-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Youtube VideoΔείτε το από το 7:50 και μετά...
Υ.Γ. Βέβαια το βιντεάκι είναι λίγο του στυλ 'είμαστε θεοί και ρίχνουμε τα αμερικανικά αεροπλάνα για πλάκα'
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δείτε το από το 7:50 και μετά...
Υ.Γ. Βέβαια το βιντεάκι είναι λίγο του στυλ 'είμαστε θεοί και ρίχνουμε τα αμερικανικά αεροπλάνα για πλάκα'
Το ιδιο στυλ δεν εχουν τα αμερικανακια σε ολες τους τις ταινιες;;;;
'Ειμαστε οι καλοι θεοι που φερνουμε την δημοκρατια και ριχνουμε τα ρωσακια' -
Ο τίτλος του βίντεο είναι λίγο αστείος αλλά είναι πάρα πολύ καλά γυρισμένο
Youtube Video -
δυστυχώς όσοι δεν θα γίνουμε ποτέ πιλότοι, θα έχουμε χάσει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο τίτλος του βίντεο είναι λίγο αστείος αλλά είναι πάρα πολύ καλά γυρισμένο
Youtube VideoΔεν φοβούνται μήπως κόψει το γάλα των αγελάδων τους έτσι χαμηλά που πετάνε;
Πέρα από την πλάκα, πολύ ωραίο βίντεο.
-
Swiss air force?
Αναχαιτίζουν κακόβουλα εντελβάις; -
και στγούντελ...
-
Πιθανότατα θα πετάξω για Γεωργία (δυστυχώς όχι της Αμερικής ) τον Σεπτεμβριο. Εχω βρει 2 εταιρίες που πηγαίνουν Αθήνα - Τυφλίδα. Lufthansa και Turkish Airlines αλλά και οι 2 με ενδιάμεσο σταθμό οποτε ανεβαίνει αρκετά το κόστος. Γνωρίζετε αν υπάρχει απευθείας πτήση απο άλλη εταιρία (έστω και Γεωργιανή) και αν έχετε κάποια εμπειρία απο Γεωργιανές αερογραμμές?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πιθανότατα θα πετάξω για Γεωργία (δυστυχώς όχι της Αμερικής ) τον Σεπτεμβριο. Εχω βρει 2 εταιρίες που πηγαίνουν Αθήνα - Τυφλίδα. Lufthansa και Turkish Airlines αλλά και οι 2 με ενδιάμεσο σταθμό οποτε ανεβαίνει αρκετά το κόστος. Γνωρίζετε αν υπάρχει απευθείας πτήση απο άλλη εταιρία (έστω και Γεωργιανή) και αν έχετε κάποια εμπειρία απο Γεωργιανές αερογραμμές?Οι Γεωργιανες αερογραμμες, θυμαμαι πως ειχαν απευθιας πτηση με το El Venizel καθε Πεμπτη. Δεν ξερω αμα εχει αλλαξει κατι...
Ταπεινη μου γνωμη, να αφησεις την τιμη εξω απο το παιχνιδι και να πας με Lufthansa. Η ασφαλεια πτησεων σε αυτες τις γεωγραφικες περιοχες ειναι με αρκετα ερωτηματικα... ας δοκιμασουμε την στατιστικη οσο το δυνατον λιγοτερο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πιθανότατα θα πετάξω για Γεωργία (δυστυχώς όχι της Αμερικής ) τον Σεπτεμβριο. Εχω βρει 2 εταιρίες που πηγαίνουν Αθήνα - Τυφλίδα. Lufthansa και Turkish Airlines αλλά και οι 2 με ενδιάμεσο σταθμό οποτε ανεβαίνει αρκετά το κόστος. Γνωρίζετε αν υπάρχει απευθείας πτήση απο άλλη εταιρία (έστω και Γεωργιανή) και αν έχετε κάποια εμπειρία απο Γεωργιανές αερογραμμές?
Οι Γεωργιανες αερογραμμες, θυμαμαι πως ειχαν απευθιας πτηση με το El Venizel καθε Πεμπτη. Δεν ξερω αμα εχει αλλαξει κατι...
Ταπεινη μου γνωμη, να αφησεις την τιμη εξω απο το παιχνιδι και να πας με Lufthansa. Η ασφαλεια πτησεων σε αυτες τις γεωγραφικες περιοχες ειναι με αρκετα ερωτηματικα... ας δοκιμασουμε την στατιστικη οσο το δυνατον λιγοτερο.
Αμ δεν πληρώνω εγώ όμως Εννοείται οτι προτιμω Lufthansa..
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Youtube VideoΝα γιατί θέλουμε να γίνουμε χειριστές με τον κορσαίρ...
Επειδη το Video του Captain Ντινου αφαιρεθηκε απο το youtube... μπορειτε να απολαυσετε εδω:
http://media.flurl.com/media2/wmv/2007/ ... irTits.wmvTo video αυτο πραγματευετε το Crew Resource Management σε περιβαλλον cockpit A340. Θα το απολαυσετε... ειμαι σιγουρος
The sky is the limit
Ζητω το Mile High Club
Vive le Air France -
Κάποτε κατέβαζα pdf με όλες τις πτήσεις απο/πρός El Ven. Τώρα δεν το βρίσκω πλέον στο site του αεροδρομίου. Any help?
-
Πτήση Λονδίνο - Βρυξέλλες με BA.
Στο final approach, κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πρίν το touchdown, ο πιλότος κάνει ένα βιαίο abort (το σαγόνι μου έφτασε στο πάτωμα).
Κάνοντας go-around, ακούγεται η φωνή του πιλότου στο PA, με απίστευτο Βρεττανικό φλέγμα: 'Οπως σίγουρα προσέξατε, θα κάναμε την προσγείωσή μας πρίν τρία λεπτά, αλλά οι φίλοι μου οι Βέλγοι αποφάσισαν να βάλουν αεροπλάνο στην πίστα μπροστά μας!'
Ooopppsss...
-
Aυτές οι ανακοινώσεις στα Βρετανικά ΜΜΜ είναι όλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πτήση Λονδίνο - Βρυξέλλες με BA.Στο final approach, κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πρίν το touchdown, ο πιλότος κάνει ένα βιαίο abort (το σαγόνι μου έφτασε στο πάτωμα).
Κάνοντας go-around, ακούγεται η φωνή του πιλότου στο PA, με απίστευτο Βρεττανικό φλέγμα: 'Οπως σίγουρα προσέξατε, θα κάναμε την προσγείωσή μας πρίν τρία λεπτά, αλλά οι φίλοι μου οι Βέλγοι αποφάσισαν να βάλουν αεροπλάνο στην πίστα μπροστά μας!'
Ooopppsss...
Δεν πρόλαβα κάν να φοβηθώ!!!
-
Έλα οι πιλότοι!
Σύντομες οδηγίες:
Με βελάκια
Αριστερά: μείωση ταχύτητας
Δεξιά: Αύξηση ταχύτητας
Πάνω: Μείωση ύψους πτήσης
Κάτω: Αύξηση ύψους πτήσηςSpacebar: Άφεση νερού
Προσοχή στην ταχύτητα: Στα μπλε όρια!
-
η άφεση νερού- spacebar- δεν λειτουργει...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
η άφεση νερού- spacebar- δεν λειτουργει...Σε μένα λειτουργεί κανονικά. Είναι παλούκι όμως!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
η άφεση νερού- spacebar- δεν λειτουργει...
Σε μένα λειτουργεί κανονικά. Είναι παλούκι όμως!
Μετά από 2 καρφώματα σε δέντρα, 2 εισpροφήσεις πουλιών και αντίστοιχες πτώσεις, 3 καρφώματα στο νερό, και 10-12 βυθίσεις, την έσβησα την π... τη φωτιά με 3 ρίψεις! score 25.000 something...
'Οσο κρατάς πατημένο το space τόσο ρίχνεις νερό.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
η άφεση νερού- spacebar- δεν λειτουργει...Πρεπει να το γεμησεις πρωτα...
Το χει κανει κανενας;;;;;;εντιτ: Το προσθαλασσωσα -ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να το σταματησεις πανω στο νερο- το γεμησα...
Πρωτο περασμα μενουν 75% κ εχω νερο...
Γεμηζω, δευτερο περασμα μενουν 25%...
Βουλιαξε.....
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ