-
Σ ευχαριστω Αλεξ !!
Ναι το εδωσα οπως ηταν με τη βλαβη. Το πηρε ενα παιδι για...μεταμοσχευση με μοτερ Honda s2000
Πρωτες εντυπωσεις μετα απο 4 περιπου χρονια....ενταξει αυτη η ομορφη καρτιστικη αισθηση πανταχου παρουσα και ο διακοπτης επιλογεας. Απο γκαζι απλα...σερνεται. Δεν μπορεσα να το γυρισω ακομα και σε γνωστες μου στροφες γυαλι....προφανως παιζουν ρολο και οι 16αρες που φοραει οι οποιες αμεσα θα παρουν την αγουσα και θα μπουν οι κλασικες και ομορφες εργοστασιακες 15αρες και αυτη τη φορα οπωσδηποτε ενα τορσεν
Απο θεμα βενζινης ομως χρονια εχω να δω εναν δεικτη να μενει σταθερος ακομα και μετα απο ωρα
-
Καλοτάξιδος και συ, αν και θα σε χαλάσουν πολλά πράγματα στο 1.6 μετά το Cosmo. Κάποια άλλα θα σε φτιάξουν επίσης, πάλι καλά που έκανες αυτή την κίνηση καλοκαίρι.
Το 8άρι με το μοτέρ του S2000 θα είναι όπλο. Πόσο βαρύτερο όμως είναι το 8άρι; Θα φαίνεται η έλλειψη ροπής χαμηλά. Καλύτερα να έβαζε μοτέρ από Miata 1.8 Nb και να το τούρμπιζε. Νομίζω ότι υπάρχει ένα τέτοιο στη Σαλόνικα.
-
Και καπως ετσι θα γινει καποτε συλλεκτικο το rx8 αφου κανιβαλιστουν 9 στα 10 μεσα στην επομενη 10ετια για να μη καινε ,σπανε κτλπ.. σιγουρη επενδυση στα κλασσικα κατα τη γνωμη μου...!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Απο σημερα ειμαι ξανα κατοχος mx5 και συγκεκριμενα ξανα nb 1.6καλόστριφτο.
-
Αφού κατάφερες και το δωσες το RX8 έτσι όπως ήταν πάλι καλά. Σε NC πως και δεν πήγες?
-
Εγώ πάντως μόνο έτσι θα αγόραζα RX8 για να μπει αμέσως άλλος κινητήρας.
-
Πιστευω οτι δεν εχει νοημα επειδη ειναι αμαξι που χτιστηκε γυρω απο το μοτερ.. Καλυτερα να παρει καποιος κατι αλλο.
-
Σας ευχαριστω για τις ευχες !!
Το rx8 πουληθηκε καθαρα και μονο επειδη δεν διεθετα τα χρηματα για να το φτιαξω. Αν τα ειχα δεν το συζητω, οχι απλα θα το εφτιαχνα αλλα θα το κραταγα και χρονια γιατι ειχε ολα οσα ζητουσα απο ενα καλοστημενο και γρηγορο πισωκινητο
Το nc δεν με ενδιεφερε ποτεΚαι επειδη δεν εχω αλλο μεσο μετακινησης, ακολουθησα αυτο το δρομο. Ας πουμε σαν λυση ''αναγκης'' απλα για να εχω ενα διασκεδαστικο και φτηνο πισωκινητο με τα λεφτα που διεθετα και ηταν αυτα της πωλησης του 8αριου. Η αλλη εναλλακτικη ηταν για ενα πιο γρηγορο μπροστοκινητο που ακουγε στο ονομα Peugeot 106 Rallye αλλα μ αυτα που ειδα, δεν το ρισκαρα
-
http://www.4drivers.gr/driven/item/1956 ... a-mx5.html
Μαζί μάθαινα και μερικές τιμές συντήρησης τύπου ''τέσσερα μπουζί 13 ευρώ'', ''φίλτρο λαδιού 5 ευρώ'' και φουλ σέρβις (ως γνωστόν ο κινητήρας είναι ''καδενάτος'' κι όχι με ιμάντες) με περίπου 150 ευρώ. Δεν υπάρχει μεγάλο σέρβις. Λάδια θέλει και δη απλά. Σαράντα ευρώ η αλλαγή με τέσσερα λίτρα. Καλά μέχρι εδώ;
-
τι δεν σ'αρεσε;
-
πολύ καλή επιλογή εκανες χερά.
τι θα κάνεις τώρα ομως που δε θα μπορείς να μαστιγώνεις τους γύρω σου (εξίσου αργούς δλδ);
προβλέπω μετατροπές...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι δεν σ'αρεσε;Ισχύουν αυτά τα κοστολόγια για Mazda;
Έχω υπόψη μου περιγραφές φαρμακείου.
Σφάλμα; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.4drivers.gr/driven/item/1956-mazda-mx5/1956-mazda-mx5.htmlΔεν ξερω τι ακριβως εννοει ο αρθρογραφος με τον ορο υπερστροφη αδρανειας (μαλλον το ν αφηνεις το γκαζι ή να τσαρουχωνεις τα φρενα στη στροφη, ετσι φευγει σε ολα η ουρα ανεξαρτητως κινησης) παντως αν κατι κανει καλα το mx5 ακομα και στις αδυναμες εκδοσεις ειναι υπερστροφη ισχυος αρκει κατω να ειναι γυαλι ο δρομος πραγμα καθολου σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα
-
Διατάραξη δυναμικής ισορροπίας
-
Ζητουνται πολλαπλασιαστες για ΜΧ5 1.8 fl 2002, αυτο με το VVT και τα 146 αλογατα.
Πληροφοριες εντος η στο 6977611888
-
Μετα απο 1 και χρόνο ψάξιμο, ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά του φόρουμ για την βοήθεια (λεπτομέρειες απο την σελίδα 200), απέκτησα το nc των ονείρων μου. Αποκλείσαμε με τους μηχανικούς μου 26 αμάξια , όχι όλα λόγω προβλημάτων αλλά κυρίως λόγω ψιλό ψεμάτων που μας έλεγαν οι ιδιοκτήτες ( πχ εντελώς άντρακαριστο και άβαφτο και οι πιστολιές σου έβγαζαν το μάτι!), προσοχή αυτο δεν σημαίνει οτι τα αμάξια δεν ήταν καλα, απλά εγώ δεν θέλω να συναλλάσσομαι έτσι.
Έχουμε και λέμε .....μοντέλο του 2007, με 19 χιλιαδες χλμ, ελεγμένο , τσεκαρισμενο με εγγύηση χιλιομέτρων και εγγύηση αβαφτου , όχι απλά ατρακαριστου. Καινούργιο πάνω , κάτω χωρίς ίχνος σκουριάς ( οποίος θέλει να κάνει συλλογή απο σκουριά mx-5 να μου ζητήσει τις μερικές δεκάδες φωτό που έχω μαζέψει απο τους ελέγχους ....απαράδεκτο για αμάξια 5 έως 10 χρόνων) . Το αμάξι λοιπον ήταν 4ο αμάξι με 7000 χλμ μέχρι το 2013 όπου και χάθηκαν τα εταιρικά και έγινε 1ο αυτοκίνητο. Έμεινε το κορίτσι έγκυος και σναγκαστικα ανταλλάχθηκε με 5πορτο diesel.
Κόστος , μάλλον τσιμπημένο στα σχεδόν 9κ , λάστιχα καινούργια Bridgestone t001. Ενδελεχής έλεγχος σε miatoservice μαγαζί και σε online Mazda σύστημα επιβεβαίωσε τα χιλιόμετρα όπως και την κατάσταση Καινούργιου. -
Η οποια σκουριά σε Mazda είναι απλά επιφανειακή.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ναι συμφωνώ απόλυτα , ξέρεις όμως οτι πολλοί δεν το θεωρούν έτσι αφενός και αφετέρου η εικόνα σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι και η καλύτερη
-
Bridgestone σε MX5 θα παιρνουν για παντα για να ζεσταθουν.....
-
Γεγονός, είναι όμως πραγματικά καινούργια 50η εβδομάδα του 13 με 6 Χιλαδες χιλιόμετρα. Νομίζω όμως οτι Bridgestone και Japan roadster είναι σαν να λέμε παντρεμένα, ταιριάζουν πολύ μόλις πατήσουν και ζεσταθούν. Φαίνεται οτι του χρόνου τον Σεπτέμβρη θα αντικατασταθούν με Michelin Pilot 3
Mazda MX-5