-
Τα πρωτεία ασχήμιας για μένα τα έχει το PT Cruiser (ή μήπως Pity Cruiser; )
Δεν μου αρέσουν τα Liana και Kalos sedan.
Θεωρώ αποτυχημένο τον τρίτο όγκο στο Thalia.
Δεν μου κάνει το Micra. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
PT cruiser....
Kαθε φορά που το βλεπω περιμενω να βγει απο μεσα ο** Αλ Καπονε......**
Εγώ ειδικά αν το δω σε μαύρο μου έρχεται στο νου το τραγούδι του Iggy Pop 'In the death car'.
Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα!
Θα μπορούσαν τουλάχιστον να το ελαφρώσουν αισθητικά (καθαρά αμερικανικά) με εκείνα τα φοβερά φιλέτα φορμάικας που χρησιμοποιούσαν παλιότερα στα sw! -
Το κακό που έχει επιφέρει η Αμερικανική σχεδιαστική σχολή στην κακόμοιρη BMW ονόματι Chris Bungle, εκτός από την 5άρα που προσωπικά την θεωρώ όμορφη.
Τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Volvo, που τα αμάξια μοιάζουν σαν καημένα, λες και τα σκότωσες τη μάνα!
Το αυτό και για την πλειοψηφία των κοινών Nissan, με τη διαφορά οτι μοιάζουν με ένα μάτσο μέταλλα που κάπου έπρεπε να μπουν φώτα!
Renault Vel Satis, Vectra Signum, νέο Seat Toledo: είπε κανείς στους σχεδιαστές οτι αυτό το design με το ναι-και-όχι κώλο αρέσει?
Τα νέα Citroen.
Το Suzuki Χ-90 (και όχι XC, φίλε Krusenstern. Worst design ever!).
Εεμ, αυτά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
BMW 5
BMW 1
BMW 6
Porsche Cayenne
Ferrari 456
Ολα τα τζιποειδη της Hunday & Kia & atos
ΟΛΑ! τα νέα Ρενό εκτός απο το Megane
Merc Α-class
Fiat Multipla
Νέο Τοledo
Toyota Land Cruiserαρκούσε να γράψεις Chris Bungle φίλε Sado
αλλά η 456 γιατί ωρέ?
Σπύρος
xaxa! Καλό! Θα έγραφα και την νέα σειρά 3 αλλά δεν την έχουν βγάλει σε παραγωγή ακόμα.
Ας τον διώξουν επιτέλους μπας και πάρει η BMW τα πάνω της και δούμε ένα όμορφο σχέδιο...456 είναι μια αηδία και μισή και ούτε ποτέ θα γίνει classic car με το σχέδιο που έχει (Και τα περιοδικά του χώρου το λένε)
Ξέχασα να γράψω και την νέα 612!!
Και αυτή άπατη θα πάει... -
Κατα την γνωμη μου η σειρα 5 & 6 ειναι πολυ ομορφη με μοντερνο σχεδιο και δυναμισμό κατι που γενικα χαρακτηριζει την bmw, νομιζω οτι ειναι η λογική εξελιξη του σχεδιου των αυτοκινητων της.
ΥΣ. Για την 1 συμφωνω ,απαραδεκτη , σαν κατι να ξεχασαν να βαλουν... , μαλλον κολο για να γινει η 3
Τα volvo θεωρώ οτι οι σχεδιαστες της την αδικουν, τι αμαξια ειναι αυτα, λες και εχουν ομους, δεν μου αρεσουν καθολου , αλλα εδω που τα λεμε σχεδιαστηκα απο την volvo δεν περιμενα και κατι καλυτερο, αναχρονιστικά σχεδια μονιμος
Η ρενο νομιζω οτι εχει ξεφυγει..... ειπαμε μοντερνα σχεδια αλλα να μοιαζουν και με αμαξια
Η Nissan το micra εχει αμφιλεγομενη σχεδιασει σε αλλου αρεσει σε αλλους οχι , εμενα μου αρεση . αλλα εκει πιστευω που δωσαν τα ρεστα τους ειναι στο primera, τιο θεωρώ απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα.
Αν θυμαστε την nissan πριν λιγα χρονια την κατηγορουσαν για τα αδιαφορα σχεδια της, κανει πλεον συμαντικες τομες να αλλαξει αυτη την αποψη, οταν αλλες εταιρεις δεν τολμουν... -
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
BMW 5
BMW 1
BMW 6
Porsche Cayenne
Ferrari 456
Ολα τα τζιποειδη της Hunday & Kia & atos
ΟΛΑ! τα νέα Ρενό εκτός απο το Megane
Merc Α-class
Fiat Multipla
Νέο Τοledo
Toyota Land CruiserΤώρα οι BMWάκηδες θα φρικάρουν !!!
Αχχχχ, τι να πεις. Τουλαχιστον περα απο την ομορφια ειναι καλυτερα απο ολα τα σουηδικα..... !!!
Συμφωνω για a-class, Multipla, Hunday, kia!!! -
Με διαφορά πρώτο: Renault Thalia
Από κει και πέρα δύσκολο να αποφασίσω:
Suzuki Liana
Daewoo Lanos
Ssanguong-Daewoo Korado
Porsche Cayenne
Fiat Albea
Ας πούμε αυτά. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Είμαι ανάμεσα σε Renault Thalia και Suzuki Liana sedan.Συμφωνώ απόλυτα συν τα παρακάτω:
- opel vectra
- renault megane (HB)
- fiat multipla
- bmw 1
- citroen c3
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ferrari 456Γιατί εγώ τη θεωρώ την πιό όμορφη Ferrari της τελευταίας, τουλαχιστον, 20ετίας;
Γούστα είναι αυτά!
Στο θέμα:
Audi TT
BMW X5
Ford Ka - SteetKa
Fiat Albea
Hyundai Elantra
H τελευταία Lancia Y
Mercedes M-Class
Mitsubishi Outlander
Το τελευταίο Micra
Nissan X-Trail
Renault Thalia
Renault Laguna
Suzuki Liana(ελπίζω να μη προσβληθούν όσοι τα έχουν.. απλά, ας πρόσεχαν! )
-
Πάντως για το Liana βλέπω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε. Τώρα που το σκέφτομαι και το Hummer 1 που είδα μια φορά να περνά σε μαύρο χρώμα , μου φάνηκε σαν μπανιάρα με καρέκλες. Μόνο για να τρομάζει τους υπόλοιπους στον δρόμο είναι φτιαγμένο. Αίσχος !!!
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
ενα φιατ σενταν το οποιο δεν ξερω πως λεγεται, αλλα το βλεπω συχνα και απο οσο ξερω ειναι και αρκετα φθηνο... πολυ ασχημο, ειδικα απο πισω
Albea...χαλι
Αυτο ακριβώς εννοούσα!
-
- ΌΛΑ τα SUV.
- ΌΛΑ τα κορεάτικα.
- Η πλειοψηφία των αμερικανικών.
- Οι BMW 6 και 7.
- Το Fiat Albea.
- ΌΛΑ τα 'εκσυγχρονισμένα' του πρώην ανατολικού μπλοκ.
-
sado έγραψε:
Ολα τα τζιποειδη της Hunday & KiaΤο ΚΙΑ SORENTO εμενα μου αρεσει πολυ παντως(ειδικα η τιμη του).Θυμιζει ML!!
Νομιζω πως τα βραβεια ανηκουν στα Renault Thalia και Suzuki Liana.. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
PT cruiser....Kαθε φορά που το βλεπω περιμενω να βγει απο μεσα ο** Αλ Καπονε......**
εγώ πάντως όταν το βλέπω, ιδίως από πίσω, πιάνω τα ...,
νομίζω πως είναι τριθέσιο - ξέρεις, δύο καθηστοί και ένας ξάπλα! -
Ο χρήστης a.ventouris έγραψε:
PT cruiser....
Kαθε φορά που το βλεπω περιμενω να βγει απο μεσα ο** Αλ Καπονε......**
εγώ πάντως όταν το βλέπω, ιδίως από πίσω, πιάνω τα ...,
νομίζω πως είναι τριθέσιο - ξέρεις, δύο καθηστοί και ένας ξάπλα! -
Vel Satis
Signum
Altea - Toledo
Stilo 5d
Liana
M-Class
Cayenne
Albea
Libra
Lybra
307cc -
Renault Thalia
BMW (new) 7 series
Hyundai Atos
and... counting!!! -
-
Σε γνωστό μου τον 'Sakiss' δεν αρεσει καθόλου η GT
-
Για το Thalia συμφωνώ και επαυξάνω. Και είναι κρίμα, γιατί βασίζεται σε ένα συμπαθητικό αυτοκίνητο, όπως το Clio, με ένα κώλο πίσω σαν να πήραν αυτόν που λείπει από την BMW 1 και να τον κόλλησαν εκεί...
Αλλά όχι και οι 456 και 612 ρε παιδιά άσχημες... Ήηηηημαρτον που λέει και γνωστος τηλεοπτικός αστέρας με αραιή οδοντοστοιχία...
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους