-
Το είδα κι εγώ το ρεπορτάζ. Σωστός ο Καββαθάς και ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ. Μιλούσε για τα γελοία όρια ταχύτητας χωρίς τις συνήθεις δημοσιογραφικές υπερβολές και ασχετοσύνες.
Ο οδηγός με τη σφήνα δεξιά-αριστερά (χωρίς ούτε καν φλας) χαρακτηρίστηκε 'Νεάντερταλ' από τον Καββαθά. Κλασσικός Κ.Κ. ...
Αν δεν κάνω λάθος αυτός που έδειξε να παρανομεί οδηγούσε Ραλί προηγούμενης γενιάς. Κι ένα Πόλο έκανε ψιλοκαγκουριά, αν είδα καλά.
Το ατύχημα πάνω στη γέφυρα που έδειξε, τι ήταν;
Jacob
-
Πάντως παρατήρησα οτι ο Κ.Κ εχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις (οσο εχω παρακολουθησει) μονο στο alter. Μηπος ετοιμάζεται τίποτα;
Θα το έβρισκα ωραία ιδέα να εκανε μια εκπομπή αυτοκινήτου ή ακομα καλύτερα 'περι αυτοκίνησης'.
Δυστιχώς τηλεοραση βλέπουν πολυ περισσοτεροι απο αυτους που διαβαζουμε 4Τ, Οπως και να΄χει θα ηταν ενα πολυ θετικό βήμα! -
Είδα τον ΚΚ σε ρεπορταζ για τα δύο F16 ( ).
Πέρα απο τα διάφορα σωστα (νομίζω) σχόλιά του, δεν μπόρεσε να αποφύγει προσωποκεντρικές ατάκες - 'εγω ξέρω απο αυτά' - 'εγώ έχω ζήσει τέτοιες περιπτώσεις' κτλ.
-
Ατάκες που περα απο προσωποκεντρικές, ακούγονται και παντελώς άτοπες.
-
Ο Καββαθάς είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία στην αεροπλοΐα και στα αεροπορικά θέματα. Είναι αυτός που ξεκίνησε τα περιοδικά αεροπορικών και αμυντικών θεμάτων στην Ελλάδα, έχει πετάξει επανειλημμένως με μαχητικά, έχει δίπλωμα πιλότου (δεν κάνει δηλαδή τουριστικές, δημοσιοσχεσίτικες βόλτες όπως οι διάφοροι πολιτικάντηδες), συνεπώς ξέρει πολλά περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο βλέπουμε στα κανάλια να λέει βλακείες.
Χίλιες φορές να ακούω τον Καββαθά, ο οποίος ΟΝΤΩΣ γνωρίζει τον συγκεκριμένο χώρο και χαίρει διεθνούς εκτίμησης, παρά κάτι βερύκιους και δε συμμαζεύεται.
Όταν όντως γνωρίζεις τον χώρο, δικαιούσαι και να το δείξεις και να το πεις.
-
Αν δεν εισαι πιλοτος μαχητικων,δεν μπορείς να λες οτι 'εγω εχω ζησει παρόμοιες καταστάσεις'.Υπαρχουν και πιλότοι,και εκπαιδευτές και καθε είδους σχετικοι και αρμόδιοι να καταθέσουν την άποψη τους.Στα κανάλια βλεπουμε ως συνήθως τους αναρμόδιους,λιγότερο ή περισσότερο ΔΕΝ εχει σημασία.Η ημιμάθεια ΒΛΑΠΤΕΙ.
-
Η ημιμάθεια, αγαπητέ, είναι η κατάσταση στην οποία είναι καταδικασμένος να ζει ένας άνθρωπος. Είτε το θες, είτε όχι, ακόμα και στον τομέα στον οποίον έχεις αφοσιωθεί, είσαι ΠΑΝΤΑ ημιμαθής, γιατί ΠΑΝΤΑ υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που δεν ξέρεις, γιατί δεν τα προλαβαίνεις, δεν έχεις πρόσβαση σε αυτά ή δεν έχεις λόγο να τα ξέρεις.
Χίλιες φορές ένας ημιμαθής που έχει επίγνωση της ημιμάθειάς του και λέει αυτά που γνωρίζει, προσπαθώντας μάλιστα να μάθει από άτομα με περισσότερες γνώσεις από εκείνον και που είναι ικανός να ξεχωρίσει έναν ικανό ημιμαθή από έναν μαϊντανό, παρά ένας αμαθής ή, για να πάμε σε κάτι εξίσου άσχημο, ένας από εκείνους που απαγορεύουν στους άλλους να έχουν άποψη επειδή είναι... ημιμαθείς (λες κι αυτός δεν είναι).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Χίλιες φορές ένας ημιμαθής που έχει επίγνωση της ημιμάθειάς του και λέει αυτά που γνωρίζει, προσπαθώντας μάλιστα να μάθει από άτομα με περισσότερες γνώσεις από εκείνον και που είναι ικανός να ξεχωρίσει έναν ικανό ημιμαθή από έναν μαϊντανό, παρά ένας αμαθής ή, για να πάμε σε κάτι εξίσου άσχημο, ένας από εκείνους που απαγορεύουν στους άλλους να έχουν άποψη επειδή είναι... ημιμαθείς (λες κι αυτός δεν είναι).
Το συγκεκριμένο άτομο οχι απλως δεν εχει επίγνωση της ημιμάθειας του αλλα όπου σταθεί και όπου βρεθεί πρεσβεύει το μεγαλείο του,κατι που ειναι τελείως διαφορετικό.
Και οσο γι αυτο που είπες για εμενα,με περιέγραψες τέλεια,είμαι ενας ημιμαθής που δεν θελει να ακούει όμοιους του εκτός καφενείου.
-
Πώς φαίνεται ότι μόνον αναγνώστης των 4Τ και των άλλων εντύπων των 'Τεχνικών Εκδόσεων' δεν είσαι! Και, πέραν αυτού, έχω βγάλει πια το συμπέρασμά μου για σένα: Δεν έχω λόγους ν'ασχολούμαι μαζί σου.
-
Ε! Take it easy και οι δυό σας.
Ο ΚΚ όντως μπορεί και έχει άποψη για πολλά θέματα - ωστόσο, τι ακριβώς πρόσθεσε στην συγκεκριμένη περίπτωση? Μία-δυό εικασίες και αρκετές αναφορές στο μεγα 'ΕΓΩ' του
Η αναφορά του Scullone στο ότι ο Tiger 'φαίνεται ότι μόνον αναγνώστης των 4Τ και των άλλων εντύπων των 'Τεχνικών Εκδόσεων' δεν είναι' τι σημαίνει? Οτι δεν ανήκει σε αυτούς που βλέπουν το ΚΚ σαν Θεό?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πώς φαίνεται ότι μόνον αναγνώστης των 4Τ και των άλλων εντύπων των 'Τεχνικών Εκδόσεων' δεν είσαι! Και, πέραν αυτού, έχω βγάλει πια το συμπέρασμά μου για σένα: Δεν έχω λόγους ν'ασχολούμαι μαζί σου.Όπα ρε φίλε Τί είναι δηλαδή οι Τεχνικές Εκδόσεις? Καμια 'Βίβλος'? Το οτι διαβάζεις 4Τ σε κάνει ηθικά ανώτερο απο όλους τους άλλους?
-
Μια αρκετά σοβαρή εκδοτική εταιρεία είναι (και μη διαπλεκόμενη), με ποιοτικά περιοδικά, τα οποία προσπαθούν να προσφέρουν μια σωστή και έντιμη ενημέρωση το καθένα στον τομέα του. Σου αρκεί αυτό;
-
Ο κλασικός ο ΜxxxxxΣ ο Έλληνας....
Μη δει άνθρωπο να προκόβει και να προοδεύει με τον ιδρώτα του, με τα ξενύχτια του, θυσιάζοντας την προσωπική του ζωή, αρνούμενος πεισματικά να ακολουθήσει το ρεύμα και την τάση της κωλοεποχής, αμέσως να πέσει πάνω του και να πει τη ΜxxxxxA του.
Όταν όμως τυχαίνει να ανοίξει το στοματάκι του και να κρίνει άλλους, ξέρετε εκείνους τους επιτυχημένους οι οποίοι έφτασαν εκεί που έφτασαν ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ και ΟΧΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ( την παροιμία με τον αετό και το σαλιγκάρι την ξέρετε; ), βαράει προσοχές..... -
Επαναφερω αυτο το παλιο θεμα εχοντας ως βαση τη συνεντευξη που εδωσε ο κ. Καββαθας στο Smart. Την ειδε κανεις αλλος?
Εχω μερικες αποριες.
Καταλαβαινω την πικρα του που δεν προωθησε ο δημος Αθηναιων μερικα σχεδια του και επιτειθεται κατα του δημοτικου συμβουλιου συνεχεια.
Με την Σταη και τον Πρετεντερη τωρα τι συμβαινει, γιατι ακουστηκαν πολλα πραγματα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενας ανθρωπος ανωτερου πνευματικου επιπεδου (οπως πιστευω) πρεπει να ασχολειται με ανθρωπους επιλεγοντας την ειρωνια ως μεσο?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει τελευταια... -
Με τον ΚΚ συμφωνώ στο 90% αυτών που λέει αλλα στεναχωριέμαι γιατι με το ατσούμπαλο πολλές φορές τρόπο που τα λέει χάνει πολλές φορές το δίκιο του.
-
Δυστυχώς ο ΚΚ δεν έχει το κατάλληλο ταλέντο για να θέλγει μέσω τηλεοπτικών παραθύρων. Μη γελάτε είναι ταλέντο και αυτό. Έτσι οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του μόνο κακό κάνουν μια και δεν έχει τον τρόπο να μεταφέρει ότι θέλει να πει πειστικά στον τηλεθεατή. Δεν ξέρω ποιος από τις Τ.Ε. θα μπορούσε να επωμιστεί αυτό το ρόλο. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να βρεθεί και σύντομα με μεγάλα οφέλη για όλους.
-
Ανθρωποι με γνωσεις και ιδεες υπαρχουν στην Ελλαδα,απλα συμβαινουν 3 πραγματα:
- Λιγοι εχουν δικα τους ΜΜΕ για να τις εκφρασουν δημοσίως.
- Καλες οι ιδεες, η δυνατοτητα υλοποίησης και τα λεφτα ομως λειπουν.
- Αυτοι που αποφασίζουν, δεν κανουν τιποτα αν δεν τα αρπαξουν.
Τα οφελη λοιπον θα ειναι μηδενικα ειτε μιλησει καποιος αλλος είτε οχι.
Ο ΚΚ κανει το κομμάτι του και περναει η ωρα ευχαριστα για ολους μας... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με τον ΚΚ συμφωνώ στο 90% αυτών που λέει αλλα στεναχωριέμαι γιατι με το ατσούμπαλο πολλές φορές τρόπο που τα λέει χάνει πολλές φορές το δίκιο του.Δε θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο!Πανατα παντα χανει το δικιο του και ειναι κριμα...Σε αυτο φταιει και η επιλογη των σταθμων στους οποιους εμφανιζεται...Και καταλαβαινετε τι εννοω,ε?
Παρεπιπτοντως θυμαται κανεις μια φορα στον Alpha που ειχε μιλησει στο δελτιο για την πτωση καποιων μαχητικων??Πραγματικα αναρωτιομουν αν ειναι ο ιδιος που διαβαζω καθε μηνα...Δηλαδη δεν καταλαβαινει οτι οι διαφοροι που τον καλουν ακομα και για τον Φαεθωνα πολιτικοι και δημοσιογραφοι δεν τον εκτιμουν ουτε γνωριζουν τις προσπαθειες του??ΤΟν χρησιμοποιουν και τον ξεφτιλιζουν σαν να ναι κανενας γραφικος...να μην ξαναπαει ποτε και πουθενα...Αλλωστε μεσω των κειμενων του ξεκινησαν ολα... -
Δεν ειμαι 'ειδικός' αλλα απ΄οσα εχω δει και διαβάσει ο ΚΚ ειναι ενας ανθρωπος με πολλά καλα, με σωστες απόψεις, με ενα 'κακο' Ειναι σαν τον εφηβο που βράζει το αιμα του και δεν μπορει να συγκρατηθει επειδή νιωθει ποσο διαφορετικός ειναι απο πολλους οι οποίοι επηρεάζουν την μοιρα του. Οταν πιστευεις σε μια λύση, σε καποιες αξίες που ειναι σωστες.. και δεν βρισκεις το καταλληλο περιβάλλον και την ανταπόκριση απο π.χ. το κράτος (ειτε εισαι πολίτης ειτε απιχειρηματιας), καπου ειναι λογικο ο 'σκληροπυρηνικος' και ο σωστος αν δεν θελει να¨'πουληθει', να τσαντίζεται. Αλλοι βεβαια αντιστιχοι δεν τσαντίζονται τοσο, η δεν εκδηλώνονται τοσο. Ειναι θεμα προσωπικότητας. Οσο αφορα την TV, απλα δεν του παει, οχι επι της ουσιας αλλα επι του τυπου.
Πάντως τον εκτιμω γιατι πιστευει σε αξίες που σπανίζουν και πιστευει με εργα, το πιο σημαντικο ολων
Ασχετο. Πριν αρκετα χρόνια ειχε τρακαρει ο ΚΚ εξω απο το σπιτι μου με καποιον αλλο. Μαλλον εφταιγε ο αλλος. Οι γονεις μου μου ειπαν οτι η συμπεριφορα του ηταν παρα μα παρα πολύ ασχημη Θα τους ρωτησω παλι να μου πουν τι ενοουσαν. Δεν μπηκα τοτε σε λεπτομεριες να ρωτήσω και δεν βγάζω συμπερασμα μιας και δεν ειμουν μπροστα στο συμβάν.
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
(...) Ασχετο. Πριν αρκετα χρόνια ειχε τρακαρει ο ΚΚ εξω απο το σπιτι μου με καποιον αλλο. Μαλλον εφταιγε ο αλλος. Οι γονεις μου μου ειπαν οτι η συμπεριφορα του ηταν παρα μα παρα πολύ ασχημη Θα τους ρωτησω παλι να μου πουν τι ενοουσαν. Δεν μπηκα τοτε σε λεπτομεριες να ρωτήσω και δεν βγάζω συμπερασμα μιας και δεν ειμουν μπροστα στο συμβάν.Εντάξει, δε χρειάζεται να βγάζουμε τα προσωπικά του καθενός στη φόρα. Δεν είμαστε και κουτσομπολίστικη εκπομπή στο κάτω κάτω...
Ο κ.Καββαθάς στην TV