-
-
Ή πρόεδρος της ΚΑΕ Παοκ
-
Βλέπω πολλά αμάξια χιονίσμένα να κατεβαίνουν από γύρω-γύρω. Επίσης αναφέρονται κατολισθήσεις στον επαρχιακό δρόμο Σιθωνίας. ΠΕριμένουμε επιβεβαίωση από Kyr 80.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
- μονοκατοικία σε χωριό... Με τα 2/3 των χρημάτων που κάνει μία τρύπα στην Καλαμαριά, εκεί έχεις παλάτι... Και βλέπεις και πράσινο και όχι να ψάχνεις που έχει ένα παρκάκι για να δεις αν έχει σύριγγες για να τις μαζέψεις πριν αφήσεις το μωρό να παίξει...
Άσε που όταν μεγαλώσει το μωρό, είσαι σίγουρος ότι θα σκάει μπάφο. Ενώ στην πόλη, θα έχεις μια ανησυχία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
- μονοκατοικία σε χωριό... Με τα 2/3 των χρημάτων που κάνει μία τρύπα στην Καλαμαριά, εκεί έχεις παλάτι... Και βλέπεις και πράσινο και όχι να ψάχνεις που έχει ένα παρκάκι για να δεις αν έχει σύριγγες για να τις μαζέψεις πριν αφήσεις το μωρό να παίξει...
Άσε που όταν μεγαλώσει το μωρό, είσαι σίγουρος ότι θα σκάει μπάφο. Ενώ στην πόλη, θα έχεις μια ανησυχία.
Ένω στο χωριό θα έχει πάπια στα 15 θα μιλάει με προφορά θα παίζει μπεγλερι και θα γίνει στο τέλος Ντοινγκ Ντοινγκ Ντοινγκ και το αυτοκίνητο του θα είναι στο australia uber alles πρώτο πρώτο και δεν θα ξέρεις από που να κρυφτείς
-
ΘΕΟΣ!!! Μου έφτιαξες το κέφι ρε!
-
Ε μα με τα κουτσοχώρια με έχουν πρήξει
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
βασικα ετσι οπως εχει γινει η θεσσαλονικη, μαλλον δεν αξιζει να ζεις πουθενα.+1000 Δυστηχως ετσι ειναι...Εχω ζησει την Θεσσαλονικη 40 χρονια και απο αυτα
τα 20 στο κεντρο.....Το μονο που βλεπω περνωντας απο τον περιφερειακο ειναι το
απεραντο τσιμεντο...Λιγο εμεινε στο στρατοπεδο κατω απο το Παν. Μακεδονιας...
Ολες οι περιοχες εχουν τα υπερ και τα κατα τους....
Τωρα για τους φιλους που μενουν/αρεσουν τα Κωνσταντινοπολιτικα αυτοι που ειναι κοντα
στην περιφερειακη δεν νομιζω να εχουν και καλη ποιοτητα ζωης...Επισης ενημερωτικα
στο ιδιο σημειο βγαινει εξοδος και απο την **εξωτερικη περιφερειακη **που θα συνδεεται
με την εσωτερικη, οποτε με ανισοπεδους κομβους καταλαβενετε τι θα γινει....@corsair...Σκεφτομαι και εγω το treking ποδηλατο για Καλαμαρια-Κέντρο...Mια
χαρα θα ειναι και θα αποφυγω τους βρωμιαρηδες στα λεωφορεια μεσα....Κανω ερευνα
αγορας...... -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Βλέπω πολλά αμάξια χιονίσμένα να κατεβαίνουν από γύρω-γύρω. Επίσης αναφέρονται κατολισθήσεις στον επαρχιακό δρόμο Σιθωνίας. ΠΕριμένουμε επιβεβαίωση από Kyr 80.Στο γραμόφωνο(δεν έχουμε πολιτισμό λέμε ) δεν άκουσα τίποτα. Όταν γυρίσω από τον καφενέ, θα ενημερώσω. Αλλά πρώτα πρέπει να τρίψω τα νικέλα από το mate. .
Τώρα βέβαια μπορεί να τα μεταφέρω και με προφορά χωριάτη, και να μην καταλάβουν οι πρωτευουσιάνοι. Ξέχασα, ευτυχώς τα γράφω...
Σα πέρα έπεσε μια κρουκάλα καταή. Μεσ του δρόμου σι λέω. Κει στ γη τ Μητσου του Τίγρη..... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Βλέπω πολλά αμάξια χιονίσμένα να κατεβαίνουν από γύρω-γύρω. Επίσης αναφέρονται κατολισθήσεις στον επαρχιακό δρόμο Σιθωνίας. ΠΕριμένουμε επιβεβαίωση από Kyr 80.
Στο γραμόφωνο(δεν έχουμε πολιτισμό λέμε ) δεν άκουσα τίποτα. Όταν γυρίσω από τον καφενέ, θα ενημερώσω. Αλλά πρώτα πρέπει να τρίψω τα νικέλα από το mate. .
Τώρα βέβαια μπορεί να τα μεταφέρω και με προφορά χωριάτη, και να μην καταλάβουν οι πρωτευουσιάνοι. Ξέχασα, ευτυχώς τα γράφω...
Σα πέρα έπεσε μια κρουκάλα καταή. Μεσ του δρόμου σι λέω. Κει στ γη τ Μητσου του Τίγρη.....Έλα τώρα που δεν κατάλαβες τι εννοώ .... (φαντάζομαι τους έχεις δει και εσύ .... )
Εδιτ :
Από την άλλη βέβαια ας γίνει ότι θέλει το παιδί .... (το σκέφτηκα και δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές ούτε με τους κάγκουρες ουτε με κανέναν , απλά δεν μπορώ τα αντιαισθητικά κατασκευάσματα τους ρε γμτ)
kyr80 σορρυ αν παρεξηγήθηκες
-
Εξαιτίας ιδιαίτερων συνθηκών έχω κατοικίσει σχεδόν σε όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη και οφείλω να ομολογήσω ότι λίγο πολύ όλοι έχετε τα δίκια σας....
Επισημαίνω ότι δεν είμαι ακόμη ''επίσημα'' παντρεμένος (αντιστέκομαι) και δεν έχω κατοικίδιο. Για όσο διάστημα έμενα Καλαμαριά (Βυζάντιο και Βότση) χαιρόμουν την ησυχία (μακριά από Εθν. Αντιστάσεως, Ανδριανουπόλεως και Θεσσαλονίκης-Μουδανιών) τις πυλωτές και τη σχετική τάξη και ασφάλεια που επικρατούσε.
Εδώ και ένα χρόνο επέστρεψα στην παλιά γειτονιά (ελέω ιδιοκτησίας) στη νέα παραλία (Λαογραφικό Μουσείο).
+
Κέντρο δε το λες αλλά είμαι δίπλα και πλέον το επισκέπτομαι πολύ συχνά και το αντιμετωπίζω πιο χαλαρά (το αυτοκίνητο μένει κλεισμένο στο πάρκινγκ για μέρες - στο cosmos έχω να πάω τουλάχιστον 9 μήνες).Βλέπω θάλασσα αλλά δεν έχω την υγρασία της Καλαμαριάς.
Δε χρησιμοποιώ τον υπέροχο περιφερειακό.
Περπατάω πολύ κάθε μέρα. (min 2.5 km)
Περίεργες Φάτσες.
Παλιά οικοδομή.
Με αυτά τα δεδομένα δε μπορώ να αποφασίσω τι μου αρέσει περισσότερο.... Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι παιδί της πόλης και δε θα μπορούσα με τίποτα να μείνω σε κλασσικό-τυπικό χωριό.
Απλά δε γουστάρω να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο στο ευρύτερο αστικό περιβάλλον της πόλης διότι εκνευρίζομαι απίστευτα με την ασυδοσία και τα κουλά που βλέπω να διαδραματίζονται γύρω μου κάθε φορά που το κάνω.Το θεωρώ απίστευτα ψυχοφθόρο...
Όσων αφορά το ποδήλατο, το έχω ψάξει και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για αστικές διαδρομές δίχως έντονες ή καθόλου κλίσεις (πχ παραλία) ένα σπαστό αποτελεί πολύ καλή λύση διότι:
Μπορείς να το ανεβάσεις εύκολα στον προορισμό σου και να μη το αφήνεις έξω, βορρά στους διάφορους πλιατσικολόγους.
Σε περίπτωση ανάγκης το βάζεις στα κρυφά και στο λεωφορείο-μετρό(ΠΟΙΟ?), διπλωμένο για να μη βγάζει μάτι!!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Στο γραμόφωνο(δεν έχουμε πολιτισμό λέμε ) δεν άκουσα τίποτα. Όταν γυρίσω από τον καφενέ, θα ενημερώσω. Αλλά πρώτα πρέπει να τρίψω τα νικέλα από το mate. .
Σα πέρα έπεσε μια κρουκάλα καταή. Μεσ του δρόμου σι λέω. Κει στ γη τ Μητσου του Τίγρη.....Έλα τώρα που δεν κατάλαβες τι εννοώ .... (φαντάζομαι τους έχεις δει και εσύ .... )
Εδιτ :
Από την άλλη βέβαια ας γίνει ότι θέλει το παιδί .... (το σκέφτηκα και δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές ούτε με τους κάγκουρες ουτε με κανέναν , απλά δεν μπορώ τα αντιαισθητικά κατασκευάσματα τους ρε γμτ)
kyr80 σορρυ αν παρεξηγήθηκες
Δεν παρεξηγούμε ρε συ. Αλοίμονο. Τους ξέρω τους καγκουράκους. Αλλά υποάρχουν και στις πόλεις αυτοί. Και δεν είναι απαραίτητα κακά παιδιά. Ξέρω μερικούς που είναι μεγάλα τάγματα...
Ενήμέρωση από το 'μέτωπο'... Σιθωνία μέχρι το Μαρμαρά καθαρή. Πολύ νερό βέβαια, και τα ποταμάκια πλυμμηρισμένα. Από Άη Νικόλα δεν ξέρω τι παίζει. Για Πολύγυρο το πρωί, ήθελε αλυσίδες μετά τη Γερακινή. Ντραγουντέλης άκουσα ότι είναι καθαρός.
-
Οσοι παρκαρετε στο παρκινγκ του βενζιναδικου Shell στην Αγγελακη αν θελετε τα αυτοκινητα σας μην τα ξαναπαρκαρετε εκει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Οσοι παρκαρετε στο παρκινγκ του βενζιναδικου Shell στην Αγγελακη αν θελετε τα αυτοκινητα σας μην τα ξαναπαρκαρετε εκει.ΤΙΈΓΙΝΕ ??????
-
panos2171 μην μας κρατάς σε αγωνία ....
-
Αυτο που ειδα ηταν εντελως απαραδεκτο.Αυτοι παρκαρουν αυτοκινητα και ακριβως απενταντι στο πεζοδρομιο(στη Δεσπεραι) εκει που ειναι η καφετερια και χωριζει ο δρομος.Εκει που καθομουν και περιμενα μια κοπελα στις 7 το πρωι βλεπω ενα μπλε Megane να καβαλαει το πεζοδρομιο με φορα(το καταλαβα απο το μπαμ που ακουστικε και τα πλαστικα που ξυθικαν απο κατω) εκει που σχηματηζεται το Λ των δυο δρομων.Με το που γυρναω λεω τι εκανε ο μ@λ@κας,ο οποιος κατεβαινει και ηταν αυτος του παρκινγκ(ο χοντρουλης),το αφηνει αναμενο και παει και ξεπαρκαρει ενα ασημι Micra που ηταν απο μπροστα.Στο μπρος-πισω για να ξεπαρκαρει απορω πως δεν του μεινε ο λεβιες στο χερι,οι αλλαγες ηταν πολυ βιαιες(ακουγοταν το χτυπημα οταν τις κουμπωνε).Περνει το Micra και παραταει το MEgane εκει με αναμενη τη μηχανη για κανα λεπτο.Επιστρεφωντας βαζει το Megane στη μεση ωστε να καβατζωσει δυο θεσεις για μετα πιθανοτατα.Εξωτερικα το αμαξι δεν επαθε τιποτα αλλα καβαλησε το κρασπεδο με φορα και δεν ξερω τι μπορει να παθε απο μεσα.Στα @@ τους ολα οποτε προσοχη!!!!!
ΥΓ
@jtblaster
sorry ηταν σεντονακι -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτο που ειδα ηταν εντελως απαραδεκτο.Αυτοι παρκαρουν αυτοκινητα και ακριβως απενταντι στο πεζοδρομιο(στη Δεσπεραι) εκει που ειναι η καφετερια και χωριζει ο δρομος.Εκει που καθομουν και περιμενα μια κοπελα στις 7 το πρωι βλεπω ενα μπλε Megane να καβαλαει το πεζοδρομιο με φορα(το καταλαβα απο το μπαμ που ακουστικε και τα πλαστικα που ξυθικαν απο κατω) εκει που σχηματηζεται το Λ των δυο δρομων.Με το που γυρναω λεω τι εκανε ο μ@λ@κας,ο οποιος κατεβαινει και ηταν αυτος του παρκινγκ(ο χοντρουλης),το αφηνει αναμενο και παει και ξεπαρκαρει ενα ασημι Micra που ηταν απο μπροστα.Στο μπρος-πισω για να ξεπαρκαρει απορω πως δεν του μεινε ο λεβιες στο χερι,οι αλλαγες ηταν πολυ βιαιες(ακουγοταν το χτυπημα οταν τις κουμπωνε).Περνει το Micra και παραταει το MEgane εκει με αναμενη τη μηχανη για κανα λεπτο.Επιστρεφωντας βαζει το Megane στη μεση ωστε να καβατζωσει δυο θεσεις για μετα πιθανοτατα.Εξωτερικα το αμαξι δεν επαθε τιποτα αλλα καβαλησε το κρασπεδο με φορα και δεν ξερω τι μπορει να παθε απο μεσα.Στα @@ τους ολα οποτε προσοχη!!!!!ΥΓ
@jtblaster
sorry ηταν σεντονακιΔυστυχώς ψιλογνωστά όλα ....
Μην ζητας συγνωμη απλά εγώ νόμιζα ότι πλημμύρισε η κάτι τέτοιο .... -
Εγω πρωτη φορα το ειδα με τα ματια μου και εφριξα!!!!Ποιος ξερει τι πηρε απο μεσα το Megane.ΧΑΝΘ και παλι XANΘ μπορει να δινεις κατι παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν πρεπει αναγκαστηκα να το βαζεις σε παρκινγκ.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
10+10 λεπτά = 20 λεπτά ανά ημέρα....
Τα θεωρώ σημαντικό χρόνο, και ας φθείρεται το αμάξι γιατί το παρκάρουν συνήθως έξω .... και ας αλλάζουν και λάδια 1 στο τόσο μόνοι τους ...ξέρω ότι όταν θα γυρίσω σπίτι, θα το παρατήσω εκεί μπροστά και σε 3 λεπτά θα έχω τον γιο μου αγκαλιά
Τα έχω ξαναπεί αυτά
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
βασικα ετσι οπως εχει γινει η θεσσαλονικη, μαλλον δεν αξιζει να ζεις πουθενα.
+1000 Δυστηχως ετσι ειναι...Εχω ζησει την Θεσσαλονικη 40 χρονια και απο αυτα
τα 20 στο κεντρο.....Το μονο που βλεπω περνωντας απο τον περιφερειακο ειναι το
απεραντο τσιμεντο...Λιγο εμεινε στο στρατοπεδο κατω απο το Παν. Μακεδονιας...
Ολες οι περιοχες εχουν τα υπερ και τα κατα τους....
Τωρα για τους φιλους που μενουν/αρεσουν τα Κωνσταντινοπολιτικα αυτοι που ειναι κοντα
στην περιφερειακη δεν νομιζω να εχουν και καλη ποιοτητα ζωης...Επισης ενημερωτικα
στο ιδιο σημειο βγαινει εξοδος και απο την **εξωτερικη περιφερειακη **που θα συνδεεται
με την εσωτερικη, οποτε με ανισοπεδους κομβους καταλαβενετε τι θα γινει....@corsair...Σκεφτομαι και εγω το treking ποδηλατο για Καλαμαρια-Κέντρο...Mια
χαρα θα ειναι και θα αποφυγω τους βρωμιαρηδες στα λεωφορεια μεσα....Κανω ερευνα
αγορας......Αξίζει να ζεις σε πολλές περιοχές, αν κάνεις σωστή έρευνα δουλειάς και τρόπου ζωής. Παντού το ίδιο ισχύει. Σπίτι στη Χαλκιδική δίπλα στον kyr και δουλειά στη Σίνδο, με απαίτηση πράσινου στο Κέντρο και νυχτερινής ζωής στα πόδια σου...!
Δεν θα έβαζα τα λεφτά μου στο ότι οι ανισόπεδοι θα γίνουν επί των Κωνπολίτικων, όσο υπάρχει ανεκμετάλλευτο και προβληματικό το Τσέπιτς Κίσλα. Πέφτει δικαστήριο εκεί πολλά χρόνια τώρα...! Επίσης, πρόβλημα (σχετικό) έχουν τα σπίτια επί της Ιπποκράτους (ο πρώτος δρόμος προς την έξοδο), οι υπόλοιποι δεν ακούνε τίποτα. Η δε περιοχή είναι πρακτικά κλειστή από κίνηση πλην της 17ης, οπότε είναι κυριολεκτικά μικρόκοσμος. Δεν έχουν ισχυρό οικισμό πάντως, θα μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα από την κατασκευή σχολείου. Π.χ. πράσινο στα στενά δεν υπάρχει, πάρκα δεν υπάρχουν.
Όσοι πάτε για ποδήλατα, να ξέρετε ότι η Καλαμαριά δεν είναι επίπεδη. Θα κάνετε κάτι γάμπες σαν του Κοστακούρτα ή του Μαλντίνι που είναι ο kyr80.
@zorz
Δεν διαφωνούμε για το Καραμπουρνάκι, ούτε για την Κρήνη. Μου αρέσουν και μένα πολύ, άσχετα αν μερικά σημεία είναι παράλογα ακριβά. Πολυκατοικίες λέω ότι είναι, δεν υποτιμώ τη σημασία του Έλληνα Γείτονος και Γειτόνισσας. Τα τρώω στη μάπα και για αυτό δεν τη θέλω την πολυκατοικία καθόλου.
Posts προς Θεσσαλονικείς