Και τα μέχρι προτεινος ROVER καθως και τα Jaguar παραδοσιακα εγγλεζικα αυτοκίνητα δηλαδή γιατί είχαν ολα 2 φώτα πισω ομίχλης. Μήπως οι Βρετανοί δεν ειναι και οι 'Βασιλιάδες της Ομίχλης'? Υπάρχει άλλη χώρα με περισσότερη ομίχλη από τη Βρετανία? Επίσης έχετε δει σε τι θέση βρίσκεται η Βρετανια σε τροχαια ατυχηματα? ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....... Ε κατι παραπανω ξέρουν οι Βρετανοί απο ομιχλη και ασφάλεια σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορει.... Ας αφήσουν λοιπόν οι υπόλοιποι τις 'εκπτώσεις' στα φώτα ομίχλης...
-
Και τα μέχρι προτεινος ROVER καθως και τα Jaguar παραδοσιακα εγγλεζικα αυτοκίνητα δηλαδή γιατί είχαν ολα 2 φώτα πισω ομίχλης. Μήπως οι Βρετανοί δεν ειναι και οι 'Βασιλιάδες της Ομίχλης'? Υπάρχει άλλη χώρα με περισσότερη ομίχλη από τη Βρετανία? Επίσης έχετε δει σε τι θέση βρίσκεται η Βρετανια σε τροχαια ατυχηματα? ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....... Ε κατι παραπανω ξέρουν οι Βρετανοί απο ομιχλη και ασφάλεια σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορει.... Ας αφήσουν λοιπόν οι υπόλοιποι τις 'εκπτώσεις' στα φώτα ομίχλης...
-
Κατάλαβα. Η αξία μεταπώλησης του Astra μου ( 1,6 ) έπεσε μέσα στους πιο κρύους πάγους της Ανταρκτικής.
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το μόνο μειονέκτημα βέβαια είναι τι θα γίνει αν καεί η λάμπα. Κάτι σπάνιο (και με τα led σχεδόν απίθανο) αλλά υπαρκτό πάντα σενάριο.
Εάν έχεις check control η λάμπα αντικαθίσταται από τις πορείας.
Εάν πχ σου καεί του φρένου , παίρνει μεγαλύτερη ένταση αυτή της πορείας προκειμένου να προειδοποιείς επαρκώς όταν πατάς φρένο. έχω την πεποίθηση ( αλλά δεν θα διαβάσω το βιβλίο μόνο γι' αυτό ) ότι αυτό συμβαίνει και με τον πίσω προβολέα ομίχλης.
-
Να ρωτησω κατι...ο πισω υαλοκαθαριστηρας εχει μονο 1 ταχυτητα?
Μηπως κανω κατι λαθος?Αυτο παντως, ειναι υπερβολικα ΑΘΛΙΟ αν οντως συμβαινει!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αυτο παντως, ειναι υπερβολικα ΑΘΛΙΟ αν οντως συμβαινει!
Γιατί ΡΕ; Είχες και στο προηγούμενο αμάξι σου πολλές ταχύτητες στον πίσω υαλοκαθαριστήρα;
-
Να ρωτησω κατι...ο πισω υαλοκαθαριστηρας εχει μονο 1 ταχυτητα?
Μηπως κανω κατι λαθος?Αυτο παντως, ειναι υπερβολικα ΑΘΛΙΟ αν οντως συμβαινει!
Δεν ξέρω για το άστρα αλλά στο πάντα που έχω ο πίσω υαλοκαθαριστήρας πάει ανάλογα γρήγορα με τη σκάλα των εμπρός υαλοκαθαριστήρων
-
ο πίσω υαλοκαθαριστήρας δουλεύει σωστά για μένα. Όταν κινείσαι στο δρόμο ανάλογα με τη ταχύτητα που έχεις μπροστά, θα καθαρίζει και πίσω πιο γρήγορα. Όταν σταματήσεις και θες να κάνεις όπισθεν, τότε ο υαλοκαθαριστήρας θα γυρίζει συνέχεια μέχρι να σταματήσεις.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτο παντως, ειναι υπερβολικα ΑΘΛΙΟ αν οντως συμβαινει!
Γιατί ΡΕ; Είχες και στο προηγούμενο αμάξι σου πολλές ταχύτητες στον πίσω υαλοκαθαριστήρα;
Αλλο στο πουντο ΡΕ!
Αυτο ειναι γερμανικο εχουμε απαιτησεις!!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ο πίσω υαλοκαθαριστήρας δουλεύει σωστά για μένα. Όταν κινείσαι στο δρόμο ανάλογα με τη ταχύτητα που έχεις μπροστά, θα καθαρίζει και πίσω πιο γρήγορα.Ναι...αυτο ειναι το προβλημα, οτι στο δικο μου δεν το κανει αυτο..ακομα και στην 1η σκαλα ο πισω υαλοκαθαριστηρας σκουπιζει συνεχεια!
Οταν πηγαινεις ταξιδι ειναι τουλαχιστον ενοχλητικο να σκουπιζει ο πισω χωρις να εχει σταγονες, γιατι γινεται το πισω παραθυρο ενα ματσο λασπες!
Οποτε αναγκαζομαι να τον ενεργοποιω/απενεργοποιω συνεχως! -
ο πίσω υαλοκαθαριστήρας δουλεύει σωστά για μένα. Όταν κινείσαι στο δρόμο ανάλογα με τη ταχύτητα που έχεις μπροστά, θα καθαρίζει και πίσω πιο γρήγορα.
Ναι...αυτο ειναι το προβλημα, οτι στο δικο μου δεν το κανει αυτο..ακομα και στην 1η σκαλα ο πισω υαλοκαθαριστηρας σκουπιζει συνεχεια!
Οταν πηγαινεις ταξιδι ειναι τουλαχιστον ενοχλητικο να σκουπιζει ο πισω χωρις να εχει σταγονες, γιατι γινεται το πισω παραθυρο ενα ματσο λασπες!
Οποτε αναγκαζομαι να τον ενεργοποιω/απενεργοποιω συνεχως!αυτο κανω και εγω, οντος ειναι ενοχλητικο!!
αλλα επειδη τα αλλα ολα που πρεπει να κανει το αμαξι τα κανει τελεια, αυτο στην τελικη δεν με ενδιαφερει
-
Καλά δεν έχει δικό του διακόπτη ενεργοποιησης ο πισω υαλοκαθαριστήρας? Τι παπαρια ειναι αυτη? Οταν πας στον αυτοκινητοδρομο το πισω τζαμι πιανει νερα και θελει συνεχες καθαρισμα? Αισχος...
-
παιδιά η συχνότητα που καθαρίζει το πίσω τζάμι αν μπροστά έχεις τη 1η σκάλα είναι πολύ αραιή μπορεί και να μην υφίσταται αν θυμάμαι καλά. Αν δεν έχεις τοποθετήσει λασπωτήρες τότε ούτως ή άλλως το πίσω τζάμι θα λερώνει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απο 20.590 θα κοστιζει το 1.6 με τα 115 αλογα. Αμα κοστιζε τοσο με τα 180 θα εκανες παραγγελια σημερα και μετα απο 24 μηνες θα σου ερχονταν απο τη σφαγη στη ζητηση που θα υπηρχε, γιαυτο χαλαρώστε. Απο 24-25 χιλιαρικα να υπολογίζετε τουλαχιστον για το 180αρι.... Μακαρι να κανω λαθος γιατι αμα κανω λαθος θα ειμαι ο πρωτος που θα το αγοράσω μολις ελθει και ας σφαξω κοσμο...
Αδερφε νομιζω το link των 4T ειναι σαφες (αν ισχυει βεβαια). Απο 20590 ο 1.6 Turbo στην πιο φτηνη εκδοση.
είναι σαφές ότι από 20.590 ξεκινάνε οι εκδόσεις των 1,6 λίτρων
Οποιος παρει το Εθνος της Κυριακης θα δει οτι οτι απο 20590 ξεκιναει το 1.6 Turbo. Αρα ο κυριος lkar ερμηνευε λαθος το link των 4T.
Τωρα αν οντως ισχυσουν αυτες οι τιμες ειναι ενα αλλο topic...Αντε να ξεπουλησουνε το stock μπας και δουμε καμια επισημη τιμη
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Αρα ο κυριος lkar ερμηνευε λαθος το link των 4T.Μην τον βαρας με το τηγανι..ενα λαθακι εκανε ο ανθρωπος!
(κι εγω το ιδιο ειχα κατλαβει απο το αρθρο )
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Χθες προέκυψε το εξής : Τα χειριστήρια στο τιμόνι ( για το RCD ) σταμάτησαν να πηγαίνουν προς τα κάτω ( μόνο στο αριστερό το πρόβλημα ). Όταν έσβηνα τα φώτα , δούλευαν 99 στις 100 φορές. Με τα φώτα αναμμένα δεν δούλευαν 99 στις 100 φορές. Ο υπεύθυνος του service είπε πως κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να αλλαχθεί μία πλακέτα ( που ελέγχει και το immobilizer μεταξύ άλλων ) αλλά προληπτικά θα αλλαχθούν και τα χειριστήρια.Το πρόβλημα λύθηκε;
Ρωτώ γιατι και σε μένα κάνει τα ίδια, αλλά δεν το πήγα για διάγνωση ακόμα.
Επίσης μου κάνει και 2 ακόμα:- Ανάβει στιγμιαία το λαμπάκι για τα φρένα (μου είπαν οτι δεν είναι τίποτα και παράγγειλα ένα γλοτεράκι)
- Οταν γυρίζω δεξιά το τιμόνι πάνω από ~90 μοίρες ανάβει τα λαμπάκι του ids+ !!!! To σύστημα λειτουργεί κανονικά αλλά το λαμπάκι παραμένει αναμένο.
Επλίζω από 'βδομάδα να το πάω στο συνεργείο.
-
Ο χρήστης zrush έγραψε:
Χθες προέκυψε το εξής : Τα χειριστήρια στο τιμόνι ( για το RCD ) σταμάτησαν να πηγαίνουν προς τα κάτω ( μόνο στο αριστερό το πρόβλημα ). Όταν έσβηνα τα φώτα , δούλευαν 99 στις 100 φορές. Με τα φώτα αναμμένα δεν δούλευαν 99 στις 100 φορές. Ο υπεύθυνος του service είπε πως κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να αλλαχθεί μία πλακέτα ( που ελέγχει και το immobilizer μεταξύ άλλων ) αλλά προληπτικά θα αλλαχθούν και τα χειριστήρια.
Το πρόβλημα λύθηκε;
Ρωτώ γιατι και σε μένα κάνει τα ίδια, αλλά δεν το πήγα για διάγνωση ακόμα.Σε εμενα που το πηγα στην αντιπροσωπεια, αλλαχτηκε η πλακετα, αλλα το προβλημα δυστυχως συνεχιζει να εμφανιζεται στα αριστερα χειριστηρια του τιμονιου κατα καιρους, οπως και αυτο της μη ενεργοποιησης της κορνας!
-
Ο χρήστης zrush έγραψε:
Χθες προέκυψε το εξής : Τα χειριστήρια στο τιμόνι ( για το RCD ) σταμάτησαν να πηγαίνουν προς τα κάτω ( μόνο στο αριστερό το πρόβλημα ). Όταν έσβηνα τα φώτα , δούλευαν 99 στις 100 φορές. Με τα φώτα αναμμένα δεν δούλευαν 99 στις 100 φορές. Ο υπεύθυνος του service είπε πως κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να αλλαχθεί μία πλακέτα ( που ελέγχει και το immobilizer μεταξύ άλλων ) αλλά προληπτικά θα αλλαχθούν και τα χειριστήρια.
Το πρόβλημα λύθηκε;
Ρωτώ γιατι και σε μένα κάνει τα ίδια, αλλά δεν το πήγα για διάγνωση ακόμα.
Επίσης μου κάνει και 2 ακόμα:- Ανάβει στιγμιαία το λαμπάκι για τα φρένα (μου είπαν οτι δεν είναι τίποτα και παράγγειλα ένα γλοτεράκι)
- Οταν γυρίζω δεξιά το τιμόνι πάνω από ~90 μοίρες ανάβει τα λαμπάκι του ids+ !!!! To σύστημα λειτουργεί κανονικά αλλά το λαμπάκι παραμένει αναμένο.
Επλίζω από 'βδομάδα να το πάω στο συνεργείο.
Στο δικό μου το πρόβλημα λύθηκε με επισκευή της πλεξούδας. Έγινε και προληπτική αλλαγή των χειριστηρίων αλλά δεν έφταιγαν τα τελευταία. Δεν έχω ξανά πρόβλημα.
-
Λοιπον...μολις γυρισα απο το συνεργειο της Οπελ!(πρωην Dynamotors νυν Κουβελης)
Αφου το πηγα για 2η φορα για τα αριστερα χειριστηρια του τιμονιου και την κορνα, αποφασισαν τελικα να μου τα αλλαξουν με καινουρια! (αριστερο+δεξι σετ)
Το αμαξι το αφησα 9 ακριβως το πρωι και το πηρα 3μιση!
Δηλαδη 6μιση ωρες!!Παρολο που ειχα αφησει το τηλεφωνο μου, δεν με πηρε κανενας να μου πει οτι το αμαξι ειναι ετοιμο(πληρης αφασια) και ετσι πηρα εγω(παλι)!
Ειχα ραντεβου και για το τριξιμο των καθισματων για ''να το δουν'' μου ειπαν!
Οταν εφτασα, ρωτησα τι εγινε με τα καθισματα(μετα απο το 1ο λαδωμα, ειχαμε πει οτι θα εκαναν δοκιμη να δουν που τριζει και μαλλον θα αλλαζαν τις βασεις ) και μου ειπαν ολα ΟΚ!
Δηλαδη λεω?
Δεν ξερουμε να σας πουμε τωρα λεει, γιατι ο ''υπευθυνος'' εχει σχολασει!
...αν ξανατριξουν, αυτο θα σημαινει πολεμοΣυμπερασμα?
Μεσα σε 6 μηνες κατοχης του αυτοκινητου εχω παει 5 φορες συνεργειο!Η αντιπροσωπεια Κουβελης λοιπον, ειναι πιστη απο οτι φαινεται στις αξιες της προηγουμενης Dynamotors και συνεχιζει επαξια την τακτικη της!
Αθλια εξυπηρετηση, ανιδεοι πωλητες, ανιδεοι υπαλληλοι, αγενεστατες γραμματεις!
Και εις ανωτερα! -
Λοιπον παιδες.Προσοχη στις λακουβες και σε όλων των ειδων τις ανωμαλιες των ελληνικων δρόμων!Το δικο μου την ψιλοεπαθε. Αρπαξε το αυτοκινητο τα ημιμπαρα των τροχων. Στις στροφες το ενιωθα πιο χαλαρο και χτυπουσε σε οποια ανωμαλια εβρισκε μπροστα του εστω και αν αυτη ειχε υψος 2 εκατοστα!!! υπεφεραν τα νευρα μου απο τον παλιοθορυβο της αναρτησης!το περιεργο ειναι πως οδηγαω παααααρα πολυ χαλαρα.να μην σας τα πολυλεω, αλλαχτηκαν (ευτυχως προλαβα) μεσα στην εγγυηση. Τωρα πια καμια σχεση. Σφιχτο και δεν κοπαναει καθολου.
Υ.Γ.1.Η εγγυηση που ισχυει για τα της αναρτησης ειναι δυο χρονια.
Υ.Γ.2. Εχει βρει κανεις ανταλλακτικο πισω υαλοκαθαριστηρα? -
Michael-Amott
μάλλον θα ξανατρίξει κάποια στιγμή αν περιορίστηκαν στο λάδωμα. Μόνο αλλαγή βάσης θα εξαφανίσει το πρόβλημα.santzo
αν βρεις μπροστά-πίσω ανταλλακτικό υαλοκαθαριστήρα, πες σε παρακαλώ που και πόσο. Επίσης πόσο κάνουν στην αντιπροσωπεία αν γνωρίζεις. -
Τα μπροστα μακτρα Μανο κανουν γυρω στα 30 ευρω στην αντιπροσωπεια.