-
Καλημέρα.
Μπορεί να μου πεί κανείς τον τύπο & τα τεχνικά χαρακτηριστικά των λαδιών που βάζει στο Nissan του?? (πχ. Μobil 1 15W/50 ACCEA A3 API SL)
Για πόσα χλμ είναι? Τα προμηθεύεται μόνος του ή τα βάζει απευθείας η αντιπροσωπεία της Nissan? -
Tι είναι αυτό??
Αριστεροτίμονο skyline????
'Mοντίφα' πρέπει να είναι.... -
Άμα είναι κίτρινο και εξωτερικά και το βρήκες στο Mobile.de με τιμή περίπου στα 80.000
-
[quote='Kid']Άμα είναι κίτρινο και εξωτερικά και το βρήκες στο Mobile.de με τιμή περίπου στα 80.000
-
Καλησπερίζω τον λαό της Nissan!
Το νέο Micra 1.4 Techna είναι ήδη από την Παρασκευή στα χέρια μου και βεβαίως οι πρώτες εκατοντάδες χλμ. έχουν περάσει από τα λάατιχα του. Ομολογώ πως το αυτοκίνητο είναι οδηγικά πολύ πιο ευχάριστο απ' ότι το περίμενα. Το πήγα επίτηδες προς Καλαμάτα ώστε να διαβώ τις στροφές της Μεγαλόπολης (αλλά και αυτές μετά την Τρίπολη) και τα συμπεράσματα μου είναι 100% θετικά. Το περίμενα καλό αλλά αυτό βγήκε πολύ καλύτερο! Εύγε... Το παλιό μου Micra (k-10) βρήκε άξιο αντικαταστάτη (k-12)!
-
καλοριζικο και καλοταξιδο... και πολλα ευχαριστα χιλιομετρα.....!!!!!
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Προσεξε κανείς οτι άλλαξε ονομασία σε 'Αδαμόπουλος Luxury Cars'?
Δεν είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος?
-
Γράψε λάθος. Άνοιξε 100 μ πιο κάτω.
-
Χαίρεται, πρόωτο μου post στο nissan topic!
Γύρισα πριν απο μια εβδομάδα απο Ευρώπη, 5300 κμ συνολικά.
ΤΟ αυτοκίνητο το έλιωσα κυριολεκτικά, οι τελικές του σε ευθεία (κοντερίσια) είναι περίπου στα 220. Έκανα 400 χιλιόμετρα με μέση ωριαία 189 !!
Εχω ένα 1800 3d μαύρο με (πλέον) 13.000 κμ.
Αν και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο την απόδοσή του, λέω να του περάσω το κιτ challenge της Nissan , αυτό που αλλάζει την εξάτμιση όλη.
Το έχει κάνει κανείς ? Εχει θόρυβο? Δε μου αρέσει πολύ ο θόρυβος...Επίσης εχω παρατηρήσει οτι η πίσω ανάρτηση είναι κάπως σκληρή, και οτι πετάει σχετικά εύκολα 'κώλο. Συμφωνείτε;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Χαίρεται, πρόωτο μου post στο nissan topic!
Γύρισα πριν απο μια εβδομάδα απο Ευρώπη, 5300 κμ συνολικά.
ΤΟ αυτοκίνητο το έλιωσα κυριολεκτικά, οι τελικές του σε ευθεία (κοντερίσια) είναι περίπου στα 220. Έκανα 400 χιλιόμετρα με μέση ωριαία 189 !!
Εχω ένα 1800 3d μαύρο με (πλέον) 13.000 κμ.
Αν και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο την απόδοσή του, λέω να του περάσω το κιτ challenge της Nissan , αυτό που αλλάζει την εξάτμιση όλη.
Το έχει κάνει κανείς ? Εχει θόρυβο? Δε μου αρέσει πολύ ο θόρυβος...Επίσης εχω παρατηρήσει οτι η πίσω ανάρτηση είναι κάπως σκληρή, και οτι πετάει σχετικά εύκολα 'κώλο. Συμφωνείτε;
καλωσορισεσ φιλαρακο! εχω το 1,5 challenge και ο θορυβοσ ειναι οπωσ πρεπει να ειναι.. στο ταξιδι δεν θα σε προβληματισει ιδιαιτερα σε 3000-4000rpm αλλα αν πηγαινεισ με υψηλεσ στροφεσ για αρκετη ωρα οπου το μπουρι θα ανεβασει θερμοκρασια και θα ακουγεται ενασ ωραιοσ και μπασοσ ηχοσ ο οποιοσ θα σε προκαλει συνεχεια να ανεβαζεισ στροφεσ...!!!!!!
με την ευκαιρια η πορτα του οδηγου δεν κλεινει σωστα..χτυπαει λιγο στο τελοσ τησ διαδρομησ.. θα το παω στην nissan απο βδομαδα μολισ τελειωσω με την εξεταστικη.. εχει κανεισ το ιδιο προβλημα???? (οχι, δεν την κοπανισα πουθενα και ουτε δεχτικε καμμια πιεση) -
Χαιρετώ κι εγώ! Κάτοχος NISSAN, KING CAB 4Χ4 μοντέλο 88' made in Greece. Mε 623.000 χιλιόμετρα αν εξαιρέσεις συχνές φθορές σε ελαστικά, φρένα, εξάτμηση και αναρτήσεις δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα σοβαρό μηχανικό πρόβλημα. Καίει super όμως και η κατανάλωση είναι γύρω στα 16λτ/100χμ. Αξιόπιστο οσο δεν πάει
-
Οχι, εγώ δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα με τις πόρτες.
Έχω παρατηρήσει όμως κάτι άλλο.
Επειδή τα πλαινά τζάμια είναι μεγάλα (2πορτο) αν τα αφήσω μισάνοικτα στον παραμικρό τριγμό παίζουν και κάνουν θόρυβο.
Αν δε κλείσω την πόρτα με το τζάμι μισάνοικτο, φρικτός θόρυβος...
Αν είναι τέρμα ανοικτά ή τέρμα κλειστά όλα οκ, κανένας θόρυβος...Όσο για αξιοπιστία, τι να πώ, ίσω που έκλεισα τα 13.000.. που να ξέρω.
Απο κατανάλωση πάντως, στην τελική του καίει γύρω στα 14λτ/100, ενώ μεχρι τα 180 σταθερά δεν ξεπερνάω τα 9μισι-10.
Συνήθως είμαι στο 8,5 -
ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ALMERAKI ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟ ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
-
Να επιβεβαιώσω την ύπαρξη κάποιων τριγμών στα τζάμια όταν αυτά είναι στο πρώτο τρίτο της διαδρομής τους και στο δικό μου 3θυρο Micra... Μήπως είναι τα καλά της συνεργασίας με τους Γάλλους;;;
-
Παιδιά αυτό το πρόβλημα με τα παράθυρα το έχω και στο δικό μου sunny, που ήταν και από ελληνικά χέρια!!!
Δεν μπορεί να το κρατήσει σταθερό...
Δεν νομίζω ότι φταίνε οι γάλλοι για αυτό. -
Και όμως!
Πήγα το αυτοκίνητο για το πρώτο μεγάλο servis.
Μου φτιάξανε πολλά πράγματα, για τα τζάμια δεν τους είπα τίποτα.
Παρόλαυτά έκτοτε το αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει θόρυβο απο τα τζάμια, ακόμα και αν είναι μισόκλειστα και κλείσω την πόρτα!
Δεν με χρεώσανε κάτι για αυτό , δεν ξέρω τι κάνανε και δεν θα το ψάξω κιόλας απλά.. έφτιαξε! -
Ευχάριστο να επιδιορθώνουν βλάβες χωρίς να τις έχεις αναφέρει, σημαίνει πως κοιτάζουν σημεία πέρα από τα τυπικά, ή πως κάποιες μικροβλάβες που είναι κοινές, τις φτιάχνουν αυτομάτως.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω το πρώτο service στα 7.500 (αν και η αντιπροσωπεία μου είπε στις 15.000). Εκεί θα δούμε τι θα μου πουν για τα τζάμια και αν θα το επιδιορθώσουν όπως και στον kiloMeater.
-
Κοίτα, με 7500 χλμ λογικά μόνο λάδια θέλεις, και εμένα έτσι μου είχαν κάνει.
Στο επόμενο έχει αλλαγή αρκετών περιφερειακών, αλλά και πάλι μη φανταστείς τίποτα τρελλό...
NISSAN FORUM