-
Σήμερα αντιμετώπισα το πρώτο πρόβλημα με το Micra. Έφυγε το τζάμι του οδηγού μέσα στην πόρτα... Το αυτοκίνητο σήμερα είναι στο συνεργείο και ελπίζω ότι αύριο το μεσημέρι θα είναι έτοιμο. Πάγωσα για να γυρίσω από τη σχολή.
Μου κάνει και κάτι άλλο. Μόλις αφήνω το συμπλέκτη (και το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει) μου κάνει ένα μικρό κόλλημα το πετάλι... Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί είναι;
Υ.Γ. Η παραπάνω σκηνή έγινε ακριβώς τη στιγμή που εκθίαζα την αξιοπιστία των Nissan σε κάποιους συμφοιτητές μου.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Υ.Γ. Η παραπάνω σκηνή έγινε ακριβώς τη στιγμή που εκθίαζα την αξιοπιστία των Nissan σε κάποιους συμφοιτητές μου.Σκόρδα, σκόρδα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υ.Γ. Η παραπάνω σκηνή έγινε ακριβώς τη στιγμή που εκθίαζα την αξιοπιστία των Nissan σε κάποιους συμφοιτητές μου.
Σκόρδα, σκόρδα!
Άσε, δεν ήξερα που να κρυφτώ...
-
Σκόρδα, σκόρδα!
Άσε, δεν ήξερα που να κρυφτώ...
Μηπως ηταν κανα Golf παρκαρισμενο διπλα;Μπορει να ειναι κολλητικο!!!!
-
Πλάκα πλάκα, σχετικά κοντά μου, ήταν ένα Golf...
-
Nissan Almera 1.4 Sedan (το πρώτο Almera, δεν ξέρω κωδικό) έχει ο πατέρας μου. Έχει συμπληρώσει 35.000km. Στα 22.500 αλλάξαμε για δεύτερη φορά ( !!! ) δίσκο συμπλέκτη... Η πρώτη στα 12.500...
Έγινε εκτεταμένος έλεγχος του συστήματος και δεν βρέθηκε κάτι. Μετά από δική μου επιμονή, αλλάχτηκε η ντίζα. Και ω του θαύματος ο συμπλέκτης 13.000Km μετά τη δεύτερη αλλαγή, ούτε έχει βαρύνει ούτε δείχνει το παραμικρό στοιχείο κόπωσης. Ξαναλέω, μετά από δική μου επιμονή. Το κόστος πάντα το επομιζόμασταν εμείς παρόλο που το αυτοκίνητο ήταν εντός εγγύησης.
Κατά τα λοιπά, είχαμε έναν χαλασμένο διακόπτη air-condition (εγγύηση) και αν εξαιρέσω μερικούς (λίγους) τριγμούς στο ταμπλό και στο κάθισμα του οδηγού όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν καλά. Αν δεν υπήρχε η ιστορία με το συμπλέκτη θα μιλούσα για ένα απόλυτα ικανοποιητικό αυτοκίνητο. -
Γεια σας και από εμένα. Nissan Primera P12 1.6
Σε 1,5 χρόνο έχω διανύσει 32.000 χλμ και μηχανολογικά δεν έχω κανένα πρόβλημα (φτου-φτου). Κάποιοι τριγμοί στο εσωτερικό που εντοπίστηκαν ήταν: από τα παράθυρα τα οποία μετά από μία βόλτα στον Άγιο Μερκούριο πήραν ανοχές και όλα Ο.Κ., από το κάθισμα συνοδηγού το οποίο αν ρυθμίσεις το μαξιλαράκι μέσης δεν τρίζει και από ένα πλαστικό στο ταμπλό το οποίο μόνωσα μόνος μου. Αυτά, αν και πιστεύω πως με τις λακούβες που γέμισαν οι δρόμοι όλο και κάτι άλλο θα αρχίσει να τρίζει. Αλλά τι να κάνεις περνάς και την ώρα σου ψάχνοντας τον 'τριγμό' (δύσκολο να τον εντοπίσεις μερικές φορές αν δεν έχεις κάποιον μαζί σου για να σε βοηθήσει). -
Το Micra είναι επιτέλους ετοιμοπόλεμο.
-
Στο υπάρχον Micra θα μπεί το νέο χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο της Nissan. Το πιο λογικό είναι να μπεί στο 1.6.
Giorgos το Αlmera σας είναι το Ν15.
-
Εμεις εχουμε Nissan Sunny του 1982 αυτο που το συναρμολογουσαν στο Βολο.
Μεχρις στιγμης εχει κανει 150000χλμ (σχετικα λιγα για 23 χρονια) και δεν εχει εμφανισει κανενα σημαντικο μηχανικο προβλημα. -
SORRY GIA TA GREEKLISH, TO PC DEN EXEI ELLINIKI GRAMMATOSEIRA...! EIMAI KATOXOS ENOS NISSAN SUNNY N14 1.6 SGX. TO PIRAME METAXEIRISMENO ME 74.000km KAI AISIOS EXEI FTASEI TA 155.000. GENIKA EIMAI EFXARISTIMENOS, KAI PAROLO POU PROKEITAI GIA ENA OIKOGENEIAKO AYTOKINITO KATHE FORA POU TO ODIGAO APOLAMBANO TIN ODIGISI TOY KATHOS EINAI SVELTO KAI I SIMPERIFORA TOY ARKETA PAIXNIDIARIKI..! PAROLO LOIPON POU DEN POLISIMPATHOUSA TIN NISSAN EPEITA APO TIN SIMVIOSI 5 XRONON ME TO SUNNY ALLAKSA GNOMI.
-
Έτσι, να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
-
Μια διεύθυνση για αυτούς που θέλουν να μάθουν για τη συμμαχία Ρενώ - Νισσάν:
http://www.renault.com/gb/groupe/alliances_p1.htm
Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη σας για τη συμμαχία;
-
Είναι κάτι πολύ παραπάνω απο 'συμμαχία' .
-
Έχει εξελιχθεί σε κονσόρτσιουμ. Κοινή πολιτική, ανταλλαγή τεχνογνωσίας, κοινό οικονομικό πλάνο με μοίρασμα αγορών. Έτσι διασώζεται η Nissan και η Renault αποκτά πρόσβαση στο επιτυχημένο ιαπωνικό μοντέλο διοίκησης και παραγωγής.
-
Έχω την εντύπωση ότι και οι 2 θα βγουν κερδισμένοι.
-
Έχω την εντύπωση ότι και οι 2 θα βγουν κερδισμένοι.Μα αν δεν είναι και οι δυό κερδισμένοι, δεν θα γινόταν ποτέ συμφωνία
-
Παρών και εγώ με ένα Almera Ν15 1.4 (3θ) μοντέλο Νοε 99... Μοναδικό πρόβλημα μετά από 106000 Khm και κάτι ψιλά καμένη ασφάλεια του συνεγερμού.
-
Παίδες εγώ δεν έχω Nissan, αλλά θα σας πω την εμπειρία μου από μια Nissanούμπα φωτιά!!!
Κολλητός πήρε το 4θυρο Sunny, το 4Χ4 και του έχωσε σπλάχνα (κινητήρα και μετάδοση) από GTiR, φρένα από Porsche και ΤΕΙΝ ανάρτηση ρυθμιζόμενη και το αποτέλεσμα είναι ΟΥΑΟΥ!!!
Το αμάξι τα σκάει χαλαρά σε Ιmpreza WRX και από οδική συμπεριφορά, τραίνο!!! Best value for money 4κίνητο 220+ αλόγων...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι και οι 2 θα βγουν κερδισμένοι.
Μα αν δεν είναι και οι δυό κερδισμένοι, δεν θα γινόταν ποτέ συμφωνία
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν 'ρίχνεται' η μία πλευρά προς κέρδος της άλλης...
NISSAN FORUM