-
Μενουμε Π. Φαληρο, αλλα ανεβαινω συχνα προς Κ. Πατησια που μενουν τα πεθερικα μου. Δεν εχω προβλημα με την περιοχη, αλλα θελω κατι ετοιμο, να παω να το αγορασω και να τελειωνω. Σε praktiker που ρωτησα και σε μερικα μαγαζια στην γειτονια δεν εχουν ετοιμα καλυμματα για aygo.
Ξερει κανεις να λειτουργει κανενα forum για toyota να ρωτησω κι εκει; ενα που βρηκα ειναι σαν παρατημενο. Θελω να δω και για τα καλωδια πως περνανε μεσα απο το τιμονι.
-
Σου έστειλα π.μ., για εξαιρετικο ταπετσερη στο Νέο Ηράκλειο. Έχει ντύσει δικά μου αυτοκίνητα, αλλα & συγγενών. Προσεγμένη εργασία, καλα υφάσματα που δεν έχουν πάθει τπτ μετά από χρόνια και χρήση, value for money.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απο βδομάδα από ότι πληροφορούμε θα υπάρχει στις εκθέσεις το καινούργιο Corolla!!!
Για να δούμε.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ξέρω πως δεν είναι κάτι σημαντικό το συγκεκριμένο, αλλά είναι λίγο 'παιδική' η κόρνα, τουλάχιστον στο Toyota Auris Hybrid, μοντέλο 2016, οπότε γνωρίζετε αν μπορεί να αλλάξει σε κάτι καλύτερο;;
Δεν ξέρω, προήλθα από Ctiroen C4 (μοντέλο 2005, Hatchback), που η κόρνα ήταν κλάσεις ανώτερη και θα την θεωρούσα ιδανική αν έβρισκα την ίδια ή παρόμοια.Αν γνωρίζει κάποιος, ας μου στείλει please.
Ευχαριστώ. -
-
Καλησπερα.
Εχω το TOYOTA YARIS ACTIVE 2018.
Ειναι το πρωτο μου ΤΟΥΟΤΑ μετα την opel που δεν θα ξαναπατησω ΠΟΤΕ το ποδι μου.
Εχω παρατηρήσει καποια 'κοσμητικά' προβλήματα.
ΠΧ ο διακοπτης του καθρεπτη σαν να μην εχει πατησει σωστα και 'ψιλοκουνιεται'.
Επίσης ο κεντρικος αεραγωγος ειναι απο την δεξια μερια ξεκουμπωμένος και εχει ενα κενο γυρω στα 4mm.
Προσπαθησα να τα φτιαξω χωρις αποτελεσμα
Εκανα ενα γραμμα στην ΤΟΥΟΤΑ και μου ειπαν οτι αυτα συμβαινουν σε όλα τα TOYOTA YARIS αυτής της χρονιάς
Εχει παρατηρήσει κανεις τιποτα ?
Σας ευχαριστω.
-
Καλησπέρα σας
Μετα από αρκετά χιλιόμετρα στο φιατ πουντο μου ήρθε σιγά σιγά η στιγμή να αρχίσω να σκέφτομαι τη μετάβαση θέλω και γω με τη σειρά να δω την αξιοπιστία της τουοτα με ένα budget γύρω στα 4500-5500 € σκέφτομαι το yaris μετά του 2008 μοντέλο είμαι ανάμεσα στο 1.33 vvti ή dual vvti ( με μετάβαση όμως σε υγραέριο σε αξιόπιστο μάστορα που έχω κάνει το δικό μου) και σε πετρέλαιο 1.4 με τα 90 άλογα . Από όσο γνωρίζω και τα 2 έχουν τους ίδιους αερόσακους και abs ,χώρους
Υποθέτοντας ότι βρίσκαμε 2 οχήματα μετριας προς καλουτσικης συντήρησης με βιβλίο σέρβις από εξουσιοδοτημένα συνεργεία
Ευπρόσδεκτες όλες οι γνώμες συμβουλές ευχαριστώ -
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=60795
Διάβασε και αποφάσισε! -
Ευχαριστώ πολύ διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες το πρόβλημα μιλάμε για κινητήρες με τα 100 άλογα η προηγούμενη έκδοση με τα 87 τίθεται κάποιο τέτοιο ζήτημα ?
-
Το νέο rav4 από φίλο στην έκθεση της Γενευης
Το είδα φευγαλέα και live κοντά σε έκθεση Τογιότα στα ΒΠ. -
Ολίγον από tivoli και ολίγον από vitara........... ξεπερασμένο σχέδιο από τα αποδυτήρια!
-
Το Ραβ είναι ακριβώς σαν την Γκόλφω. Κάθε καινούργια γενιά δεν ενθουσιάζει. Αλλά παραμένει το απόλυτο μπεστ σέλλερ.
-
Δεν το λες ούτε όμορφο, ούτε μοντέρνο, ούτε κελεπούρι με τις προδιαγραφές του.
GAAB +1000
-
Το καινούργιο ασημι της εταιρείας είναι εξαιρετικό με την διχρωμία επάνω (Μαύρο)
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Rav σχεδιαστικά πάει πλεον προς τα αμερικάνικα ψηλά Toyota. Ξένη αισθητική για τους Ευρωπαίους και σίγουρα όχι αυτή που πρωτευει. Ακόμα και η Lexus δεν έχει τόση αμερικανιλα... Στην Ευρώπη για κάπου στις θέσεις των Jeep το βάζω.
Η Corolla πανέμορφη!
-
https://www.autoblog.gr/2019/03/12/pate ... i-klefths/
Μόνο φαντάσου το σκηνικό.
Σίγουρα πατέντα της ελληνικής αντιπροαωπείας θα ναι
-
Κανείς για ekonomiko Ferrari;
-
Καλησπέρα!!
Ενδιαφέρομαι για αγορά κουπε αυτοκινήτου
Έρωτας με toyo celica
Εν έτη 2019 τι λέτε αξίζει τόσο παλιό αυτοκίνητο; Όποιος κάτοχος η μη γνωρίζει για το αυτοκίνητο ας δώσει τα φώτα τού.
Ευχαριστώ!!
-
Εννοεις την τελευταια Celica? Αν ναι, με τα 140 ή τα 190 ?
TOYOTA FORUM