-
Α, το 37 νόμιζα σήμαινε ότι είσαι 37 χρονών, όχι ότι γεννημένος το1837.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α, το 37 νόμιζα σήμαινε ότι είσαι 37 χρονών, όχι ότι γεννημένος το1837.ο αριθμός είναι αυθαίρετος.
Γ' 78 ΛΕΜΕ !!! -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
γνωρίζει κανεις να πει,αν πετουν ακόμη τα f 84 kai τα rf 84 ? ΤΟ πάλαι ποτέ, βρίσκοταν στην λάρισσα 338 ΜΠΚ.φίλε irou37 μη τους ακούς,δεν χρωστάνε σε κανένα να πουν μια καλή κουβέντα,μια αλήθεια.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ F84 AKOMA για του λόγου το αληθές πήγαινε σε όποιο αεροπορικό μουσείο να τα δεις ιδίου ομαση.
αλλά δεν κατάλαβα καλά,είσαι ετών 37 η γεννημένος το37 για να ξέρω μιλώ με κάποιον ποιο γερο από εμένα η ποιο νέο -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάλι είχα στενές (και υγρές ) επαφές με τα Phantomια...Έσκασαν μύτη 2 πάνω από το σπίτι μου, χαμηλά και γρήγορα. Ποιός ξέρει πού πήγαιναν, ίσως για καμιά εικονική του SKG ή των radar?
εσύ από phantomia θα την βρεις,φυρή-φυρή το πας,άλλαξε τόπο κατοικίας
υγρες τι ενοει ο καλλιτέχνης -
-
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ
άκουσα σήμερα στις ειδήσεις οτι κάποιοι που κατοικοεδρεύουν γύρο από το αεροδρόμιο ηρακλείου κρητης κτυπούν με ΛΕΙΖΕΡ τους πιλότους που απο-προσγειώνονται, ξέρω ότι μπροστά στην του ανθρώπου και ο θεός σηκώνει τα χέρια,αλλά τέτοια χοντρό
κάποιοι παίζουν με την ζωή των άλλων,δεν πάμε καλά έχουμε ξεφύγει από κάθε όριο -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ
άκουσα σήμερα στις ειδήσεις οτι κάποιοι που κατοικοεδρεύουν γύρο από το αεροδρόμιο ηρακλείου κρητης κτυπούν με ΛΕΙΖΕΡ τους πιλότους που απο-προσγειώνονται, ξέρω ότι μπροστά στην του ανθρώπου και ο θεός σηκώνει τα χέρια,αλλά τέτοια χοντρό
κάποιοι παίζουν με την ζωή των άλλων,δεν πάμε καλά έχουμε ξεφύγει από κάθε όριοhttp://www.2810.gr/site/news/article/52538
Ποσο μαλ@κας πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ
κάποιοι παίζουν με την ζωή των άλλων,δεν πάμε καλά έχουμε ξεφύγει από κάθε όριοhttp://www.2810.gr/site/news/article/52538
Ποσο μαλ@κας πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο;
αυτό το διαρκή 3 χρόνια τώρα και δεν μπορούν να τους πιάσουν.
το είπε ο αερολιμενάρχης ηρακλείου στην εκπομπή σεμνά & ταπεινά του alfaradio -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτό το διαρκή 3 χρόνια τώρα και δεν μπορούν να τους πιάσουν.
το είπε ο αερολιμενάρχης ηρακλείου στην εκπομπή σεμνά & ταπεινά του alfaradioΠριν λίγα χρόνια είχε γίνει ανάλογη φασαρία στις ΗΠΑ. Εντάξει, η παράνοια πάει σύννεφο.
Πάντως όποιος μπορεί να κάνει tracking τα παράθυρα του cockpit ενός αεροπλάνου σε glide slope, με το χέρι, μάλλον χαραμίζει το ταλέντο του...
-
Μπα, το λέιζερ μπορεί στα 2-3 μέτρα να είναι κουκίδα, αλλά όσο μεγαλώνει η απόσταση, απλώνει πάρα πολύ. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχεις το αεροπλάνο...
Στην αγγλία έχουν ειδική task force για αυτούς τους ηλίθιους.
-
τωρα εχει ρεπορταζ για αυτο το θεμα ο παπαδακης ζωντανα στον αντενα.
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ.
γνωρίζοντας (εγώ)αρκετά καλά τα μυαλά ορισμένων κρητικών να περιμένετε και αντιαεροπορικά πυρά τι διάολο έχουμε τόσο οπλισμό. τι διάολο έχουμε τόσο ανδρισμό μη πάνε χαμένα όλα αυτά. -
Ανάστασις θρέντ αλληλούια.
Όσοι πετάτε συχνά (ευτυχώς Παναγία μου πετάω σπανιότατα πια - το έχω σιχαθεί το άθλημα) μήπως να αποφεύγατε τα Μποινγκ; Τουλάχιστο τα καινούρια.
Όλο στα νέα είναι τα τελευταία χρόνια η εταιρία κα όλο για τους λάθος λόγους https://www.in.gr/2024/07/12/world/sovaro-atyxima-gia-boeing-777-stigmi-pou-oura-tou-aeroskafous-akoumpa-kai-trivetai-ston-diadromo/
Είδα το παραπάνω και το ξαναθυμήθηκα αλλά τι να πρωτοπεί κανείς πια. Αεροπλάνα με προβληματα απ την σχεδίαση ακόμα, 2 πολύνεκρα μέχρι να παραδεχτούν λάθος, διαδικασίες παραγωγής αμφισβητούμενες, whistleblowers που "αυτοκτονάνε", πόρτες που φευγουν στον αερα, πατώματα που φεύγουν στον αέρα...
Ξεφτίλα ρε γμτ. Κάποτε ήτανε κορυφή.
-
Ανάστασις θρέντ αλληλούια.
Όσοι πετάτε συχνά (ευτυχώς Παναγία μου πετάω σπανιότατα πια - το έχω σιχαθεί το άθλημα) μήπως να αποφεύγατε τα Μποινγκ; Τουλάχιστο τα καινούρια.
Όλο στα νέα είναι τα τελευταία χρόνια η εταιρία κα όλο για τους λάθος λόγους https://www.in.gr/2024/07/12/world/sovaro-atyxima-gia-boeing-777-stigmi-pou-oura-tou-aeroskafous-akoumpa-kai-trivetai-ston-diadromo/
Είδα το παραπάνω και το ξαναθυμήθηκα αλλά τι να πρωτοπεί κανείς πια. Αεροπλάνα με προβληματα απ την σχεδίαση ακόμα, 2 πολύνεκρα μέχρι να παραδεχτούν λάθος, διαδικασίες παραγωγής αμφισβητούμενες, whistleblowers που "αυτοκτονάνε", πόρτες που φευγουν στον αερα, πατώματα που φεύγουν στον αέρα...
Ξεφτίλα ρε γμτ. Κάποτε ήτανε κορυφή.
Έλα βρε….να μην έχει και λίγο σασπένς? Άλλωστε σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός…
-
Γνωστά τα προβήματα και στο 777 και το 727 Μαξ. Ευτυχώς τα πιο παλιά ειναι αθάνατα. Επίσης ευτυχώς, στην Ευρώπη οι πιο πολλές αεροπορικές έχουν Airbus και η Ryann που ειναι μόνο 737 (καμια 500αρια) ειναι τα κλασσικά που ειναι πολύ αξιόπιστα.
Βέβαια και τα Airbus 320/1 εχουνε θέμα με συγκεκριμένες μηχανές (αυτές που έχει η Aegean) και ειναι σε φάση αντικατάστασης. Έχουν πάρα πολλά σβησίματα εν ώρα πτήσης, ευτυχώς χωρίς σοβαρά προβλήματα, αλλά ειναι τραγικό εκ μέρους της κατασκευάστριας εταιρίας των μηχανών.
-
Οι μηχανές είναι ιταλικές;
χαρ χαρ χαρ! -
-
Ναι, αλλά οι σχεδιαστές είναι από το Τορίνο, σωστά;
-
@bassstarlet said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ:
χαρ χαρ χαρ!Αμερικάνικες!
CFM, Αμερικανογαλλικές.
-
@bassstarlet said in ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ:
χαρ χαρ χαρ!Αμερικάνικες!
CFM, Αμερικανογαλλικές.
Σωστά. Αλλά αυτές με το πρόβλημα δεν ειναι οι CFM αλλά οι αμιγώς Αμερικάνες Pratt & Whitney (PW1127G). Εμάς (εννοώ της Aegean) τέτοεις φοράνε. Κυρίως τις επιλάγανε λόγω κόστους και μετά και λογω μηχανικών που ήδη είχαν.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ