-
Πόσο έχεις πώς οδηγείς και πόσα χλμ. Θυμάμαι στα πρώτα 500χλμ είχα 9 εντός πόλης και είχα τρελαθεί και γω. Είναι μέχρι να λαδωσει λίγο η μηχανή
-
Έχω 2,500km και η κατανάλωση στην πόλη είναι 8-9,4lt/100km! Και όλα αυτά με CVT, γιατί οδηγείται κυρίως από την 65χρονη μητέρα μου. Οπότε καταλαβαίνεις και τη δική μου τρέλα...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Έχω 2,500km και η κατανάλωση στην πόλη είναι 8-9,4lt/100km! Και όλα αυτά με CVT, γιατί οδηγείται κυρίως από την 65χρονη μητέρα μου. Οπότε καταλαβαίνεις και τη δική μου τρέλα...Το CVT εάν δεν ξέρεις πως οδηγείται οικονομικά, μπορεί να αυξήσει πολύ την κατανάλωση. Οπότε δες μήπως είναι και αυτός ένας λόγος για την υψηλή κατανάλωση.
-
Δε τίθεται τέτοιο θέμα, ξαναείχα CVT (και DSG και με Torque Converter κτλ.)...
-
Κοίτα 8 l/100 με απρόσεκτο πόδι εντός πόλης δεν είναι και εξωφρενικό
-
Με το προηγούμενο Golf 1,4 TSI DSG 122 του 2009 είχα 8,5lt/100km εντός πόλης με πραγματικά απρόσεκτο πόδι.
Με ένα μικρότερο αυτοκίνητο 10 χρόνια μετά και πολύ πολύ ελαφρύ και προσεκτικό πόδι, θα περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής... Αλλά και πάλι μέχρι το 9,4, η απόσταση είναι χαώδης.
-
το αυτοκίνητό σου έχει ακόμη 2500 χλμ! Δωστου λίγο καιρό να ανοίξει και μετά άρχισε να κοιτάς καταναλώσεις
-
Καλησπέρα,
Έχω προχωρήσει σε παραγγελία ενός Yaris 1.5l από τις αρχές Απριλίου, και ενώ ο αρχικός χρόνος παράδοσης ήταν τον Ιούνιο, πλέον πήγε προς Αύγουστο και χθες με ενημέρωσαν ότι ενδέχεται να πάει για Δεκέμβριο...Υπάρχει κάποιο θέμα στο εργοστάσιο της Γαλλίας, ή τουλάχιστον έτσι μας λέει ο αντιπρόσωπος.
Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Όπως καταλαβαίνετε σκέφτομαι και την ακύρωση της παραγγελίας...
Ευχαριστώ,
Χ. -
Επειδή πρόσφατα πέρασα από αντιπροσωπεία (όχι για Yaris), ήταν κάτι που μου ανέφερε ο πωλητής.
Υπάρχει πολύ αυξημένη ζήτηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο επιβεβαίωσα και σε στοιχεία που παρέθεσε φίλος σε άλλο θέμα.Γενικά νομίζω ότι οι εταιρείες δεν ήταν έτοιμες να ανταποκριθούν στη φετινή ζήτηση.
Πριν λίγο με πήρε ο πωλητής της VW να με ενημερώσει ότι το T-Roc που συζητήσαμε πλέον μόνο παραγγελία με 3-4 μήνες παράδοση...
-
Ο χρήστης arvani έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχω προχωρήσει σε παραγγελία ενός Yaris 1.5l από τις αρχές Απριλίου, και ενώ ο αρχικός χρόνος παράδοσης ήταν τον Ιούνιο, πλέον πήγε προς Αύγουστο και χθες με ενημέρωσαν ότι ενδέχεται να πάει για Δεκέμβριο...Υπάρχει κάποιο θέμα στο εργοστάσιο της Γαλλίας, ή τουλάχιστον έτσι μας λέει ο αντιπρόσωπος.
Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Όπως καταλαβαίνετε σκέφτομαι και την ακύρωση της παραγγελίας...
Ευχαριστώ,
Χ.6 μήνες αναμονή είναι πολύ, ακύρωσε και πήγαινε ψώνισε κάτι άλλο. Αλλά γιατί είναι παραγγελία, για ποιά έκδοση πρόκειται; Κάτι παρεμφερές σε στοκ ή βάσει της προγραμματισμένης παραγωγής που έχει κλείσει ήδη η Toyota Hellas δεν υπάρχει;
BTW όταν κοίταγα για το δικό μας Yaris CVT ο αντιπρόσωπος διαρρήγνυε τα ιμάτια του ότι δεν πρόκειται να φέρουν ποτέ CVT χωρίς παραγγελία (2,5 μήνες αναμονή τότε) γιατί δεν ενδιαφέρονται πολλοί. Και ξαφνικά έσκασε μια καραβιά με 20+ αυτοκίνητα (το οποίο ανακάλυψα τυχαία βεβαίως) και δεν χρειάστηκε να περιμένουμε ούτε μια μέρα.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
6 μήνες αναμονή είναι πολύ, ακύρωσε και πήγαινε ψώνισε κάτι άλλο. Αλλά γιατί είναι παραγγελία, για ποιά έκδοση πρόκειται; Κάτι παρεμφερές σε στοκ ή βάσει της προγραμματισμένης παραγωγής που έχει κλείσει ήδη η Toyota Hellas δεν υπάρχει;
Είναι η Style, ουσιαστικά μία από τις πλούσιες εκδόσεις (χωρίς κάποιο extra) και δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο όταν έγινε η παραγγελία.
Αλλά ναι ο αντιπρόσωπος υποθέτω ότι θα checkarei συνέχεια αν έχει έρθει κάποιο ίδιο για να το τσιμπήσει.
Τι να πω, δεν ξέρω.
Απλά μου φαίνεται περίεργο... -
Ο χρήστης arvani έγραψε:
Αλλά ναι ο αντιπρόσωπος υποθέτω ότι θα checkarei συνέχεια αν έχει έρθει κάποιο ίδιο για να το τσιμπήσει.
Χμμμ, δε θα βασιζόμουν πολύ σε αυτό. Στη θέση σου, με σειρά προτίμησης:
- Άλλη έκδοση
- Άλλο αυτοκίνητο
- Αναμονή, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει
- Γράμμα στον Άη Βασίλη, να σου φέρει ένα Γιάρις αυτές τις γιορτές (Δεκέμβρης γαρ)
-
Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμένου Auris μοντέλο 2011 και μετά... Μπορεί να μου δώσει κάποιος κάτοχος ένα γενικό profile; Απο service ανταλλακτικά; Προβλήματα γενικότερα;
-
Με τους χάρτες στο Auris '17 που η Toyota θέλει 600€, τι γίνεται;
-
γιατί θέλεις χάρτες; ανανέωση ;
-
ΠΟΣΑ???? Χαχαχαχα
300€ ζητάει η Audi και θέλει 600€ η Toyota?
Ebay is your friend. Εγώ έκανα update και το firmware και τους χάρτες του ΜΜΙ με 80€ από ebay. Η δε Peugeot τους δίνει τσάμπα στο site της (για κάποια μοντέλα με 5ετεις δωρεάν ανανεώσεις). Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για την Toyota?
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
γιατί θέλεις χάρτες; ανανέωση ;Όχι, δεν έχει καν χάρτες.
-
Για το Navi χρειάζεται να προσθέσεις συσκευή στο αυτοκίνητο που περιέχει το gps με τους χάρτες την κεραία κτλ .
Αν κανεις αναζήτησή στο internet θα καταλάβεις τι λέω .
Νομίζω ότι είχα βρει aftermarket με 300 ευρώ τη συσκευή ,συμβατή με το TOYOTA touch 2 σύστημα .
Και εγώ χωρίς χάρτες κυκλοφορώ με το Auris 2017 -
Το θέμα είναι, δουλεύει σωστά το aftermarket?
-
Που υπαρχει τέτοιο σύστημα παιδιά ;
TOYOTA FORUM