-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά άλλα τα 16.000 ενός σημαντικά βελτιωμένου Ξαρά και άλλα τα ~30.000 ενός Type-R.
Και είναι και θέμα πεποιθήσεων. Πχ, εγώ μεταξύ των Γκόλφ - Type-R σαφώς και θα έπαιρνα το Τάπερ, αλλά τόσα λεφτά, ακόμη και αν τα είχα για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΕΝ τα έδινα.
So, μια Ξαρά για εμένα με την τρελή τετραδιεύθυνση και τα πάμφτηνα ανταλλακτικάΠιστεύω να ξέρεις οτι το Xsara που πουλιέται δεν έχει καμία σχέση με το WRX. προσωπικα αν είχα τα χρήματα θα έπαιρνα το Gti.με τα χίλια δηλαδη ..μπορει κ το RX-8
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά άλλα τα 16.000 ενός σημαντικά βελτιωμένου Ξαρά και άλλα τα ~30.000 ενός Type-R.
Και είναι και θέμα πεποιθήσεων. Πχ, εγώ μεταξύ των Γκόλφ - Type-R σαφώς και θα έπαιρνα το Τάπερ, αλλά τόσα λεφτά, ακόμη και αν τα είχα για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΕΝ τα έδινα.
So, μια Ξαρά για εμένα με την τρελή τετραδιεύθυνση και τα πάμφτηνα ανταλλακτικάΠιστεύω να ξέρεις οτι το Xsara που πουλιέται δεν έχει καμία σχέση με το WRX. προσωπικα αν είχα τα χρήματα θα έπαιρνα το Gti.με τα χίλια δηλαδη ..μπορει κ το RX-8
το Ξαρά που επωλείτο, ήταν καταπληκτικό αυτοκίνητο ως προς το στρίβειν του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το Ξαρά που επωλείτο, ήταν καταπληκτικό αυτοκίνητο ως προς το στρίβειν του
όντως αλλά πλεον ΟΛΑ στρίβουν!
-
Ναι καλά
Και εγώ που νόμιζα ότι με 11.000 έπαιρνα WRX και μάλιστα Σουπαρού
Ντόινγκ -
όντως αλλά πλεον ΟΛΑ στρίβουν!μπαα...
-
μπαα...
Ωραία ποιά **Δεν ** στρίβουν??
-
μπαα...
κοίτα, τιμόνι και 4 ρόδες για να παίρνουν τις στροφές έχουν όλα τα αυτοκίνητα. Ωστόσο, μερικά στρίβουν πολύ χειρότερα από άλλα, αυτό εννοώ. Και τα δύο μοντέλα του συγκριτικού, στρίβουν πάντως, οπότε ας μην συνεχίσουμε οφτόπικ.
-
μπαα...
κοίτα, τιμόνι και 4 ρόδες για να παίρνουν τις στροφές έχουν όλα τα αυτοκίνητα. Ωστόσο, μερικά στρίβουν πολύ χειρότερα από άλλα, αυτό εννοώ. **Και τα δύο μοντέλα **του συγκριτικού, **στρίβουν **πάντως, οπότε ας μην συνεχίσουμε οφτόπικ.
Αν στρίβουν λέει...
Αυτό το τάπερ να δείς!
-
Δεν ειναι μονο το grip σε ενα αυτοκινητο αλλα και το handling, εκει ειναι το ολο θεμα εαν μιλαμε και για αισθηση. Δυστυχως το handling και το thrill to drive το εχουν λιγα αυτοκινητα...
Σαν οδηγος προτιμο να ειμαι εγω αυτος που προσπαθει να στριψει το αυτοκινητο του παρα να στριβει αυτο για εμενα...πιστευω να ειμαι κατανοητος!
Παντως και εγω μεταξυ των δυο μαλλον στο TypeR θα κατεληγα...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Δεν ειναι μονο το grip σε ενα αυτοκινητο αλλα και το handling, εκει ειναι το ολο θεμα εαν μιλαμε και για αισθηση. Δυστυχως το handling και το thrill to drive το εχουν λιγα αυτοκινητα...Σαν οδηγος προτιμο να ειμαι εγω αυτος που προσπαθει να στριψει το αυτοκινητο του παρα να στριβει αυτο για εμενα...πιστευω να ειμαι κατανοητος!
Μμμμμ, κάτοχος vw και να επιλεγει το Honda
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Δεν ειναι μονο το grip σε ενα αυτοκινητο αλλα και το handling, εκει ειναι το ολο θεμα εαν μιλαμε και για αισθηση. Δυστυχως το handling και το thrill to drive το εχουν λιγα αυτοκινητα...
Σαν οδηγος προτιμο να ειμαι εγω αυτος που προσπαθει να στριψει το αυτοκινητο του παρα να στριβει αυτο για εμενα...πιστευω να ειμαι κατανοητος!
Μμμμμ, κάτοχος vw και να επιλεγει το Honda
Νομίζεις είναι ο μόνος ?
-
Οπως βλεπεις στην υπογραφη μου, εχω περασει απο διαφορα αυτοκινητα...αν και για να ειμαι ειλικρινεις περα απο μια Αλφα 33 1.7 16v ολα τα αλλα αυτοκινητα που περασαν απ'την οικογενεια ηταν VW Golf GTi...αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μου αρεσουν τα 'καλα' για τα δικα μου κριτηρια αυτοκινητα...
Πλεον δεν ειμαι κατοχος VW αλλα 106...ο λογος της επιλογης μου ειναι οτι κανενα VW περαν του mk1 & mk2 Golf GTi δεν εχει τα στοιχεια του παραπανω ποστ που εκανα...ισως οταν πιασω τα αντα (εχω ακομα) να ξαναγυρισω στην μαρκα οπου γαλουχηθηκα ...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
ο λογος της επιλογης μου ειναι οτι κανενα VW περαν του mk1 & mk2 Golf GTi δεν εχει τα στοιχεια του παραπανω ποστ που εκανα...Το εχεις οδηγησει το καινουργιο GTI?
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
ο λογος της επιλογης μου ειναι οτι κανενα VW περαν του mk1 & mk2 Golf GTi δεν εχει τα στοιχεια του παραπανω ποστ που εκανα...
Το εχεις οδηγησει το καινουργιο GTI?
Αυτό θα τον ρωτούσα κ εγω. Ρε παιδιά, καντε ενα test-drive Κ μετά μιλάτε..στις μεγαλες αντιπροσωπειες το δινουν!
-
Πόσοι από εδώ (που υποστηρίζουν το VW εδώ και πολύ καιρό) το έχουν οδηγήσει; Για πόσα χιλιόμετρα και με τη οδηγικό 'ύφος'
Η ερώτηση δεν είναι για να ενοχλήσω κανένα αλλά πραγματική απορία.
-
Χωρίς προσωπική εμπειρία οδήγησης με κανένα απ' τα δύο, αλλά βλέποντάς τα να κινούνται, ψήφισα το VW. Ακούω να λένε συνεχώς για το TypeR ότι κάνει, δείχνει, δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά για εμένα παραμένει αξεπέραστο πρόβλημα ότι είναι... ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ!!! Οπότε, με τίποτα δεν θα ήθελα να οδηγώ ένα αμάξι που μου φαίνεται τόσο αχώνευτο!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Χωρίς προσωπική εμπειρία οδήγησης με κανένα απ' τα δύο, αλλά βλέποντάς τα να κινούνται, ψήφισα το VW. Ακούω να λένε συνεχώς για το TypeR ότι κάνει, δείχνει, δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά για εμένα παραμένει αξεπέραστο πρόβλημα ότι είναι... ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ!!! Οπότε, με τίποτα δεν θα ήθελα να οδηγώ ένα αμάξι που μου φαίνεται τόσο αχώνευτο!Αυτός, πραγματικά, είναι ο βασικός λόγος επιλογής ή όχι αυτοκινήτου πια που ζητά τόσα χρήματα.
Πάντως το Τάπερ σε ανθρακί και μαύρο είναι αλήτικο και ξεχωρίζει.. Πολύ ωραίο. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Χωρίς προσωπική εμπειρία οδήγησης με κανένα απ' τα δύο, αλλά βλέποντάς τα να κινούνται, ψήφισα το VW. Ακούω να λένε συνεχώς για το TypeR ότι κάνει, δείχνει, δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά για εμένα παραμένει αξεπέραστο πρόβλημα ότι είναι... ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ!!! Οπότε, με τίποτα δεν θα ήθελα να οδηγώ ένα αμάξι που μου φαίνεται τόσο αχώνευτο!
Αυτός, πραγματικά, είναι ο βασικός λόγος επιλογής ή όχι αυτοκινήτου πια που ζητά τόσα χρήματα.
Πάντως το Τάπερ σε ανθρακί και μαύρο είναι αλήτικο και ξεχωρίζει.. Πολύ ωραίο.Δεν ξέρω αν με ειρωνεύεσαι, αλλά σε περίπτωση που το κάνεις, σου λέω ότι αν κάποτε σκόπευα να δώσω 30 χιλιάρικα για αμάξι, σίγουρα ένας απ' τους βασικούς παράγοντες που θα πρόσεχα θα ήταν να με ικανοποιεί και εμφανησιακά! Ξέρεις, μιας που δεν οδηγούμε όλοι μας σε πίστες με ολόσωμες και full-face, αλλά στο δρόμο και είτε μας αρέσει είτε όχι, το αμάξι πλέον είναι κάτι σαν τα ρούχα μας, δηλαδή περνάει μέσω της αισθητικής μας η επιλογή του, τότε ΝΑΙ, θα έπρεπε να έχει φοβερά μεγάλες διαφορές στην ποιότητα για να προτιμήσω ένα που δεν μου αρέσει, έναντι ενός που μου αρέσει.
Το ότι μοιάζει αλήτικο και ξεχωρίζει είναι δική σου άποψη και είναι σεβαστή. Εγώ το θεωρώ ένα εντελώς αδιάφορο εμφανησιακά όχημα, μέχρι που θα το έλεγα και κακόγουστο. [Σχόλιο αποσύρθηκε] Αλλά αυτό είναι άποψή μου, δεν είναι ανάγκη να τη σεβαστείς.Ζητώ συγγνώμη απ' τους υπόλοιπους για το off topic.
-
Αυτός, πραγματικά, είναι ο βασικός λόγος επιλογής ή όχι αυτοκινήτου πια που ζητά τόσα χρήματα.
Πάντως το Τάπερ σε ανθρακί και μαύρο είναι αλήτικο και ξεχωρίζει.. Πολύ ωραίο.Δεν ξέρω αν με ειρωνεύεσαι, αλλά σε περίπτωση που το κάνεις, σου λέω ότι αν κάποτε σκόπευα να δώσω 30 χιλιάρικα για αμάξι, σίγουρα ένας απ' τους βασικούς παράγοντες που θα πρόσεχα θα ήταν να με ικανοποιεί και εμφανησιακά! Ξέρεις, μιας που δεν οδηγούμε όλοι μας σε πίστες με ολόσωμες και full-face, αλλά στο δρόμο και είτε μας αρέσει είτε όχι, το αμάξι πλέον είναι κάτι σαν τα ρούχα μας, δηλαδή περνάει μέσω της αισθητικής μας η επιλογή του, τότε ΝΑΙ, θα έπρεπε να έχει φοβερά μεγάλες διαφορές στην ποιότητα για να προτιμήσω ένα που δεν μου αρέσει, έναντι ενός που μου αρέσει.
Το ότι μοιάζει αλήτικο και ξεχωρίζει είναι δική σου άποψη και είναι σεβαστή. Εγώ το θεωρώ ένα εντελώς αδιάφορο εμφανησιακά όχημα, μέχρι που θα το έλεγα και κακόγουστο. Άσε που μου φέρνει σε χωριό ένα πράγμα... Αλλά αυτό είναι άποψή μου, δεν είναι ανάγκη να τη σεβαστείς.Ζητώ συγγνώμη απ' τους υπόλοιπους για το off topic.
Για την αγορά ενός αυτοκινήτου, πάντα συνυπολογίζω και τον παράγοντα εξωτερική/εσωτερική εμφάνιση.
Αν δεν με εμπνέει στην όψη, πρίν καν ανοίξω την πόρτα, αλλά και όταν διεισδύσω( ) στο εσωτερικό,
θα μου χαλάσει ένα μέρος της συνολικής απόλαυσης...
Το GTI, με τη νέα μάσκα μπροστά, τους άλλους προφυλακτήρες και ζάντες, με πάει λίγο 'αλλού',
σε ομορφότερες εικόνες από το Type R.... -
Άσε που μου φέρνει σε χωριό ένα πράγμα...Λάθος έκφραση νομίζω και δεν εννοώ για το αυτοκίνητο.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......