-
Τι αμαρτιες εχω κανει στη ζωη μου; Ειμαι γκαντεμης; Εχω πειραξει κανενα; Μηπως μου εχουν κανει μαγια; Μηπως ειναι ματιασμα;
Χθες το βραδυ βρισκομαι στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο για προσωπικους λογους. Ο δρομος εξω απο το νοσοκ ειναι τοσο πλατυς, που τα αυτοκινητα μπορουν να παρκαρουν καθετα στο δρομο και απο τις δυο πλευρες του δρομου. Ετσι κι εγω, παρκαρα διπλα σε ενα Astra και μπηκα μεσα. Θα πρεπει να ειμουνα κανενα τεταρτο μεσα οταν εγινε το κακο...
Ξαφνικα ακουγονται τα μεγαφωνα:
'Παρακαλουνται οι κατοχοι τον αυτοκινητων ταδε να πανε στα αυτοκινητα τους γιατι τους εχουν τρακαρει'
Παρολο το σοκ με το ακουσμα καταφερα και ετρεξα τα 300 μετρα αποσταση που ειμουνα απο το αμαξι, σε χρονο παγκοσμιου ρεκορ!!! Ουτε ντοπε να ειμουνα. Απο μακρια βλεπω σειρηνες περιπολικων, πυροσβεστικη και δε ξερω κι εγω τι αλλο.
Τι ειχε γινει; Διπλα μου ειχε παρκαρει μια BMW (ΕΥΤΥΧΩΣ). Πανω στη BMW ειχε πεσει ενα αγροτικο (απο αυτα που δεν εχουν καπω και ειναι κοφτά). Με τη φορα που ειχε το αγροτικο ειχε παρασυρει τη BMW, τo δικο μου, το Astra και ενα Mazda 2 και τα ειχε κανει ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ .
Αποτελεσμα: H BMW για πεταμα. Εγω εχω τα εξης: 4 πορτες, 4 φτερα, και οι δυο καθρευτες, ισως και ο μπροστινος προφιλακτηρας. Επισης οταν προσπαθουσε ο κοσμος να ξεκολησει τα αυτοκινητα, πηγα να βαλω μπροστα, αλλα για ενα περιεργο λογο ο συμπλεκτης ηταν σε αχρηστια. Επισης, η πορτα του οδηγου δεν ανοιγει ουτε με μάγια, κατι που με βαζει σε υποψια οτι ισως εχει παρει ΚΑΙ κολωνα. Τελος, κοιταζοντας το αμαξι υπαρχει υποψια ζημιας στο ψαλιδι που ισως να εχει στραβωσει λιγο.ΕΙΝΑΙ Η 4 ΤΡΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΤΡΑΚΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
(ξαλαφρωσα λιγο)Να πω οτι ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, αλλα ακουστε το λογο που εγιναν ολα αυτα. Στο αγροτικο μεσα ηταν πατερας και γιος οι οποιοι τσακωνονταν μεσα στο αμαξι και τραβουσαν το τιμονι ο ενας δεξια και ο αλλος αριστερα. Ενας αυτοπτης μαρτυρας ειδε το αμαξι να κανει ζιγκ ζαγκ και πριν καταληξει στα αμαξια μας ειχαν χτυπησει αλλα δυο αμαξια που ηταν στο αλλο ρευμα.
Το αγροτικο ηταν ασφαλισμενο και αυτυχως κανενας απο τους δυο δεν ηταν μεθυσμενος οπως μας διαβεβαιωσε η τροχαια. Οταν εφτασα κατω στο δρομο μεσα σε ολο το χαμό που υπηρχε προλαβα και ειδα μια δεκαρια ανθρωπους να προσπαθουν να λιντσαρουν το πιτσιρικα και την τροχαια να τον φυγαδευει τη τελευταια στιγμη.Και καλα ενταξει το ξερω οτι οι λαμαρινες φτιαχνουν. Ειναι δυνατον το αμαξι μου να φτιαχτει και να ξαναβγει στο δρομο χωρις να μου παρουσιαζει τριξιματα και λοιπες αλλες βλαβες;
ΕΛΕΟΣ!!!
-
Τι αμαρτιες εχω κανει στη ζωη μου; Ειμαι γκαντεμης; Εχω πειραξει κανενα; Μηπως μου εχουν κανει μαγια; Μηπως ειναι ματιασμα;
Χθες το βραδυ βρισκομαι στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο για προσωπικους λογους. Ο δρομος εξω απο το νοσοκ ειναι τοσο πλατυς, που τα αυτοκινητα μπορουν να παρκαρουν καθετα στο δρομο και απο τις δυο πλευρες του δρομου. Ετσι κι εγω, παρκαρα διπλα σε ενα Astra και μπηκα μεσα. Θα πρεπει να ειμουνα κανενα τεταρτο μεσα οταν εγινε το κακο...
'Παρακαλουνται οι κατοχοι τον αυτοκινητων ταδε να πανε στα αυτοκινητα τους γιατι τους εχουν τρακαρει'
Παρολο το σοκ με το ακουσμα καταφερα και ετρεξα τα 300 μετρα αποσταση που ειμουνα απο το αμαξι, σε χρονο παγκοσμιου ρεκορ!!! Ουτε ντοπε να ειμουνα. Απο μακρια βλεπω σειρηνες περιπολικων, πυροσβεστικη και δε ξερω κι εγω τι αλλο.
Τι ειχε γινει; Διπλα μου ειχε παρκαρει μια BMW (ΕΥΤΥΧΩΣ). Πανω στη BMW ειχε πεσει ενα αγροτικο (απο αυτα που δεν εχουν καπω και ειναι κοφτά). Με τη φορα που ειχε το αγροτικο ειχε παρασυρει τη BMW, τo δικο μου, το Astra και ενα Mazda 2 και τα ειχε κανει ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ .
Αποτελεσμα: H BMW για πεταμα. Εγω εχω τα εξης: 4 πορτες, 4 φτερα, και οι δυο καθρευτες, ισως και ο μπροστινος προφιλακτηρας. Επισης οταν προσπαθουσε ο κοσμος να ξεκολησει τα αυτοκινητα, πηγα να βαλω μπροστα, αλλα για ενα περιεργο λογο ο συμπλεκτης ηταν σε αχρηστια. Επισης, η πορτα του οδηγου δεν ανοιγει ουτε με μάγια, κατι που με βαζει σε υποψια οτι ισως εχει παρει ΚΑΙ κολωνα. Τελος, κοιταζοντας το αμαξι υπαρχει υποψια ζημιας στο ψαλιδι που ισως να εχει στραβωσει λιγο.ΕΙΝΑΙ Η 4 ΤΡΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΤΡΑΚΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ξαλαφρωσα λιγο)Να πω οτι ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, αλλα ακουστε το λογο που εγιναν ολα αυτα. Στο αγροτικο μεσα ηταν πατερας και γιος οι οποιοι τσακωνονταν μεσα στο αμαξι και τραβουσαν το τιμονι ο ενας δεξια και ο αλλος αριστερα. Ενας αυτοπτης μαρτυρας ειδε το αμαξι να κανει ζιγκ ζαγκ και πριν καταληξει στα αμαξια μας ειχαν χτυπησει αλλα δυο αμαξια που ηταν στο αλλο ρευμα.
Το αγροτικο ηταν ασφαλισμενο και αυτυχως κανενας απο τους δυο δεν ηταν μεθυσμενος οπως μας διαβεβαιωσε η τροχαια. Οταν εφτασα κατω στο δρομο μεσα σε ολο το χαμό που υπηρχε προλαβα και ειδα μια δεκαρια ανθρωπους να προσπαθουν να λιντσαρουν το πιτσιρικα και την τροχαια να τον φυγαδευει τη τελευταια στιγμη.Και καλα ενταξει το ξερω οτι οι λαμαρινες φτιαχνουν. Ειναι δυνατον το αμαξι μου να φτιαχτει και να ξαναβγει στο δρομο χωρις να μου παρουσιαζει τριξιματα και λοιπες αλλες βλαβες;
ΕΛΕΟΣ!!!
-
ΕΛΕΟΣ!!!
-
Μα ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια ζωα??????
Πω πω πω.....
Με ποσο πηγαινε ο κ@ρ@μ@λ@κ@ς για να παρει 4 αυτοκινητα στο διαβα του και μαλιστα με μεγαλες ζημιες συμφωνα με την περιγραφη σου??
Ευχομαι ταχεια αποκατασταση των ζημιων και να μην σου ξανατυχει τιποτε αλλο...
-
Πραγματικά γκαντέμης, τον ξέρω τον δρόμο στο ΠΕΠΑΓΝΗ, είναι να μην σου τύχει....Υπομονή Μάνο, θα φτιάχτεί κι αυτό....
-
Φυσικά η αστυνομία ήρθε μετά, όλο μέτα έρχεται, όλο κάτι γίνεται και έρχεται μετά.
Φίλε μου σε καταλαβαίνω, σκέψου όμως να ήσουν μέσα στο αυτοκίνητο σου, και να περίμενες κάποιον, πάλι καλά να λες. -
Ήμαρτον φίλε μου...
Τρομερή γκαντεμιά...
Τι να πώ ????
-
Ηρεμησε, τα σιδερα φτιαχνονται, απλα θα ταλαιπωρηθεις λιγο... ευτυχως που δεν υπηρχαν θυματα...
Θα τρεξεις λιγο αλλα το αυτοκινητο θα το ξανακάνεις κουκλα
-
Είναι να μην σου κάτσει κάτι τέτοιο, όντως.
Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανείς, θα πώ κι εγώ, και μακάρι να μην σας ταλαιπωρήσει η ασφαλιστική για τις ζημιές... -
Τι να πω, τι να πω;
Ευτυχως που δεν χτυπησε κανενας και εχουμε ολοι την υγεια μας. Απο κει και περα... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!
Δε ξερω τι αλλο να πω... -
... το να φυγεις απο την κρητη, το εχεις σκεφτει ???
-
Μεγάλη ατυχία...
Φτιάχτο σε όσο καλύτερο φαναρτζίδικο μπορείς και πούλα το να φύγει η γκαντεμιά. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μεγάλη ατυχία...
Φτιάχτο σε όσο καλύτερο φαναρτζίδικο μπορείς και πούλα το να φύγει η γκαντεμιά.Εδω ειναι το θεμα. Να φτιαχτει, αλλα πού να πουληθει και πιο σημαντικο ειναι ΠΟΣΟ, αφου λιγο να κοβει το ματι καποιου, αν το κοιταξει θα το βγαλει σαραβαλο.
-
Πραγματικά κρίμα, αλλά αυτά γίνοντε
Θα ήθελα να μάθω, από περιέργεια και μόνο, ποιος πληρώνει τις ζημιές σε αυτή την περίεργη καραμπόλα? Το αγροτικό τους πληρώνει όλους? Ή μόνο τον πρώτο που χτύπησε? -
ωχ ωχ
περαστικά στο αμαξάκι σου -
Περαστικά Μανώλη...πω πω το ζώο, καλά εάν δεν τον φυγάδευε η τροχαία θα έτρωγε από μένα (εάν ήμουν στην θέση σου) τρελό «μπουκέτο»...
Τώρα τι θα έκανα μετέπειτα, θα το έφτιαχνα κ θα το πούλαγα.
Πάντως είναι να είσαι γκαντέμης.
Οταν ήμουν φαντάρος πάρκαρα το αυτοκίνητό μου σε ένα στενό σοκάκι που χώραγε 1 αμάξι παρκαρισμένο 1 να περάσει στην τσίτα.
Δεν είχα ποτέ ούτε μία γρατζουνιά.
Το πάρκαρα τις προάλλες σε ένα δρόμο που χωράνε 3 παρκαρισμένα και 3 να περνούν (όλα παράλληλα με τον δρόμο) για 3 ώρες και μου έσπασαν τον καθρέφτη!
Αφού όταν το είδα, ΓΕΛΑΓΑ...Anyway sorry για την φλυαρία...
Κ πάλι περαστικά!
-
Να απαιτησεις να παει το αυτοκινητο στον παλιατζη και να σου δωσουν αποζημιωση ωστε να παρεις ενα μεταχειρησμενο στην ιδια κατασταση σαν το δικο σου!
Το να φιαχτει ειναι ασυμφορο αν η επεισκευη φτανει περιπου το μισο της τιμης που εχει ενα αντιστοιχο!
Αν εχουν στραβωσει κυρια δομικα σημεια, οπως πορτες, ουρανος, δοκαρια πισω απο τα φτερα, τοτε δεν αρκει το ξεστραβωμα, αλλα θα απαιτησεις την αντικατασταση τους, αν δεν το κανει η ιδια η ασφαλιστικη εταιρια!
Αυτο εχει σχεση με την παθητικη ασφαλεια!Η στραβωμενη λαμαρινα δεν εχει την ιδια αντοχη αν της ζητηθει να κανει αυτο που πρεπει σε μια ερχομενη συγκρουση!
Αυτο ισχυει σε Ευρωπαικα κρατη και γιαυτο βλεπεις στον παλιατζη τελειως καινουργια αυτοκινητα που εχουν παραμορφωθει πολυ λιγο αλλα σε σημεια που αν δεν αντικατασταθουν λαμαρινες δεν εκπληρουν πλεον τις προδιαγραφες ασφαλειας!Για παραδειγμα, αν χτυπησεις την πορτα σου και μπει μεσα πανω απο 2 ποντους σε ενα σημειο, στην μεση ας πουμε, τοτε αλλαζουνε την πορτα γιατι εχει παραμορφωθει και η λαμαρινα που ειναι μεσα στην πορτα και σε προφυλασει σε πλαινες συγκρουσεις!
Σπυρος
ΥΓ1: Το αυτοκινητο σου δεν προκρηται να γινει οπως ηταν πριν, αν δεν παει σε καποιον που εχει μερακι και μαλλον παιρνει πολυ χρονο μεχρι να φιαχτει!Φυσικα η ασφαλεια δεν θελει να γινει μια τετοια καλη δουλεια και το κυριοτερο δεν πληρωνει για αυτο!
ΥΓ2: Δεν καταλαβα γιατι θα λυντζαρανε τον πιτσιρικα, αν κανεις καποιο παραπτωμα εχεις και την τιμωρια που οριζει ο νομος!Υπαρχουν νομοι για το ποιος εχει δικαιωμα να εξασκισει τον νομο(!) και αυτη η ειναι η αστυνομια!Αν καποιος αλλος χωρις δικαιοδωσια παρει τον νομο στα χερια του, τοτε κανει παραπτωμα που ειναι δικασιμο!Κανεις δεν ξερει πως συνεβει και αυτοι τρακαρανε τα αυτοκινητα, μπορει αυτη η αιτια που αναφερεις να την εβγαλε καποιος απο τους παρευρισκοντες μονος του!Η ανακριση απο την αστυνομια μονο μπορει να πει τι συνεβη στην πραγματικοτητα!Μπορει πχ να υπηρξε καποια τεχνικη βλαβη σαν αιτιο!
ΥΓ3: Το να πουλησεις ενα σοβαρα τρακαρισμενο αυτοκινητο χωρις να πληροφωρισεις τον επομενο ιδιοκτητη για αυτο ειναι απαταιωνια!
ΥΓ4: Τι συμβαινει σε αυτην την περιπτωση στην Ελλαδα?Ειναι κανενας που ξερει σιγουρα, οι ξερολες παρακαλω να πανε για καφε!
Εδω αν εχεις μια σοβαρη συγκρουση αυτοματα η ασφαλιστικη εταιρια βγαζει το αυτοκινητο εκτος κυκλοφοριας και η κρατικη εταιρια ετησιου ελεγχου των οχηματων, μετα την επισκευη δεν το παιρναει πλεον απο τον απλο ετησιο ελεγχο, αλλα απο ενα εξωνυχισατικο ελεγχο, μετρανε ακομα και με οργανα αποστασεις αναρτησεων και ξυνουν αντισκωριακα για να ελεξουν την ποιοτητα των κολησεων!
Πριν απο αυτον τον ελεγχο το εχει κοιταξει η ιδια η ασφαλιστικη εταιρια για να δουνε και αυτοι στα εργαστηριο τους οτι το αυτοκινητο εκπληρει την ασφαλεια!Αυτο για να μην δημιουργισει αυτο το αυτοκινητο αλλα ατυχημα που μπορει να εχει και νεκρους!Τοτε καποιος/οι εχουν να λογοδοτησουν με τον νομο για καποιο λαθος που κανανε! -
πωπω γκαντεμια...
Και οντως, τι να το πουλησεις, θα στο βγαλουνε σαραβαλο... -
Τι να πω βρε Μανώλη ατυχία και κρίμα. Πάρε κανένα λαγοπόδαρο βρε παιδί μου!! Ακόμα καλά καλά δεν ξεμπέρδεψες με την εγχείρηση και τώρα αυτό. Υπομονή τι άλλο; Δυστυχώς όλα είναι μες το παιχνίδι της ζωής. Ευτυχώς που είστε όλοι καλά αυτό πάνω από όλα. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα να μας πεις όλες τις λεπτομέρειες.
-
κάτι τέτοια συμβαίνουν και μετά βαράς το κεφάλι σου για να δεις από που βγαίνει άκρη, ποιός σε καλύπτει.. αυτό είναι το γαμώτο..
alfasud, τι να κάνει η αστυνομία μπροστά σε μια λαοθάλασσα που θέλει να $#%@%$Ρ@ τον δράστη ; θα τους πάει όλους στο αυτόφωρο; Πιστεύω πως ακόμα το λυντσάρισμα είναι η χειρότερη τιμωρία για κάποιον, έστω κι αν ζούμε στο 2005.. το κοινωνικό, εθνικό ρεζιλίκι.. γιατί ΖΩΑ ακόμα υπάρχουν γύρω μας..Βρίσκονται παντού..
Καποιος να με λυπηθει (HAPPY END)!!!!!!!!!!!