-
MPS είναι ένα ΜΚ2.5 1.8 με τουρμπινίτσα μαμίσια..
αλλά δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα και ούτε πρόκειται -
Και πόσα έβγαζε περικαλώ; Αλογάκια και ροπούλα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και πόσα έβγαζε περικαλώ; Αλογάκια και ροπούλα;Mazdaspeed MX-5 (MK2.5 1,8lt turbo)
178hp/6000rpm
και ροπή περίπου 22,9kgm/4500πιστεύω πως θα πήγαινε πολύ καλά...
-
Μωρέ τέλεια θα πήγαινε. Ευχαριστώ
-
Στο ελληνικό site της Mazda ανακοινώθηκε η τιμή και προφανώς δέχονται παραγγελίες για την συλλεκτική έκδοση του νέου MX-5!!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:Mazda MX-5 2005 2.0 Special Edition
Αυτόματος κλιματισμός, DSC - traction control, ABS, LSD-μπλοκέ διαφορικό, Αερόσακοι οδηγού - συνοδηγού - πλευρικοί, Σύστημα ακύρωσης λειτουργίας αερόσακου συνοδηγού, Υδραυλικό τιμόνι, Ηλεκτρικά παράθυρα, Κεντρικό κλείδωμα, Τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, Δερμάτινος λεβιές ταχυτήτων & χειρόφρενο, Κόκκινα δερμάτινα & θερμαινόμενα καθίσματα, Ηλεκτρικοί & θερμαινόμενοι καθρέπτες, Ηχοσύστημα BOSE με 6- CD changer & 7 ηχεία, Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, Προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξ/τος, Φινιρίσματα χρωμίου στον πίνακα οργάνων , Κιβώτιο έξι ταχυτήτων, 'Ειδικό σήμα με τον σειριακό αριθμό κάθε αυτ/του ενσωματωμένο στην κεντρική κονσόλα', Ζάντες αλουμινίου 205 / 45 R17, Immobilizer, Φώτα XENON, Αμορτισέρ Βilstein, Προβολείς ομίχλης
Τιμή:31.990
-
οπότε,η κανονική δίλιτρη θα στοιχίζει γύρω στα 29-30000?
Λογική τιμή με βαση τις τιμές του σημερινού 1800...
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
...Προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξ/τος, ...Οι κανονικές εκδόσεις θα έχουν μαύρους προφυλακτήρες δηλαδή;
Σε λογικά πλαίσια η τιμή -
Ο χρήστης mak έγραψε:
Στο ελληνικό site της Mazda ανακοινώθηκε η τιμή και προφανώς δέχονται παραγγελίες για την συλλεκτική έκδοση του νέου MX-5!!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:Mazda MX-5 2005 2.0 Special Edition
Αυτόματος κλιματισμός, DSC - traction control, ABS, LSD-μπλοκέ διαφορικό, Αερόσακοι οδηγού - συνοδηγού - πλευρικοί, Σύστημα ακύρωσης λειτουργίας αερόσακου συνοδηγού, Υδραυλικό τιμόνι, Ηλεκτρικά παράθυρα, Κεντρικό κλείδωμα, Τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, Δερμάτινος λεβιές ταχυτήτων & χειρόφρενο, Κόκκινα δερμάτινα & θερμαινόμενα καθίσματα, Ηλεκτρικοί & θερμαινόμενοι καθρέπτες, Ηχοσύστημα BOSE με 6- CD changer & 7 ηχεία, Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, Προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξ/τος, Φινιρίσματα χρωμίου στον πίνακα οργάνων , Κιβώτιο έξι ταχυτήτων, 'Ειδικό σήμα με τον σειριακό αριθμό κάθε αυτ/του ενσωματωμένο στην κεντρική κονσόλα', Ζάντες αλουμινίου 205 / 45 R17, Immobilizer, Φώτα XENON, Αμορτισέρ Βilstein, Προβολείς ομίχλης
Τιμή:31.990
Κι ετσι για να ταραξουμε λιγο τα νερα...
Στη συγκεκριμενη έκδοση έχουν προτεραιότητα τα μέλη του Σωματειου Φιλων ΜΧ5 Ελλάδος και επίσης τα μελη έχουν και 2000 ευρώ έκπτωση στην ως ανω τιμη.
Not bad ε???? -
^ Σοβαρά?! Κάνετε πολύ καλή δουλειά στο κλάμπ, μπράβο! Μην το πεις ούτε στον παπά!
-
Mπράβο στο club και μπράβο στην ελληνική αντιπροσωπεία!
Μακάρι να ακολουθούσαν και άλλες το παράδειγμά της
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Mπράβο στο club και μπράβο στην ελληνική αντιπροσωπεία!Μακάρι να ακολουθούσαν και άλλες το παράδειγμά της
Θέλεις επετειακό Jimny με 2.000 ευρώ έκπτωση εεε?
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
^ Σοβαρά?! Κάνετε πολύ καλή δουλειά στο κλάμπ, μπράβο! Μην το πεις ούτε στον παπά!Καταρχήν ευχαριστούμε για τα συγχαρητηρια!!!
Κατά δευτερον να επισημανω και το εξης:
Το Μαρτιο του 2002, η Mazda Europe καλεσε 4 ατομα απο καθε ΜΧ5 club της Ευρώπης (ημασταν κι εμεις εκει ), και τους φιλοξενησε στη Φραγκφουρτη. Περα απο τις εκδηλωσεις σε πιστα. κυνηγι θησαυρού κλπ η Mazda Europe ζητησε απο όλους τους συμμετεχοντες τις γραπτες παρατηρησεις τους για το τοτε ΜΧ5 (θετικα και αρνητικα) καθως και το πως θα θελανε το νεο ΜΧ5.Περιττο να πω οτι οι έλληνες εκπροσωποι ζητησανε πολλα αλογα με μαξιμουμ τα 2000 κυβικα...
Τουλαχιστον η 'απαιτηση' μας αυτη ικανοποιηθηκε σε μεγαλο βαθμοΥ.Γ. Εχουμε 99% πιθανοτητες να δουμε το νεο ΜΧ5 απο κοντα την αλλη Κυριακη στην Πανελληνια Συγκεντρωση μας (Village Park Ρεντη). Θα σας κρατω ενημερους
-
Aκουσατε διαφημιση στο ραδιοφωνο για 2 νεα ΜΧ5 που 8α ειναι σε μια εκ8εση MAZDA στην Αχαρνων?
Ετσι εκανα κ εγω οταν ημουν μικρος!
Κ πολλοι αλλοι σε αυτο το φορουμ φανταζομαι..
-
Πολλα τα λεφτα ρε παιδια...ελπιζω να ειναι λογω του επετειακου...αν και φοβαμαι τσουχτερη τιμη και στο κανονικο τωρα που ξεκιναει απο 1.8 και πανω...
Και μου αρεσει τοσο πολυ...αλλα αποτι φαινεται θα ειναι εκτος οικονομικων δυνατοτητων μου Με κανα tigra με βλεπω και οποτε βλεπω το mazda στο δρομο να κλεινω τα ματια.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Aκουσατε διαφημιση στο ραδιοφωνο για 2 νεα ΜΧ5 που 8α ειναι σε μια εκ8εση MAZDA στην Αχαρνων?Ετσι εκανα κ εγω οταν ημουν μικρος!
Κ πολλοι αλλοι σε αυτο το φορουμ φανταζομαι..
Συγκεκριμένα θα βρίσκονται απο 19/10 εώς 2/11 στην έκθεση της Mazda στα Ster Cinemas στην οδό Αχαρνών.
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Πολλα τα λεφτα ρε παιδια...ελπιζω να ειναι λογω του επετειακου...αν και φοβαμαι τσουχτερη τιμη και στο κανονικο τωρα που ξεκιναει απο 1.8 και πανω...Και μου αρεσει τοσο πολυ...αλλα αποτι φαινεται θα ειναι εκτος οικονομικων δυνατοτητων μου Με κανα tigra με βλεπω και οποτε βλεπω το mazda στο δρομο να κλεινω τα ματια.
Μη στενοχωριέσαι καθόλου. Το σημερινό Mk2.5 1.8, ειδικά το Sporty, με το 6άρι, τα Bilstein, τα δερμάτινα θερμαινόμενα κτλ. κτλ. είναι εξαιρετική επιλογή (και σημαντικά φθηνότερη σα μεταχειρισμένο πλέον ).
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πολλα τα λεφτα ρε παιδια...ελπιζω να ειναι λογω του επετειακου...αν και φοβαμαι τσουχτερη τιμη και στο κανονικο τωρα που ξεκιναει απο 1.8 και πανω...
Και μου αρεσει τοσο πολυ...αλλα αποτι φαινεται θα ειναι εκτος οικονομικων δυνατοτητων μου Με κανα tigra με βλεπω και οποτε βλεπω το mazda στο δρομο να κλεινω τα ματια.
Μη στενοχωριέσαι καθόλου. Το σημερινό Mk2.5 1.8, ειδικά το Sporty, με το 6άρι, τα Bilstein, τα δερμάτινα θερμαινόμενα κτλ. κτλ. είναι εξαιρετική επιλογή (και σημαντικά φθηνότερη σα μεταχειρισμένο πλέον ).
Δε μου παει μωρε το μεταχειρισμενο , και το καινουριο μοντελο το εχω ερωτευτει. Προτιμω να περιμενω 6 μηνες - 1 χρονο παραπανω ας πουμε να μαζεψω τα λεφτα για το καινουριο. Το κακο ειναι οτι το 1600αρι θα μου ερχοταν μια χαρα, δε τη θελω την παραπανω δυναμη που συνεπαγεται και παραπανω λεφτα, και δυστυχως δε δινεται αυτη η δυνατοτητα τωρα
Παντως καμια ιδεα για το ποσο θα κοστιζει η χαμηλοτερη εκδοση του καινουριου, να δουμε ποσο εφικτοσ στοχος θα ειναι...? -
Εγώ πάντως θα πάω σήμερα να το δω από κοντά γιατί ενδιαφέρεται η κοπελιά μου
-
Το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο...
Λιγο δυνατοτερο να ηταν αν και ο προκατοχος του εδειξε οτι και με λιγα αλογα διασκεδαζεις μια χαρα... -
Ακριβώς Lefo . Για το καινούριο ΜΧ 1.8 να υπολογίζεις κάπου μεταξύ 23-25.
Mazda MX-5