Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 17
    • 18
    • 7 / 18
    Περί αυτοκίνησης
    91
    345
    707
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cpp last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
      Παρόλο που είναι υποχρεωτικές, οι ελεγκτές εισιτηρίων ελέγχουν αν οι επιβάτες τις φοράνε;

Εννοείς αυτούς του χαζούς που κάθονται όρθιοι μέσα στο λεωφορεία?
      Δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου μόλις βγεί ο πρώτος από παμπριζ λεωφορείου ενώ έκοβε εισητήριο στην γαλαρία!!!!!!!!!!!

ας μην ξεχνάμε ότι σε τρακάρισμα ΚΤΕΛ πριν απο λίγο καιρό επιβάτης που κοιμόταν χωρίς ζώνη φυσικά βγήκε από το παμπρίζ έξω και μετά τον πάτησε το ίδιο το λεωφορείο.
      Απλή φυσική

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        mousatos last edited by

Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:

• Ένα, νταλίκα είδων
        • Δύο, παχύδερμο (νταλικέρη) είδων
        • Τρία, μιζαδόρο εργολάβο δρόμων είδων
        • Τέσσερα, εργοδότη ιδιοκτήτη νταλίκας είδων
        • Πέντε, πρόεδρο τζαμοεταιρίας είδων

Άρξατε πυρ!!!!!

-Εξι, μητέρα που κρατά το μωρό στην αγκαλιά της οταν κάθεται στο μπροστινό κάθισμα
        -επτά, επιβάτες ΙΧ που δε φορούν ζώνη ασφαλείας
        -οκτώ, οδηγό ΙΧ που λαδώνει για περάσει το ΚΤΕΟ
        -εννέα,υπουργό οικονομικών επειδή με τους μισθούς πείνας στο Ελλάντα εχουν την απαίτηση να συντηρούμε σωστά τα αυτοκίνητά μας.
        -δέκα....έντεκα βάλτε οτι άλλο νομίζετε

• K
          kleisj last edited by

Για αλλη μια φορα ενα μεγαλο κριμα, λυπη κ παραλληλα πολυ μεγαλος θυμος κ οργη κατα παντος υπευθυνου!!!

Δεν ειδα ειδησεις χθες για να μην εκνευριστω παραπανω με τους γνωστους δημοσιογραφους κ τους γνωστους 'ειδικους' των παραθυρων που προβαλονται εκμεταλλευομενοι τετοια λυπηρα γεγονοτα. Οτι διαβασα ηταν απο το net.

Ο νταλικερης ηταν υπευθυνος κ υπολογος για το φορτιο που κουβαλαει αλλα κ για την ταχυτητα του μεγαλου οχηματος που οδηγαει. Σιγουρα φταει κ σιγουρα πρεπει να τιμωρηθει αυστηροτατα για το κακο που προξενησε! Αλλα κ τι εγινε; 7 ζωουλες χαθηκαν ενα παιδι ακρωτηριαστηκε ενα αλλο χαροπαλευει κ τα υπολοιπα που επεζησαν εζησαν κατι που δεν το ευχομαστε ουτε στον εχθρο μας! Θ αλλαξει κατι; Του χρονου του παραχρονου κλπ κατι αναλογο θα δουμε! Δεν φταιει μονο ο νταλικερης ο ΙΧς το ταξι το πουλμαν κλπ απο την στιγμη που βρισκουν ενα καθεστως στο οποιο οι νομοι ειναι τελειως διακοσμητικα στοιχεια! Περυσι μ αυτο που εγινε επι 1-2 μηνες εσκιζαν τους φορτηγατζηδες. Μολις τα γεγονοτα ηρεμησαν τα παντα επανηλθαν στους γνωριμους ρυθμους της μη-αστυνομευσης! Οι πραγματικοι υπευθυνοι παλι στα σαλονια τους τα μεγαλα θα τρωνε κ θα συνεχιζουν να γεμιζουν τις τσεπες του κ θα μενουν οπως παντα ατιμωριτοι κ με την συνειδηση τους πεντακαθαρη!

Κ βεβαια δεν ειναι ομως μονο αυτο! Το κρατος που δεν υπαρχει πουθενα σ αυτον τον τομεα τουλαχιστον (κ σ αλλους) ειναι απλος θεατης καταγραφοντας το νουμερο των 450 περιπου νεκρων την τελευταια 5ετια στο συγκεκριμενο σημειο. Το κρατος απεχει κ δεν εχει κανει το παραμικρο να προστατεψει τους πολιτες του! Καθε φορα που αποφασιζουμε να ταξιδεψουμε πρεπει να κανουμε ευχελαιο.

Δηλαδη εμεις τι πρεπει να κανουμε τωρα; Οι οικογενειαρχες θα πρεπει να μην αφηνουν τα παιδια τους να πηγαινουν σχολικες εκδρομες με πουλμαν; Η τρομοκρατια της Ελλαδας μας; Η εθνικη μας μαστιγα καλυτερα!
          Ολο λογια λογια λογια τα οποια ειναι ολα αηδιες κ που τιποτα δεν γινεται!
          Την τελευταια 2ετια αποκτησαμε καποιους καλυτερους δρομους να κινουμαστε κ αυτο στην Αττικη στα περιχωρα της (κ αλλου), που ομως θα επρεπε να τα ειχαμε πολλα χρονια πριν σ ολο το εθνικο μας δικτυο!
          Εχω βαρεθει τις συζητησεις (μ ολον τον σεβασμο στους νεκρους του Σινουκ) των πολιτικων κ των λοιπων .... κ να βλεπω καθε τελος της εβδομαδας σαν 15η ειδηση τους νεκρους του ΣουΚου κ των εκαστοτε εορταστικων εξοδων. Ακουμε 20-25 νεκρους απολογισμο κ δεν μας κανει πια εντυπωση!
          Ας εφοδιασουμε τ αυτοκινητα μας με cage bucket ζωνες, να φοραμε κ κρανη κ ας εχουμε κ καμια κοντοκανη μαζι μας για ν αντιμετωπιζουμε απ ευθειας τις οποιεσδηποτε αποπειρες δολοφονιες εναντιων μας απο ασυνειδητους οδηγους!!! Αυτη ειναι η λυση μας;
          Ειμαστε που ειμαστε σαν λαος ασχετοι με την οδηγηση εχοντας απαραδεκτη οδηγικη νοοτροπια κ κουλτουρα κ δεν υπαρχει τιποτα να μας προστατευσει! Σαν κοτοπουλα στο σφαγειο!
          Δηλ. ως ποτε πια;;;;;;;

Συλλυπητηρια στις οικογενειες των παιδιων!

• F
            forester last edited by

Όταν λέμε ότι κάποια σημεία στις Ε.Ο. είναι επικίνδυνα, καρμανιόλες κλπ. Δεν το λέμε γιατί εκεί όλοι οι οδηγοί σεληνιάζονται και κάνουν όλες τις μ@λ@κιες της ζωής τους, αυτές τις κάνουν όποιοι τις κάνουν ούτως η άλλως παντού, αλλά γιατί τα συγκεκριμένα σημεία κρύβουν παγίδες, είναι απαράδεκτα, ή το σημαντικότερο για μένα, δεν συγχωρούν λάθη. Όταν μιλάμε για ανθρώπινο παράγοντα το λάθος είναι δεδομένο, αυτό που διαφέρει από λαό σε λαό είναι η συχνότητα του αλλά εκεί πάμε σε άλλη κουβέντα.

Είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα σημεία ''παγίδες'' είναι χωρίς νησίδες;
            Αν πεις σε κάποιο ξένο ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι κομμάτι της Ε.Ο. θα βάλει τα κλάματα...από τα γέλια. Μονή λωρίδα ανά κατεύθυνση, χωρίς νησίδες, διέλευση μέσα από κατοικημένες περιοχές, ο ορισμός του μικρότερου επαρχιακού δρόμου. Και να ήταν μόνο εκεί. Το χάλι της Αθηνών-Πατρών μετά την Κόρινθο είναι καλύτερο;

Καλές οι ζώνες, ούτε στο περίπτερο χωρίς αυτές, αλλά αν ο κάθε ηλίθιος νταλικέρης-ΙΧης-λεωφορειατζής αποφασίσει να δει πως είναι να βλέπεις τα αυτοκίνητα en face, ή να φρεσκάρει τους νόμους της φυσικής, θα πρέπει να γίνω εγώ το πειραματόζωο;
            Μήπως τελικά οι νησίδες είναι το νούμερο 1 που θα πρέπει να υπάρχει κατά μήκος όλων των Ε.Ο., και όχι μόνο;
            Οπωσδήποτε δεν είναι πανάκια αλλά σίγουρα θα είχε αποτρέψει πολλούς θανάτους.

• C
              cpp last edited by

Και κάτι άλλο..
              Ποιός κάφρος επέτρεψε στα κανάλια να μπουν μέσα στο λεωφορείο?
              Είναι ανώμαλοι οι τύποι? Δεν μπορούν να το φυλάξουν να το κρύψουν κάπου? Πρέπει να το βλέπουμε?

• T
                tiger last edited by

Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
                Μήπως τελικά οι νησίδες είναι το νούμερο 1 που θα πρέπει να υπάρχει κατά μήκος όλων των Ε.Ο., και όχι μόνο;
                Οπωσδήποτε δεν είναι πανάκια αλλά σίγουρα θα είχε αποτρέψει πολλούς θανάτους.

Μία απλή μπάρα δεν θα έτρωγε χώρο όπως μία νησίδα,και θα έσωζε ζωές.
                Παντως η κατάσταση με τις νταλίκες είναι τραγική,ΟΛΕΣ εχουν αναγομωμένα λάστιχα και σχεδόν όλες είναι κακοφορτωμένες

• M
                  manosk last edited by

Επειδή διάβασα ορισμένα σχόλια για το ότι γράφτηκαν αφορισμοί και 'παραθυρικές' κουβέντες σχετικά με το ατύχημα, πριν γίνουν επισήμως γνωστές όλες οι πτυχές του θέματος, έχω να πω τα ακόλουθα:

• Οι Εισαγγελάτοι δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να επαναλαμβάνουν αυτά που λέει όλος ο κόσμος, κατά βάση δεν έχουν συνήθως άδικο. Το αισχρό με δαύτους είναι ότι κουβαλάνε άσχετους ή περαστικούς που θέλουν να δείξουν τις μούρες τους, ότι διανθίζουν τα γεγονότα με αηδιαστικές ερωτήσεις προς χαροκαμένους και με κάμποσα πλάνα γεμάτα αίμα κι ότι σπεύδουν να καταδικάσουν μόνο όταν κάποιοι σκοτώνονται μαζεμένοι, όχι πριν.
                  • Δεν είναι ψέμα ότι οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί φορτηγών δεν συντηρούν σωστά τα δρεπανοφόρα τους, ούτε ότι οδηγούν στο όριο. Άλλο να πάω εγώ με 100-120 κι άλλο ένα φορτηγό με δεκαπλάσιο-τριακονταπλάσιο όγκο. Πόσες φορές δεν έχουν δείξει φορτηγά σε ρεπορτάζ στην τηλεόραση, παρκαρισμένα σε τελωνεία και λιμάνια, με λάστιχα που δεν διέκρινες πια τις ραβδώσεις;
                  • Δεν είναι ψέμα ότι ελάχιστοι φορτηγατζήδες οδηγούν με τρόπο που σε αναγκάζει να ριψοκινδυνεύεις προκειμένου να τους περάσεις. Ως επαγγελματίες έχουν υποχρέωση να ξέρουν άριστα τον ΚΟΚ, ο οποίος γράφει ρητά πως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος επιθυμεί να σε προσπεράσει, επιβραδύνεις και κάνεις όσο πιο δεξιά μπορείς. Σπάνια βλέπω κάτι τέτοιο στον δρόμο, σε σημείο που αισθάνομαι πολύ τυχερός και ευγνώμων όταν φορτηγατζής με διευκολύνει στο προσπέρασμα. Χθες θαύμασα έναν Βέλγο νταλικέρη στην Πειραιώς, ο οποίος προσπερνούσε με φλας άλλα φορτηγά, αλλά αμέσως, πάλι με φλας και προσεκτικά, γυρνούσε στη δεξιά λωρίδα. Τρεις φορές έχω τσακωθεί με φορτηγατζήδες στην Πειραιώς, δόξα τω Θεώ πολλές εμπειρίες από Εθνική δεν έχω. Θαυμάστε:
                  • Φορτηγατζής πήγαινε μονίμως αριστερά παρά τα φώτα και τα κορναρίσματα. Τον πέρασα από δεξιά και στο φανάρι μου φώναξε 'Εμέεενααα αυτήηηη η λωρίδα μ' αρέεεεσεεειιιιιιι' (το είχα γράψει στα Απίθανα).
                  • Φορτηγατζής έστριψε με κόκκινο αριστερά από το αντίθετο ρεύμα στη διασταύρωση του Μοσχάτου, ενώ μάλιστα είχε πήξει ο δρόμος προς εκεί που πήγαινε και τελικά έκοψε το ένα ρεύμα της Πειραιώς για κάμποση ώρα. Όταν του έκανα νόημα 'που πας;', έκανε χειρονομία με την παλάμη πάνω-κάτω, εννοώντας 'Είσαι μικρός ['κουρσάκι';], βούλωστο'.
                  • Ομοίως φορτηγατζής έστριψε με κόκκινο και όταν του κόρναρα, ο συνοδηγός πούλησε τσαμπουκά [χεχεχε, δύο είμαστε, αν πει κάτι ο βλάκας τον κάνουμε και τόπι άμα λάχει να'ουμ].
                  • Ένα τελευταίο: πριν πολλά χρόνια είχα γνωρίσει έναν 60άρη νταλικέρη με τον 30άρη γιο του. Είχε βιοτεχνία κοψίματος μαρμάρων και γι'αυτό τον λόγο αγόραζε ογκόλιθους από λατομεία, τους οποίους μετέφερε για επεξεργασία. Όταν είδα τη νταλίκα του, παρατήρησα ότι αυτή δεν είχε ούτε πλαϊνά στηρίγματα-πόρτες, ενώ ένας τεράστιος ογκόλιθος ήταν τοποθετημένος πάνω σε κάτι δοκάρια χωρίς δέσιμο. Τον ρωτάω 'Καλά, γιατί δεν είναι δεμένος ο βράχος;' 'Γιατί αν είναι δεμένος θα με τουμπάρει κι εμένα και θα με λιώσει η νταλίκα' 'Κι αν πέσει πάνω σε κανένα αυτοκίνητο;' ρωτάω αθώα 'Ε, στον δρόμο κινούνται, τέτοιοι κίνδυνοι υπάρχουν'. Μούρλια.

Δεν γεννηθήκαμε ως φυσικοί εχθροί των επαγγελματιών του δρόμου, ούτε μας έμαθε η οικογένειά μας να τους μισούμε. Από την πείρα μας τους πήραμε από κακό μάτι, ας φρόντιζαν οι ίδιοι για την εικόνα τους σεβόμενοι τους ΙΧήδες και τους κανόνες κυκλοφορίας, κυρίως δε τις ζωές και την αρτιμέλεια των άλλων.

• P
                    ping-of-death last edited by

Εγω λεω παντως, επειδη τπτ δεν προκειται να αλλαξει, καλου-κακου να κολλησω την ομαδα αιματος μου στο αυτοκινητο οπως οι οδηγοι ραλλυ κ να ξεθαψω την ΤΑΠ του στρατου για να την φοραω οποτε βγαινω εθνικη.. Απελπισια..

• S
                      stavrosbiologos last edited by

Θα αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη πρόσφατα για να καταλάβουμε όλοι την συμπεριφορά ορισμένων στο δρόμο.
                      Γυρνάω Αθήνα το βράδυ και βρίσκομαι στην ανηφόρα του Δομοκού πίσω απο νταλίκα με διπλή καρότσα που πήγαινε με 20-30χλμ.!!!
                      Λέω''εδώ είμαστε,χαλάρωσε και κάνε υπομονή μέχρι να περάσουμε το Δομοκό'. Οσοι γνωρίζουνε το δρόμο ξέρουν ότι είναι πολύ στενός,με συνεχείς και απότομες στροφές και η προσπέραση θεωρείται εγκληματική πράξη,πόσο μάλλον το βράδυ όπου η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.
                      Ούτε κάν μου πέρασε απο το μυαλό να προσπεράσω παρά το ότι ο νταλικέρης μου άναβε τα φλάς, καθώς δεν είχα ορατότητα,ήταν και ανηφόρα, αλλά δεν ήξερα και το δρόμο οπότε απο τη στιγμή που δεν ένιωθα σίγουρος δεν ήθελα να ρισκάρω(ξέρω ότι για κάποιους μπορεί να είμαι κότα!!!).
                      Απο πίσω μου εν τω μεταξύ είχανε μαζευτεί καμιά 10αριά αυτοκίνητα όλα σημειωτόν,εικόνα πολύ συνηθισμένη για Δομοκό όταν υπάρχει νταλίκα.
                      Όταν φτάσαμε στην ευθεία οι πιο ανυπόμονοι απο πίσω μου προσπεράσανε εμένα και μετά τη νταλίκα κορνάροντας μου και ρίχνοντας μου μούτζες για την δειλία που επέδειξα και δεν προσπέρασα την νταλίκα!!!
                      Να σημειώσω επίσης ότι στο πίσω τζάμι έχω το σήματάκι ''Ν'' επειδή το αυτοκίνητο το οδηγάει και η γυναίκα μου(νέα οδηγός).
                      Τα σχόλια δικά σας...

• G
                        gfon last edited by

Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
                        Θα αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη πρόσφατα για να καταλάβουμε όλοι την συμπεριφορά ορισμένων στο δρόμο.
                        Γυρνάω Αθήνα το βράδυ και βρίσκομαι στην ανηφόρα του Δομοκού πίσω απο νταλίκα με διπλή καρότσα που πήγαινε με 20-30χλμ.!!!
                        Λέω''εδώ είμαστε,χαλάρωσε και κάνε υπομονή μέχρι να περάσουμε το Δομοκό'. Οσοι γνωρίζουνε το δρόμο ξέρουν ότι είναι πολύ στενός,με συνεχείς και απότομες στροφές και η προσπέραση θεωρείται εγκληματική πράξη,πόσο μάλλον το βράδυ όπου η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.
                        Ούτε κάν μου πέρασε απο το μυαλό να προσπεράσω παρά το ότι ο νταλικέρης μου άναβε τα φλάς, καθώς δεν είχα ορατότητα,ήταν και ανηφόρα, αλλά δεν ήξερα και το δρόμο οπότε απο τη στιγμή που δεν ένιωθα σίγουρος δεν ήθελα να ρισκάρω(ξέρω ότι για κάποιους μπορεί να είμαι κότα!!!).
                        Απο πίσω μου εν τω μεταξύ είχανε μαζευτεί καμιά 10αριά αυτοκίνητα όλα σημειωτόν,εικόνα πολύ συνηθισμένη για Δομοκό όταν υπάρχει νταλίκα.
                        Όταν φτάσαμε στην ευθεία οι πιο ανυπόμονοι απο πίσω μου προσπεράσανε εμένα και μετά τη νταλίκα κορνάροντας μου και ρίχνοντας μου μούτζες για την δειλία που επέδειξα και δεν προσπέρασα την νταλίκα!!!
                        Να σημειώσω επίσης ότι στο πίσω τζάμι έχω το σήματάκι ''Ν'' επειδή το αυτοκίνητο το οδηγάει και η γυναίκα μου(νέα οδηγός).
                        Τα σχόλια δικά σας...

Καλα σου κανανε.. Ακους εκεί Ελληνας οδηγος και με Ν πισω και να καταδεχτεί να παει πισω απο την νταλικα , ΝΤΡΟΠΗ, αν επαναληφθεί κατασχετε το διπλωμα .. ποιος σου τα εμαθε αυτά.

• G
                          gfon last edited by

Περα απο την πλακα τωρα, ατυχηματα οσο δεν υπαρχουν μπαρες στους δρομους θα γινονται τετοια και χειροτερα, εγινε αυτό παμε για το επομενο χωρια οσοι σκοτωνονται μεμονομενα και δεν γινονται θεμα.

Αν δεν μπουν μπαρες παλι τα ιδια θα εχουμε , ας μπουν οπως ειναι δρομος και να μην μπορεί να κανει προσπεραση κανενας, να γλιτωσουμε τουλαχιστον μερικοι!!!!!!!

ΥΣ Οσον αφορά το νεαρό της ηλικιας του οδηγου και την υποχρεωση του να μην πηγαινει αποσταση μεγαλυτερη των 50χλμ, μην στεκεστε και πολυ, ειναι και αυτό μια ακομη βλακεια του ΚΟΚ , οπως και το οριο ταχυτητας των 50χλμ στο σημειο του ατυχηματος, δλδ αν πηγαινε η νταλικα 55 παλι ετρεχε με 80 ετρεχε με 100 ετρεχε ,παρανομος ουτος η αλλος αρα χεστα τα ορια.
                          Αυτή ειναι η ισοπεδωτική λογική του ΚΟΚ για αυτό και κανενας δεν τον σεβεται και ειδικά τα ορια ταχυτητας....

• R
                            rwta last edited by

μια ερώτηση μόνο θαθελα να κάνω.
                            Πόσο θαστοιχήσει και πόσο χρονο θα πάρει να βάλουν ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ μπαριέρα στις Ε.Ο. έστω και αν αυτο σημαίνει μια λωριδα σε καθε ρεύμα.
                            ή μηπως μας βολεύει όλους να πατάμε και λιγο τη γραμμούλα...
                            Οι λύσεις είναι απλες αλλα δεν βολεύουν τους εργολάβους δυστυχως.
                            και μετά ας φάνε και αυτοί μετην ησυχία τους.ας φτιάξουν και 8 λωρίδες...

• G
                              gfon last edited by

[>quote='rwta']μια ερώτηση μόνο θαθελα να κάνω.

Πόσο θαστοιχήσει και πόσο χρονο θα πάρει να βάλουν ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ μπαριέρα στις Ε.Ο. έστω και αν αυτο σημαίνει μια λωριδα σε καθε ρεύμα.
                              ή μηπως μας βολεύει όλους να πατάμε και λιγο τη γραμμούλα...
                              Οι λύσεις είναι απλες αλλα δεν βολεύουν τους εργολάβους δυστυχως.
                              και μετά ας φάνε και αυτοί μετην ησυχία τους.ας φτιάξουν και 8 λωρίδες...

[/quote]

Οσο στοιχιζει να φτιαξεις 5 χλμ δρομο στοιχιζει να βαλεις μπαριερες στην Κορινθου- Πατρων....

• G
                                gfon last edited by

Τα πραγματα ειναι πιο απλα απο οτ φαινονται, ομως μερικους δεν του συμφέρει να τα δουν ετσι...

ΠΧ την Κορινθου -Πατρων διαβασα οτι κανουν καινουργια χαραξη (στα χαρτια)...
                                Καλα μαλακες ειναι???
                                Αν κανεις μια διαπλατυνση στον ηδη υπαρχων δρομο κΑτα μια λωριδα ανα κατευθυνση, 'μαλακωνοντας' καποιες στροφες και βαζοντας μπαρες, το θεμα τελειωσε με πολυ μικροτερο χρηματικό κοστος και **ΣΥΝΤΟΜΑ **, οχι σε 10-15 χρονια περιοδο μελετης και κατασκευης
                                ενος νεου δρομου

• C
                                  cpp last edited by

Επειδή λένε ότι δεν γίνεται μπαριέρα λόγω διασταυρώσεων
                                  Βάλτε μπαριέρες κύριοι και απαγορέψτε τις αριστερές στροφές έστω και αν αυτό σημαίνει μερικά χλμ παραπάνω για ορισμένους....

Μιας και το θυμήθηκα έχετε δει τι παίζεται στον Αγ. Κωνσταντίνο όταν φθάνουν τα καράβια από τις Σποράδες. Ο κακός χαμός παζοί διασχίζουν την Ε.Ο και 100 αυτοκίνητα πρέπει να κόψουν την κίνηση για να κατευθυνθούν είτε Αθήνα είτε Λαμία

• C
                                    castor last edited by

Πόσο στοιχίζει η ανθρώπινη ζωή ή η αναπηρία??? Πόσο κοστίζει η νοσηλεία τόσων τραυματιών κάθε χρόνο??? Πόσο κοστίζει ο ανθρώπινος πόνος???

Σίγουρα πολύ λιγώτερο από μία μ@μημένη μπαριέρα ή μερικά μέτρα άσφαλτο!

• G
                                      gfon last edited by

Ο χρήστης cpp έγραψε:
                                      Επειδή λένε ότι δεν γίνεται μπαριέρα λόγω διασταυρώσεων
                                      Βάλτε μπαριέρες κύριοι και απαγορέψτε τις αριστερές στροφές έστω και αν αυτό σημαίνει μερικά χλμ παραπάνω για ορισμένους....

Αυτή την αιτιολογια την εχεις ακουσεις απο σοβαρό ανθρωπο???? (δεν μιλω για σενα , μην παραξηγηθουμε )
                                      Τι σημαινει εχει διασταυρωση ??? Δλδ δεν μπορεί να εχει στο σημειο της διασταυρωσης 2 μετρα ανοιγμα να περναν???

Καθόλου εξυπνο επιχειρημα νομίζω....

• C
                                        cpp last edited by

Άσε που αν μπει μπαριέρα δεν θα μπορούν κάποιοι να μπαίνουν από το αντίθετο ρέυμα στα καφέ της ντροπής που βρομάει ο τόπος. παρεπιπτόντως και μετά να κάνουν αναστροφή

ξέρει κάποιος ποιοι είναι αυτοί που έχουν μπλοκάρει το σχεδιαζόμενο έργο με προσφυγές στα Ελληνικά Δικαστήρια και στην ΕΕ?

• K
                                          kouk last edited by

Οποιοι είναι σε κάθε τέτοια περίπτωση Χρήστο!
                                          Κάποιοι απο εμάς που θίγονται τα συμφέροντά τους και εξαντλούν τα περιθώρια που δίνει ο Νόμος αλλά και την τυπολατρία των διακστών για να καθυστερούν ή και να ματαιώνουν έργα!!
                                          Παραδείγματα άφθονα!
                                          Λαϊνόπουλος (καλά που έγινε η Ολυμπιάδα και κόπηκε η διασταύρωση στην μέση της Εθνικής Οδού!!!
                                          Περιφερειακή Υμηττού:Οπου τελικά φάνηκε ότι οι προσφυγές γίνονταν για να απαλλοτριωθούν τα κτήματα αυτών που προσέφευγαν!!! Με αιτία? Οτι θα κοπούν 5.000 δέντρα,ενω θα φυτευόντουσαν 20.000!!!

κλπ κλπ κλπ!!!

Ετσι κι εκει!
                                          Η νέα χάραξη στελνει το συγκρότημα Λεβάντη στα άχρηστα!Κάποιοι χάνουν λεφτά!Και όχι μόνο οι επιχειρημετίες αλλά και αυτοί που εργάζονται εκει!Και προσφέυγουν!Χωρίς να σκεφτούν στιγμή τρόπους για να προσέλκυσουν επισκέπτες μέσω της ευκολότερης και ταχύτερης πρόσβασης της Νέας Χάραξης!!!

• S
                                            skullone last edited by

Συμφωνώ με τον kouk και με τον cpp σε όσα είπαν. Επίσης, χθες ο Καββαθάς έτοιμος να βάλει τα κλάματα ήταν μ'αυτήν τη ΓΑΜΗΜΕΝΗ την αδιαφορία του κράτους, με την ηλίθια αντιμετώπιση 'έλα μωρέ Καββαθά, με τα κουρσάκια θ'ασχολούμαστε;'.

ΟΛΟΙ οι 'υπουργοί' φταίνε: δημοσίων έργων, συγκοινωνιών, μεταφορών, όπως σκατά θέλετε πείτε τους.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ 'ΚΥΡΙΟΙ' ΜΑΝΤΕΛΗ, ΠΑΓΚΑΛΕ, ΛΙΑΠΗ ΚΛΠ. Σταματήστε να το παίζετε ξερόλες και να γράφετε σ'αυτά που υποτίθεται ότι γεμίζουν τα μπατζάκια σας τους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην καλύτερη αυτοκίνηση!

Επίσης, θα πω ότι τα κανάλια εδώ στα Χανιά έχουν ξεκινήσει μιαν απέλπιδα προσπάθεια να μας βγάλουν λάδι τον Παρδαλάκη (τον οδηγό της νταλίκας). 'Έμπειρος οδηγός, ήταν και στο ΚΤΕΛ, δεν απασχόλησε ποτέ την τροχαία...'

Στα @@ μου! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ κύριοι Κονσολάκη και Σία με τη 'Νέα' Τηλεόραση, τον Κύδωνα, το Κρήτη 1 κλπ!

Τι πα'να πει 'έμπειρος'; Είναι εμπειρία οδήγησης νταλίκας με ρυμουλκούμενο το να οδηγείς σκουπιδιάρικο με ταχύτητες το πολύ 40 χ.α.ω. σε συνθήκες χαμηλής κυκλοφορίας;

Κι αφού - και καλά - ήταν 'έμπειρος' ο Παρδαλάκης, δεν μπορούσε να καταλάβει ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ; ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΑΜΩΤΟ; ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟ; ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΟΤΖΑΜ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ; Αν είναι ΤΟΣΟ έμπειρος και δεν είναι ικανός να καταλάβει αυτά τα απλά πραγματάκια, να τη χέσω την εμπειρία του!

Για δε τη μαλακισμένη μαρκουτσοφόρο του Αντέννα (αυτήν είδα, είμαι βέβαιος πως και τα άλλα πτωματοφάγα τσουτσέκια των άλλων σταθμών το ίδιο κάνανε), της εύχομαι να τη βρει ό,τι βρήκε τους γονείς των παιδιών αυτών και ΣΥΝΤΟΜΑ! Και να'ρθουν όλοι οι βλαμμένοι οι συνάδελφοί της να κάνουν zoom στο πτώμα της, να εμπορεύονται τη δυστυχία των δικών της!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 17
                                            • 18