-
Ο χρήστης Giovanni έγραψε:
Ειδες που βλεπεις τα πραγματα μονο οπως τα θες? Εγω μιλησα και για γνωμες ειδικων και μη,αλλα φυσικα το προσπερασες.Για το Ρου Χου εχω ακουσει 1002 γνωμες αρνητικες και θετικες, αλλα ασχημο κανεις δεν το ειπε!! Σου αξιζουν συγχαρητηρια,διοτι πρωτοτυπησες!!
Ενημερωτικα ομως (και αυτο ισχυει για ολους τουσ κολλημενους σε μια μαρκα) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ!!!
ε καλά...αφου έχει πάρει πολλούς ψήφους .....τότε θα πρέπει να σταματήσει να μου θυμίζει βατράχι
Και γιατί να δω δηλαδή το RX-8 όμορφο όπως το βλέπεις εσυ και άλλοι 1002? Κι εσυ κι εγώ έχουμε μια μοναδικότητα, ευτυχώς, που μας κάνει διαφορετικούς.
Δηλαδή το να έχει κάποιος διαφορετική άποψη απο σένα για το τι έιναι ωραίο και τι όχι σου φαίνεται περίεργο???
Γιαί δηλαδή θα πρέπει να βλέπω κάτι μέσα απο τα δικά σου μάτια και να χρησιμοποιώ την δική σου αισθητική αντίληψη των πραγμάτων?
Και ποιός είναι αυτός ο 'ειδικός' που αναφέρεις και ποιά ειδικότητα έχει αποκτήσει ωστε να υποδείξει σε μένα και στον καθένα οτι 'αυτο ειναι το ωραίο' ή 'αυτο να μην σου αρέσει γιατι είναι άσχημο'
Γιατί πέρα απο την ασχήμια του RX-8 δεν νομίζω να έκανα κάποιο παράπονο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Και όσο αφορά στην ήττα που έφαγε απο την τριλιτρη alfa, έκανα απλή αναφορά στο τεστ ενός περιοδικού. Τώρα άν έχουν δίκιο ή όχι αυτοι που το έγραψαν είναι άλλο θέμα.Δεν τα έγραψα εγω αυτά, εγω τα διάβασα και τα μετέφερα.Φυσικά και υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα πέρα απο τις alfa.Kαι πολλά ευτυχώς και έτσι μπορεί ο καθένας σύμφωνα με τα αισθητικά του κριτήρια και την αυτοκινητιστική του παιδεία να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει προσωπικά.
Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. (λιγο off topic)
Γιατι συνήθως τα 'όμορφα' αυτοκίνητα είναι και ακριβά? Γιατί δεν έχουμε δει ποτε ενα αυτοκίνητο με το σχήμα της Modena ας πούμε και να κοστίζει 15.000 ευρώ? Και ας μην έχει τα εξωτικά χαρακτηριστικά της.
Εγω ειλικρινά ψάχνοντας ένα ένα τα μοντέλα με αξία κάτω απο 30.000 ευρώ δεν βρήκα έστω ένα που να μου κάνει 'κλικ' και να πω 'αυτό το θέλω τώρα'. Η έχω ακραία αισθητικά κριτήρια ή απλώς βάζω ψηλά τον πήχη στο θέμα εμφάνιση ή πράγματι δεν υπάρχουν φθηνά και εξίσου όμορφα με τα ακριβά αυτοκίνητα. -
ουτε η 147 και η 156 σου κανουν ''κλικ''?
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
ουτε η 147 και η 156 σου κανουν ''κλικ''?αν δεν έπαιρνα την GT θα έπαιρνα την 156. Και η 147 ωραία είναι αλλα προτιμώ τα αυτοκίνητα με 3ο όγκο απο πίσω.
-
Alfa με τις μπάντες παίδες,
Σχεδίαση Έσω-Έξω, (Είδα το Mazda μέσα και με έπιασε λιγούρα ήθελα τρίγωνα πανοράματος μπαρουτόκοσμε!!)
Κύλιση, συντήρηση, Οδική συμπεριφορά (Δεν ξέρω αν το PουXου είναι για χεράδες και η GT για ποδαράδες αλλά πιστεύω ότι μου ταιριάζει πιο πολύ ο ιταλός - test drive μόνο στην GT 1.8 )
Εν τέλει Όταν σε κερδίζει ένα αυτοκίνητο δεν έχεις ενδοιασμούς για την επιλογή σου, και μαζί με το αντίδωρο να το μοιράσουνε το RX πάλι την GT θα διάλεγα (και ας με πούνε και γραφικό (τουλάχιστον)). -
Δεν καταλαβαινομαστε.Παλι πιανεσαι απο μια κουβεντα και την χρησιμοποιεις οπως εσυ θες.Εγω μιλησα για 1002 γνωμες ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ αλλα και θετικες και συ μου λες οτι 1002 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν RX-8 και αναλυεις κατι που δεν ισχυει!!!
Φυσικα και η ομορφια ειναι υποκειμενικη,αλλα εγω προσωπικα ακομη
ψαχνω να βρω αρνητικο σχολιο περι ομορφιας(διευκρινιζω οτι αναφερομαι μονο σε ομορφια και οχι σε αλλους τομεις) απο αυτους που ασχολουνται με αμαξια και δεν ειναι προσκολλημενοι σε μια μαρκα!
Αυτο ειπα και πριν αλλα δυστυχως δεν το καταλαβες ή δεν ηθελες να το καταλαβεις.
Κι επειδη η συζητηση περι ομορφιας ειναι υποκειμενικη,το θεμα σταματαει εδω και απλα σε ενημερωνω οτι μαζι με το φουτουριστικο και ομορφο 8αρι μου,σε λιγο καιρο θα απολαμβανω και την ομορφη και ανανεωμενη 147...!!Και γιατί να δω δηλαδή το RX-8 όμορφο όπως το βλέπεις εσυ και άλλοι 1002? Κι εσυ κι εγώ έχουμε μια μοναδικότητα, ευτυχώς, που μας κάνει διαφορετικούς.
Δηλαδή το να έχει κάποιος διαφορετική άποψη απο σένα για το τι έιναι ωραίο και τι όχι σου φαίνεται περίεργο???
Γιαί δηλαδή θα πρέπει να βλέπω κάτι μέσα απο τα δικά σου μάτια και να χρησιμοποιώ την δική σου αισθητική αντίληψη των πραγμάτων?
Και ποιός είναι αυτός ο 'ειδικός' που αναφέρεις και ποιά ειδικότητα έχει αποκτήσει ωστε να υποδείξει σε μένα και στον καθένα οτι 'αυτο ειναι το ωραίο' ή 'αυτο να μην σου αρέσει γιατι είναι άσχημο'
Γιατί πέρα απο την ασχήμια του RX-8 δεν νομίζω να έκανα κάποιο παράπονο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Και όσο αφορά στην ήττα που έφαγε απο την τριλιτρη alfa, έκανα απλή αναφορά στο τεστ ενός περιοδικού. Τώρα άν έχουν δίκιο ή όχι αυτοι που το έγραψαν είναι άλλο θέμα.Δεν τα έγραψα εγω αυτά, εγω τα διάβασα και τα μετέφερα.Φυσικά και υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα πέρα απο τις alfa.Kαι πολλά ευτυχώς και έτσι μπορεί ο καθένας σύμφωνα με τα αισθητικά του κριτήρια και την αυτοκινητιστική του παιδεία να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει προσωπικά.
Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. (λιγο off topic)
Γιατι συνήθως τα 'όμορφα' αυτοκίνητα είναι και ακριβά? Γιατί δεν έχουμε δει ποτε ενα αυτοκίνητο με το σχήμα της Modena ας πούμε και να κοστίζει 15.000 ευρώ? Και ας μην έχει τα εξωτικά χαρακτηριστικά της.
Εγω ειλικρινά ψάχνοντας ένα ένα τα μοντέλα με αξία κάτω απο 30.000 ευρώ δεν βρήκα έστω ένα που να μου κάνει 'κλικ' και να πω 'αυτό το θέλω τώρα'. Η έχω ακραία αισθητικά κριτήρια ή απλώς βάζω ψηλά τον πήχη στο θέμα εμφάνιση ή πράγματι δεν υπάρχουν φθηνά και εξίσου όμορφα με τα ακριβά αυτοκίνητα. -
εγω προσωπικα ακομη
ψαχνω να βρω αρνητικο σχολιο περι ομορφιας(διευκρινιζω οτι αναφερομαι μονο σε ομορφια και οχι σε αλλους τομεις) απο αυτους που ασχολουνται με αμαξια και δεν ειναι προσκολλημενοι σε μια μαρκα!μόλις βρήκες έναν που δεν του αρέσει εμφανισιακά το RX-8 και ο οποίος επίσεις δεν είναι κολλημένος (όπως προσάπτεις) με κάποια μάρκα.! εμένα!
honda είχα, xantia έχω, alfa θα έχω σε λίγο καιρό.
1 μόνο αυτοκίνητο μπορώ να έχω όπως οι περισότεροι κι ας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ κολλημένος.
Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω επίσεις γιατι σε κάποιον πρέπει οποσδήποτε να αρέσει το σχήμα του RX-8. Γιατί δηλαδή πρέπει σώνει και καλα να πω και εγω οτι είναι όμορφο επειδή καμία απο τις 1002 γνώμες δεν είναι αρνητικές για την εμφάνισή του!
Ε εμένα δεν μ αρέσει, δεν μ αρέσει, δεν μ αρέσει!!!
Τι να κάνω? γιατι να μου αρέσει με το ζόρι και να χαρακτηρίζομαι και προκατηλημένος με κάθε άλλο αυτοκίνητο επειδή δεν μου αρέσει!!! ούφ!!! -
Μεγαλε κανεις δεν σου ειπε να γουσταρεις με το ζορι το 8αρι και αυτα που λες δειχνουν οτι συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις.
Αυτο που λεω τοση ωρα ειναι οτι λες Βατραχι ενα αυτοκινητο που ελαχιστοι χαρακτηρισαν ασχημο! Υπαρχουν αμαξια για τα οποια οι αποψεις διιστανται,αλλα για το 8αρι δεν εχει συμβει κατι τετοιο και η πλειοψηφια το θεωρει ομορφο και αυτο δεν αλλαζει. Διαβασε ολα τα περιοδικα που του εχουν κανει αφιερωματα και θα καταλαβεις.
Προσωπικη σου γνωμη και σεβαστη,αλλα αλλο να λες δεν ειναι του γουστου σου,επειδη ισως να ειναι υπερβολικο σε εμφανιση και αλλο να μιλας για βατραχια και ασχημους κωλους.
Αυτο λεω τοση ωρα και ελπιζω εστω και τωρα να το καταλαβες.
[/quote]
μόλις βρήκες έναν που δεν του αρέσει εμφανισιακά το RX-8 και ο οποίος επίσεις δεν είναι κολλημένος (όπως προσάπτεις) με κάποια μάρκα.! εμένα!
honda είχα, xantia έχω, alfa θα έχω σε λίγο καιρό.
1 μόνο αυτοκίνητο μπορώ να έχω όπως οι περισότεροι κι ας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ κολλημένος.
Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω επίσεις γιατι σε κάποιον πρέπει οποσδήποτε να αρέσει το σχήμα του RX-8. Γιατί δηλαδή πρέπει σώνει και καλα να πω και εγω οτι είναι όμορφο επειδή καμία απο τις 1002 γνώμες δεν είναι αρνητικές για την εμφάνισή του!
Ε εμένα δεν μ αρέσει, δεν μ αρέσει, δεν μ αρέσει!!!
Τι να κάνω? γιατι να μου αρέσει με το ζόρι και να χαρακτηρίζομαι και προκατηλημένος με κάθε άλλο αυτοκίνητο επειδή δεν μου αρέσει!!! ούφ!!! [/quote] -
Προσωπικη σου γνωμη και σεβαστη,αλλα αλλο να λες δεν ειναι του γουστου σου,επειδη ισως να ειναι υπερβολικο σε εμφανιση και αλλο να μιλας για βατραχια και ασχημους κωλους.
Εγώ πάλι νομίζω ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς με τίποτα να απαγορεύσεις σε κάποιον να χαρακτηρίσει κάτι, όπως αυτός θέλει. Αν με κάποια δόση χιούμορ θέλει να το χαρακτηρίσει βατράχι γούστο και καπέλο του. Προσωπικά κι εμένα (και άλλους) με ξενίζει το σχέδιο του, ενώ έβρισκα αρκετά ψαρωτικό το RX-7. So simple!
-
Κανεις δεν απαγορευει τιποτα.
Γιια αυτο φυσικα και γω ,οπως και οποιοσδηποτε αλλος μπορει να κρινει και το εν λογω χιουμορ.
Αλλο κριτικη και αλλο απαγορευση.
-
ουφ!!! θα το ξαναπώ για μια τελευταία φορά γιατι ταλαιπωρούμε τσάμπα και τους υπόλοιπους συνφορουμίτες!
Το αυτοκίνητο( rx-8 ) δεν μου αρέσει γιατί μου θυμίζει βάτραχο! δεν είναι του γούστου μου γιατί θεωρώ οτι έχει επίσεις και άσχημο κώλο!!! Αυτό λοιπόν το ζωάκι μου θυμίζει και γι αυτό δεν μου αρέσει. Η παρομοίωση σε πείραξε? Γιατί να μην το πω και να μην το σκεφτώ δηλαδή οτι κάτι τέτοιο μου θυμίζει? Αφού αυτό μου βγαίνει αυθόρμητα. Γιατί με καταπιέζεις?:P Θες να πω απλα οτι δεν μου αρέσει χωρίς να αναφέρω οτι μου θυμίζει βάτραχο? Να λέω οτι δεν μου αρέσει γιατι μου θυμίζει το...'ακατανόμαστο'? (Νταλάρας vs Πανούσης)ωραία.το λέω. Δεν μου αρέσει (σκέτο)
Πάμε παρακάτω. -
Δεν ξέρω από Renesis (ούτε και από vespa) αλλά μήπως όλες αυτές οι στροφές έχουν σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη και γρηγορότερη φθορά του κινητήρα? Και πρέπει να καίει τον αγλαίορα ε? (πάντως το RX-7 σίγουρα ήταν πιο όμορφο)
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Δεν ξέρω από Renesis (ούτε και από vespa) αλλά μήπως όλες αυτές οι στροφές έχουν σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη και γρηγορότερη φθορά του κινητήρα? Και πρέπει να καίει τον αγλαίορα ε? (πάντως το RX-7 σίγουρα ήταν πιο όμορφο)-
Τα Χοντάκια και αν είναι πολύστροφα, αλλά πόσα vtec και vti με χρόνια στην πλάτη τους κυκλοφορούν;
-
Καίει τον αγλαίορα γιατί βγάζει και άλογα, έτσι; Το 'μικρό' 190.. ε, δεν πρέπει να φάνε και αυτά τα κακόμοιρα;
-
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
- Τα Χοντάκια και αν είναι πολύστροφα, αλλά πόσα vtec και vti με χρόνια στην πλάτη τους κυκλοφορούν;
Πάααααρα πολλά ClioD. Αν σκεφτείς πόσα CRX V-Tec και Civic VTi πουλήθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια, η αναλογία αυτών που κυκλοφορούν είναι απίστευτη. Και όχι μόνο αυτο, μτχ CRX V-Tec έχει ακόμα καμιά 8 - 9.000 ευρώ, αν και είναι σίγουρα 10 ετών.
Ισχυρά πολύστροφα φτιάχνουν πολλοί (όχι 9.000rpm, αλλά κοντά...) αλλά η διαφορά των Honda είναι - όπως λέει και ο Setright - οτι έχουν 'δαιμονισμένη αξιοπιστία'!
-
Παιδιά το RX8 δεν είναι ο αντικαταστάτης του RX7.Aπ' όσα είχα διαβάσει ετοιμάζεται ΚΑΙ ο αντικαταστάτης του RX7...
-
Ασχετο με τα παραπάνω αλλα διάβασα πως διαφορικό τόρσεν έχει μόνο η ακριβή έκδοση, ισχύει κάτι τέτοιο ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ασχετο με τα παραπάνω αλλα διάβασα πως διαφορικό τόρσεν έχει μόνο η ακριβή έκδοση, ισχύει κάτι τέτοιο ?σύμφωνα με αυτό http://www.mazda.gr/rx8_home/exoplismos.html έχει και η μικρή έκδοση.
Τελικά το μόνο ακριβό στο RX-8 είναι η ηλιοροφή
-
Αν κοιτάξει κάποιος τον εξοπλισμό μάλλον ακόμα και το ακριβό RX8 είναι ευκαιρία.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν κοιτάξει κάποιος τον εξοπλισμό μάλλον ακόμα και το ακριβό RX8 είναι ευκαιρία.Είσαι εγκάθετος και προκλητικός! Σιγά μη δώσει κάποιος 40Κ για να πάρει το κακάσχημο RX-8 και να λέει ότι έχει... Mazda. Άσε που έχει και χάλια εσωτερικό, ο Wankel είναι αναξιόπιστος και καίει τ'άντερά του, ενώ είναι και ψόφιος χαμηλά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν κοιτάξει κάποιος τον εξοπλισμό μάλλον ακόμα και το ακριβό RX8 είναι ευκαιρία.
Είσαι εγκάθετος και προκλητικός! Σιγά μη δώσει κάποιος 40Κ για να πάρει το κακάσχημο RX-8 και να λέει ότι έχει... Mazda. Άσε που έχει και χάλια εσωτερικό, ο Wankel είναι αναξιόπιστος και καίει τ'άντερά του, ενώ είναι και ψόφιος χαμηλά
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ατοπη η σύγκριση,το rx-8 ειναι πισωκούνα για χεράδες (δεν ειναι καθολου φιλικό στο όριο).Η alfa ειναι η γνωστή αλφα,τριξιμο,βλάβες,αγωνιστική ιστορία και μία γρήγορη κρεμαγίερα..Δεν θέλω να αμφισβητήσω την ικανότητα της Alfa Romeo να φτιάχνει καλά και σωστά στημένα στον δρόμο αυτοκίνητα , αλλα επειδή έχω λίγο αδύνατη μνήμη, ποιά είναι ακριβώς αυτή η περίφημη αγωνιστική ιστορία της τα τελευταία 20 χρόνια ? Μόνο μια φορά πήρε το πρωτάθλημα στο DTM με την 155 ! Κάτι άλλο ????
Alfa GT - Mazda RX8