Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 17
    • 18
    • 5 / 18
    Περί αυτοκίνησης
    91
    345
    707
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      giwrgosth last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:
      Παιδιά, τα container ανήκουν σε ναυτιλιακές εταιρίες, απ' ότι ξέρω τουλάχιστον και δεν τα δίνουν για εσωτερικές μεταφορές

Κοντέινερ μπορείς να αγοράσεις από τον Ασπρόπυργο 1.500-2.000 € και να τα κάνεις ότι θες! Ότι ασφαλίζουν καλά είναι γεγονός, ότι τα φορτία μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια είναι παλι γεγονός, όπως είναι γεγονός ότι υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        di0 last edited by

Εγώ από τις περιγραφές στην τηλεόραση, και χωρίς να είμαι επαγγελματίας οδηγός ούτε φυσικός, κατάλαβα ότι ο οδηγός της νταλίκας έκοψε απότομα δεξιά το τιμόνι όντας ήδη σε δεξιά καμπή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί δύναμη ροπής που έφερε τον τράκτορα με τις δεξιές του ρόδες στον αέρα, έτοιμο να ανατραπεί προς τα αριστερά. Εκείνη τη στιγμή περνούσε το λεωφορείο με τα παιδιά, και αντί να πέσει αριστερά ο τράκτορας, ακούμπησε στην αριστερή πλευρά του λεωφορείου.

Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα είναι συνολικό αλλά ξεκινάει από την εκπαίδευση των οδηγών, τη γενικότερη παιδεία τους, την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τις συνθήκες του δρόμου. Τι λογική έχει να περιορίσεις τη μ@λ@κία που δέρνει τον οδηγό ρίχνοντάς του καλύτερη άσφαλτο και βάζοντας μπαριέρες, αν πρώτα δεν τον έχεις μάθει ποιά είναι τα όριά του, τα όρια του οχήματός του, πώς να αντιμετωπίζει ακραίες καταστάσεις και να αντιδρά αποτελεσματικά.

Το δίπλωμα είναι ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ! Δυσκολέψτε/λογικοποιήστε τον τρόπο απόκτησής του πια!

Και μην περιμένετε να αλλάξει κάτι αν δεν κάνουμε κάτι εμείς εδώ. Τόσοι και τόσοι κλείνουν δρόμους για να πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους, ας προσπαθήσουμε κι εμείς συλλογικά για μια καλύτερη αυτοκίνηση!

Πραγματικά λυπάμαι για τις οικογένειες των παιδιών. Μακάρι ο πόνος τους να απαλυνθεί από μια σωστή πολιτική αυτοκίνησης στο μέλλον, ώστε να μην υπάρξουν τέτοιες καταστάσεις.

• S
          skullone last edited by

Έρχεσαι ακριβώς στα λόγια μου! Που τόσον καιρό γίνομαι κακός όταν τα λέω, αλλά θα τα ξαναπώ:

Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!

Μα τόσο δυσνόητο είναι πια;

• elteo
            elteo last edited by

Αυτή τη στιγμή μιλά στον Alpha ο ΚΚ για το θέμα...

• S
              skullone last edited by

Τι λέει;

• elteo
                elteo last edited by

Τι να πει, τα χώνει στους 'ξερόλες' πολιτικάντηδες...

• S
                  skullone last edited by

Ποιους πολιτικάντηδες έχει;

• M
                    manosk last edited by

Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
                    ......και αφου έγινε ότι έγινε πέσαν πάνω οι βρυκόλακες που μυρίστηκαν αίμα...ποιός ανόητος εγκέφαλος είχε την ιδέα να αφήσει τους δημοσιογράφους να μπούν στο λεωφορείο με τις κάμερες και ποιοί εγκληματικά νοσηροί εγκέφαλοι δέχτηκαν και μετέδωσαν τα πλάνα που τράβηξαν άλλοι πιο παρανοϊκοί μετρώντας ποιό προσκέφαλο έχει τα πιο πολλά αίματα.....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! Μην τα γ* ολα στο βωμό της ακροαματικότητας....ΣΕΒΑΣΜΟΣ....Αλλά θα συμφωνήσω με κάποιους που τα είπαν πιο νωρίς........ΑΝΤΕ Γ****** ΚΟΡΑΚΙΑ !!!!!!!**

*Συγγνώμη για το ύφος αλλα προσπαθησα να είμαι όσο το δυνατό πιό ήπιος

Όποιος έχει την εντύπωση ότι θα δει σοβαρούς ανθρώπους μ'επίπεδο να κάνουν ρεπορτάζ σ'ελληνικό κανάλι, είναι τουλάχιστον ονειροπόλος. Οι 'ρεπόρτερ' είναι κατά κανόνα παιδάκια χωρίς σπουδές ή το πολύ με μια διετία σε κάποιο ΙΕΚ 'δημοσιογραφίας', τα οποία δουλεύουν σε ανεξάρτητα στούντιο και περιμένουν σήμα από το αφεντικό να τρέξουν όπου έχει γίνει κάτι περίεργο ή τραγικό για να πάρουν πλάνα από αίμα και σπέρμα.
                    Συνήθως απλήρωτοι, έχουν το όνειρο μιας καλύτερης δουλειάς ως εσωτερικοί συνεργάτες καναλιού, πράγμα που κυρίως στα ιδιωτικά κανάλια μεταφράζεται ως εξής : 'Όσο περισσότερο φρικάρετε τους τηλεθεατές και χτυπήσετε νούμερα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να σας δεχθούμε στον μαγικό κόσμο της Τατιάνας και του Λιάγκα'.
                    Αφού το ΕΣΡ αποτελείται κατά πλειοψηφία από εκπροσώπους-υπαλλήλους καναλαρχών, αντί από άτομα με κύρος και αρχές, κι αφού οι καναλάρχες ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, άρα κανείς αρμόδιος πολιτικός δεν τους ενοχλεί, η μόνη λύση είναι να μην παρακολουθείτε καθόλου τα βρωμοκάναλα και να το ρίξετε στην κρατική. Προσωπικά αυτό κάνω κι έχω βρει την υγειά μου.

• S
                      skullone last edited by

Κι εγώ κρατική βλέπω. Σιγά μην κάτσω να δω τα βρωμοκάναλα του κάθε λαμόγιου! Που μου πάει το 'σοβαρό' Mega και βάζει εκπομπή με... Κακαουνάκη!

• S
                        stavrosbiologos last edited by

Απο το 2001 εώς το 2004 σύνολο 101 νεκροί στο ''πέταλο''!!!
                        Δηλαδή αναλογικά απο το 1994 σύνολο 1000 νεκροί!!!
                        Με πιάνει ανατριχίλα και μόνο που το σκέφτομαι...

• G
                          g60 last edited by

[list:o6cfq8gu]**Παλι ο δρομος μας φταιει **[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Ποιος δρομος φταιει ρε οργια του κερατα?????[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Εχω ξεχασει το νουμερο των νεκρων στο συγκεκριμενο σημειο των τελευταιων 15 ετων απ την μ@λ@κια που δερνει το 90% του πλυθησμου.Και τι κανει ο ηδη πληροφορημενος ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ οδηγος απ τη στιγμη που γνωριζει οτι το συγκεκριμενο σημειο ειναι επικυνδινο, προκειμενου να ταξιδεψει με ασφαλεια?Μα φυσικα επιδικνυει ολη του τη σωματικη και ψυχικη δυσλειτουργεια με το σουπερ καμαρι του στα ποιο επικυνδινα σημεια.Και ο επομενος μ@λ@κας (υποψηφιος μελοθανατος) ακολουθει για να αποδειξει την επομενη οτι για να πας στον ταφο θελει μεγαλυτερη δεξιοτεχνια.[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Ολα τα πραγματα θελουν μια σειρα.[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Η τροχαια επιασε και παλι τα καφενεια, ξεχνωντας τα Τεμπη.Μπορα ηταν, οπως παντα φυσικα, και περασε.Αν οι μπατσοι δεν εκπαιδευτουν ουσιαστικα και δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους (τυχαια μπλοκα και οχι προκαθορισμενα, ουσιαστικοι ελεγχοι, ξεβρακωμα του οδηγου και αυτοκινητου, μερα νυχτα και οχι το ευκολο φαι των ρανταρ) αυριο αλλος νταλικερης θα σκοτωσει αλλα 7 παιδια στην Ηπειρο.[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Τα ΚΤΕΛ με αποφαση της Δεξιας του 91 εχουν γινει μονοπωλιο, καταργωντας οποιαδηποτε μορφη αναπτυξης σε αυτον τον τομεα αφου εξ αρχης ξεπατωσανε τα κρατικα πουλμαν του ΟΣΕ για χαρη της..........ιδιωτικης πρωτοβουλιας.Κι εφοσον κυριαρχουν μονοπολωντας στην αγορα ειναι επομενο να κυκλοφορουν ΚΑΙ με χρεπια και να σαμποταρουν σε πολτικο επιπεδο και την αναπτυξη του σιδηροδρομου.[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Ο κ@λογιοταχης θα πρεπει να μαθει να οδηγαει και στα στροφιλικια και στα ισιωμα και με βροχη κλπ κλπ κλπ.Δεν την καταλαβαινω αυτην την κ@λονοοτροπιια:ε αφου εχει στροφιλικα και μπροστα ειναι φορτηγο εχω δεν εχω ορατοτητα πρεπει να περασω.Ε αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι αξιοι της μοιρας τους?Ο απεναντι τι φταιει ομως.Ειχαμε 50 αλογα αμαξια πριν 15 χρονια, λεγαμε για ενεργητικη ασφαλεια, σημερα εχουμε 150 και παλι μιλαμε για ενεργητικη ασφαλεια καθως περιμενουμε την εποχη που τα σουπερ μινι θθα εχουν...........300 αλογα, αλλα και τοτε παλι αργοι θα ειμαστε σε σχεση με τα 500 μιας Πορσε.Η Ενεργητικη ασφαλεια ειναι στο μυαλο και οχι στα αλογα.[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Τα ΚΤΕΟ.Ο ιδιος οδηγος που λαδωνει ο ιδιος κρινει τους παντες.[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Επειδη ομως ολα αυτα ειναι και παλι λογια του αερα και δεν προκειτε ο Ελλην να γινει ανθρωπος μαλλον πρεπει να μας διοικησουν οι Γερμανοι ..........οχι για πολυ........για καμια δεκαετια.[/list:u:o6cfq8gu][list:o6cfq8gu]Λαθος κανω?Για φορτωσε ρε μαγκα νταλικερη (αλλα και ηιλθιες γιωταχη απ την αλλη ) τα καρο με 35 τονους και περνα τα συνορα.Αλλα εκει ειναι πολιτισμενη χωρα και δε σηκωνουν μαγκιες και παληκαριες.Ο δικος μας ο πολιτισμος ειναι η μαγκια τα μερσεντε και τα σκυλαδικα[/list:u:o6cfq8gu]

• F
                            f117 last edited by

Κάτι πρέπει να κάνουμε κ εμείς για αυτό το πράγμα!πρέπει να δείξουμε πως δεν πάει άλλο!!Είτε με αντίδραση απο εδω μέσα που πιστεύεω πως θα πάει στο βρόντο είτε εκεί έξω!Κάπως !#!#Δεν ξέρω#!#!#Σκατοανεύθυνη πολιτία ΚΑΙ πολίτες χωρίς σωστή οδηγική παιδεία!##!Αστυνομία για τον πο***τσο!#!##σου λέει!ενώ πριν από τα διόδια είχες δει νταλίκα να σε έχει μπροστά της στην μεσαία κ να σου ανάβει φώτα!##κ ΚΤΕΛ οΛΑ!(ευτυχώς υπάρχουν κ εξαιρέσεις)#κ τώρα η αστυνομία με το πρόστιμο σε γλίτωσε εσένα κ τον άλλο που δεν φταιει με το πρόστιμο#!!#ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ @@@@@@@ Παλι#!όχι τπτ άλλο αλλά καλά να πας εσύ που στο μυαλό σου την έχεις δει κάπως σαν τον Schumi $αλλά ο αλλος δεν φταίει#!#Είμαι 20 χρονών από αθήνα και πηγαίνω Χαλκίδα για την σχολή μου στα ΤΕΙ αλλά ευτυχώς μένω εκεί κ δεν πηγαινοερχομαι Αθηνα-ΧΑλκιδα απο την εθνική συνέχειΑ!αυτή την τόσο τέλεια εθνική!#!#παρόλο που έχει φτιαχτεί μέρος της #!# ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!##!είμαι αρκετά Νέος οδηγός αλλά ωστόσο έχω δει επικίνδινα πράγματα στην εθνική!!!(ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΟ #!##)Φαντάζομε τι θα γίνετε πιο πάνω......!Α!ΑΡΤΑΚΗ μένω!ΑΠΕΙΡΕΣ νταλικες-φορτηγα!εχω δει μετα στην αρτακη το βραδυ 2 πμ φορτηγό με καρότσα να πηγαίνει τουλάχιστον με 80-90##κ οπιος έχει περάσει απο εκεί ξέρει τι παίζει##!ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ##κυκλοφορεί ΚΟΣΜΟΣ!#!#ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ#!#!ΥΜΑΡΤΟΝ!$!$$! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!##!!#ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!#

• F
                              f117 last edited by

Ελπίζω και ΠΡΕΠΕΙ όλα τα περιοδικά του χώρου να γράψουν ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ!##!ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ!##!!#ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΓΜΤ#!!#ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑ

• K
                                k last edited by

Κάθε φορά τα ίδια. Ποιος φταίει; Μάλλον κανείς. Τί άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή;; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Πότε θα βάλουμε μυαλό. Ποτέ.
                                Το κράτος κοιτά να παίρνει χρήματα από τα διόδια, κοιτά να μη χαλάσει την πιάτσα των μαγαζιών στις εθνικές.
                                Οι τροχονόμοι κοιτάνε να γράψουν που δε φορούσες ζώνη να μαζέψουν χ κλήσεις για να φύγουν.
                                Ο οδηγός να φτάσει νωρίς να ξεμπερδεύει.
                                Εσύ, εγώ ο άλλος να προσπεράσω το λεοφορείο που πάει σαν κότα και κανένα ποτέ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.
                                Σε μια βδόμαδα θα το χουμε κιολας ξεχάσει. Κανείς μας δε θα θυμάται τίποτα και τίποτα δεν πρόκειται να γίνει μέχρι τα επόμενα Τέμπη μέχρι το επόμενο ατύχημα και μόνο αυτά τα παιδιά και τόσος άλλος κόσμος που χάθηκε άδικα θα αναρωτιούνται ως ποτε αυτή η τρέλλα.
                                ΕΛΕΟΣ που είπε και ο δεσπότης ΕΛΕΟΣ.

Υ.Γ: Την Τετάρτη το μεσημέρι ταξιδεύω για Τρίκαλα. Ελπίζω να φτάσω αλλά από τότε που θυμάμε αυτός ο δρόμος όπως και από Τρίκαλα για Θεσ/νικη κάθε χρόνο έργα κάνουν.

• T
                                  thanos last edited by

Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω…
                                  Κάποτε εργαζόμουν σε ένα περιοδικό.
                                  Την επόμενη μέρα του ατυχήματος στα Τέμπη, πρότεινα σε αυτόν που το έπαιζε αρχισυντάκτης, να βάλουμε μια σελίδα του περιοδικού που να αναφέρεται σε αυτό το ατύχημα…
                                  Η απάντηση του ήταν ότι δεν θα βάλουμε γιατί δεν ταιριάζει με το ύφος του περιοδικού!

Τελικά πρέπει να έβαλαν μια μαύρη σελίδα που απλά έγραφε κάτι βλακείες (και δεν είμαι σίγουρος αν τελικά την έβαλαν)
                                  Σε αντίθεση με αυτά που του είχα προτείνει …

• A
                                    akaliptos369 last edited by

οσο για τους νταλικερηδες φορτηγατζηδες ειναι φονιαδες..σς φωναουν τωρα τους εχουμε μαθει καλα οτι γουσταρουν κανουν..και κατι ασχετο για την ωρα αλλα εχει σχεση με αυτους..αυτοι ευθυνονται για το 30-40%της κινησης στους δρομους ειδικα στην αττικη και για τα τροχαια το ειδαμε αλλη μια φορα..
                                    εχω προσωπικες εμπειριες και δεν θυμαμαι κανεναν να ειναι προσεχτικος ειτε σε κατοικημενη περιοχη ειτε σε εθνικες οδους..δραμα ειναι τα πραγματα αλλα δεν πανε πισω ολοι οι οδηγοι ανεξαρτητως οχηματος

• K
                                      kostas-1970 last edited by

Εκπαίδευση, Εκπαίδευση, Εκπαίδευση........

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο ????

• K
                                        k last edited by

Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
                                        Εκπαίδευση, Εκπαίδευση, Εκπαίδευση........

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο ????

ΠΑΙΔΕΙΑ........

• G
                                          gvala last edited by

Μπράβο!
                                          Τέτοια αγωνιστική διάθεση είχα να δώ από το ατύχημα των Τεμπών!
                                          Θυμώσατε, βρίσατε, λοιδωρίσατε (μέχρι και τον Σόμπολο πήρε η μπάλα ), καταλογίσατε ευθύνες, καταδικάσατε!
                                          Χωρίς να ξέρετε καν, πως έγινε το δυστύχημα (εκτος κι αν ήσασταν εκεί)! Αν έτρεχε η νταλίκα (αλήθεια εσείς με πόσα παίρνετε την συγκεκριμένη στροφή; ), αν έγινε μετατόπιση φορτίου, αν κάποιιο προπορευόμενο ΙΧ ανάγκασε λόγω προσπέρασης τον οδηγό της νταλίκας σε ελιγμό με Χ συνέπειες, αν αν αν.... Μόνο κρίνατε βασιζόμενοι στα ρεπορτάζ των καναλιών που τόσο πολύ βρίζετε!
                                          Και μετά θα ξαναπεριμένετε μέχρι τα επόμενα Τέμπη, Καμένα βούρλα για νέο αγωνιστικό ξέσπασμα, καταγγελίες και βρισιές ....
                                          Δεν είδα όμως κανέναν (με την εξαίρεση ενός) να ανοίγει θέμα σε άσχετη φάση για τα 'καθημερινά' δυστυχήματα, που 'δυστυχώς' δεν έχουν πολύ αίμα για να γίνουν μεγάλο θέμα είτε στα κανάλια είτε στο Forum! Κι ας στοιχίζουν πολύ περισσότερες ζωές, εξίσου σημαντικές ....
                                          Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρει η στάση σας από αυτά που καταγγέλετε ....

• ?
                                            A Former User last edited by

Ο χρήστης gvala έγραψε:
                                            Μπράβο!
                                            Τέτοια αγωνιστική διάθεση είχα να δώ από το ατύχημα των Τεμπών!
                                            Θυμώσατε, βρίσατε, λοιδωρίσατε (μέχρι και τον Σόμπολο πήρε η μπάλα ), καταλογίσατε ευθύνες, καταδικάσατε!
                                            Χωρίς να ξέρετε καν, πως έγινε το δυστύχημα (εκτος κι αν ήσασταν εκεί)! Αν έτρεχε η νταλίκα (αλήθεια εσείς με πόσα παίρνετε την συγκεκριμένη στροφή; ), αν έγινε μετατόπιση φορτίου, αν κάποιιο προπορευόμενο ΙΧ ανάγκασε λόγω προσπέρασης τον οδηγό της νταλίκας σε ελιγμό με Χ συνέπειες, αν αν αν.... Μόνο κρίνατε βασιζόμενοι στα ρεπορτάζ των καναλιών που τόσο πολύ βρίζετε!
                                            Και μετά θα ξαναπεριμένετε μέχρι τα επόμενα Τέμπη, Καμένα βούρλα για νέο αγωνιστικό ξέσπασμα, καταγγελίες και βρισιές ....
                                            Δεν είδα όμως κανέναν (με την εξαίρεση ενός) να ανοίγει θέμα σε άσχετη φάση για τα 'καθημερινά' δυστυχήματα, που 'δυστυχώς' δεν έχουν πολύ αίμα για να γίνουν μεγάλο θέμα είτε στα κανάλια είτε στο Forum! Κι ας στοιχίζουν πολύ περισσότερες ζωές, εξίσου σημαντικές ....
                                            Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρει η στάση σας από αυτά που καταγγέλετε ....

Tα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ , από το πρωί 7 σελίδες που θυμίζουν παράθυρα του Εισαγγελάτου !!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 17
                                            • 18