-
Ευχαριστώ.
Ακριβά είναι. -
Με την εκπτωση υποτιθετε κιολας...
Παντως για να μην σε παιρνει απο κατω φιλος με ιμπιζα τους πληρωσε 40 στην αντιπροσωπεια
-
Αλλαγη λαδιων, φιλτρου και γενικος ελεγχος (13.000χλμ)....65euros!
Νot bad..
-
Μια χαρά Μητς!
-
Το προβλημα με την βαση του καθίσματος ειναι πολυ γνωστο γενικα?? εχω το astra H ,και πριν απο αυτο ,το G.. το ιδιο πρβ και στα 2.. ενω νομιζεις (υστερα απο δοκιμες σαν αυτες που κανει ο Θεοφραστου,εκει φτασαμε πλεον...)οτι εχει 'κλειδωσει' σε μια θεση, εντελως ξαφνικα περνας απο μια λακουβα και πηγαινει ενα κλικ μπροστα στην αριστερη ραγα.... μετα απο λιγο, παλι το ιδιο,αυτη την φορα ειτε η δεξια,ειτε γυρναει πισω.... τους το εχω αναφερει στο 2ο σερβις αλλα μου ειπαν οτι δεν βρηκαν τπτ,παρ'ολα αυτα λαδωσαν τις ραγες......... ... Εχω περασει τα 2 χρονια,υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν το καθισμα τσαμπα?????
-
Ο χρήστης mits17 έγραψε:
Εχω περασει τα 2 χρονια,υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν το καθισμα τσαμπα?????With nothing..!
-
Τελικά ο 'τεμπέλης' βολεύει στο astra H ή σου 'τρώει' την μοναδική θήκη για κέρματα - μικροαντικείμενα που έχεις;
Εμποδίζει την πρόσβαση στο χειρόφρενο;
Καλά θα ήταν να υπήρχε ένας After Market 'τεμπέλης' που να δίνει και extra θήκες άντε και καμμιά πτυσσόμενη ποτηροθήκη Μήπως υπάρχει τελικά -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Τελικά ο 'τεμπέλης' βολεύει στο astra H ή σου 'τρώει' την μοναδική θήκη για κέρματα - μικροαντικείμενα που έχεις;
Εμποδίζει την πρόσβαση στο χειρόφρενο;
Καλά θα ήταν να υπήρχε ένας After Market 'τεμπέλης' που να δίνει και extra θήκες άντε και καμμιά πτυσσόμενη ποτηροθήκη Μήπως υπάρχει τελικάΕμένα με εξυπηρετεί. Πάντως υπάρχει aftermarket τεμπέλης. τον έχω δει κάπου και θα προσπαθήσω να θυμηθώ.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εχω περασει τα 2 χρονια,υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν το καθισμα τσαμπα?????
With nothing..!
Αν τους ζορίσεις όπως έκανα εγώ και τους γίνεις λίγο ενοχλητικός μια χαρά στο αλλάζουν όπως άλλαξαν σε μένα τη βάση,αν κι έχω την εντύπωση ότι θα ξαναπαρουσιάσει ακριβώς το ίδιο.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Εχω περασει τα 2 χρονια,υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν το καθισμα τσαμπα?????
With nothing..!
Αν τους ζορίσεις όπως έκανα εγώ και τους γίνεις λίγο ενοχλητικός μια χαρά στο αλλάζουν όπως άλλαξαν σε μένα τη βάση,αν κι έχω την εντύπωση ότι θα ξαναπαρουσιάσει ακριβώς το ίδιο.
Τι να σου πω..εγω ειχα προβλημα με τη βαση του καθισματος και χρειαστηκε να τους το παω 3 φορες για να τους πεισω να μου το αλλαξουν!
Και το αμαξι ηταν 6 μηνων..εντος εγγυησης δηλαδη!! -
pantws mou exei bgei poly provlhmatiko.. exw allaksei 2 fores karta sim (immobilizer)sthn kolona tou timoniou kai alles 4 fores exw paei na diagrapsoun thn idia vlavh mipws egine kai kala apo vraxykyklwma... episis prosfata ,kai meta apo 43000km, allaksa rouleman deksia mprosta kai plirwsa 410eyrw giati mou eipan pws den htan logw elattwmatikou rouleman alla logw xrhshs.dld attikh odos 60% kai genika prosegmenh xrhsh...kai ayto vevaia afou thn prwth fora pou tous to piga,den evriskan tpt..kai to amaksi vouize poly meta ta 80-90km/h... den kserw kanenan pantws pou na exei allaksei rouleman prin ta 200000km... den perimena toso kakh aksiopistia an kai to astra G pou eixa prin,evgaze kai ayto ta provlimatakia tou..
-
Παιδιά την βοηθειά σας Please
για λάστιχα σε ένα Astra 1.6 Elegance (Ιαν 2005) τι προτείνετε ? Εαν δεν κάνω λάθος φοράει 205/60 R16 (θα το ξανατσεκάρω γιατί το οδηγάει σχεδόν αποκλειστικά η γυναίκα).. Από τη μαμά του φοράει Continental Sport Contact (αυτά που παίζαν στην αγορα πριν 2 χρόνια)
Ζητούμενο είναι ενας αξιοπρεπής συνδυασμος καλής τιμής και αντοχής στην απρόσεκτη χρήση (λακούβες ) μιας και η συμβία δυστυχώς δεν τα προσέχει ιδιαίτερα.
-
Ενίοτε , όταν στρίβω το τιμόνι , συνήθως ολόκληρη στροφή , νιώθω κάτι σαν κλικ. Αισθάνομαι ότι σεν έρχεται από το τιμόνι αλλά χαμηλότερα ( κρεμαγιέρα ή τροχούς ). Πιστεύετε ότι είναι κρεμαγιέρα ; Μήπως είναι από τα ελαστικά ( που έχουν 27 μήνες επάνω τους και ~33.000χλμ ) ;
-
μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκεται η ένδειξη για τη κατάσταση του φ ρέον για το air condition? Βρίσκεται κάπου στη μηχανή αλλά δε μπορώ να το βρω... Μιλάω για Astra H
-
Υπαρχει τετοια ενδειξη;Γενικα πρωτη φορα το ακουω αυτο.
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Παιδιά την βοηθειά σας Pleaseγια λάστιχα σε ένα Astra 1.6 Elegance (Ιαν 2005) τι προτείνετε ? Εαν δεν κάνω λάθος φοράει 205/60 R16 (θα το ξανατσεκάρω γιατί το οδηγάει σχεδόν αποκλειστικά η γυναίκα).. Από τη μαμά του φοράει Continental Sport Contact (αυτά που παίζαν στην αγορα πριν 2 χρόνια)
Ζητούμενο είναι ενας αξιοπρεπής συνδυασμος καλής τιμής και αντοχής στην απρόσεκτη χρήση (λακούβες ) μιας και η συμβία δυστυχώς δεν τα προσέχει ιδιαίτερα.
Εγώ αυτά έβαλα σαν δεύτερα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος στα 2500 χλμ που έχω κάνει.καμία σχέση με τα μαμά turanza που γλιστρούσαν πολύ.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκεται η ένδειξη για τη κατάσταση του φ ρέον για το air condition? Βρίσκεται κάπου στη μηχανή αλλά δε μπορώ να το βρω... Μιλάω για Astra HΈνας κύλινδρος κοντά στο συμπυκνωτή (ακολούθησε τις γραμμές) - ΜΠΟΡΕΙ να έχει τζαμάκι, μπορεί όχι (δεν έχει τόσο σημασία). Στα αμάξια με R12 (freon) κοιτούσες το τζαμάκι και καταλάβαινες πόσο φρέον έχει το σύστημα. Στα πιο καινούρια αμάξια (μετά το 1995) που χρησιμοποιούν R134a και να το δεις δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι σωστή η ποσότητα.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Παιδιά την βοηθειά σας Please
για λάστιχα σε ένα Astra 1.6 Elegance (Ιαν 2005) τι προτείνετε ? Εαν δεν κάνω λάθος φοράει 205/60 R16 (θα το ξανατσεκάρω γιατί το οδηγάει σχεδόν αποκλειστικά η γυναίκα).. Από τη μαμά του φοράει Continental Sport Contact (αυτά που παίζαν στην αγορα πριν 2 χρόνια)
Εγώ αυτά έβαλα σαν δεύτερα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος στα 2500 χλμ που έχω κάνει.καμία σχέση με τα μαμά turanza που γλιστρούσαν πολύ.
To δικό μου έχει Goodyear Eagle απ την μαμά του και είναι πολύ καλά. Καλύτερα λάστιχα πιστεύω όμως ότι βγάζει η Michelin.
ΥΓ Καινούρια είναι ακόμη τα λάστιχά σου γιατί θέλεις άλλα.
-
Εγώ δεν θέλω αλλά η γυναίκα μου έτσι όπως οδηγάει δεν τα βλέπω να ζησουν πολύ ακόμα
Τελος πάντων θα το κοιτάξω έτσι και αλλιώς αν αλλαχτουν πάμε για Σεπτέμβριο ...
-
Από τριγμούς πως τα πάτε; Κατά διαστήματα ακούγεται ένας ελαφρύς τριγμός, όταν το οδόστρωμα είναι τραχύ. Προσπάθησα να τον εντοπίσω και κατέληξα στο ότι προέρχεται από τον ουρανό του οχήματος. Ίσως κάποιο καλωδιάκι που δεν στερεώθηκε καλά;
Για πείτε αν και εσείς είχατε παρόμοιους τριγμούς και πως τους αντιμετωπίσατε ή απλά τους αγνωήσατε...
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)