-
ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ σε σχέση με τα αλλα 2...
Ε όχι κ MAZDA 3.το outsider της κατηγορίας.
Μια ματιά στις πωλήσεις το δείχνει ξεκάθαρα! -
Ο χρήστης golf7 έγραψε:
ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ σε σχέση με τα αλλα 2...Ε όχι κ MAZDA 3.το outsider της κατηγορίας.
Μια ματιά στις πωλήσεις το δείχνει ξεκάθαρα!πως φαινεται οτι απλα δεν εχεις ιδεα απο αυτοκινητα και γραφεις απλα για να γραφεις.......
-
Ο χρήστης golf7 έγραψε:
Ειδικα το MAZDA 3 που δεν πουλιέται καθολου. Γιατι δεν πουλιέται?Γιατί εδώ ειναι... Ελλάδα!
Σοβαρά τώρα, μην τα ξαναλέμε, το 3άρι (ειδικά το σεντάν) ειναι όμορφο, ποιοτικό, αξιόπιστο ΚΑΙ καλοστημένο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ειδικα το MAZDA 3 που δεν πουλιέται καθολου. Γιατι δεν πουλιέται?
Γιατί εδώ ειναι... Ελλάδα!
Σοβαρά τώρα, μην τα ξαναλέμε, το 3άρι (ειδικά το σεντάν) ειναι όμορφο, ποιοτικό, αξιόπιστο ΚΑΙ καλοστημένο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
ναι, αλλά είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, όχι Γκολφ!
-
Aπλα τα πραγματα. Προφανως δεν ξερουμε τι μας γινεται. Το mazda3 στην ευρωπη αλλα και στην αμερικη πουλαει σαν τρελο. Κατα την γνωμη μου ειναι μακραν καλυτερο απο την 147. Πρωτον εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα,λογω πιο ακαμπτου πλαισιου,καλυτερου σε αισθηση τιμονιου αλλα και λογω αναρτησης πολλαπλων συνδεσμων. Επισης εχει περισσοτερους χωρους ειναι πιο ανετο και εχει ενα κινητηρα που στην ουσια βγαζει 112 αλογα. Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Οποιος παρει 147 θα το μετανοιωσει. Καθε λιγο και λιγακι θα τρεχει στα συνεργεια. Μακρια απο ιταλικα γενικοτερα. Αν δεν σας αρεσει το mazda 3 παρτε το golf,παρτε το corolla to opel. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΑ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Aπλα τα πραγματα. Προφανως δεν ξερουμε τι μας γινεται. Το mazda3 στην ευρωπη αλλα και στην αμερικη πουλαει σαν τρελο. Κατα την γνωμη μου ειναι μακραν καλυτερο απο την 147.Ναι, ίσως έχεις δίκιο.
Πρωτον εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα,λογω πιο ακαμπτου πλαισιου,καλυτερου σε αισθηση τιμονιου αλλα και λογω αναρτησης πολλαπλων συνδεσμων.
Eδώ γελάμε
Καλύτερο ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ τιμόνι από της 147? Να υποθέσω ότι τα έχεις οδηγήσει και τα δύο ε?Επισης εχει περισσοτερους χωρους ειναι πιο ανετο και εχει ενα κινητηρα που στην ουσια βγαζει 112 αλογα.
Εδώ έχεις δίκιο.
Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Οποιος παρει 147 θα το μετανοιωσει. Καθε λιγο και λιγακι θα τρεχει στα συνεργεια. Μακρια απο ιταλικα γενικοτερα. Αν δεν σας αρεσει το mazda 3 παρτε το golf,παρτε το corolla to opel. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΑ.
εδώ ξαναγελάμε... ΟΥΟΥ ΙΤΑΛΙΚΑΑΑΑ, ΟΥΟΥΟΥ 666
Αν αυτό το τελευταίο quote είναι δίδαγμα του πατέρα ή του παππού σου, ίσως πρέπει να τους ενημερώσεις ότι ΣΗΜΕΡΑ (εδώ και 8-10 χρόνια δηλαδή), τα πράγματα είναι διαφορετικά από την εποχή τους
-
Ετσι πιστεύω καί εγώ.
Δέν νομίζω να υπάρχουνε πιά 'κακά' αυτοκίνητα.
Τουλάχιστον από εταιρίες πού επιβιώνουν καί δέν εξαφανίζονται. -
Σαφως και ειναι χειροτερο σε αισθηση το τιμονι της alfa ,αλλα ειναι εξαιρετικα γρηγορο. Οσοι εχουν 147 ξερουν τι λεω .
Εχω φιλους που εχουν αλφα ρομεο και λενε τα χειροτερα. Ακομα και τα τωρινα μοντελα της αλφα καινε λαδι σαν βενζινη. Ουτε οι βανκελ δεν καινε τοσο πολυ . -
Σαφως και ειναι χειροτερο σε αισθηση το τιμονι της alfa ,αλλα ειναι εξαιρετικα γρηγορο. **Οσοι εχουν 147 ξερουν τι λεω **.
Εχω φιλους που εχουν αλφα ρομεο και λενε τα χειροτερα. Ακομα και τα τωρινα μοντελα της αλφα καινε λαδι σαν βενζινη. Ουτε βανκελ να ειχαν.Εσυ μάλλον δεν ξερεις τι λες
-
Σαφως και ειναι χειροτερο σε αισθηση το τιμονι της alfa ,αλλα ειναι εξαιρετικα γρηγορο. Οσοι εχουν 147 ξερουν τι λεω .
Εχω φιλους που εχουν αλφα ρομεο και λενε τα χειροτερα. Ακομα και τα τωρινα μοντελα της αλφα καινε λαδι σαν βενζινη. Ουτε οι βανκελ δεν καινε τοσο πολυ .Να σου πω, κι εμένα μου μύρισε καμμένο εδώ μέσα στο τόπικ, αλλά μάλλον είναι μυαλό και όχι λάδι
-
Πως το ελεγε και καποιος σοφος? 'Η υπερβολη ειναι τονισμος της αποψης σου ''. Καπως ετσι τελος παντων
Χαλαρωστε. Ολα αυτα που λεω ισχυουν απλα εγω ειμαι υπερβολικος -
Εχω φιλους που εχουν αλφα ρομεο και λενε τα χειροτερα. Ακομα και τα τωρινα μοντελα της αλφα καινε λαδι σαν βενζινη. Ουτε οι βανκελ δεν καινε τοσο πολυ .μάλλον έχουμε ξεφύγει...
καλά οι χώροι, καλά τα ηλεκτρονικά που δεν βγαίνουν εκτός σε μερικές εκδόσεις εξοπλισμού της 147, καλά ότι είναι παλαιότερο μοντέλο, αλλά χειρότερο το τιμόνι της 147, ειδικά έναντι του 3;;;;;
άντε πάλι με τα λάδια
-
Ωραια ας πουμε οτι εγω ειμαι ασχετος. Θα δωσω ενα παραδειγμα. Οι 4τροχοι προσφατα εκαναν 1.20.50 με την αλφα στα μεγαρα. Λιγους μηνες πριν ειχαν κανει τεστ και στο μαζντα 3 και ειχαν κανει 1.20.80. Το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και ειχε και 15αρες ζαντες με 195 λαστιχο ενω η αλφα 205/55/16. Eκαναν το ιδιο γυρο παρ'ολο που το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και μικροτερες ζαντες κ.τ.λ
-
Λίγοι μήνες πρίν,ίσως να είναι αρκετοί γιά να δώσουν καί κάποιες διαφορές (μετρήσιμες) στήν πίστα.
-
Ωραια ας πουμε οτι εγω ειμαι ασχετος. Θα δωσω ενα παραδειγμα. Οι 4τροχοι προσφατα εκαναν 1.20.50 με την αλφα στα μεγαρα. Λιγους μηνες πριν ειχαν κανει τεστ και στο μαζντα 3 και ειχαν κανει 1.20.80. Το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και ειχε και 15αρες ζαντες με 195 λαστιχο ενω η αλφα 205/55/16. Eκαναν το ιδιο γυρο παρ'ολο που το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και μικροτερες ζαντες κ.τ.λ- τι θερμοκρασία είχε στη μία μέτρηση και τι καιρό στην άλλη?
- σχετική υγρασία?
- βαρομετρική πίεση?
- πόσο ζύγιζε ο οδηγός της 147 και πόσο του 3?
- πόσο γεμάτο ρεζερβουάρ είχαν τα δύο αυτοκίνητα?
- πόσα χιλιόμετρα στο οδόμετρο?
- πόσο φρέσκα λάστιχα? αμορτισέρ?
Είναι πολλά που παίζουν ρόλο
Eπίσης:
7) ήταν καλά πλυμμένα και τα δύο?
8 ) ο φωτογράφος που στεκόταν (εσωτερικό ή εξωτερικό της στροφής)?
9) πόσο λάδι έκαψε κατά τη μέτρηση η 147 σε τόνους/100km?
10) τι ζημιές έβγαλε? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωραια ας πουμε οτι εγω ειμαι ασχετος. Θα δωσω ενα παραδειγμα. Οι 4τροχοι προσφατα εκαναν 1.20.50 με την αλφα στα μεγαρα. Λιγους μηνες πριν ειχαν κανει τεστ και στο μαζντα 3 και ειχαν κανει 1.20.80. Το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και ειχε και 15αρες ζαντες με 195 λαστιχο ενω η αλφα 205/55/16. Eκαναν το ιδιο γυρο παρ'ολο που το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και μικροτερες ζαντες κ.τ.λ
- τι θερμοκρασία είχε στη μία μέτρηση και τι καιρό στην άλλη?
- σχετική υγρασία?
- βαρομετρική πίεση?
Eπίσης:
10) τι ζημιές έβγαλε?Ξεχνάς ότι ο χρόνος της alfa συμπεριλαμβάνει ΚΑΙ τη στάση για για συμπλήρωμα λαδιών...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
- τι θερμοκρασία είχε στη μία μέτρηση και τι καιρό στην άλλη?
- σχετική υγρασία?
- βαρομετρική πίεση?
Eπίσης:
10) τι ζημιές έβγαλε?Ξεχνάς ότι ο χρόνος της alfa συμπεριλαμβάνει ΚΑΙ τη στάση για για συμπλήρωμα λαδιών...
-
Σαφως και ειναι χειροτερο σε αισθηση το τιμονι της alfa ,αλλα ειναι εξαιρετικα γρηγορο. Οσοι εχουν 147 ξερουν τι λεωOk το μάθαμε σήμερα κι αυτό!
-
Ωραια ας πουμε οτι εγω ειμαι ασχετος. Θα δωσω ενα παραδειγμα. Οι 4τροχοι προσφατα εκαναν 1.20.50 με την αλφα στα μεγαρα. Λιγους μηνες πριν ειχαν κανει τεστ και στο μαζντα 3 και ειχαν κανει 1.20.80. Το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και ειχε και 15αρες ζαντες με 195 λαστιχο ενω η αλφα 205/55/16. Eκαναν το ιδιο γυρο παρ'ολο που το μαζντα εχει πιο αδυναμο κινητηρα και μικροτερες ζαντες κ.τ.λΘα προσπαθήσω να συγκρατηθώ για να μη σου απαντήσω όπως σου αρμόζει, μιας και είμαι και moderator.
Εκτός από αυτά που ανέφεραν οι φίλοι, στο τεστ της 147 με το A3 και την 116 (μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι, αυτό είναι το πιο πρόσφατο) και η Alfa 147 φόραγε 195/60/15 και όχι 205/55/16 όπως λες. Επίσης, οι 4Τ έχουν κάνει και 1:19:6 με την 147 TI, που όμως φοράει 215/45/17.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σαφως και ειναι χειροτερο σε αισθηση το τιμονι της alfa ,αλλα ειναι εξαιρετικα γρηγορο. Οσοι εχουν 147 ξερουν τι λεω
Ok το μάθαμε σήμερα κι αυτό!
XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!! ΘΕΟΣ!!!!!!!!
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3