-
Δε φταιει ο σχεδιαστης.
υτος που εδωσε το ΟΚ να βγει στη παραγωγη το ροϊδο φταιει... -
Mercedes CLC.........ηταν ενα χθες διπλα μου στην κινηση....ο κωλος του ειναι τραγικος!!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Mercedes CLC.........ηταν ενα χθες διπλα μου στην κινηση....ο κωλος του ειναι τραγικος!!όντως, είδα μια λευκή και μου φάνηκε κάπως ο κώλος της...
-
Είναι κρίμα και άδικο να τα βάζουμε με τους Κορεάτες... Τα αισθητικά τους κριτήρια προφανώς διαφέρουν από τα δικά μας.
Οι Ιάπωνες και οι Αμερικανοί το έχουν πιάσει το νόημα και παράγουν διαφορετικά μοντέλα για την ευρωπαϊκή αγορά αν και έχουν εκλείψει σε γενικές γραμμές τα extreme σχήματα!
Το Civic αδικείται από τις άθλιες επεκτάσεις των εμπρός και πίσω φωτιστικών σωμάτων καθώς και από τα απαράδεκτα τόξα των φτερών σε μαύρο πλαστικό!!! Το TYPE R που δε διαθέτει τις ανωτέρω λεπτομέρειες είναι σαφώς πιο αρμονικό και με καθαρές γραμμές...
Η CLC από πίσω μοιάζει να ήρθε από μια άλλη (παλιά) εποχή... Ειδικά αν τη συγκρίνεις με τη CL.
Αναφέρω τα παραπάνω διότι οι συγκεκριμένες εταιρίες είχαν πάντα στη γκάμα τους όμορφα και ξεχωριστά αυτοκίνητα...
-
Toyota Yaris πανασχημο....
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Είναι κρίμα και άδικο να τα βάζουμε με τους Κορεάτες...Ως κάτοχος Κορεάτικου πρέπει να ομολογήσω ότι η Ssangyong ταλαιπωρεί αρκετά τα μάτια μας με τα σχέδιά της (τι να το κάνεις ότι είναι καλά αμάξια...μου θυμίζει τις γκόμενες που ναι μεν κάνουν καλό κρεβάτι, αλλά δεν τολμάς να τις κυκλοφορήσεις απ' την ασχήμια τους)
Το ότι οι υπόλοιπου Κορεάτες έχουν μάθει το μάθημά τους ΚΑΛΑ το αποδεικνύει η νέα σχεδιαστική γραμμή της Hyundai και της ΚΙΑ...
Τώρα άμα πω ότι το νέο Honda CRV με χαλάει οπτικά (ειδικά η μούρη) θα κινδυνεύω να χαρακτηριστώ βάρβαρος; Κρίμα, μιας και κατά τ' άλλα είναι ΠΟΛΥ καλό αμάξι!
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
PT cruiser, by far!
http://www.villageoftowerlakes.com/news ... 202002.jpg
(Υπαρχει κ μπατσικο; wow! )Γενικα τα περισσοτερα crysler οπως επισης και το κακασχημο Dodge Nitro!
-
Όσο πιο αντικειμενικά και να το δω το θέμα νομίζω όλα τα Γερμανικά είναι άνοστα, άσχημα αυτοκίνητα.
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΤΟ Α2 με αρεσει
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ΤΟ Α2 με αρεσει
Πάρε ένα panadol extra και ξάπλωσε καμμιά ώρα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΤΟ Α2 με αρεσει
Πάρε ένα panadol extra και ξάπλωσε καμμιά ώρα...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ενώ σε φωτογραφίες δεν μου αρέσει, στην πραγματικότητα μου αρέσει πολύ. Αρκεί να μην είναι μαυρο. Δεν του πάει και πολύ.
-
Μου αρέσει το Α2 και αν δεν κάνω λάθος είχε καλή τεχνολογία για την εποχή του. Νομίζω είχε αλουμινένιο πλαίσιο?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μου αρέσει το Α2 και αν δεν κάνω λάθος είχε καλή τεχνολογία για την εποχή του. Νομίζω είχε αλουμινένιο πλαίσιο?Γιατρεεεεεε και άλλος ασθενής!!!
Εντάξει...το να έχει ένα αυτοκίνητο τεχνολογία επάνω του το καταλαβαίνω... αλλά βρε κον5... όχι και ωραίο το Α2!!! Αλήθεια... σε οφθαλμίατρο πότε πήγες τελευταία φορά; -
Πάω συχνά έχω 3,5 μυωπία αλλά βλέπω καλά στο στρατό σε όλες τις βολές έβγαινα πρώτος . Αλήθεια
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μου αρέσει το Α2 και αν δεν κάνω λάθος είχε καλή τεχνολογία για την εποχή του. Νομίζω είχε αλουμινένιο πλαίσιο?
Γιατρεεεεεε και άλλος ασθενής!!!
Εντάξει...το να έχει ένα αυτοκίνητο τεχνολογία επάνω του το καταλαβαίνω... αλλά βρε κον5... όχι και ωραίο το Α2!!! Αλήθεια... σε οφθαλμίατρο πότε πήγες τελευταία φορά;kon5, κάτσε να πω στην γιαγιά μου να σε ξεματιάσει μήπως και...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πάω συχνά έχω 3,5 μυωπία αλλά βλέπω καλά στο στρατό σε όλες τις βολές έβγαινα πρώτος . ΑλήθειαΣε...στόχους βάραγες ή σε μπεκάτσες;;; Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε; Αυτό το...3,5 είναι πολύ ύπουλο! Μπορεί να γίνει 7 και να μην το πάρεις χαμπάρι!
΄Πάντως εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!
Α! εχτές είδα και ένα Lada Libra στο δρόμο... το είχα σχεδόν ξεχάσει... είναι και αυτό απίστευτα άσχημο! Ειδικά το πίσω μέρος...αστα να πάνε! Τα κολωνάκια δεξιά και αριστερά του πίσω παρ πριζ είναι σαν ψεύτικα!!! -
-
επειδη τα πολυ δυνατα ονοματα του χωρου εχουν αναφερθει θα παω σε πιο ανεκτο οχημα.
το Fiat 500. δεν ξερω γιατι αρεσει σε τοσο κοσμο..μου φαινεται τουλαχιστον αστειο
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους