-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε σχέση με το Γκολφ, από ότι λέγεται, ναι. Ωστόσο και ταξίδι μπορείς να πας μια χαρά, και στην πόλη από ότι είχε γράψει κάτοχος εδώ μέσα, μια χαρά κινείσαι. Η ροπή του χαμηλά δεν είναι λίγη, είναι λίγη μόνο σε σχέση με την.... υστερία που το πιάνει από το 'σκαλοπάτι' και πάνω
Mα δεν είναι δυνατόν δίλιτρο αυτοκίνητο να στερείται, ροπής χαμηλά...
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μοτέρ όπως του ΤypeR ή της Corolla TS επειδή έχουν υψηλή απόδοση στην άνω κλίμακα του στροφομέτρου, δε σημαίνει ότι χαμηλά είναι νεκροί... Αν είχαμε να κάνουμε με εκκεντροφόρους 'καννίβαλους' ναι θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Εδώ όμως μιλάμε για κινητήρες προηγμένης τεχνολογίας με καλή απόδοση σε όλη την κλιμακα των στροφών ακόμα και χαμηλά... Απλά χαμηλά αποδίδουν σαν απλοί κινητήρες δίλιτροι και 1800 αντίστοιχα. Ίσως κάποιους να τους χαλάει αυτό και να ήθελαν δύναμη παντού. Άλλο όμως αυτό και άλλο είναι προβληματικά τα αυτοκίνητα. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Δε βλεπω τωρα που εχουμε στοιχεια απο τα περιοδικα για τις δυνατοτητες και των δυο να αναθεωρουν καποιοι.Κριμα.Αλλα αυτα παθαινει οποιος βιαζεται...Ίσως κάποιοι δεν θέλουν να αναθεωρήσουν. Εγώ είχα ψηφίσει CTR, και ακόμα και αν μας δινόταν η δυνατότητα να ξαναψηφίσουμε, δεν θα άλλαζα την επιλογή μου. Είναι δύο άριστα αυτοκίνητα, με διαφορετική φιλοσοφία. Ε, με καλύπτει περισσότερο αυτή του CTR
-
μ2.-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
μ2.-Βγήκε νέα BMW ;
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Αν και το TypeR δεν με εξιτάρει, στην ψηφοφορία ψηφισα typeR., γιατι πιστευα οτι το Golf θα ειναι ενα ακόμη GolfGTi που καμια σχέση δεν εχει με τον ορισμο GTi και με την καθαρή σπορ οδηγηση.Χωρις να εχω διαβασει κανενα αρθρο για το Golf, αλλά έχοντας οδηγησει TypeR..
Αν ισχυουν οσα ισχυριζονται μερικοι, τότε μιλάμε για ένα θαυμα σχεδόν.
Οχι οτι ξαφνικά αρχιζει και μου αρεσει πολυ (δεν το αντιπαθώ βεβαια το golf, ουτε το θεωρω ασχημο), αλλά οφειλουμενα αναγνωρίζουμε την δουλειά που κανουν οι μηχανικοι.
Θεωρω οτι το πιο δυσκολο πραγμα στην κατασκευη ενος αυτοκινητου ειναι να συνδιαζει καποιες εννοιες αντικρουόμενες.
Αν λοιπον το Golf μπορει γενικως να ειναι πιο γρηγορο (δεν εξετάζω βασικα τις απολυτες επιδοσεις σε ευθείες) απο το TypeR που το εχουν θεοποιησει τα περιοδικά, και συναμα να συνδιάζει και την άνεση, την ευκολη οδηγήσή του, και διάφορα τέτοια χαρακτηριστικά που το κάνουν πιο ... 'γυναικείο' (ας μου επιτραέπι η εκφραση), τότε πραγματικά πρέπει να χειροκροτήσουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς των Γερμανών μηχανικών. Ασχέτως αν θα επιλέγαμε ή όχι το Golf ή αν μας εκφράζει αυτός ο τροπος οδηγησης (του golf).Δε σου κάνει εντύπωση που όλα τα περιοδικά του έχουν θεοποιήσει ενώ η αντιπροσωπεία δε ξοδεύει και τα τρελα λεφτά σε διαφήμιση......
Αρα φαντάσου πόσο καλό είναι.
Συμφωνείς? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε σου κάνει εντύπωση που όλα τα περιοδικά του έχουν θεοποιήσει ενώ η αντιπροσωπεία δε ξοδεύει και τα τρελα λεφτά σε διαφήμιση......Αρα φαντάσου πόσο καλό είναι.
Συμφωνείς?Να κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μ2.-
Βγήκε νέα BMW ;
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!
μ2 = μι του.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
μ2.-
Βγήκε νέα BMW ;
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!
μ2 = μι του.
Αν εκπροσωπείς τρία άτομα, τί λές ?
μ3 = μι θρι = **Μ3 **
Τελευταία χρησιμοποιείς αρκετά την 'Μ' ορολογία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αν και το TypeR δεν με εξιτάρει, στην ψηφοφορία ψηφισα typeR., γιατι πιστευα οτι το Golf θα ειναι ενα ακόμη GolfGTi που καμια σχέση δεν εχει με τον ορισμο GTi και με την καθαρή σπορ οδηγηση.
Χωρις να εχω διαβασει κανενα αρθρο για το Golf, αλλά έχοντας οδηγησει TypeR..
Οχι οτι ξαφνικά αρχιζει και μου αρεσει πολυ (δεν το αντιπαθώ βεβαια το golf, ουτε το θεωρω ασχημο), αλλά οφειλουμενα αναγνωρίζουμε την δουλειά που κανουν οι μηχανικοι.
Θεωρω οτι το πιο δυσκολο πραγμα στην κατασκευη ενος αυτοκινητου ειναι να συνδιαζει καποιες εννοιες αντικρουόμενες.
Αν λοιπον το Golf μπορει γενικως να ειναι πιο γρηγορο (δεν εξετάζω βασικα τις απολυτες επιδοσεις σε ευθείες) απο το TypeR που το εχουν θεοποιησει τα περιοδικά, και συναμα να συνδιάζει και την άνεση, την ευκολη οδηγήσή του, και διάφορα τέτοια χαρακτηριστικά που το κάνουν πιο ... 'γυναικείο' (ας μου επιτραέπι η εκφραση), τότε πραγματικά πρέπει να χειροκροτήσουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς των Γερμανών μηχανικών. Ασχέτως αν θα επιλέγαμε ή όχι το Golf ή αν μας εκφράζει αυτός ο τροπος οδηγησης (του golf).Δε σου κάνει εντύπωση που όλα τα περιοδικά του έχουν θεοποιήσει ενώ η αντιπροσωπεία δε ξοδεύει και τα τρελα λεφτά σε διαφήμιση......
Συμφωνείς?επειδη ειμαι λίγο .. χαζος..
αν αναφέρεσαι στο TypeR, συμφωνώ ότι ειναι ενας υπολογισιμος παραγοντας αυτο που αναφέρεις και προσθέτει στο συγκεκριμέο αυτοκινητο θετικά σημεία. (προσωπικά το θεωρω αρκετά καλο αυτοκινητο, αλλά όχι οσο στο βαθμο που το θεοποιουν οι περισσότεροι).Αν αναφέρεσαι στο Golf, θα διαφωνισω στο ότι η αντιπροσωπεία δεν το διαφημίζει.
sorry για την διπλή απάντση, αλλά δεν ξεκαθαρισα σε πιο αυτοκινητο αναφεροσουν
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Αν και το TypeR δεν με εξιτάρει, στην ψηφοφορία ψηφισα typeR., γιατι πιστευα οτι το Golf θα ειναι ενα ακόμη GolfGTi που καμια σχέση δεν εχει με τον ορισμο GTi και με την καθαρή σπορ οδηγηση.
Χωρις να εχω διαβασει κανενα αρθρο για το Golf, αλλά έχοντας οδηγησει TypeR..
Συμφωνείς?επειδη ειμαι λίγο .. χαζος..
αν αναφέρεσαι στο TypeR, συμφωνώ ότι ειναι ενας υπολογισιμος παραγοντας αυτο που αναφέρεις και προσθέτει στο συγκεκριμέο αυτοκινητο θετικά σημεία. (προσωπικά το θεωρω αρκετά καλο αυτοκινητο, αλλά όχι οσο στο βαθμο που το θεοποιουν οι περισσότεροι).Αν αναφέρεσαι στο Golf, θα διαφωνισω στο ότι η αντιπροσωπεία δεν το διαφημίζει.
sorry για την διπλή απάντση, αλλά δεν ξεκαθαρισα σε πιο αυτοκινητο αναφεροσουν
Στο type -R αναφερομαι
Στο TYPE-R αναφερονταν και πιο πανω στο quote o φίλος Νικος
Απλως εχω γινει λίγο επιφυλακτικός με τα αμαξια που διαφημίζονται... παρα πολυ... κανενα περιοδικό δε μπορεί να θάψει (τουλάχιστον από τα μικρότερα) κάτι που αφήνει τρομερά λεφτά
Στο TYPE-R δε, εχω δει μία σύμπνοια όλων των περιοδικών και δεν εχω δει ποτέ διαφήμιση του εκτός από τώρα. -
Στο TYPE-R δε, εχω δει μία σύμπνοια όλων των περιοδικών και δεν εχω δει ποτέ διαφήμιση του εκτός από τώρα.[/quote]
ΠΕΣΤΑ!
Άιντε γιατί ή κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ή πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε.
Θυμάστε κάποτε τι 'διαφήμιση¨' γινόταν στη Νισσάν? Μικρές BMW και τρίχες? Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στο TYPE-R δε, εχω δει μία σύμπνοια όλων των περιοδικών και δεν εχω δει ποτέ **διαφήμιση **του εκτός από τώρα.Πού & πώς διαφημίζεται ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Στο TYPE-R δε, εχω δει μία σύμπνοια όλων των περιοδικών και δεν εχω δει ποτέ **διαφήμιση **του εκτός από τώρα.
Πού & πώς διαφημίζεται ?
ενα δεμενο type_R ειδα με αλυσίδες. στο F1 racing νομιζω
'Με το ζόρι το κρατάμε'
-
λοιπον, την ψηφο μου την έδωσα στο VW Golf V GTi διότι είμαι κάτοχος ενός Golf V 1.6 FSi Sport, χωρίς να υποτιμάω απο την άλλη πλευρά το Τype-R που προσωπικά δεν μου αρέσει εσωτερικά καθόλου αλλά έχει άλλα υπέρ. ο εσωτερικός κόσμος έιναι βασικό κριτήριο για μένα.
Βασικά αν υπήρχε κ το Α3 2.0T FSi στην ψηφοφορία θα πήγαινα εκει.αλλα έλα που είναι πολυ ακριβά τα **AUDI **:(
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
λοιπον, την ψηφο μου την έδωσα στο VW Golf V GTi διότι είμαι κάτοχος ενός Golf V 1.6 FSi Sport, χωρίς να υποτιμάω απο την άλλη πλευρά το Τype-R που προσωπικά δεν μου αρέσει εσωτερικά καθόλου αλλά έχει άλλα υπέρ. ο εσωτερικός κόσμος έιναι βασικό κριτήριο για μένα.Βασικά αν υπήρχε κ το Α3 2.0T FSi στην ψηφοφορία θα πήγαινα εκει.αλλα έλα που είναι πολυ ακριβά τα **AUDI **:(
και μας πειραξε στη Λαρισα η φτωχεια η καταραμένη (λίγα κυκολοφορούν ε?)
Αρε πατριώτη.... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
'Με το ζόρι το κρατάμε'
To 'bye bye GTi' το ξεχάσατε???
Bέβαια μετά την παρουσίαση του golf gti δεν την ξαναείδαμε... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
'Με το ζόρι το κρατάμε'
To 'bye bye GTi' το ξεχάσατε???
Bέβαια μετά την παρουσίαση του golf gti δεν την ξαναείδαμε...Δεν καταλαβες
Εννοεις ότι ειναι ετοιμοπαράδοτο και με το ζόρι κρατάνε το αμάξι στο μαγαζί.... ΦΕΥΓΕΙ.....εχει πλάκα πάντως πολύ καλή
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εννοεις ότι ειναι ετοιμοπαράδοτο και με το ζόρι κρατάνε το αμάξι στο μαγαζί.... ΦΕΥΓΕΙ.....
εχει πλάκα πάντως πολύ καλή
Αναφερόμουν σε άλλη διαφήμιση...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
λοιπον, την ψηφο μου την έδωσα στο VW Golf V GTi διότι είμαι κάτοχος ενός Golf V 1.6 FSi Sport, χωρίς να υποτιμάω απο την άλλη πλευρά το Τype-R που προσωπικά δεν μου αρέσει εσωτερικά καθόλου αλλά έχει άλλα υπέρ. ο εσωτερικός κόσμος έιναι βασικό κριτήριο για μένα.
Βασικά αν υπήρχε κ το Α3 2.0T FSi στην ψηφοφορία θα πήγαινα εκει.αλλα έλα που είναι πολυ ακριβά τα **AUDI **:(
και μας πειραξε στη Λαρισα η φτωχεια η καταραμένη (λίγα κυκολοφορούν ε?)
Αρε πατριώτη....όντως φίλε παιζει πολυ φτώχεια στην Λάρισα . να ήταν μόνο τα Α3 !!!εδώ γέμισε ο τοπος απο Merc κ BMW κ Cayenne Porche.Ελεος!αλλά όποιος τα χει γιατι να μην πάρει.κ εγω αν τα είχα θα έπαιρνα το GTi. το 1.6 ήταν μεγάλη υπέρβαση για μένα.φαντάζεσαι το GTi.Μόνο στα όνειρααααα...χεχεχεεχε..μονο στα όνειραααααα..
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
όντως φίλε παιζει πολυ φτώχεια στην Λάρισα . να ήταν μόνο τα Α3 !!!εδώ γέμισε ο τοπος απο Merc κ BMW κ Cayenne Porche.Ελεος!Και μετά κλείνουν τις Ε.Ο. γιατί δεν έχουν λεφτά να βάλουν βενζίνη..
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......