-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Παιδιά αν κόψω την αναβολή μου το Σεπτέμβη πότε μπαίνω φαντάρος? Προλαβαίνω το Νοέμβρη ή πάω για καλοκαιράκι?Η προθεσμία για Νοέμβριο έληγε 31 Ιουλίου.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άκουσα φήμες ότι θα αυξηθεί πάλι η θητεία, επειδή δε τους έκατσε καλά με τους ΕΠΟΠ, ισχύει αυτό?χαιρετίσματα από Λέρο
Ναι, και θα ξεκινησει πειραματικα η αυξηση της θητειας με την σειρα σας στο Ναυτικο. Θα ξαναπατε στους 21μηνες.....
Λεγε ρε πεζο-ναυτη... πως τα πατε? Οι αξιωματικοι σας τι λενε? Ο Δικας σας? Σας δινουν καμια αδεια η los poulos?
-
Για να κάνεις εξάμηνο δεν αρκεί να έχεις διδακτορικό (ή και 1 χρόνο μεταδιδακτορικό). Χρειάζεται πρώτα να έχεις πάρει αναβολή (2ετούς διάρκειας) σαν διακεκριμένος επιστήμονας και στη συνέχεια είσαι υπόχρεος εξάμηνης θητείας.
Η αναβολή διακεκριμένου επιστήμονα δεν δίνεται εύκολα. Πρέπει - μεταξύ των άλλων - να έχεις συστάσεις από καθηγητές, αρκετές δημοσιεύσεις σε Referred Academic Journals, συμμετοχές σε ερευνητικά προγράμματα και πολλά άλλα. -
Σας ευχαριστώ όλους!
-
Ο χρήστης jarjap έγραψε:
Για να κάνεις εξάμηνο δεν αρκεί να έχεις διδακτορικό (ή και 1 χρόνο μεταδιδακτορικό). Χρειάζεται πρώτα να έχεις πάρει αναβολή (2ετούς διάρκειας) σαν διακεκριμένος επιστήμονας και στη συνέχεια είσαι υπόχρεος εξάμηνης θητείας.
Η αναβολή διακεκριμένου επιστήμονα δεν δίνεται εύκολα. Πρέπει - μεταξύ των άλλων - να έχεις συστάσεις από καθηγητές, αρκετές δημοσιεύσεις σε Referred Academic Journals, συμμετοχές σε ερευνητικά προγράμματα και πολλά άλλα.Σωστός.
-
Επίσης πάντα εξαρτάσαι από το πόσο αυτός που θα εξετάσει την περίπτωση σου θεωρήσει επαρκεί αυτά που έχεις κάνει. Δυστυχώς δεν είναι αντικειμενικά τα κριτήρια αλλά υπεισέρχεται και ο υποκειμενικός παράγοντας. Δεν είναι όμως αθρόες οι αιτήσεις και πάντα σχεδόν εξετάζονται ευνοϊκά.
Α και κανένας δεν αμφισβήτησε εσένα αλλά αυτό που έγραψες. Δεν γίνονται επί προσωπικού τα σχόλια! Μην παρεξηγείσαι εκεί που δεν πρέπει. Ελπίζω να τα καταφέρεις αν έχεις τις δυνατότητες.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Επίσης πάντα εξαρτάσαι από το πόσο αυτός που θα εξετάσει την περίπτωση σου θεωρήσει επαρκεί αυτά που έχεις κάνει. Δυστυχώς δεν είναι αντικειμενικά τα κριτήρια αλλά υπεισέρχεται και ο υποκειμενικός παράγοντας. Δεν είναι όμως αθρόες οι αιτήσεις και πάντα σχεδόν εξετάζονται ευνοϊκά.Α και κανένας δεν αμφισβήτησε εσένα αλλά αυτό που έγραψες. Δεν γίνονται επί προσωπικού τα σχόλια! Μην παρεξηγείσαι εκεί που δεν πρέπει. Ελπίζω να τα καταφέρεις αν έχεις τις δυνατότητες.
και εγώ το ελπίζω, γιατί πάνω απο εξάμηνο το θεωρώ χαμένο χρόνο...
-
Εχω μαθει οτι στο Ναυτικο καθεσαι 1 μερα μεσα και 1 μερα πας σπιτι σου ,γιατι δεν εχουν χωρο. Ισχυει κατι τετοιο? Επισης μου ειπαν οτι με το που ορκιζεσαι παιρνεις 15 μερες αδεια
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχω μαθει οτι στο Ναυτικο καθεσαι 1 μερα μεσα και 1 μερα πας σπιτι σου ,γιατι δεν εχουν χωρο. Ισχυει κατι τετοιο? Επισης μου ειπαν οτι με το που ορκιζεσαι παιρνεις 15 μερες αδεια- Eξαρτάται πού υπηρετείς.
- Όχι απαραίτητα. Εξαρτάται από την όρεξη του Διοικητή του Κ.Ε. Πόρος και του ΥΕΘΑ (δίνει κάποιες μέρες ο ένας και κάποιες ο άλλος) την ημέρα της ορκομωσίας, από το πόσο κοντά είναι οι εκλογές κλπ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
άκουσα φήμες ότι θα αυξηθεί πάλι η θητεία, επειδή δε τους έκατσε καλά με τους ΕΠΟΠ, ισχύει αυτό?
χαιρετίσματα από Λέρο
Ναι, και θα ξεκινησει πειραματικα η αυξηση της θητειας με την σειρα σας στο Ναυτικο. Θα ξαναπατε στους 21μηνες.....
Λεγε ρε πεζο-ναυτη... πως τα πατε? Οι αξιωματικοι σας τι λενε? Ο Δικας σας? Σας δινουν καμια αδεια η los poulos?
άστα να πάνε, 5 άτομα δύναμη έχουμε μείνει!! ένας ένας φεύγει για άδεια, 28-7
σήμερα παρατήρησα πως φύγανε πολύ κόσμος απ'τη Λέρο, άδειασε η παραλία. `Αντε να μπει νέα σειρά να ηρεμήσουμε λιγάκι -
Εχω μαθει οτι στο Ναυτικο καθεσαι 1 μερα μεσα και 1 μερα πας σπιτι σου ,γιατι δεν εχουν χωρο. Ισχυει κατι τετοιο? Επισης μου ειπαν οτι με το που ορκιζεσαι παιρνεις 15 μερες αδειαΓιατί τόσο άσχημα? 1-1?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχω μαθει οτι στο Ναυτικο καθεσαι 1 μερα μεσα και 1 μερα πας σπιτι σου ,γιατι δεν εχουν χωρο. Ισχυει κατι τετοιο? Επισης μου ειπαν οτι με το που ορκιζεσαι παιρνεις 15 μερες αδεια
Γιατί τόσο άσχημα? 1-1?
Καλά ρε, την παλεύετε;;; Το 1-1 είναι άσχημα; Μήπως γίνεστε προκλητικοί ορισμένοι εδώ μέσα; Υπάρχουν συνάδελφοι/φίλοι/γνωστοί που έκαναν 20 και 30 μέρες να δουν το έξω μέρος της πύλης, εκτός αν έκαναν κανένα περίπολο! Και μιλάτε για 1-1;;; Στρατό πάτε, όχι κατασκήνωση!
-
Kακομαθημενα
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γιατί τόσο άσχημα? 1-1?
Καλά ρε, την παλεύετε;;; Το 1-1 είναι άσχημα; Μήπως γίνεστε προκλητικοί ορισμένοι εδώ μέσα; Υπάρχουν συνάδελφοι/φίλοι/γνωστοί που έκαναν 20 και 30 μέρες να δουν το έξω μέρος της πύλης, εκτός αν έκαναν κανένα περίπολο! Και μιλάτε για 1-1;;; Στρατό πάτε, όχι κατασκήνωση!
+1
τον τελευταιο 1,5 μηνα πριν απολυθω για να βγουν οι αδειες ολων των σειρων που απολυονταν ημουν εξω 10 μερες (7 αδεια + 3 εξοδους). Τις υπολοιπες συνεχεια σκοπια. Και μερικοι μιλουν για το 1-1 ή για χαμενους 6 μηνες. Εγω εκανα 18 και δεν τους θεωρω χαμενους. Και που να μιλησουν και πιο παλιοι.
Που παμε ρε -
1-1 είναι άσχημα όταν στο σπίτι με τη μαμά σε πάει 0 μέσα 365 έξω για πολλάααα χρόνια.
-
Γιατί τόσο άσχημα? 1-1?
Ετσι ειναι αυτα γεροντια. Και εμενα ο πατερας μου εκανε 28 μηνες στρατο(μαζι με φυλακες). Τι θελετε δηλαδη? Να κατσουμε 2 και 3 χρονια με τροφη που δεν κανει ουτε για σκυλους και με τον καθε λερα,λεχριτη,βρωμιαρη στο διπλανο κρεβατι?
Στον στρατο δεν μαθαινεις να μενεις μονος (παρα πολλοι φοιτητες σπουδαζουν επαρχια και μενουν μονοι) ,αλλα μαθαινεις να μυριζεις το ποδι του διπλανου σου και να παιρνεις εντολες απο τον καθε τελειωμενο αμορφωτο χωροφυλακα.
-
οκ, αλλα και το να διαμαρτυρεσαι για ψυλλου πηδημα συνεχως ειναι εξισου pathetic...πρηζεις και τους διπλανους σου...
10 μηνες μενεις σε 3-4 στρατοπεδα, ας τελειωνει η υποθεση...λες και σε βαζουν να πας καμια εκστρατεια στο μετωπο συμπεριφερεται ενας μεγαλος αριθμος των εφεδρων...
ετσι και αλλιως ειναι απο τις τελευταιες ξενοιαστες περιοδους...
-
Στρατό πάτε, όχι κατασκήνωση!Μεγαλε, κανεις λαθος... Ναυτικο παμε, οχι Στρατο. Αλλο η βουρτσα και αλλο η 'χτενα'... μην τα βαζουμε στο ιδιο καζανι ολα. Το 1-1 για το ΠΝ Νασο δεν ειναι καλα...
Αυτο το 1-1 παντως ειναι πολυ βλαμμενο, καλυτερα παιζει το συστημα σε μοναδες/υπηρεσιες απομακρυσμενες οπου παει 15/15 η 20/10.... ξερεις ρε παιδι μου, μεσα 2 βδομαδουλες και μετα εχεις και τουλαχιστον ενα 10 ημερο να ξεχασεις που ησουν και τι εκανες τις προηγουμενες 15 μερες
-
Γιατί τόσο άσχημα? 1-1?
Ετσι ειναι αυτα γεροντια. Και εμενα ο πατερας μου εκανε 28 μηνες στρατο(μαζι με φυλακες). Τι θελετε δηλαδη? Να κατσουμε 2 και 3 χρονια με τροφη που δεν κανει ουτε για σκυλους και με τον καθε λερα,λεχριτη,βρωμιαρη στο διπλανο κρεβατι?
Στον στρατο δεν μαθαινεις να μενεις μονος (παρα πολλοι φοιτητες σπουδαζουν επαρχια και μενουν μονοι) ,αλλα μαθαινεις να μυριζεις το ποδι του διπλανου σου και να παιρνεις εντολες απο τον καθε τελειωμενο αμορφωτο χωροφυλακα.
φίλε red army το δουλειά κάνεις?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Γιατί τόσο άσχημα? 1-1?
φίλε red army το δουλειά κάνεις?
τι σχεση εχει αυτο;
Θητεία? Ωχωχωχ...