-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Ο προφυλακτήρας είναι μαύρος και έχει γραρθεί...Αυτό δεν το είπες.
Εντάξει, με ένα τοπικό βαψιματάκι δε θα φαίνεται τίποτα αφού είναι και μαύρο το χρώμα. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο προφυλακτήρας είναι μαύρος και έχει γραρθεί...
Αυτό δεν το είπες.
Εντάξει, με ένα τοπικό βαψιματάκι δε θα φαίνεται τίποτα αφού είναι και μαύρο το χρώμα. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου.
Μαύρος άβαφος εννοούσα
Αλλά ακόμα και αν ξεβάψει το χρώμα πάλι θα μείνει το γδάρσιμο...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που δεν τον άλλαξα τελικά μετά το προηγούμενο..
-
Σχετικά με τις ασφάλειες και τις ασφαλιστικές που συζητάγατε κανα-δυο σελίδες πίσω:
Η ασφαλιστική ασφαλίζει τον πελάτη Χ.Υ. που υπογράφει το συμβόλαιο ή το αμάξι Ω το οποίο αναφέρεται στο συμβόλαιο;
Αν δεν κάνω λάθος, ασφαλίζει το αμάξι...
Π.Χ. Μου κλέβουν το αμάξι, δεν έχουν δίπλωμα κυκλοφορίας, είναι και μεθυσμένοι και πάνε και τρακάρουν άλλους 5-6. Τους πιάνει η αστυνομία διότι παράλληλα χάσανε τις αισθήσεις τους... Η ασφαλιστική δεν πληρώνει (x2 κιόλας...) επειδή αυτός που οδήγαγε ήτανε μεθυσμένος και δεν είχε και δίπλωμα?????
-
H asfalistikh plhrwnei kai meta ta zhtaei apo toys kleftes, opws plhrwnei gia me8ysmeno pelath ths kai meta ta zhtaei apo ekeinon.
Genika o idiokthths den barynetai me ey8ynh gia to ti egine apo allon odhgo*, poso mallon otan toy klepsoyn to ama3i
*ektos an o idiokthths en gnwsei toy dwsei to aytokinhto toy se kapoion poy einai me8ysmenos h den exei diplwma.
(sorry no ellhnikos se ayto to kompioytor )
-
Καλό tread γιατι... τράκαρα κι εγώ...
Οδηγούσα κανονικα στη λωρίδα μου σε έναν δρόμο με πάρα πολύ πλάτος και βλέπω έναν δεξιά μου να εχει βγεί μισός από το στοπ. Κάνω αριστερά για να τον αποφύγω, σχεδόν βγαίνω στο αντίθετο ρεύμα και εκεινη την ώρα πατάει γκάζι και βγαίνει ακριβώς μπροστά μου. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη... Βέβαια πρόλαβα να το γυρίσω κάπως για να περιορίσω τη σύγκρουση με αποτέλεσμα το εμπρός δεξιό τμήμα του αυτοκινήτου μου να έχει καταστραφεί.Αυτόν τον βρήκα στις πόρτες. Η σύγκρουση έγινε με το αυτοκίνητό μου σε φάση αλλαγής λωρίδας. Ο τύπος αρνείται την υπαιτιότητα και ισχυρίζεται ότι τον εμβόλισα ενώ είχε ήδη βγεί από τη διαστάυρωση. Ο αστυνομικός κατεγραψε το συμβάν και ετοιμάζεται πόρισμα. Λέτε να βρω τον μπελά μου?? -
Τα λεφτά μου στην υπαιτιότητα του άλλου. Κατά 99% φταίει αυτός που βγήκε από το Stop.
-
Συνηθως δικαιονεσαι... Και στην περιπτωση σου εχεις δικιο... Το θεμα ειναι οτι τωρα θα τρεχεις επειδη ο αλλος ειναι Ζωον και Μλκας με το Μ κεφαλαιο... Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι δεν μπορουνε να παραδεχτουνε το λαθος τους και καθονται και φτιαχνουν σεναρια επιστημονικης φαντασιας. Αυτος δεν ηταν καθετα στο δρομο? Αρα τι παει να πει 'ειχε ηδη βγει στη διασταυρωση'??? Αν τον βρηκες καθετα, δεν υπαρχει περιπτωση να μη διακαιοθεις πιστευω...
-
Αν λέει ότι τον εμβόλισες κι αφού αυτός είναι κτυπημένος στις πόρτες κι εσύ μπροστά, θα πρέπει να πει κι από που ερχόσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δυο πράγματα είναι σημαντικά σε αντιδικία: Το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας (και οι φωτογραφίες των δύο οχημάτων) και οι μάρτυρες.
Ο άλος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά πως θα αποδείξει ότι κινιόταν κανονικά στο δρόμο κι εσύ τον εμβόλισες από αριστερά; -
Επειδή μου έχει συμβεί και αυτό... (Όχι με το δικό μου αυτοκίνητο όμως)
με ταρίφα στην Λ.Πεντέλης.
Έβγαινα από στενό με στοπ για να διασχισω την Λ.Πεντέλης και να περάσω σε στενό απέναντι... Στο ρεύμα καθόδου ερχόταν στο βάθος ένας ταρίφας... Στο ρεύμα ανόδου ερχόταν αυτοκίνητα...
Επειδή ο μοναδικός τρόπος για να διασχίσεις αυτό τον δρόμο διπλής κυκλοφορίας είνα να βγεις και να κόψεις πρώτα το ένα ρεύμα και μετα το άλλο αυτό και έκανα...
Σταμάτησα στη μέση (αφού ο ταρίφας ήταν ακόμα μακρυά) και περίμενα να περάσει και ο τελευταίος από δεξιά για να διασχίσω τον υπόλοιπο δρόμο...Έλα όμως που υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο... Η μάλλον καλύτερα χωρίς τον ταρίφα...
Με το που φτάνει δίπλα μου αντί να σταματήσει και να περιμένει να περάσω απέναντι με το που βλέπει ότι περνάει και ο τελευταίος από το αντίθετο ρεύμα κάνει αριστερά στο αντίθετο για να με προσπεράσει (ΤΟ ΖΩΟ!) γιατί βιαζόταν τρομερά και δεν μπορούσε να περιμένει 5 δευτερόλεπτα... Η μάλλον θα του έκοβα τη φόρα!
Εκείνη την ώρα ξεκίναγα και εγώ να διασχίσω το αντίθετο ρεύμα και τον βρήκα μπροστά δεξιά... Ούτε καν μου κόρνανε ο βλ@κ@ς τουλάχιστον να με προειδοποιήσει να μην ξεκινήσω....Αποτέλεσμα; Μετακινούμε τα αυτοκίνητα (μεγάλη μ@λ@κι@ μου) στην άκρη και ψάχνουμε να βρούμε άκρη... Και σιγά να μην τη βρίσκαμε...
Έρχεται η αστυνομία... Αυτός να υποστηρίζει ότι εγώ πετάχτηκα από το ΣΤΟΠ και εγώ να κοντεύω να τραβήξω τις κοτσίδες μου!Ο αστυνομικός μου είπε ότι εάν τα πράγματα έγιναν όπως τα λέω έχω δίκιο (πράγμα που μου επιβεβαίωσε και ο ασφαλιστής μου μετά) αλλά αφού μετακίνησα το αυτοκίνητο (που θα αποδείκνυε την ακριβή θέση του τρακαρίσματος) δεν μπορώ να αποδείξω ότι όντως δεν πετάχτηκα από το ΣΤΟΠ...
Μάρτυρες δεν υπήρχαν, οπότε; Τον πλήρωσα και τέλος... -
Παιδιά το STOP σημαίνει τοίχος. Αυτό είχε πει αστυνομικός σε ατύχημα που είχε γίνει στη γειτονιά μου. Δεν έχει έκοψα ταχύτητα και ξεκίνησα σιγά σιγά να περάσω. Πρέπει ο άλλος να σταματήσει εντελώς, να παραχωρήσει προτεραιότητα και μετά να ξεκινήσει. Οπότε φίλε kfran αν στο δελτίο συμβάντων της τροχαίας δηλώθηκε πως ο άλλος 'παραβίασε στόπ' και προκάλεσε ατύχημα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Θα τα πληρώσει όλα ο άλλος. Απλά είναι η ταλαιπωρία που θα υποστείς για να επισκευάσεις το αυτοκίνητό σου...
Eva στην περίπτωση σου, απλά ήσουν άτυχη και ο ταρίφας μεγάλο κάθαρμα! Κρίμα που δεν είχες κάποιον συνεπιβάτη ή μάρτυρα του όλου σκηνικού. Προφανώς ο ταρίφας σε εκμεταλλεύθηκε για να βγάλει χρήματα μέσω του τροχαίου. Δεν είναι απίθανο μετά να μην επιδιόρθωσε καν τη ζημία...
Αλητεία που υπάρχει στον κόσμο!
-
Ο χρήστης kfran έγραψε:
Ο τύπος αρνείται την υπαιτιότητα και ισχυρίζεται ότι τον εμβόλισα ενώ είχε ήδη βγεί από τη διαστάυρωση. Ο αστυνομικός κατεγραψε το συμβάν και ετοιμάζεται πόρισμα. Λέτε να βρω τον μπελά μου??Μην σε νοιάζει τι λέει αυτός.
Εσύ πάρε τα αντίγραφο συμβάντων της Τροχαίας (αν δεν στο έδωσαν ήδη επιτόπου) και πήγαινέ το στην ασφ. σου εταρία στην περίπτωση που είναι στο Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (φιλικός διακανονισμός) η δική σου εταιρία αλλά και η δική του!
Αν είναι έτσι χωρίς πολλά πολλά θα επικοινωνήσουν οι 2 εταιρίες και θα σε αποζημιώσει η δική σου επειδή φυσικά ο άλλος έχει βγει από stop!Αν δεν είναι στο ΣΑΠ τότε πας πάλι στην εταιρία του, τους δείχνεις το αντίγραφο συμβάντων της τροχαίας (που θα δείχνει χαρακτηριστικά πως έχει βγει από stop) και θα δρομολογήσουν αποζημίωση!!! (εφόσον έχουν λεφτά )
-
Eva απο τα συντριμια δεν φαινοταν που ακριβως εγινε η συγκρουση ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eva απο τα συντριμια δεν φαινοταν που ακριβως εγινε η συγκρουση ;Όχι γιατί δεν είχε συντρήμια... Αυτός μου έγραρε τον μπροστά προφυλακτήρα... Ενώ εγώ τον βρήκα ακριβώς πάνω στην ρόδα (άρα σίγουρα του στράβωσα από ψαλίδι μέχρι και ημιαξόνιο). Δεν έσπασε τίποτα, άρα δεν υπήρχαν κομμάτια.
Μόνο η πινακίδα μου ξηλώθηκε και πετάχτηκε κάτω, αλλά και αυτή την μάζεψα για να μην την πατάνε τα διερχόμενα αυτοκίνητα....Το θέμα είναι... Μπορούσαμε να αφήσουμε τρακαρισμένα τα αυτοκίνητα στις θέσεις που ήταν; Θα κλείναμε την Λ.Πεντέλης για πολύ ώρα μέχρι να έρθουν οι μπάτσοι (αν τελικά τα κατάφερναν λόγω κίνησης) και θα δημιουργούσαμε χάος...
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ήταν...
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Eva απο τα συντριμια δεν φαινοταν που ακριβως εγινε η συγκρουση ;
Όχι γιατί δεν είχε συντρήμια... Αυτός μου έγραρε τον μπροστά προφυλακτήρα... Ενώ εγώ τον βρήκα ακριβώς πάνω στην ρόδα (άρα σίγουρα του στράβωσα από ψαλίδι μέχρι και ημιαξόνιο). Δεν έσπασε τίποτα, άρα δεν υπήρχαν κομμάτια.
Μόνο η πινακίδα μου ξηλώθηκε και πετάχτηκε κάτω, αλλά και αυτή την μάζεψα για να μην την πατάνε τα διερχόμενα αυτοκίνητα....Το θέμα είναι... Μπορούσαμε να αφήσουμε τρακαρισμένα τα αυτοκίνητα στις θέσεις που ήταν; Θα κλείναμε την Λ.Πεντέλης για πολύ ώρα μέχρι να έρθουν οι μπάτσοι (αν τελικά τα κατάφερναν λόγω κίνησης) και θα δημιουργούσαμε χάος...
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ήταν...
Μια φωτογραφικη μηχανη μιας χρησεως απο το περιπτερο Ή με το κινητο .Και αστον να λεει οτι θελει μετα.
-
Ε αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο!
Θυμάστε τη μεθυσμένη που τράκαρε 3 παρκαρισμένα συμπεριλαμβανομένου του δικού μου αλλά και του αδερφού μου;
Η οδηγός έκανε δήλωση, εγώ μάζεψα και έστειλα όλα τα χαρτιά στην κ@λ@ασφάλειά της και περίμενα όπως μου είπαν να προχωρήσει ο φάκελος... Μέχρι εδώ όλα καλα!Έλα όμως που με παίρνουν τηλέφωνο σήμερα και μου λένε το εξής Θεϊκό:
Επειδή λέει έχει ανοιχτεί 1 φάκελος για την υπόθεση πρέπει να μαζευτούν όλα τα χαρτιά από όλους τους εμπλεκόμενους ιδιοκτήτες για να προχωρήσει η υπόθεση....
Και λέω καλά μα πως είναι δυνατόν! Δηλαδή αν είχαν εμπλακεί 15 αυτοκίνητα τι θα γινόταν;Και καλά αν όλοι φτιάχναν τα αυτοκίνητά τους και στέλναν τα τιμολόγια θα είμασταν οκ... Έλα όμως που η ιδιοκτήτρια του πρώτου αυτοκινήτου που τράκαρε (το οποίο έχει και τη μεγαλύτερη ζημιά) δεν συμφώνησε με τον πραγματογνώμονα και θα κινηθεί δικαστικώς!!!
Οπότε αναγκαστικά πρέπει και εμείς να κινηθούμε δικαστικά ή να περιμένουμε να εκδικαστεί η υπόθεση και να καταλήξουν για να πάρουμε και εμείς τα χρήματά μας... Και δεν μιλάμε για κανά μικρό ποσό... 1200€ για μένα και 435€ για τον Βασίλη....
Τι άλλο θα μου συμβεί επιτέλους!!!!!
-
Ποια ασφαλιστική είναι;
-
Γαλαξίας
Τελικά εκείνη η λίστα με τις ασφαλιστικές που θα ανακοίνωνε το Υπουργείο στις 20-21 Φλεβάρη που είναι τέλος πάντων;
-
Προτίμησαν να τις αφήσουν να δραστηριοποιούνται στο χώρο των φθηνών ασφαλίστρων, μπας και εξυγιανθούν μέσα από την αύξηση της πελατείας τους. Γαλαξίας, ε; Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια...
Τι θα λέγατε να φτιάξουμε ΕΜΕΙΣ μια λίστα με κακές ασφαλιστικές εταιρείες;
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
.....
Έλα όμως που με παίρνουν τηλέφωνο σήμερα και μου λένε το εξής Θεϊκό:
Επειδή λέει έχει ανοιχτεί 1 φάκελος για την υπόθεση πρέπει να μαζευτούν όλα τα χαρτιά από όλους τους εμπλεκόμενους ιδιοκτήτες για να προχωρήσει η υπόθεση....
Και λέω καλά μα πως είναι δυνατόν! Δηλαδή αν είχαν εμπλακεί 15 αυτοκίνητα τι θα γινόταν;Και καλά αν όλοι φτιάχναν τα αυτοκίνητά τους και στέλναν τα τιμολόγια θα είμασταν οκ... Έλα όμως που η ιδιοκτήτρια του πρώτου αυτοκινήτου που τράκαρε (το οποίο έχει και τη μεγαλύτερη ζημιά) δεν συμφώνησε με τον πραγματογνώμονα και θα κινηθεί δικαστικώς!!!
Οπότε αναγκαστικά πρέπει και εμείς να κινηθούμε δικαστικά ή να περιμένουμε να εκδικαστεί η υπόθεση και να καταλήξουν για να πάρουμε και εμείς τα χρήματά μας... Και δεν μιλάμε για κανά μικρό ποσό... 1200€ για μένα και 435€ για τον Βασίλη....
Τι άλλο θα μου συμβεί επιτέλους!!!!!
Δε νομίζω να χρειάζεται να κινηθείτε οι υπόλοιποι δικαστικά, από τη στιγμή που έχει δεχτεί την υπαιτιότητα ο θύτης. Δεν είναι δικαιολογία το άνοιγμα μόνο ενός φακέλου. Από όσο γνωρίζω η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να πληρώσει εντός 2-3 εβδομάδων από τη στιγμή που πήρε τα τιμολόγια.
Ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο Εμπορίου μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει Διεύθυνση του υπουργείου που επιβλέπει τη λειτουργία των ασφαλιστικών.
(Θα ψάξω τον αριθμό επικοινωνίας γιατί δε θυμάμαι που τον έχω σημειώσει , όταν έτρεχα για να αποζημιωθώ πριν 1,5-2 χρόνια).Γιάννης
-
Aν το βρεις σφύρα το και από εδώ γιατί δεν βγάζουμε άκρη...
Από ότι μου είπαν το μπέρδεμα γίνεται επειδή το αυτοκίνητο που πάει δικαστικώς είναι το πρώτο που τράκαρε... το οποίο τράκαρε εμένα και εγώ τον μπροστινό μου... Εάν ήταν διαφορετική η σειρά θα μπορούσαμε να πάρουμε τα λεφτά μας εξόδικα...
Έτσι μου είπαν, έτσι σας λέω...
Με τρακαραν.....