-
Συνεργασία Nissan –Δήμου Αθηναίων
Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. σχετικά για την προώθηση νέων τεχνολογιών και των οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δράσεων για τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης και συνεργασίας για την προώθηση των πράσινων τεχνολογιών στην αυτοκίνηση.
Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, η Nissan προτίθεται να μοιράζεται πληροφορίες και ιδέες σχετικά με την εγκατάσταση και την λειτουργία δικτύων φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, του σχετικού ενεργειακού εφοδιασμού του δικτύου, καθώς και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στην προώθηση της χρήσης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.Από την πλευρά του, ο Δήμος Αθηναίων θα εξετάσει την παροχή κινήτρων που θα κάνουν την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό, όπως φοροαπαλλαγές, εκπτώσεις/ πρόσβαση σε σταθμούς παρκινγκ και σε διόδια αυτοκινητοδρόμων, καθώς και την άρση περιορισμών κυκλοφορίας εντός του κέντρου της πόλης (όπως δακτύλιος, λεωφορειολωρίδες κτλ). Επίσης προτίθεται να αναπτύξει οικονομικά και μη κίνητρα για τη δημιουργία και τη λειτουργία υποδομών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.
Προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία θα συσταθούν από κοινού ομάδες εργασίας, οι οποίες θα φέρουν σε επαφή τις εθνικές και τοπικές αρχές, τις εταιρείες κοινής ωφέλειας και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, προκειμένου να διατυπώσουν και να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο σχέδιο για την υλοποίηση και τη συντήρηση ενός ανοιχτού δικτύου κάθε είδους και τύπου φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Αθήνα.
[url]http://www.gocar.gr/news/feed/6407,Synergasia_Nissan_–Dhmoy_A8hnaiwn .html[/url] -
-
Λογικά ο διάδοχος του Note.
Το τωρινό μου άρεσε και σε εμφάνιση αλλα και σε συμπεριφορά ( Παναγιώτη ξέρω!!!) και σε επιδόσεις.
Τωρα αν έφτιαχναν καμια έκπληξη με ΜΟΝΟ ... 190άλογα ...
από το drive.grΤελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προωθούν και σε άλλα μοντέλα τους τον 1,6 DiG.
-
Το καινουριο μοντελο της nissan στην κατηγορια Β ονοματι Invitation http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14034 http://www.autoevolution.com/news/nissa ... 42418.html.Το NISSAN 370Z του 2013 ανανεωμενο στην εμφανιση http://www.autoevolution.com/news/nissa ... eryWrapper .Και οι αυξημενες πωλησεις 15% του Ιανουaριου στην Ευρωπη ,ενω ακμαζει στις πωλησεις σε μια περιοδο που αρκετες αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν χασει αρκετα στις πωλησεις με πρωταγωνιστικα αυτοκινητα το Qashqai,Murano και Juke την επιτυχημενη οικογενεια στα crossover http://www.autoevolution.com/news/how-n ... 42465.html .
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το τωρινό μου άρεσε και σε εμφάνιση αλλα και σε συμπεριφορά ( Παναγιώτη ξέρω!!!)Ευτυχως με την αντικατάστασή του απο το Qashqai ενοιωσα και παλι τι σημαινει καλη οδικη συμπεριφορα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικά ο διάδοχος του Note.Μανία τους έχει πιάσει όλους να σχεδιάζουν 'βολίδες' ; Βλέπω τεράστιες ζάντες χωμένες στους θόλους, τρελούς προφυλακτήρες, χαμηλωμένο αμάξωμα. Ποιο πολύ μου φέρνει ως ανταγωνιστής του TYPE R και του Veloster παρά σαν αντικαταστάτης του πολυχρηστικού πολυμορφικού Note.
Το τωρινό μου άρεσε και σε εμφάνιση αλλα και σε συμπεριφορά ( Παναγιώτη ξέρω!!!) και σε επιδόσεις.
Και σε εμένα το τωρινό μου άρεσε και μου αρέσει και το βρίσκω και ιδιαίτερα ενδιαφέρον για αγορά. Καλύπτει πολλές ανάγκες και κάνει για όλες τις χρήσεις.
Από οδηγικές συμπεριφορές,επιδόσεις και όλα αυτά δεν ξέρω αν παίζουν πλέον κάποιο ρόλο στην Ελλάδα.
Ειδικά όταν πριν από λίγο έτυχε να δω κάποιον με λευκό Seat Leon Cupra που έπεσε σε θανατηφόρα λακούβα και ο άνθρωπος είχε παρκάρει παραδίπλα και κοίταζε την στραβωμένη 18άρα ζάντα και το σκασμένο λάστιχο. Μέσα στο κρύο έψαχνε να βρει τι θα κάνει.
Οδηγικές απολαύσεις και @α@άρια μάντολες...
Όταν βλέπεις καθημερινά τέτοια περιστατικά (στην Αθήνα) είναι λογικό να χάνεται κάθε ενδιαφέρον για 'οδηγικές συμπεριφορές, επιδόσεις'. -
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προωθούν και σε άλλα μοντέλα τους τον 1,6 DiG.
Πολύ μικρό ενδιαφέρον από τον κόσμο, έτσι ώστε να 'βγει' η όποια επένδυση. Λετς φέις ιτ, σε αυτές τις κατηγορίες ο κόσμος προτιμά τυφλά τα ευρωπαικά. Κρίμα γιατί η Νισσάν έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και επιτυχία σε καλοστημένα αυτοκίνητα, θα μπορούσε να κάνει κάποια πόκετ ρόκετ με αυτά τα άλογα.
Kαι η παρουσία της Ρενώ στα αυτοκίνητα αυτά, ίσως να παίζει και αποτρεπτικό ρόλο στο να παρουσιάσει η σύμμαχος κάτι το ευθέως ή πλαγίως ανταγωνιστικό. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαι η παρουσία της Ρενώ στα αυτοκίνητα αυτά, ίσως να παίζει και αποτρεπτικό ρόλο στο να παρουσιάσει η σύμμαχος κάτι το ευθέως ή πλαγίως ανταγωνιστικό.Μοιρασαν την πιτα και προφανως η σπορ συμπεριφορα επεσε στο κοματι της ΡΕΝΩ.
-
Στα μικρά σπορ. Στα μεγάλα η Νισσάν ζει και βασιλεύει με 370Ζ, ΓΤΡ, Ινφίνιτι.
-
Για το NOTE ειχα γραψει την αποψη μου, μετα απο 5 χρονια κατοχος, εδω:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=47214&start=45
Επίσης συμφωνω με αυτα που ειχε γραψει το μελος Κάβουρας εδώ:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=22490
Τίμιο και αξιοπιστο αυτοκινητο αλλα προσωπικα ήθελα κατι διαφορετικο... Υπάρχει βεβαια παντα και ο υποκειμενικος παραγοντας, οπότε καθε αποψη σεβαστη -
Τι κατανάλωση έχει το Νότε μέσα και έξω?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τι κατανάλωση έχει το Νότε μέσα και έξω?Γυρω στο 8 εντος πολης. Εξω γυρω στο 7, το ειχα φτασει και 6,5. Γενικα δεν το παταγα και πολυ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μανία τους έχει πιάσει όλους να σχεδιάζουν 'βολίδες' ; Βλέπω τεράστιες ζάντες χωμένες στους θόλους, τρελούς προφυλακτήρες, χαμηλωμένο αμάξωμα. Ποιο πολύ μου φέρνει ως ανταγωνιστής του TYPE R και του Veloster παρά σαν αντικαταστάτης του πολυχρηστικού πολυμορφικού Note.
Μου θύμισες τώρα την μπροσούρα της ελληνικής ΚΙΑ, που απεικόνιζε το Venga κάπως έτσι (και χειρότερα) :
-
Πάντως και το Venga που πήγα και το είδα από κοντά δεν μου έδωσε την εντύπωση του πολυχρηστικού πολυμορφικού.
Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι λίγο από όλα.Ποιο πολύ πολυχρηστικό πολυμορφικό μου φάνηκε στο μάτι αλλά και στην ψυχολογία, το FORD FUSION URBANITE 1.6.
Αυτό μάλιστα. Μόλις το είδα στην FORD είπα από μέσα μου, ότι αμα λάχει ανεβαίνει και ένα πεζοδρόμιο, πέφτει και σε καμιά λακούβα με την 15άρα ζάντα, είναι και σαν 'κουτί' αδιάφορο, έδειχνε και καλοφτιαγμένο και κάπως σκληροτράχηλο.
Μπορεί να είναι παλαιάς κοπής αυτοκίνητο αλλά εμένα μου άρεσε και μου αρέσει πολύ. Και επειδή το οδήγησα μου θύμισε πολύ και το αντίστοιχο προηγούμενο Fiesta. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Για το NOTE ειχα γραψει την αποψη μου, μετα απο 5 χρονια κατοχος, εδω:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=47214&start=45
Επίσης συμφωνω με αυτα που ειχε γραψει το μελος Κάβουρας εδώ:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=22490
Τίμιο και αξιοπιστο αυτοκινητο αλλα προσωπικα ήθελα κατι διαφορετικο... Υπάρχει βεβαια παντα και ο υποκειμενικος παραγοντας, οπότε καθε αποψη σεβαστηΕνδιαφέρον! Δεν τα είχα διαβάσει αυτά!...
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Το τωρινό μου άρεσε και σε εμφάνιση αλλα και σε συμπεριφορά ( Παναγιώτη ξέρω!!!)Ευτυχως με την αντικατάστασή του απο το Qashqai ενοιωσα και παλι τι σημαινει καλη οδικη συμπεριφορα
Στο QQ f/l -εντελώς εγκάθετο- αλλά 'ζωγραφισαν' οι Αγγλοιάπωνες. Συνδύασαν πολύ καλή άνεση με μια καλή σχετικά σκληρότητα. Όσο θυμαμαι το test drive Asx .... που ενάμιση χρόνο μετα δεν νομίζω να σταματησε ακόμα η ταλάντωση του!!!
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προωθούν και σε άλλα μοντέλα τους τον 1,6 DiG.
Πολύ μικρό ενδιαφέρον από τον κόσμο, έτσι ώστε να 'βγει' η όποια επένδυση. Λετς φέις ιτ, σε αυτές τις κατηγορίες ο κόσμος προτιμά τυφλά τα ευρωπαικά. Κρίμα γιατί η Νισσάν έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και επιτυχία σε καλοστημένα αυτοκίνητα, θα μπορούσε να κάνει κάποια πόκετ ρόκετ με αυτά τα άλογα.
Kαι η παρουσία της Ρενώ στα αυτοκίνητα αυτά, ίσως να παίζει και αποτρεπτικό ρόλο στο να παρουσιάσει η σύμμαχος κάτι το ευθέως ή πλαγίως ανταγωνιστικό.Δεν έχω εικόνα γιατί ίσως και μαλλον δεν υπάρχει κιόλας. Η Ιαπωνία στα supermini της κοιταει ... ατμοσφαιρικά, υβριδικά, γυναικεία, πολυχρηστικα, οικονομικά κλπ. Ενα Colt ίσως είναι το μόνο -αν βγαίνει ακόμα- που δίνει μια σπορτιβ έκδοση σε αντίθεση με τους Ευρωπαιους κατασκευαστές αντίστοιχης κατηγορίας. Ένα λευκό Yaris με startstop και τασια απέναντι σε ένα κόκκινο Ibiza Cupra με μπακετ καθίσματα ένα πραγμα ...
-
Είναι γεγονός η παντελής σχεδόν έλλειψη ιαπωνικού αντίλογου στα γρήγορα μικρά. Το χαμηλότατο ποσοστό διείσδυσης των ιαπώνων στην ευρωπαική αγορά, η μόνη άλλωστε που απορροφά αυτά τα οχήματα, είναι σίγουρα μέρος της εξήγησης, αν όχι όλη η αιτία. Μην ακούσω ότι δεν μπορούν κ.α. ηχηρά, λες και η Όπελ μπορεί ή μια Χοντάρα ή μια Νισσάν δεν δύναται.
έδιτ
Π.χ. η Μάζντα που το παίζει και ζουμζουμ δεν έχει ένα πραγματικά γρήγορο 2άρι ικανό να το παίξει δύναμη έναντι κάποιων ευρωπαικών πόκετ ρόκετς. Η Τουότα το ίδιο, ενώ πριν μερικά χρόνια είχε το Στάρλετ σε τούρμπο (βρήκε αμάξι να το τουρμπάρει κι' αυτή), κ.α. Είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογής, όχι παραγωγικής ή σχεδιαστικής δυνατότητας. -
-
Καλησπέρα παιδιά. Παραγγέλνω μέχρι την Παρασκευή το juke acenta sport pack. Επιτέλους...Μου είπαν από αντιπροσωπεία μέχρι 3 μήνες αναμονή...μου φάνηκε πάρα πολύ για να περιμένω....και σκέφτομαι μήπως παραγγείλω την ασέντα...να πω την αλήθεια με την σπορτ πακ κόλλησα με τον κόκκινο διάκοσμο...τα φιμέ δεν με πολυενδιαφέρουν....και μία ερώτηση αν μπορείτε να μου απαντήσετε το φιμέ τζάμι στο πίσω παρμπρίζ εμποδίζει την ορατότητα? Με φοβίζει ότι επειδή έχει και σχετικά μικρόπαρμπρίζ με το φιμέ θα περιοριστεί επικίνδυνα η ορατότητα. Δεν γνωρίζω. Και κατά δεύτερον περιμένω τις απόψεις σας για το εάν θα είναι καλύτερα να παραγγελιλω την ασέντα που είναι διαθέσιμη ως έκδοση ή την ασέντα πόρτ πάκ με τον κίνδυνο να περιμένω τόσο πολύ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στέλνω και εδώ μήπως λάβω περισσότερες απαντήσεις.Ευχαριστώ
-
Ηi Cross και το προορίζουν για διάδοχο του XTrail! Αυτό το 'Cross' στο όνομα ... δεν μου άρέσει! Δεν είναι αναγκη όλα να γίνουν ... Qashqai!
Στο προφίλ φέρνει σε μικρογραφία του νέου Pathfinder.
NISSAN FORUM