληρωμενη απαντηση @ Κρουση
Αν ειναι πολυ σκοτεινο να αναψουμε τα φωτα μην φοβηθητε!!!
Χιουμορ κανω ετσι;
-
χεχεχεχε...κοίτα είναι ωραίο να βλέπεις κάτι 'φαντασίας' που και πού να ξεφεύγεις. Πάντως και τα δυο πρώτα βλέποντουσταν ευχάριστα. Όποιος δεν τα έχει δει , τα προτείνει ο Σόκος. .δεν είναι όσο παιδικά όσο νομίζετε
-
Να ρωτήσω κατι κι εγω που από Χ.Π. δε σκαμπάζω; (χθες είδα το πρώτο μου στην τηλεόραση )
Ποσα τετοια εχουν γυριστεί βρε παιδιά και ποσα σκοπευουν να γυρίσουν ακόμα;
Βιομηχανία δολλαρίων...Μπροστα στον Μπερτον και τον 'Τσαρλι' του δεν υπάρχει κανενας Χ.Π.(τουλαχιστον από αυτό το ενα που είδα...)
-
Ειναι το πιο σκοτείνο απο 3 λένε.. είδωμεν
πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι αρεσει σε αυτη τη σειρα...
-
Γουστα ειναι αυτα......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να ρωτήσω κατι κι εγω που από Χ.Π. δε σκαμπάζω; (χθες είδα το πρώτο μου στην τηλεόραση )
Ποσα τετοια εχουν γυριστεί βρε παιδιά και ποσα σκοπευουν να γυρίσουν ακόμα;
Βιομηχανία δολλαρίων...Μπροστα στον Μπερτον και τον 'Τσαρλι' του δεν υπάρχει κανενας Χ.Π.(τουλαχιστον από αυτό το ενα που είδα...)
Έρχεται το επόμενο του Μπέρτον, και θα είναι ΚΑΛΟ μάλλον!!!
-
πεθανε και ο μιστερ μιγιαγκι πατ μοριτα σημερα...
-
Αυριο το βραδυ στο STAR,εχει το Family man,με τον Cage.Πρωταγωνιστει και μια Modena,αν θυμαμαι καλα.
Προκειται για εξαιρετικη ταινια.Δινει λαβη για πολλες σκεψεις...ΥΓ.Πως θα ηταν η ζωη σου,αν αντι για οχι,ειχες πει ναι;
-
Sword of Gideon
-
Αυριο το βραδυ στο STAR,εχει το Family man,με τον Cage.Πρωταγωνιστει και μια Modena,αν θυμαμαι καλα.
Προκειται για εξαιρετικη ταινια.Δινει λαβη για πολλες σκεψεις...ΥΓ.Πως θα ηταν η ζωη σου,αν αντι για οχι,ειχες πει ναι;
ωραια ταινιουλα!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Χωρίς να είμαι σίγουρος, η Φερράρι αυτή είναι 456. Παίζει και η Μεγκ Ράιαν. Καλή ταινιούλα, όντως σε βάζει σε σκέψεις
-
Eγω δεν μπορω να δω ταινια στην τηλεόραση. Βαριεμαι απο τις διαφημισεις και εκνευρίζομαι μεχρι που σε κάποιο σημειο το αλλάζω... Λιγες φορες το εχω καταφερει και κυριως αυτες που ειναι αργα και εχουν λιγοτερα διαφημιστικα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χωρίς να είμαι σίγουρος, η Φερράρι αυτή είναι 456. Παίζει και η Μεγκ Ράιαν. Καλή ταινιούλα, όντως σε βάζει σε σκέψεις
Η Τεα Λεονι παιζει.Αυτη που λες εσυ με την Μεγκ Ραιαν,ειναι η Πολη των Αγγελων.Επισης,καλη ταινια.
Θυμαμαι για Modena,παντως.Θα φανει αυριο.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]