-
Υπομονή ρε συ!!! Τελειώνει!!!!
-
Μάρκο υπομονή φίλε η ουρά έμεινε μόνο.
Κώστα καλός πολίτης και σιδεροκέφαλος!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μάρκο υπομονή φίλε η ουρά έμεινε μόνο.
Κώστα καλός πολίτης και σιδεροκέφαλος!!!!thanks!
δεν θα ξεχάσω την ατάκα ενός φίλου στο πανεπιστήμιο
Χρωστούσαμε λίγα μαθήματα , 3-4 αλλά τα πιο δύσκολα (κβάντο κλπ) και μου λέει 'η ουρά έμεινε' αλλά αυτός είναι σκίουρος, όχι γάιδαρος -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair
εσύ πού ήσουνα?miatagreece
έχει γίνει, δε την πρόλαβαΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... και λεω ΕΥΤΥΧΩΣ... γιατι αμα ημουν λιιιιιιγο παρακατω (Λεσβος) δεν θα προλάβαινα ουτε να κλ@σσω απο τα πολλα στιγματα που θα περνουσαν...
Εμεις ειχαμε πολυ μετρια κινηση... μονο σε τιποτα ασκησεις στον Κολπο Ξηρου ειχαμε τρεξιμο, αλλα και αυτες μετριες σε μεγεθος.
Λοιπον... για πες Ναυταρα.... ΚΛΕΙΔΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ στην Secline, στην 'πρασσινη', στην 'κοκκινη'... κλπ?
Και το νου σου στην ΕΦΟΔΕΙΑ....
ημερήσιες ναι, μηνιαίες μόνο στη θεωρία
ποια εφοδεία?
κυριακή έχουμε επιθεώρησηπάμε μια δόξα στη θεά-θεά?
ΕΧΩ ΠΕΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΑ....
μηνιαιες, αχχχχ δεν ξερω αμα εχω ακομα τις αναλυτικες σημειωσεις που ειχα για την Secline... ευκολες παντος ειναι με το laser pistol. Και μην ξεχνας να αλλαζεις τις ημερομηνιες πλην weekend και επισημων αργιων
Ποια εφοδεια? ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΟΝΤΙΚΙ.... ΣΤΗΝ ΝΔΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ... Κλασσικα τυπακια στην ΝΔΑ... μια ζωη στελνουν το αθλιο μηνυμα 'πως με λαμβανεις' και ΠΑΝΤΑ ηθελα να τους απαντησω 'με πολλα παρασιτα ρε λακαμαδες' (για τους ασχετους με το ΠΝ και το δικτυο στα νησια... η ΝΔΑ στελνει στα τερματικα των νησιων μηνυματακι στο οποιο πρεπει να απαντησεις σε χρονο ευλογο για να τους αποδειξεις πως δεν κοιμασαι στην βαρδια στο ρανταρ και στο σηματωρειο)
Τελος παντων... τυπικο δικτυο ρανταρ ειναι και με πολλες αδυναμιες στον ελεγχο του και στον εξοπλισμο...
α ναι κατάλαβα, ναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν είναι τυπάκια, αλλά κοπέλες, επικελευστίνες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
α ναι κατάλαβα, ναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν είναι τυπάκια, αλλά κοπέλες, επικελευστίνες
Τρεχει τιποτα με αυτες τις κοπελες και δεν μας το λες?
-
λες να περάσω από ΝΔΑ να τις γνωρίσω?
-
και τυπικά πλέον η Γ'05 της Π.Αεροπορίας είναι παρελθόν.
οριστικό τέλος και η μπλε ταυτότητα στα χέρια.
καλές και κακές εμπειρίες.
Ηλίθιοι αλλά και καλοί άνθρωποι
χαμένος χρόνος αλλά και κάποιες σημαντικές στιγμές.Συμπεράσματα? Άπειρα...
Τέτοια κουβέντα μπορεί να κρατάει ώρες.ένα είναι σίγουρο. Ποτέ δεν γνωρίζεις τόσο κόσμο (σε ποσότητα αλλά και διαφορετικά επίπεδα) σε 1 χρόνο.
-
Αυτό το τελευταίο είναι το μόνο σίγουρο, Κώστα. Αντε, καλώς ήρθες ξανά μαζί μας.
-
Ευχαριστώ φίλε!
-
Καλός πολίτης Κώστα, και καλό κουράγιο από εδώ και πέρα ...
-
Καλός πολίτης Κώστα.
-
καλος πολιτης!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καπου πήρε το αυτί μου ότι αν έχεις πάρει διδακτορικό τίτλο από ίδρυμα του εξωτερικού,πας στρατό μόνον 6 μήνες.
Εψαξα λίγο και στην ιστοσελιδα του υπουργείου αμύνης αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Μήπως έχετε ακούσει εσείς τίποτα?Καλά μην τρελαθούμε τώρα! Που το άκουσες αυτό; Δεν τίθεται θέμα μειωμένης θητείας για τέτοιο λόγο.
τώρα που ήμουν Ελλάδα ρώτησα στην στρατολογία,
μου είπαν ότι αν κάνεις διδακτορικό στο εξωτερικό,και 1 χρονο μεταδιδακτορικό, πας στρατό μόνο 6 μήνες.
επίσης χρειάζεται ενα επιπρόσθετο χαρτί από το πανεπιστήμιο που εγιναν οι μεταπτυχιακές αυτές σπουδές. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
μου είπαν ότι αν κάνεις διδακτορικό στο εξωτερικό,και 1 χρονο μεταδιδακτορικό, πας στρατό μόνο 6 μήνες.
επίσης χρειάζεται ενα επιπρόσθετο χαρτί από το πανεπιστήμιο που εγιναν οι μεταπτυχιακές αυτές σπουδές.πολύ περίεργο, και πολύ καλό για να είναι αληθινό. Υποψιάζομαι ότι μάλλον ο υπάλληλος δεν ήξερε.
-
Παιδιά αν κόψω την αναβολή μου το Σεπτέμβη πότε μπαίνω φαντάρος? Προλαβαίνω το Νοέμβρη ή πάω για καλοκαιράκι?
-
Πρέπει να την κόψεις περίπου ένα μήνα πριν μπει η προηγούμενη σειρά από αυτή που θες να πας. Δηλαδή για να πας Νοέμβρη πρέπει να την κόψεις Ιούλιο-Αύγουστο, αν την κόψεις Σεπτέμβρη θα πας πιθανότατα Φεβρουάριο.
-
Γενικα πρεπει να κοψεις την αναβολη 3-3,5 μηνεςπριν.Δηλαδη αν θες π.χ. να μπεις μεσα τον Φλεβαρη την σταματας κατα τον Νοεμβρη.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
επίσης χρειάζεται ενα επιπρόσθετο χαρτί από το πανεπιστήμιο που εγιναν οι μεταπτυχιακές αυτές σπουδές.πολύ περίεργο, και πολύ καλό για να είναι αληθινό. Υποψιάζομαι ότι μάλλον ο υπάλληλος δεν ήξερε.
Δεν κατάλαβα τι εννοεις?
Στην αρχή είπα ότι άκουσα για αυτή την περίπτωση, και βγήκαν μερικοί και με αμφισβήτησαν.
Πήγα στην στρατολογία και το διασταύρωσα και πράγματι ισχύει.Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου.
-
Δεν έχω ύφος φίλε μου, απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση, γιατί έχω ασχοληθεί λίγο με τα στρατολογικά παλιότερα, παρακολουθώντας και ένα σχετικό φόρουμ, και δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Μακάρι να ισχύει, θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, αλλά στη θέση σου θα ρωτούσα και σε ένα ακόμα στρατολογικό γραφείο, αν με ενδιέφερε το θέμα.
Πάντα φιλικά.
-
άκουσα φήμες ότι θα αυξηθεί πάλι η θητεία, επειδή δε τους έκατσε καλά με τους ΕΠΟΠ, ισχύει αυτό?
χαιρετίσματα από Λέρο
Θητεία? Ωχωχωχ...