-
Εχμ, στα 20.295 δεν συμπεριλαμβάνεται τίποτα από τα extra της λίστας?
Αν είναι γυμνό με 20.295 μάλλον στα ίδια λεφτά με GTi θα βγει με τα extra που θέλω.. -
Ο Τechnik αναρωτιέται... :lol:
Τί έγινε πάλι και στο άκουσμα ενός GTI, καταφθάνει ο όρος 'Type-R'
(& αντίστροφα), και ξεσπά πάλι 'πόλεμος' στην παρέα ?Τί έγινε πάλι και δε βγαίνει άκρη, για το ποιό είναι πιο γρήγορο και πού ?
....
-'Σε φιδίσιες διαδρομές, μένεις πίσω'
-'Μπάαα... εγώ κατεβάσω, όταν εσύ κρεμάς'
-'Ρε σύ, δεν είναι τούρμπο, μοιάζει με τούρμπο! 'Καί τί έγινε, εν τέλει,
που άλλος θέλει να παραγγείλει το Type-R και άλλος το GTI ?
Γούστα & προτεραιότητες είναι αυτά -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν είναι γυμνό με 20.295 μάλλον στα ίδια λεφτά με GTi θα βγει με τα extra που θέλω..οπότε πήγαινε κατ'ευθείαν στο καλό
μην φοβάσαι τ'άλογα, παραδίδουμε μαθήματα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν είναι γυμνό με 20.295 μάλλον στα ίδια λεφτά με GTi θα βγει με τα extra που θέλω..οπότε πήγαινε κατ'ευθείαν στο καλό
μην φοβάσαι τ'άλογα, παραδίδουμε μαθήματα
Λες να καταλήξουμε με το ίδιο αυτοκίνητο?
Εγώ τα άλογα δεν τα φοβάμαι, ο dad όμως.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λες να καταλήξουμε με το ίδιο αυτοκίνητο?Εγώ τα άλογα δεν τα φοβάμαι, ο dad όμως.
κι είναι ανάγκη να το μάθει;
πας με τη μαμά, το βλέπει
ακολουθεί διάλογος:
γιατί είναι πιο ακριβό;
ε να... ζάντες, άλλη μάσκα, ηλιοροφή, ράδιο-CD, εξάτμιση 'σπορ λουκ' έχει καλύτερο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
α οκ το κλείνουμε -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ακολουθεί διάλογος:
γιατί είναι πιο ακριβό;
ε να... ζάντες, άλλη μάσκα, ηλιοροφή, ράδιο-CD, εξάτμιση 'σπορ λουκ' έχει καλύτερο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
α οκ το κλείνουμεΠωλητής πρέπει να γίνεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ακολουθεί διάλογος:
γιατί είναι πιο ακριβό;
α οκ το κλείνουμεΕξοπλισμό έχει όντως καλύτερο ή θα κοστίσει όσο το EVO με τον έξτρα εξοπλισμό?
Πάντως και η μαμά υποψιασμένη είναι για το GTi.. Την έχω πρήξει να τον καταφέρει για το GTi αλλά αυτή βράχος.. Τρανταχτό επιχείρημα 'Τι να το κάνουμε το GTi? Για να πηγαίνω για ψώνια μου αρκεί το 1.6'
Δεν γίνεται να της πως όμως ότι δεν θα πηγαίνει για ψώνια γιατί θα της το παίρνω εγώ συνέχεια..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ακολουθεί διάλογος:
γιατί είναι πιο ακριβό;
α οκ το κλείνουμεΕξοπλισμό έχει όντως καλύτερο ή θα κοστίσει όσο το EVO με τον έξτρα εξοπλισμό?
Πάντως και η μαμά υποψιασμένη είναι για το GTi.. Την έχω πρήξει να τον καταφέρει για το GTi αλλά αυτή βράχος.. Τρανταχτό επιχείρημα 'Τι να το κάνουμε το GTi? Για να πηγαίνω για ψώνια μου αρκεί το 1.6'
Δεν γίνεται να της πως όμως ότι δεν θα πηγαίνει για ψώνια γιατί θα της το παίρνω **εγώ **συνέχεια..
Φαίνονται τα παιδιά που ήταν πάντα άντρες
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εξοπλισμό έχει όντως καλύτερο ή θα κοστίσει όσο το EVO με τον έξτρα εξοπλισμό?
Δεν γίνεται να της πως όμως ότι δεν θα πηγαίνει για ψώνια γιατί θα της το παίρνω εγώ συνέχεια..
-
-ναι θα πηγαίνεις, αλλά στο γυρισμό δεν θα λιώνουν τα κατεψυγμένα
-
θα γυρνάς πιο γρήγορα να δοκιμάσεις αυτά που πήρες
-
θα 'χεις πιο γρήγορο από τις φίλες σου (γυναικείος εγωισμός, πιάνει πάντα)
-
θα χεις πιο γρήγορο από πολλούς άντρες! (αυτό κι αν πιάνει!)
-
Δεν συνεχίζω, υπάρχει το moments of men
-
-
Τα 1), 2) & 3) τα βρήκε πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Να φανταστείς, άρχισε να γελάει. Αυτό είναι καλό σημάδι ε?
Το 4) δεν το χρησιμοποίησα γιατί δεν χρειάστηκε.
Από εξοπλισμό όντως έχει περισσότερα μέσα ή θα χρειαστώ άλλες 10.000
-
[quote='Kid']Τα 1), 2) & 3) τα βρήκε πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Να φανταστείς, άρχισε να γελάει. Αυτό είναι καλό σημάδι ε?
Το 4) δεν το χρησιμοποίησα γιατί δεν χρειάστηκε.
Από εξοπλισμό όντως έχει περισσότερα μέσα ή θα χρειαστώ άλλες 10.000
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να σου πω κι άλλα επιχειρήματα
στο ίδιο site έχει και εξοπλισμό. ΜΗΝ βάλεις Xenon
Nα τον πάλι με τα Xenon... Γιατί να μη τα βάλουμε δηλαδή... Χαλάνε??
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω γιατι δεν ειναι καλο να βαλουμε το Νο1 extra σε ολη την Ευρωπη και σ'αυτο το αυτοκινητο.Λοιπον?
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω γιατι δεν ειναι καλο να βαλουμε το Νο1 extra σε ολη την Ευρωπη και σ'αυτο το αυτοκινητο.Λοιπον?
Γιατί είναι ακριβά και όχι απαραίτητα ίσως...;
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Γιατί είναι ακριβά και όχι απαραίτητα ίσως...;
Aν οδηγας μεσα στην Αθηνα και κυριως μερα μαλλον δεν ειναι απαραιτητα.Αν οδηγας ομως σε επαρχιακο δρομο και κυριως βραδυ (για να αποφευγεις και μπλοκα) ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ξέρεις πόσο πάει η αντικατάσταση μετά από μία ατυχή επαφή; (φταις δεν φταις)
για μένα είναι άχρηστα κι έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα και με και χωρίς 'ξένα'
όποιος θέλει ας τα βάλει φυσικά
-
Για μένα είναι άσχημα, η μπλε απόχρωσή τους εννοώ. Επίσης συνήθως τυφλώνουν τους απέναντι αλλά και τους μπροστινούς μέσω των καθρεπτών αν τους πετύχουν σε 'κατάλληλη' γωνία. Δεν είναι τυχαίο που κάθε καλό κιτ φώτων ξένου έχει (υποχρεωτικά από την Ε.Ε.) αυτόματη ρύθμιση που αντισταθμίζει τις κλίσεις του αμαξώματος κατά τον διαμήκη άξονα, πράγμα που δεν έχουν πολλά γιαλαντζί aftermarket 'xenon' και τυφλώνουν άσχημα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για μένα είναι άσχημα, η μπλε απόχρωσή τους εννοώ. Επίσης συνήθως τυφλώνουν τους απέναντι αλλά και τους μπροστινούς μέσω των καθρεπτών αν τους πετύχουν σε 'κατάλληλη' γωνία. Δεν είναι τυχαίο που κάθε καλό κιτ φώτων ξένου έχει (υποχρεωτικά από την Ε.Ε.) αυτόματη ρύθμιση που αντισταθμίζει τις κλίσεις του αμαξώματος κατά τον διαμήκη άξονα, πράγμα που δεν έχουν πολλά γιαλαντζί aftermarket 'xenon' και τυφλώνουν άσχημα.και σύστημα πλύσης επίσης. Ωστόσο, σε γρήγορη οδήγηση βράδυ με στροφές, το αυτόματο σύστημα δεν προλαβαίνει Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τα 'ξένα' στην ευθεία του Ribas προς Αθήνα να παίζουν μόνα τους;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξέρεις πόσο πάει η αντικατάσταση μετά από μία ατυχή επαφή; (φταις δεν φταις)
για μένα είναι άχρηστα κι έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα και με και χωρίς 'ξένα'
όποιος θέλει ας τα βάλει φυσικά
Για μενα παλι που εχω οδηγησει και με 'ξενα' και χωρις σε επαρχιακο δρομο χωρις φωτισμο τα θεωρω πολυ χρησιμα και γι'αυτο τα εβαλα στον εξοπλισμο.Τωρα για το ποσο στοιχιζει εαν εχω ατυχη επαφη για μενα ειναι εντελως 'χαζη σκεψη' και δεν αγοραζω αυτοκινητο με αυτη τη λογικη.
Ευχαριστουμε που μας αφηνεις τουλαχιστον να τα βαλουμε γιατι θα επρεπε να ακυρωσω τη παραγγελια και θα περιμενα κι αλλο!!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τα 'ξένα' στην ευθεία του Ribas προς Αθήνα να παίζουν μόνα τους;Σα να γνέφει επιδοκιμαστικά το αυτοκίνητο: 'Νννναι, νννναι, νννννναιαιαιαι.....'
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......