-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πήγα στο γνωστό μαγαζί στο Αδενδρο που πολλάκις έχουμε πει καλά λόγια εδώ μέσα, αλλά απογοητεύτηκα από την ποιότητα. Βαριά φαγητά, ενώ και το τεράστιο μπιφτέκι πνιγόταν στη γεύση από το βούτυρο. Πολύς κόσμος, τραπέζι δεν είχε δηλαδή, αλλά οι τιμές τσιμπημενες. 10 ευρώ η τηγανιά, 10 το κοκορέτσι, 8 το μπιφτέκι.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κακώς έφαγες τηγανιά.
Το βούτυρο έπρεπε να το διώξεις σχεδόν αμέσως. Να μην λιώσει όλο επάνω.
Άλλη φορά να κλείνεις τραπέζι. Δεν πας όποτε να ναι.
Και ο Elvet έχει δίκιο....
-
Κάτι ανάλογα έλεγαν και στην Αθήνα με το Εμπορικό Κέντρο προ 20ετίας, αν θυμάμαι καλά...
Το θέμα είναι αν θα σοβαρευτούμε επιτέλους ως πόλη, η θα κάνουμε ο,τι βολεύει τον καθένα
http://www.thessnews.gr/article/106885/ ... -tis-orgis -
Από τον φίλο georgT, σήμερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δύο πληροφορίες παρακαλώ:
Από Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη,για να στρίψω για Καλοχώρι στο ύψος της νισσαν, υπάρχει το κλασικό φανάρι ή έχει φτιαχτεί κυκλικός κόμβος;
Έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο για φαγητό και γλυκό γύρω από τον άγιο Δημήτρη; -
Υπάρχει κόμβος πλέον.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει κόμβος πλέον.Ευχαριστώ
-
-
Την Δορκάδα άμα περάσει από έξω παίζει και να μην τολμήσει να μπει μέσα.
-
Ας δοκιμάσει πορτοκαλόπιτα από εκεί και μετά του συγχωρεί την βιτρίνα
-
Αυτό για φαγητό και αυτό για γλυκό
Ευχαριστώ!
Την Δορκάδα άμα περάσει από έξω παίζει και να μην τολμήσει να μπει μέσα.
Οχι ενταξει,κάτι τέτοιο είχα κατα νου
-
Σήμερα στη Καλαμαριά , cls 350 πάνω σε τακους. Οι ιδιοκτήτες προφανώς απορημένοι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Του κλέψανε τα ζαντολαστιχα;
Κάνα 1500 ζημιά αν ήταν και σε καλή κατάσταση
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μεγάλη απογοήτευση να βρεις το αυτοκίνητο σου έτσι ...και ταλαιπωρία δηλαδή, πρέπει να σου φέρουνε ζάντες και λάστιχα σπιτι να περάσουνε εκεί ... και απο οτι βλέπω στη φωτό εχει κλείσει την είσοδο της πυλωτής όποτε παγιδεύτηκαν και οι άλλοι μέσα
-
Μετά μερικοί ειρωνεύονται ,από την ασφάλεια της μονοκατοικίας τους βέβαια, όταν λέω ότι μεγάλο θέμα για τα ηλεκτρικά αμάξια είναι το θέμα φόρτισης και λόγω δολιοφθοράς μέσω της αφαίρεσης των καλωδίων αρχικά και ολης της συστοιχίας μέρα όταν καταλάβουν ότι πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν τα λογικά επιχειρήματα αξιολογούνται ως ειρωνεία, τότε υπάρχει πρόβλημα. Θανάσιμο αμάρτημα το να μη συμφωνεί κάποιος μαζί σου, κατατάσσεται στους είρωνες.
Κάνεις τον κόπο να παραθέσεις την ειρωνική δημοσίευση; -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Μετά μερικοί ειρωνεύονται ,από την ασφάλεια της μονοκατοικίας τους βέβαια, όταν λέω ότι μεγάλο θέμα για τα ηλεκτρικά αμάξια είναι το θέμα φόρτισης και λόγω δολιοφθοράς μέσω της αφαίρεσης των καλωδίων αρχικά και ολης της συστοιχίας μέρα όταν καταλάβουν ότι πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πολύ πιο εύκολο να κλαπεί ολόκληρο το αυτοκίνητο, παρά να αφαιρεθούν οι μπαταρίες ενός ηλεκτρικού.
-
Mon Dieu, Που φτάσαμε;
https://www.lifo.gr/now/greece/214729/k ... o-toy-apth -
Δεν με εκπλήσσει καθόλου...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Mon Dieu, Που φτάσαμε;
https://www.lifo.gr/now/greece/214729/k ... o-toy-apthΕλλάδα, ή χώρα των 'άκρων'.
Άσυλο στα πανεπιστήμια = αναρχία και ανομία.
Να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις λόγω κάποιων αγκυλώσεων ως προς την έννοια του 'ασύλου'
Και βέβαια το άσυλο θεσμοθετήθηκε σε άλλες εποχές που είχε κάποιο λόγο ύπαρξης. Τώρα τι λόγο έχει; Να προστατεύει άτομα παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου; -
Δυστυχώς, αντί ασύλου ιδεών ,τα ιδρύματα έχουν γίνει παράδεισος κάθε παραβατικού, από βανδαλισμούς έως βιαιοπραγίες, ναρκωτικά κ.λ.π.
Η νοοτροπία της αναρχίας είναι βαθιά ριζωμένη, και ξεκινά από το γυμνάσιο/λύκειο. Ακόμη θυμάμαι προ ετών που δίναμε εξετάσεις και μέσα στην αίθουσα είχε σημαίες, κράνη κ.λ.π. γιατί ετοίμαζαν 'δρώμενα'. Ας πάνε τους φοιτητές στο εξωτερικό να δουνε τι είναι πανεπιστήμιο. Αλλά μια χαρά βολεύονται τα κόμματα με τις φοιτητικές παρατάξεις και τους μπαχαλάκηδες.
Posts προς Θεσσαλονικείς