-
Το almera του πατερα μου 1,5 sedanεχει 22000 km και το μονο που εμφανιστηκε ηταν ενα προβλημα στη πλαφονιερα και το χτυπημα στη πορτα του οδηγου οταν τη κλεινεις.Κατι ακομα που παρατηρησα αν και δεν το οδηγω τοσο συχνα πλεον,ειναι οτι εχει μειωθει αισθητα ενα σκαλοπατι που υπηρχε στην αποδοση του κινητηρα στις 3800 με 4000 στροφες οταν αλλαζε ο χρονισμος απο το vvt-i.Κατα τα αλλα ολα μια χαρα .το αυτοκινητο ειναι βραχος αν και γερνει λιγο παραπανω στις στροφες.
-
Έβαλα μια μικρή αγγελία μόλις, αν ενδιαφέρεται κανείς ας πάει στις 'Μικρές Αγγελίες'
Βασικά θέλω να βάλω το challenge kit οπότε όλη η εξαγωγή είναι για άλλαγμα. Όσοι πιστοί...Ενα άλλο θέμα.
Απο οδική συμπεριφορά πως το κρίνεται το αυτοκίνητο;
Εννοώ σε στροφές κτλ. Είμαι περίεργος να συγκρίνουμε απόψεις, γιατί στο 90% των θεμάτων συζητιούνται θέματα για υπεραυτοκίνητα τη στιγμή που μονο ενα 5% έχει τέτοια και το βρίσκω λίγο γελοίο... (με αυτή τη συχνότητα τουλάχιστον) -
Καλησπέρα.
Πρίν από 3 μήνες αγόρασα το Almera Challenge 1.5 sedan και μετά από 5500χλμ το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είναι πολύ 'σκυλί'!!
Ειδικά τις τελευταίες 20 μέρες έκανα 1500χλμ και το αυτοκίνητο το έσκισα πραγματικά. Τελική 220 άνετα (με σφιχτό τον κινητήρα ακόμα), στις στροφές έμπαινε ικανοποιητικά, σπορτίφ θα έλεγα(μήν ξεχνάμε πώς είχα Punto GT πρίν και τα δεδομένα μου για σύγκριση είναι υπερτιμημένα), γενικώς ικανοποιημένος πλήρως από το χαρακτήρα του! -
Δεν συνηθιζω να επεμβαινω, ή μαλλον να πεταγομαι αλλά δεν αντεχω αλλο.
Με 115 αλογα, 220km/h δεν μπορει να τα φτασει και πόσο μαλλον ανετα, οπως αναφερεις.
Δεν σκοπευω να ανοιξω παλι θεμα περι τελικων ταχυτητων, αλλά, ειτε τα κοντερ σας δειχνουν αρκετα παραπανω (γιατι λιγο παραπανω δειχνουν ολα, επιτηδες) και καλοπροαιρετα το πιστεψες, ειτε προσθετετε και εσεις λιγο 'αερα', ειτε βρισκετε καμια καλη κατηφορα....και δωσ'του
Το καλυτερο που μπορει να εχεις ειναι 190, αντε 195!!Οσο για το 'σκυλι', εσυ ξερεις καλυτερα.
-
037, μην ανησυχείς, κουβέντα να γίνεται!
PuntoLord, μου φαίνεται λίγο δύσκολο το 220 σε ευθεία. Εμένα που είναι το 1800αρι, πάνω απο 220 δεν έχω δεί στο κοντέρ (σε ίσιωμα πάνταα )
Και φυσικά εχουμε και την τεράστια διαφορά των 2-3 ιππων εεεΠάντως τώρα κοντά θα πάω να του περάσω και του δικού μου το challenge κιτ.
Επαγωγικά, με βλέπω για 240 κοντερίσια )πάντως δεν άκουσα καμια γνώμη για την οδική συμπεριφορά.
037, μιας και δεν είσαι του group, δε μας λές τη γνώμη σου? -
kiloMeater,
Εγω εκανα αυτην την παρενθεση διοτι, ξερω 2 πραγματα απο αυτα και μπορω να υπολογισω, αλλα και να βρω την επισημη τελικη ταχυτητα των περισσοτερων αυτοκινητων.
Με τα Νισαν, δεν εχω καποια σχεση, αλλα και με τα Ιταλικα που αγαπαω, εκει να δεις τι εχω διαβασει.....33 1400, να 'χτυπαει' 220....και αλλα πολλα.
Αχχχ....οταν τα ονειρα γινονται εικονικη πραγματικοτητα, τοτε....
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω ειδικα για το Almera σου.
Γενικα, η γνωμη μου ειναι παντα να αρχιζει κανεις απο το ελαφρωμα, αναρτησεις, φρενα, λαστιχα, και το μοτερ τελευταιο.
Εαν βεβαια εχεις τα χρηματα μαζεμενα και μπολικα, τα κανεις και ολα μαζι.
Καλη συνεχεια
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Δεν συνηθιζω να επεμβαινω, ή μαλλον να πεταγομαι αλλά δεν αντεχω αλλο.Με 115 αλογα, 220km/h δεν μπορει να τα φτασει και πόσο μαλλον ανετα, οπως αναφερεις.
Δεν σκοπευω να ανοιξω παλι θεμα περι τελικων ταχυτητων, αλλά, ειτε τα κοντερ σας δειχνουν αρκετα παραπανω (γιατι λιγο παραπανω δειχνουν ολα, επιτηδες) και καλοπροαιρετα το πιστεψες, ειτε προσθετετε και εσεις λιγο 'αερα', ειτε βρισκετε καμια καλη κατηφορα....και δωσ'του
Το καλυτερο που μπορει να εχεις ειναι 190, αντε 195!!Οσο για το 'σκυλι', εσυ ξερεις καλυτερα.
Καλημέρα.
Αγαπητέ μου φίλε, ΔΕΝ συνηθίζω να λέω ψέματα ούτε και διαφήμιση στη NISSAN θέλω να κάνω! Εάν όμως ενοχλεί κάποιους αυτό που βλέπω με τα μάτια μου - έστω κι άν δεν θέλουν να το δεχτούν κάποιοι - τότε δικό τους πρόβλημα.
1ον: Η λέξη 'άνετα' χρησιμοποιήθηκε σκοπίμως, ακριβώς για να τονίσει το ότι ένα sedan με 115ΗΡ μόλις, έδειξε 'εύκολα' 220 κοντερίσια.
2ον: Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα είναι λίγο έως πολύ 'αισιόδοξα' στις ενδείξεις των χιλιομετρητών τους. Η απόκλιση δέ που έχουν σε σχέση με την πραγματική ταχύτητα, είναι σε μερικές περιπτώσεις εξωφρενικά μεγάλη. Για παράδειγμα αναφέρω ότι ενώ η HIUNDAI δίνει τελική για το Accent 170χλμ, έχω δεί στο κοντέρ - σε ευθεία - περίπου 200!! Τα συμπεράσματα δικά σου....
3ον: Στο NISSAN , είδα 180χλμ με 4η ταχύτητα και 220 - ΝΑΙ, 220 - με 5η και περίπου 6200σαλ, με το αυτοκίνητο να μήν έχει δυνατότητες για παραπάνω. Ένα αμάξι 1170 κιλών, το οποίο μετρήθηκε από το περιοδικό 4Τροχοί να έχει τελική 200 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. Τώρα, συνδύασέ το αυτό το νούμερο με τα λεγόμενά μου στη 2η παράγραφο και θα διαπιστώσεις ότι είναι πράγματι εφικτή η ένδειξη αυτή.
ΥΓ: Εάν σου έλεγα ότι με το GT που είχα πρίν (επί 8 έτη & 160.000χλμ μάλιστα) έβλεπα συχνά πυκνά 230χλμ, όταν η εταιρία δίνει τελική 202 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, πάλι δεν θα με πίστευες έτσι??
-
PuntoLord,
Πρωτα απο ολα, δεν σε αποκαλεσα ψευτη. Δεν συνηθιζω να χαρακτηριζω ανθρωπους δημοσιως με τετοιο τροπο, πόσο μαλλον οταν δεν τους ξερω.
Αυτο που ειπα, ή μαλλον αυτο που εγραψα ειναι οτι το αυτοκινητο σου, μπορει να δειξει και 320, αλλα στην πραγματικοτητα δεν ξεπερναει τα 190, παντα σε ευθεια.
Αυτο δεν εχει να κανει με την Νισσαν, ουτε με την ΕΟΚ , ειναι απλως ενα υπολογισιμο μεγεθος το οποιο σε καμια περιπτωση, υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα δωσει 220. Και άλλο 190, άλλο 200, άλλο 210, άλλο 220. Αυτα τα δεκαρικα, μεταφραζονται σε μεγαλες διαφορες σε ιπποδυναμη.
Απο εκει και περα, πες οτι θες. Απο εμενα τελος. Ενα να σου πω, η Lancia Thema Τurbo που εχω με 200 ιππους, 'τελειωνει' στα 225!!!, τωρα πως εσυ με 115 εχεις 220....ειναι άλλη κουβεντα.
-
Για να τελειώνουμε με αυτή τη ‘διαμάχη΄ εγώ θα έλεγα οτι ναι μεν τα δείχνει το κοντέρ αλλα μάλλον τα κοντέρ μας PuntoLord είναι πολύ αισιόδοξα.
Από την άλλη έχω τελικιάσει με Astra, 306, Hunday Coupe) στο Σείριο και δεν είδαμε διαφορές στα κοντέρ σημαντικές (δεν πηγαίναμε όλοι το ίδιο βέβαια!)Και όσο περίεργο και αν φαίνεται στον 037, το ‘εύκολα’ το επιβεβαιώνω και εγώ. Μπορεί να είναι λιγότερη η πραγματική, αλλά την πιάνει άνετα, όχι μετα τα 160-70 να περιμένεις να μαζέψει κανα χιλιόμετρο και άμα….
Λοιπόν, για το θέμα οδικής συμπεριφοράς, αναρωτιέμαι για μερικά πράγματα.
Έχω οδηγήσει ουσιαστικά (και εννοώ να έχω κάνει από 2-3 χιλιάδες χλμ στο καθένα τουλάχιστον) ως τώρα 8-9 αυτοκίνητα διαφορετικών εταιριών , όλα πάντα σε πολύ κατάσταση, και όλα τα έχω ζορίσει μέχρι εκεί που νιώθω ότι με παίρνει ο συνδυασμός των ικανοτήτων του αυτοκινήτου και των δικών μου. Όλα ήταν αυτοκίνητα ‘καθημερινά’, θέλω να πώ δεν έπεσε στα χέρια μου ποτέ ούτε καμιά Ferrari, ούτε κανα άλλο με 300+ ίππους, άντε μεχρι 150 είχανε στην καλύτερη.Συγκρίνοντας λοιπόν με όλα τα παραπάνω, η γνώμη μου για την οδική συμπεριφορά του Almera:
Πάρα πολύ καλά φρένα σε αίσθηση και απόδοση. 1-2 φορές που βρέθηκα σε κατάσταση ανάγκης που καλούσε για τσαρούχωμα, σε σχέση με τα γύρω αυτοκίνητα που κάναν το ίδιο είδα διαφορά (τόση μάλιστα που στη μια περίπτωση μου έσκασε από πίσω ένα “γρήγορο” Ibiza). Το ABS μπαίνει μάλλον λίγο πιο γρήγορα από ότι θα το ήθελα, και θα το χαρακτήριζα μέτριο προς καλό.
Απο αναρτήσεις: είναι λίγο σκληρό, ειδικά το πίσω μέρος σε μικρές εγκάρσιες ανωμαλίες είναι παραπάνω από ότι θα το ήθελα, και μάλλον η αντιστρεπτική δεν είναι ότι καλύτερο. Σε στροφές με σωστές γραμμές δεν έχω παράπονο, οι κλίσεις του είναι μικρές-ικανοποιητικές, η αίσθηση αλλά και η πορεία τελικά αυτή που πρέπει. Πετάει κώλο μάλλον εύκολα με τον ανάλογο χειρισμό, αλλά το μαζεύεις πολύ άνετα επίσης.
Σε μεγάλες ταχύτητες το βρίσκω αρκετά σταθερό, αν και σε παρατεταμένες ανοικτές 200ρισμένος , αν βρείς ανωμαλιες πρέπει να το ξέρεις λίγο για να μην τρομάξεις και το χάσεις, αν το κρατήσεις σταθερά περνάς χωρίς πρόβλημα δεν χάνεις τη γραμμή σου.
Σε γενικές γραμμές πάντως το βρίσκω πολύ δεμένο, σφιχτό και σε καμιά περίπτωση δεν πλέει οπότε μπορείς αν θες να αποφασίσεις να κινηθείς γρήγορα.
(Μετά τα 170-180 εχει κάποιους αεροδυναμικούς θορύβους στις κολώνες του παμπρίζ νομιζω δεν έχει σχεδιαστεί κάτι όπως έπρεπε.)Οι απορία μου λοιπόν είναι οι εξής. Στην κοινότητα των ‘φίλων της γρήγορης αυτοκίνησης’ εχω την εντύπωση ότι είναι αόρατα αυτοκίνητα σαν αυτό, αδιάφορα έστω. Παρόλαυτα, σε ασφαλές δρόμο (γιατί σε πίστα δεν έχω πάει ποτέ και το θεωρώ και ανούσιο να πάω με τέτοιο αυτοκίνητο…) όσες φορές έχουμε ‘παίξει’ με θεωρούμενα must του γρήγορου οδηγού (focus, 206,206,astra, και λίγο πολύ όλα τα best sellers..) δεν εχω δεί ένα μπάσιμο σε στροφή που να με κάνει να σκεφτώ ‘Να εδώ τον έχασα, δε με παίρνει…που πα ρε Καραμητρο με το Nissan..’ Και δε νομίζω να είναι όλοι ‘κουλοί’ και εγώ να είμαι η οδηγάρα ετσι; Το έκανα σαφές αυτό νομίζω…
Οπότε αναρωτιέμαι γιατί έτσι; Μήπως, λέω μήπως, έρχεται μια ισορροπία στην αγορά με τη λογική «Ναι, τα γιαπωνέζικα καλα είναι δε χαλάνε κτλ, αλλα και τα ευρωπαικά έχουν άλλα κράτημα και αίσθηση…» και συμφέρει γενικώς αυτή η άποψη στο marketing πολλών αυτοκινήτων αλλά ΔΕΝ είναι τελικά έτσι;
-
kiloMeater,
Αποψη μου ειναι οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα. Και επειδη κυκλοφορουν πολλοι οδηγοι που ειναι αχρηστοι, ακομα και εαν νομιζουν το αντιθετο, αυτο δεν σημαινει οτι επειδη καποιος εχει λιγο καλυτερο αυτοκινητο μπορει αυτο και μονο να βοηθησει να κλεισει η διαφορα.
Το ποσο καλος εισαι σε σχεση με τους αλλους ειναι δυσκολο να το κρινεις.
Εαν κατεληξες με Αλμερα, ευχαριστησου αυτο που εχεις, και εαν αποδειχτεικαι καλυτερο των προσδοκιων σου τοτε, ακομα καλυτερα.
Εγω εχω την τυχη να βρισκομαι αναμεσα σε οδηγους με υποτιθεται πολυ γρηγορα αυτοκινητα σε πιστες, και μπορω να σου πω οτι ο αχρηστος με Clio θα ειναι αχρηστος και με Lotus, και το αναποδο βεβαια.
Οσο για την τελικη των 220, δεν επανερχομαι αναλυτικως, αλλα με 115 αλογα, τα 190 ειναι το τερμα. Το κοντερ μπορει να δειχνει και 4-1 το σκορ της Βραζιλιας με την Αργεντινη
-
@037: Ο άνθρωπος είπε ότι είδε με τα μάτια του 220 στο κοντέρ. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα κοντέρ είναι αισιόδοξα όμως το αντιπαρερχόμεθα.
Για την πραγματική τελική όπως σου είπαν οι 4τροχοί έχουν αποφανθεί ότι είναι 200.Τώρα για την ιστορία να πω και εγώ ότι έχω δει στην Αττική Οδό (σε κατηφόρα) 207 σε Astra caravan (station δηλαδή) 1ης γενιάς όταν εργοστασιακά η τελική είναι τα 167
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
@037: Ο άνθρωπος είπε ότι είδε με τα μάτια του 220 στο κοντέρ. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα κοντέρ είναι αισιόδοξα όμως το αντιπαρερχόμεθα.
Για την πραγματική τελική όπως σου είπαν οι 4τροχοί έχουν αποφανθεί ότι είναι 200.Τώρα για την ιστορία να πω και εγώ ότι έχω δει στην Αττική Οδό (σε κατηφόρα) 207 σε Astra caravan (station δηλαδή) 1ης γενιάς όταν εργοστασιακά η τελική είναι τα 167
Δεν θα κανω αυτο το θεμα, σεμιναριο παλι.
Αλλωστε ακομα και οι 4Τ, μετρησαν 200, και τα 200 με τα 220 ειναι η τεραστια διαφορα, εαν εχεις αισθηση της ταχυτητας.
Ασε που η μετρηση της τελικης ειναι κατι πολυ δυσκολο και τα εργοστασια χρησιμοποιουν πολλες μεθοδους για την ακριβη μετρηση της και μια μετρηση των 4Τροχων απλως δειχνει αρκετα καλα προς τα που ειναι η ταση, και η ταση ειναι προς τα 190, και οχι προς τα 220, καιολα αυτα χωρις να γινουν οι μετρησεις σε test facilities, με διαπιστευμενες συνθηκες. Και οχι οτι φταινε οι 4Τ για αυτο, αλλα πολλοι παραγοντες επηρεαζουν την μετρηση, οπως ενας αερας 2-3m/s.
Και επειδη αυτα ταξερω πολυ καλα, και μαζι την εχουμε ξανακανει την κουβεντα αυτη, δεν σκοπευω να ανοιξω διαλογο παλι. Εαν θελεις το πιστευεις, εαν οχι, ασ'το και παμε παρα κατω, γιατι εδω ειναι Νισαν φορουμ και θα γινουμε ενοχλητικοι να λεμε τα ιδια και τα ιδια
-
To ερώτημα είναι γιατί να παρέμβεις. Όλοι γνωρίζουν ότι το Almera δεν είχε πραγματικά 220 χλμ.
Εκτός και εάν αμφιβάλεις ότι είδε 220 (όπως είχες κάνει με εμένα και τα 269 του S2000)Αμφιβάλεις μήπως ότι το Almera (και όποιο άλλο καθημερινό αυτοκίνητο) σε κατηφόρα, αν έχει μακρύ σαζμάν μπορεί να πάει με περισσότερα από μια Elise με τον μικρό κινητήρα στο ίδιο σημείο???
Γιατί λυπάμαι αλλά πιστεύω ότι από εκεί ξεκινά αυτή η εμμονή με την αμφισβήτηση των τελικών ταχυτήτων. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
To ερώτημα είναι γιατί να παρέμβεις. Όλοι γνωρίζουν ότι το Almera δεν είχε πραγματικά 220 χλμ.
Εκτός και εάν αμφιβάλεις ότι είδε 220 (όπως είχες κάνει με εμένα και τα 269 του S2000)Αμφιβάλεις μήπως ότι το Almera (και όποιο άλλο καθημερινό αυτοκίνητο) σε κατηφόρα, αν έχει μακρύ σαζμάν μπορεί να πάει με περισσότερα από μια Elise με τον μικρό κινητήρα στο ίδιο σημείο???
Γιατί λυπάμαι αλλά πιστεύω ότι από εκεί ξεκινά αυτή η εμμονή με την αμφισβήτηση των τελικών ταχυτήτων.Νικολα,
Εγω εκανα μια παρατηρηση, δεν μπορω να καταλαβω γιατι επεμβαινεις. ** Το αν θα κανω μια παρατηρηση ή οχι αυτο ειναι δικη μου επιλογη και οχι δικη σου.**
Την δικη σου ασχετοσυνη σε καποια πραγματα θα ηταν καλυτερα να την κρυβεις και να μαθεις κατι απο αυτους που ξερουν και να μην πεταγεσαι εκει που δεν γνωριζεις. Στο κατω κατω, σεβασου οτι μιλαει ενας ειδικος. Οταν πας στο γιατρο τα ιδια κανεις, του λες πως να κανει την δουλεια του. Μηπως εχει μπερδευτει και νομιζεις οτι ειμαστε ολοι με τις ιδιες εμπειριες και γνωσεις επειδη γραφουμε σε ενα φορουμ? Γιατι ισοι μπορει να ειμαστε αλλα οχι ιδιοι!!!
Για ονομα του Θεου δηλαδη!!!
Τωρα τι κανει η Elise και οποιοδηποτε αυτοκινητο αλλο, δεν εχει καμια σχεση με την παρατηρηση μου. Μηπως εχεις εσυ κολλημα μαζι μου. Ακομα και τοτε με το Χοντα, σου ειχα πει οτι δεν εχει τοση τελικη υπο νορμαλ συνθηκες, και ετσι ηταν. Στειλε ενα γραμμα στην Χοντα (Ιαπωνιας), και ρωτα τους, ασε εμενα, εγω ειμαι ηλιθιος.
Εσυ εχεις κολλημα με την Elis, εισαι αδαης και ξεροκεφαλος. Ασε που ηδικη μου Ελιζ πιανει 225, οσο και ηThema Turbo που εχω. Ασε που ξερεις οτι ειναι και η δουλεια μου αυτη, και γαμω το κερατο μου, καβαλαω τρεις και μια, V8 με 300+ αλογα, οποτε μονο στερημενος και ανιδεος δεν ειμαι, αλλα καθε φορα με ανγκαζεις να λεω πραγματα που δεν αφορουν κανενα. Σε παρακαλω λοιπον μην ξαναπεταχτεις να διορθωσεις εμενα. Γραψε οτι θελεις αλλα μην σχολιαζεις καλυτερα αυτα που λεω, γιατι θα σε φερω σε δυσκολη θεση την αλλη φορα.
Λοιπον, σορρυ παιδια για το χώρο που σας πηρα απο το Νισαν θεμα.
Η παρατηρηση μου ηταν καλοπροαιρετη προς τον κυριο που ειπε για 220, και ειχε σκοπο να αναδειξει 1-2 πραγματα, και τιποτα αλλο. Αλλα μερικοι σαν το Νικολα, ουτε να ακουσουν θελουν ουτε να μαθουν. Στα 21 τους και, με 4τροχους μονο, αποφασισαν οτι τα ξερουν ολα, και εμεις που ετυχε να περασουμε απο εδω και να πουμε 2 κουβεντουλες μηπως και τις αρπαξει κανεις που ενδιαφερεται, εχουμε αντιλογο απο τους μαθητευομενους.
Τελος.
-
Ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του.
Συγνώμη για τα άχρηστα post. Όπως καταλαβαίνετε με τον 037 η ιστορία έχει επαναληφθεί.EDIT: Όσο πιο βαρύ είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο περισσότερο μπορεί να τρέξει σε μια κατηφόρα. Η καλύτερη ευκαιρία λοιπόν για να δείτε μεγάλη ένδειξη στο κοντέρ είναι σε κατηφόρα με το αυτοκίνητο φορτωμένο.
-
http://www.z-engineering.com/Kit_Almera.htm
Ακριβό όμως.... -
Ο χρήστης 037 έγραψε:
...Αυτο που ειπα, ή μαλλον αυτο που εγραψα ειναι οτι το αυτοκινητο σου, μπορει να δειξει και 320, αλλα στην πραγματικοτητα δεν ξεπερναει τα 190, παντα σε ευθεια.....Απο εκει και περα, πες οτι θες. Απο εμενα τελος. Ενα να σου πω, η Lancia Thema Τurbo που εχω με 200 ιππους, 'τελειωνει' στα 225!!!, τωρα πως εσυ με 115 εχεις 220....ειναι άλλη κουβεντα.
Καλησπέρα.
Σε ευχαριστώ που κατά βάθος καταλαβαίνεις τί εννοούσα, και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ΕΙΔΑ 220 ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 120!!!Πιστεύω ότι ομιλούμε την Ελληνικήν και οι δύο και μπορούμε να συννενοηθούμε!
Τέλος, για το ότι η Lancia Thema Τurbo που έχεις 'τελειωνει' στα 225, έ , δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ 'ΚΛΕΒΕΙ' ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟΥ NISSAN!!!
Τέλος καλό, όλα καλα έτσι?
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
.....
Οσο για την τελικη των 220, δεν επανερχομαι αναλυτικως, αλλα με 115 αλογα, τα 190 ειναι το τερμα. Το κοντερ μπορει να δειχνει και 4-1 το σκορ της Βραζιλιας με την Αργεντινη -
επειδή δεν το έχει πιάσει το μάτι μου πουθενά, υπάρχει κάποια εκτίμηση για το κέρδος (σε ιπποδύναμη/ροπή) αν βάλω το challenge κιτ στο 1800αρι Almera?
το 1500 υποτίθεται πάει στα 115, εμένα που είναι μαμα στα 117, πόσο να περιμένω; Εχει γίνει καμια σχετική μέτρηση σε περιοδικό κτλ; -
Λίγο κάτω από 130, δες το παρακάτω link...
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7506
NISSAN FORUM