-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων τι είναι;
Το 6άρι κυβώτιο τι είναι;Πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων έχει και το Almera του πατέρα μου, μοντέλο '98...
Εξάρι κιβώτιο είχε το Punto 6speed το '97.Άρα το παρακάτω...
Καινοτομία σημαίνει κάτι καινούριο. Κάτι το διαφορετικό.
...δεν ισχύει σαν ορισμός. Πόσο μάλλιστα αφού μιλάμε για αυτοκίνητα ίδιας ή και μικρότερης κατηγορίας.
Το FSI είναι μια καινοτομία σαφώς η οποία θα δείξει την αποτελεσματικότητά της στο μέλλον.
Έχω την εντύπωση ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πείθουν. Το vvt-i της Toyota πχ με πείθει περισσότερο προσωπικά. Μακάρι και ο FSI να πείσει και αυτός και στην αποτελεσματικότητα και στην αξιοπιστία.Μάλλον δε κατάλαβες με τι τρόπο είπα το παραπάνω. (δεν μιλάω ειρωνικά)
-
παιδια το golf ειναι μια ιστορια,οπως και να το κανουμε οτι και να υποστηριζετε ειναι ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο.πιστευω οτι οι διαφορες πλεον ειναι πολυ μικρες,γιατι μαλωνετε?ο καθενας αποφασιζει συμφωνα με τα δικα του κριτηρια(κινητηρα,εμφανιση,τεχνολογια και κοστος αποκτησης κυριως).μην προσπαθειτε να πεισετε ο ενας τον αλλο για το πιο ειναι πιο καλο αυτοκινητο,γιατι ειναι χαμενος κοπος.εδω μεσα βλεπω οτι οι περισσοτεροι ειμαστε κολημενοι σε κατι και πολυ δυσκολα αλαζουμε γνωμη
-
Η διαφορα ψηφων θυμιζει προσφατα μια αλλη ψηφοφορια μεταξυ 147-1-Α4......παναγια μου μια ψαλιδα
-
Εννοείται ότι δεν μιλάμε ειρωνικά! Κουβέντα κάνουμε και λέμε τις απόψεις μας. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα και sorry αν οι απαντήσεις μου δεν κολάνε. Τι ακριβώς εννοούσες;
Φίλε dahlback έχω όλη τη διάθεση να μιλήσουμε και να συμφωνήσουμε / διαφωνήσουμε, καμία διάθεση όμως να τσακωθούμε. -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Εννοείται ότι δεν μιλάμε ειρωνικά! Κουβέντα κάνουμε και λέμε τις απόψεις μας. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα και sorry αν οι απαντήσεις μου δεν κολάνε. Τι ακριβώς εννοούσες;
Φίλε dahlback έχω όλη τη διάθεση να μιλήσουμε και να συμφωνήσουμε / διαφωνήσουμε, καμία διάθεση όμως να τσακωθούμε.Το θέμα φίλε Giorgo είναι να γίνεται ένας υγειής διάλογος. Η απάντηση πήγαινε στο Popol@ro θέλωντας να του εκφράσω ότι σημαντική καινοτομία είναι το σύστηmα FSI κ όχι το μπροστινο ολοκαινουργιο υποπλαισιο για τα γονατα του φοκους. ¨οχι ότι δεν είναι καινοτομία αλλά σημαντικότερο κατα την ταπεινή μου άποψη είναι ο κινητήρας.
-
sakis συγκρινεις το Α4 με την 147?μηπως δεν ειναι στην ιδια κατηγορια?απορω πως κανει καποιος τετοιες συγκρισεις.
-
μηπως τα εχετε πολυ μανια τα γερμανικα?ρωταω τωρα
-
A3 εννοούσε. Είχε γίνει παλιότερα ψηφοφορία εδώ μέσα. Μάντεψε υπέρ ποιού ήταν η ψαλίδα....
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
A3 εννοούσε. Είχε γίνει παλιότερα ψηφοφορία εδώ μέσα. Μάντεψε υπέρ ποιού ήταν η ψαλίδα....Σπύρος
Εγω δε μπορω να μαντεψω. Θα μου πεις???
-
147
Σπύρος
-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
καινοτομιες???
Το σύστημα FSI δεν είναι καινοτομία;
Σαν άμεσος ψεκασμός δεν είναι καθόλου καινοτομικό, χρησιμοποιείται από το 1999 σε βενζινοκινητήρες. Απλώς διαφέρει από τα υπόλοιπα συστήματα άμεσου ψεκασμού.
Παρεπιπτόντως, επειδή το έψαξα, ο FSI τελικά έχει και σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων εισαγωγής
Απορώ γιατί δεν έχει διαφημιστεί καθόλου
-
thnx
-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
καινοτομιες???
Για να μάθεις πότε χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σύστημα άμεσου ψεκασμού θα πρέπει να ρωτήσεις τον παππού σου. Ζει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καινοτομιες???
Σαν άμεσος ψεκασμός δεν είναι καθόλου καινοτομικό, χρησιμοποιείται από το 1999 σε βενζινοκινητήρες. Απλώς διαφέρει από τα υπόλοιπα συστήματα άμεσου ψεκασμού.
Παρεπιπτόντως, επειδή το έψαξα, ο FSI τελικά έχει και σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων εισαγωγής
γιατί αποδείχτηκε λιγότερο αποτελεσματικός των προσδοκιών ίσως...
Σπύρος
-
Το 6άρι κυβώτιο τι είναι;Φίλε έγραψες!!!!! Πραγματικά με έκανες να γελάσω πολύ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καινοτομιες???
γιατί αποδείχτηκε λιγότερο αποτελεσματικός των προσδοκιών ίσως...
Σπύρος
Τουλαχιστον ο 2.0 FSI βγαζει τα 150 αλογα που υποσχεται. Οχι σαν τον 2.0 JTS που αλλα λεει και αλλα καταφερνει... Περι προσδοκιων
-
ημαρτον.συγκρινετε την alfa με την audi.αν δεν ηταν η alfa τοσα χρονια τα συνεργεια θα ειχανε κλεισει.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το 6άρι κυβώτιο τι είναι;Φίλε έγραψες!!!!! Πραγματικά με έκανες να γελάσω πολύ!!!
Ειδες χαβαλε το forum??...
-
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Ειδες χαβαλε το forum??...
Με τις κοτσάνες που πετάνε μερικοί, μπορείς να μη χαβαλεδιάσεις;
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ημαρτον.συγκρινετε την alfa με την audi.αν δεν ηταν η alfa τοσα χρονια τα συνεργεια θα ειχανε κλεισει.Όντως δεν συγκρίνονται... Η 147 έκανε με... τρεις πόντους στενότερα ελαστικά στα Μέγαρα ελάχιστα καλύτερο χρόνο από το Α3!!!
Έκαστος στο είδος του!
FORD FOCUS II vs VW GOLF