-
Kαλα Χριστουγεννα,
για το ιδιο θεμα ρωτησα σε εξουσιοδοτημενο και επειδη δεν εχουν ηλεκτρολογο με παρεπεμψαν σε δικο τους εξ. συνεργατη -
Χρόνια Πολλά και σε εσένα Cosneo!
Αναφέρεσαι στην Nissan Παρτουλας που είναι δίπλα στο ρέμα στην Υφανέτ; Τους πήρα και αυτούς τηλέφωνο, μιας και τους ανέφερε η σελίδα της Nissan ως εξουσιοδοτημένο service, αλλά δεν φάνηκαν πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν. Μου ζήτησαν μάλιστα να το αφήσουμε για το νέο έτος, επειδή τώρα είχαν πολύ δουλεία, ενώ ούτε μια ενδεικτική τιμή δεν μου έδωσαν. Γενικά ένιωσα ότι δεν υπήρχε διάθεση να κάνουν την δουλειά.
Στο J11 η διαδικασία δεν είναι τόσο μανούρα, γιατί η έκδοση των φώτων που αγόρασα έχει ξεχωριστό διακοπτάκι που μπαίνει στο ταμπλό και δεν χρειάζεται αντικατάσταση του μοχλοδιακόπτη (αυτό θα απαιτούσε να επέμβουν στο Canbus, αντιγράφοντας το πρόγραμμα από κάποια έκδοση που έχει ήδη φώτα ομίχλης). Η έκδοση που πήρα έχει τα πάντα, απο καλώδια, ασφάλειες, διακόπτη, ρελέ, κλπ.
Ο μπελάς από ότι κατάλαβα είναι να περαστεί το καλώδιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αν ένιωθα ότι μπορώ να το κάνω, ίσως και να το δοκιμάζα να τα περάσω μόνος μου (έχει σχετικά βιντεάκια στο youtube).Fivos, ο εξουσιοδοτημένος που αναφέρεις ήταν στην Θεσσαλονίκη ή μιλάμε για άλλη πόλη; Θυμάσαι μήπως όνομα;
-
Όχι δεν είναι Θεσσαλονίκη,Χαλκίδα είναι,αν δεν εδειξαν ενδιαφέρον Θεσ/νικη ρώτησε και σε άλλη διπλανή πόλη.Εμένα μου ζήτησαν 50e για την τοποθέτηση.Μου είπαν και κάποια tips για τις λάμπες.
-
*Στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ η Nissan παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο το οποίο ονομάζει Xmotion Concept το οποίο ανήκει στην κατηγορία των crossover και θα μπορούσε να αποτελεί δείγμα γραφής για το μελλοντικό Nissan Juke.
Ουσιαστικά πρόκειται για ακόμη μία σχεδιαστική σπουδή η οποία σκοπό έχει να δείξει πώς ακριβώς οραματίζεται η Nissan το μέλλον του μοντέλου της, σχεδιαστικά τουλάχιστον, στην συγκεκριμένη κατηγορία και φυσικά δεν αποκλείεται να δούμε στοιχεία από αυτό και στο νέο Juke.
Το πρωτότυπο crossover της ιαπωνικής μάρκας ξεχωρίζει για το έντονο ανάγλυφο του αμαξώματος του, ενώ τις εντυπώσεις κλέβουν οι αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες αλλά και το εσωτερικό το οποίο κυριαρχείται από έγχρωμες ψηφιακές οθόνες και πάνελ αφής.
Ενδιαφέρον έχει και η ύπαρξη έξι θέσεων στην καμπίνα, με διάταξη 2+2+2 με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί και να είναι ξεκάθαρη αναφορά στο κόκκινο χρώμα της σημαίας της Ιαπωνίας. *
-
Σχεδιαστικά τίποτα το ιδιαίτερο τουλάχιστον για επόμενο Juke...
Ιδίως στην φώτο που είναι προφίλ θα μπορούσε να είναι ένα εκθεσιακό μοντέλο οποιασδήποτε εταιρίας από Ιαπωνία, Κορέα και Κίνα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σχεδιαστικά τίποτα το ιδιαίτερο τουλάχιστον για επόμενο Juke...Ιδίως στην φώτο που είναι προφίλ θα μπορούσε να είναι ένα εκθεσιακό μοντέλο οποιασδήποτε εταιρίας από Ιαπωνία, Κορέα και Κίνα.
Tην ίδια εντύπωση έχω Κώστα. Σε τίποτα δεν θυμίζει Juke....
-
Δύσκολα θα βγει στην παραγωγή. Παρά είναι συντηρητικό... Καλύτερο το τρέχον πανέμορφο juke.
-
Αν βγει ποτε αυτο στη παραγωγη κατι θα εχει παει στραβα παιδες γενικοτερα.. χαχα
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καλύτερο το τρέχον πανέμορφο juke.To εννοείς Σπύρο ή κάνεις πλάκα!?!!?
Το Juke είναι ένα από τα ασχημότερα αυτοκίνητα παραγωγής ever (μόνο κάτι Multipla, Copen κλπ. είναι χειρότερα)!!
Φαντάζομαι και τον διάλογο στη Nissan:
- Ρε συ αυτό είναι μέτριο σχεδιαστικά?
- Σοβαρά?
- Ναι ρε συ
- Πωπω...πολλά λεφτά για να το σχεδιάσουμε από την αρχή
- Εντάξει τότε, ας κοτσάρουμε και κάτι άσχετα φώτα μπροστά να το κάνουμε τελείως χάλια, τουλάχιστον να ξεχωρίζει.
- Τέλεια! από μέτριο ας το κάνουμε κακάσχημο...θα το περάσουμε ως άποψη!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλύτερο το τρέχον πανέμορφο juke.
To εννοείς Σπύρο ή κάνεις πλάκα!?!!?
Το Juke είναι ένα από τα ασχημότερα αυτοκίνητα παραγωγής ever (μόνο κάτι Multipla, Copen κλπ. είναι χειρότερα)!!
Φαντάζομαι και τον διάλογο στη Nissan:
- Ρε συ αυτό είναι μέτριο σχεδιαστικά?
- Σοβαρά?
- Ναι ρε συ
- Πωπω...πολλά λεφτά για να το σχεδιάσουμε από την αρχή
- Εντάξει τότε, ας κοτσάρουμε και κάτι άσχετα φώτα μπροστά να το κάνουμε τελείως χάλια, τουλάχιστον να ξεχωρίζει.
- Τέλεια! από μέτριο ας το κάνουμε κακάσχημο...θα το περάσουμε ως άποψη!
Φίλε Φάνη (Το εννοώ!) φυσικά και το juke είναι πανέμορφο (Κάνω πλάκα!!!!) . Από εκεί και μετά ο διάλογος αν και φανταστικός θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί κάπως έτσι. Βέβαια οι Άπω Ανατολίτες συχνά σχεδιαστικά τα έχουν κάνει μαντάρα σε βαθμό που σκέφτομαι μήπως γίνεται από αποψη.
-
Το Juke πούλησε καλά την διαφορετικότητα του. Και βασικά είχε αποδοχή. Έκατσε σε εποχή με μικρό ή καθόλου αξιόλογο ανταγωνισμό, σε λογικές τιμές και με αποδεκτά μηχανικά, οπότε μια χαρά τα πήγε.
Άσχημο το Copen?! [emoji41]
-
Όχι άσχημο και το Copen!!!
-
Γούστα είναι παιδιά...υποκειμενική είναι η ομορφιά! Εμένα το Copen δεν μου αρέσει καθόλου, το βρίσκω χάλια! Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτηκα, είναι σαφώ καλύτερο από το Juke.
-
Αισθητικά είναι θέμα γούστου φυσικά!
Ακόμα και για την χρηστικοτητα μπορεί να μην αρέσει.
Το Copen είναι ωραίο με την ιδιαιτερότητα του. Χειροποίητο παιχνίδι. Και φαντάσου ότι οι επόμενες χειροποίητες κατασκευές κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! -
Το copen είναι ένα αμαξάκι ειδικού σκοπού. Προσωπικά δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα αλλά περισσότερο δεν μου κάθεται να ταξιδεύω με ένα τόσο μικρό στραγάλι ανάμεσα σε ευμεγεθή οχήματα και νταλίκες στο Εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Για καμιά βόλτα στην παραλιακή και αν...
-
Το έχω οδηγήσει πριν αρκετά χρόνια και μου άρεσε πολύ. Και πριν 3 χρόνια δεν έβρισκα σε μτχ κάτι αξιόλογο να πάρω.
Είχα όμως την εικόνα (και από το πρώτης γενιάς ΜΧ5 που ήταν λίγο μεγαλύτερο) να είμαι στην ΕΟ και να φωνάζω 'Εεε! Είμαι και εγώ εδώωωωω!' [emoji16][emoji16][emoji16]
Έχω φίλο με Smart roadster που για πολλα χρόνια πηγαινωερχοταν Θεσσαλονίκη Αθήνα. Η μόνη 'γκρίνια' του το μπες βγες στα διόδια. Με τίποτα να φτάσουν χέρια ή να δει την ταμια. [emoji16] -
οσοι εχετε εμπειρια απο αγορα καινουριου απο τη Nissan
ειναι φερέγγυοι στον εκτιμώμενο χρονο παραδοσης;
ή ενημερώνουν στην πορεια για καθυστερησεις και τελικα παραδιδουν μετα απο το προκαθορισμενο; -
Εμενα απο εκει που παραγγειλα,μου ειπαν για 5 μηνες για να ειναι καλυμμενοι.Μπορει και στο 3μηνο να ερθει το αμαξι,απ'οτι μου ειπαν,και σε αλλες αντιπροσωπειες που ειχα ρωτησει...
-
Σιγουρα παιζει ρολο ο καθε αντ/σωπος,εμενα 2 μηνες μου ειπαν και σε 2 μηνες το ειχα.
-
σε γνωστο μου προταθηκε συγκεκριμενο μοντελο και χρωμα που θεωρητικα ηταν στην φαση παραγωγης και θα ειχε συγκεκριμενο χρονο παραδοσης - 2 μήνες.
το αποδεχτηκε και εγινε η κρατηση αν και δεν ηταν στην 1η επιλογη του. τον καλεσαν προσφατα και τον ενημερωσαν οτι η παραδοση θα παει 1 μηνα μετα.
προσπαθει με τα τηλεφωνα να διαπιστωσει αν ευθυνεται ο πωλητης, η αντιπροσωπεια ή η εταιρεία.
NISSAN FORUM