-
Τελικά ωραίο μεν αλλά ... !
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τελικά ωραίο μεν αλλά ... !Αλλά ???
-
Ωραίο, βασικά πολύ όμορφο, αλλά ... Γιώργο το 'αλλά' έχει σχέση με το προηγούμενο σχόλιο μου. Crossover εμφάνιση περισσότερη παρά SUV όπως οι άλλες δύο γενιές του. Καμπύλες και λεπτές φόρμες για ένα αμαξι που με αυτο το όνομα απλώς θα ήθελα να συνεχίσει να έχει γωνίες και τετραγωνους όγκους.
-
Συμφωνώ, νομίζω ότι του αλλάζουν πλήρως την φιλοσοφία. Επίσης γιατί στα πλάγια μου θυμίζει κάτι απο duster?
-
Κι αν του αφήσουν και αυτούς τους μικρούς καθρεπτες η ορατότητα θα ειναι περιορισμενη... Έχω μια ιδιαίτερη συμπαθεια στους μεγάλους καθρεπτες, ειδικά στα ογκωδη αμαξια.
-
και ελεγα οτι μου θυμιζει κατι απο τη θυγατρικη ινφινιτι
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Κι αν του αφήσουν και αυτούς τους μικρούς καθρεπτες η ορατότητα θα ειναι περιορισμενη... Έχω μια ιδιαίτερη συμπαθεια στους μεγάλους καθρεπτες, ειδικά στα ογκωδη αμαξια.Παναγιώτη εκθεσιακό είναι. Πιθανότερο σε παραγωγής να του βάλουν μεγαλύτερους.
Σχεδιαστικά δεν βλέπω ομοιότητες με αλλα πάντως, -στην Nissan έχουν ακόμα έμπνευση- και τους δείχνει ωραίο. Μου θυμίζει απλώς σαν στυλ περισσότερο το αγαπημενο μου CX7.
-
Πιστευω οτι ποιο πολυ ταιριαζει αυτο το σχεδιο για τον διαδοχο του QQ και λιγοτερο του X-TRAIL.
Συμφωνω οτι στο X-TRAIL ταιριαζουν γωνιες και χαρακτηρας SUV, εκτως και αν εχουν σκοπο να τετραγωνισουν τις γραμμες του νεου QQ και να κλεψουν την παρασταση απο τον ανταγωνισμο με αυτο τον τροπο,
αφου αρκετα νεα μοντελα εχουν αρχισει να μοιαζουν πολυ στο QQ. -
Να πω την αλήθεια ακόμα και τωρα το QQ μου φαίνεται πρωτοτυπο αισθητικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό που μπερδεψαν σχεδιαστικά τους όρους Crossover και Suv. Yeti, ASX κλπ.
-
Ο χρήστης johnathan έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. ..... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στέλνω και εδώ μήπως λάβω περισσότερες απαντήσεις.ΕυχαριστώΤελικα τι πηρες και σε τι τιμη, αν θελεις μας λες??
-
Αναβίωση Datsun
http://www.leftlanenews.com/carlos-ghos ... -2014.html
-
Η δυτική Αττική πανηγυρίζει.
-
they will only be sold in India, Indonesia, and Russia.
-
Για κάποιο λόγο φαινεται να προορίζεται σαν 'φτηνή' εταιρία για αγορές που δεν υπάρχει ως ξεχωριστή εταιρία η Dacia αλλα είναι με τα σήματα της Renault.
-
Τι θα πει για κάποιο λόγο, για λόγους όγκου πωλήσεων. Τι θα πάει να πουλήσει η Νισσάν στην Ρωσσία (όπου υπάρχει και η Λάντα), στην Ιν΄δια και στην Κίνα? Ινφίνιτι? Και πόσα θα δώσει από δαύτα? Ενώ με την φτηνούμπα θα μπει γερά (ελπίζει για την ακρίβεια).
-
Ρητορικο το ερωτημα! Η Datsun θέση Dacia σε χωρες που δεν υπάρχει θα έχει.
Πάντως αν μου έβγαζαν ένα τετοιο ...
μια χαρα θα μου στεκόταν και ας το έλεγαν και ... 120Υ!!! -
-
με προλαβες!!!
εδω ολο το αρθρο για το deltawing βασισμενο στο μοτερ τουρμπο του juke.. πολυ προχωρημενο απο καθε αποψη, οικονομια, αποδωση, κρατηματων...κ.λ.π.73% πισω 27% μπροστα το βαρος!!!
-
Κα λησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αλλαγή αυτοκινήτου. Έχω ένα Lancia ypsilon του 2004 (για τη σύζηγο) με 140.000 χλμ το οποίο καίει περίπου 8,5 λίτρα/100χλμ (μικτά). Το αμάξι έβγαλε πρόσφατα διάφορα προβλήματα (μέχρι και φλάτζα κεφαλής άλλαξα) και έδωαα αρκετά λεφτά.
Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω ένα μεταχειρισμένο micra του 2007-2009 (K12) 1.250 κε.
1)Πιστεύτετε πως θα δω διαφορά στην κατανάλωση;
2) Από άποψη αξιοπιστίας, βλαβών και κόστους συντήρησης θα έχω κέρδος;Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Συγκριτικά με το Υ; Αμφιβάλλεις;
Αν σ'αρέσει, καλορίζικο!
NISSAN FORUM