Παλια μπαινοντας σε STI και παρολο που ειμαι οπαδος της οδηγησιμοτητας/ροπης κι οχι του στροφαρισματος στους κοφτες 'καμαρωνα' που η εταιρεια μου εχει ενα μοτερ που γυριζει σαν ατμοσφαιρικο μεχρι τον αρκετα ανεβασμενο κοφτη (7800-8000 καθως πρωτα κοβει η αναφλεξη μετα το καυσιμο)!
Τωρα λοιπον πιστευω οι οροι αντεστραφησαν και το EVO συνεπικουρουμενο απο το ΠΟΛΥ κοντο 6αρι σαζμαν δουλευει οπως το παλιο STI χωρις ομως την ελλειψη δυναμης χαμηλα και την καθυστερηση 'φουσκωματος' της τουρμπινας πραγμα που το καθιστα κατα την ταπεινη μου γνωμη το καλυτερο Μητσου στο μοτερ!
Αντιθετα το STI ειναι πιο 'ευκολο/καθημερινο' σε αυτο τον τομεα αφου και χαμηλοτερα αρπαζει και πιο ηπιο ειναι χωρις ξεσπασματα και βεβαια ευτυχως καναν σχετικα με το προηγουμενο μοντελο λιγο πιο μακριες τις σχεσεις απο 2η-6η καθως ο χαμηλοτερος κοφτης (οπως του WRX πλεον στις 7200) θα το καθιστουσε ακαταλληλο για συναγωνισμο στην κατηγορια αν και πιστευω δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα τα δυο αυτοκινητα ασχετως που ολα τα περιοδικα ελεω των απαιτησεων του 'κοινου' τα παρουσιαζουν μαζι.
Με μια λεξη το EVO ειναι πολυ εκρηκτικο σαν μοτερ πλεον ενω το Subaru ενω απεκτησε κυβικα κι επρεπε να ειναι παντου καλυτερο εχασε πολυ απο τη σπιρταδα του ψηλα αλλα κερδισε σε φιλικοτητα αφου σε καθημερινη χρηση εγινε πιο ευκολο, βαζεις μια ταχυτητα και στριβεις σχεδον παντου.
Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι πως με το Μητσου εκαψα ενα κουτακι 1/4 βενζινης σε 35χλμ πηγαινοντας βεβαια σταθερα απο 200-270 'κοντερισια' και με ενδιαμεσες επιταχυνσεις (απλες δοκιμες εκανα σε ευθεια για να μην παρεξηγηθω)!
Επισης οδηγωντας δυο φορες συνεχομενα την ορεινη διαδρομη Καστανια (απο Βεροια > Κοζανη για οσους την ξερουν) με το EVO, εκτος του οτι το αυτοκινητο 'με πηγαινε' αφου ακομη κι οταν το εστιβα αυτο δεν γυριζε πολυ (αντιθετα με το STI) και διορθωνε ευκολα αν ξερεις λιγο απο 'βεσπα' , δεν προλαβαινα να αλλαζω ταχυτητες στα κοκκινα (κι ας ειμαι 'mechanical friendly' κι αποφευγω τους κοφτες) πραγμα τελικα οχι ευχαριστο καθως θεωρω πρεπει να απολαμβανεις την οδηγηση και δεν μπορεις να πας παντα σε ρυθμους WRC.
Ειναι κι απο τα λιγα πραγματα που δεν μου αρεσαν στο EVO, το σαζμαν (παροτι 6αρι) και η γενικοτερη αισθηση αγροτικου, απο θορυβο μεχρι ποιοτητα κυλισης/εσωτερικο.
Συνοψιζοντας σε μια φραση το Subaru αν και πιο καθημερινο σαν αυτοκινητο κι ευκολοτερο για συμβιωση ειναι πιο ευχαριστο για ωρες παιδικης χαρας αρκει να εχεις λιγη γνωση της τεχνης, χανοντας ομως λιγο σε αποτελεσματικοτητα εκει ακριβως που υπερεχει το EVO που ειναι γενικως αν κι ευκολοτερο για το μεσο οδηγο πιο σκληροπυρηνικο τελικα!
Αν καποιος με ρωτουσε σημερα ποιο απο τα δυο θα αγοραζα θα απαντουσα κανενα καθως οι πλειαδες δεν με εντυπωσιασαν απο μοτερ για 2500 κυβικα (εν συγκριση με το παρελθον και ακομη περισσοτερο με το αντιστοιχο μοτερ του Ιαπωνικου STI Spec C που απορω γιατι δεν το χρησιμοποιουν) ενω το διαμαντι εστω και στην καλυτερη του εκδοση δεν παυει να πασχει απο κληρονομικες ασθενεις οπως αυτες που ανεφερα παραπανω κι ενω εχει τετρακινηση καλυτερη τα υπολοιπα του ειναι λιγο απολυτα για καθημερινη χρηση εκτος και εισαι ετοιμος να μπεις σε αγωνα αλλα δυστυχως μεγαλωσα και θελω και τις ανεσεις μου, και την οικονομια μου, και φυσικα μια καποια υποτυπωδη εμφανιση μεσα-εξω!
JIM
PS: Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αν και ειμαι 'μικρος' για να εκφερω αποψη για τετοια αργαλεια!