-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ..
Εγω πχ αντι να στείλω τρια ΚΤΕΛ με αγγελούδια εκδρομή στους Παραολυμπιακους θα χρησιμοποιούσα τραίνο.
Για να είναι όλα τα παιδια μαζί, και για να ξέρω ποιος έχει την ευθύνη και να μην υπάρχει κίνδυνος μετωπικής.Τα πραγματικά αίτια θα τα βρούν οι ειδικοί και η δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ποινές.
και μια και λέμε για ποινές νομίζω δικαστήριο επιδίκασε 2 δις αποζημίωση που πρέπει να καταβάλει το ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης αν θυμάστε το ΚΤΕΛ που έπεσε στην γέφυρα.. Πλάκα μας κάνεις Θεμιδα που θα βρούν να τα δώσουν?
Sorry αλλά είμαι εξοργισμένος....
Πρέπει ννα αρχίσει του ρουφιανιλίκι για να μπει τάξη -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Προσπέραση? Σε αυτό το δρόμο? Μπορεί κάποιος που κατάλαβε που ακριβώς έγινε το ατύχημα και ξέρει το δρόμο να μας φωτίσει?
Προσπεραση δεν γινεται στο συγκεκριμενο σημειο ειδικα απο νταλικα... Ειναι ενα δρομος με μισο ρευμα κυκλοφοριας ανα κατευθυνση και η συγκεκριμενη στροφη ειναι χιλιοματωμενη μιας και μπορει να θεωρηθει αποτομη αν λαβουμε υποψιν οτι βρισκομαστε σε εθνικη οδο... Το να τουμπαρει νταλικα στο συγκεκριμενο σημειο ειναι καθημερινο φαινομενο και οποιος ειναι ο πιο ατυχος θα βρεθει εκεινη τη στιγμη απεναντι της.
Μετέφερε container, απ' ότι τουλάχιστον είπε ο Σόμπολος, που ξέρει. Άρα? Ξεχάστε τη μετατόπιση φορτίου
Δηλαδη το φορτιο που βρισκεται μεσα στο container δεν μετακινειται;;;
Εμπειρογνωμονας δεν μπορω να γινω, υπαρχουν αλλοι πιο 'ειδικοι' και θα βγαλουν το συμπερασμα τους ωστε να μαθουμε και εμεις τι εγινε ακριβως... Μονο ετσι, απο τα επισημα συμπερασματα, θα μπορεσουμε να προβλεψουμε με περισσοτερη ακριβεια το πως θα σκοτωθουνε και οι επομενοι... Μεχρι τοτε βλεπετε τηλεοραση που θα μπορεσετε να δειτε και τις κηδειες, θα εχουν τρομερη θεαματικοτητα λογω απειρου ενδιαφεροντος το να δεις μια μανα να θαβει το παιδι της...
Χορηγος της εκπομπης ποιος θα ειναι αραγε;;; η ΑΘΗΝΑ 2004;;;
-
Η νταλίκα όντως ξεκίνησε από την Κρήτη και μετέφερε τζάμια.
-
Τελικά εμείς τι κάνουμε για όλα αυτά? (Βάζω και τον εαυτό μου μέσα) Ξέρουμε και τη συνέχεια. Τα κανάλια βρήκανε δουλειά για λίγες μέρες. Εμείς θα βρίζουμε το κράτος, τα κανάλια, κλπ, κλπ. Σε λίγο καιρό το θέμα θα έχει ξεχαστεί και μετά από κανένα 3-5 χρόνια που όλοι θα το έχουν ξεχάσει θα βγεί μία απόφαση που θα καταδικάζει κάποιον για πλημέλλημα. Μόνο οι γονείς καταδικάσθηκαν με την εσχάτη των ποινών....
-
Σόμπολος... Καλός άσχετος κι αυτός!
-
Άρχισαν οι δίκες! Φταίει αυτός και εκείνος και ο άλλος και ο κακός μας ο καιρός.
Απορώ με την ευκολία μερικών να ρίχνουν ανάθεμα στα πάντα χωρίς να έχουν γνώση των δεδομένων. Και μετά φωνασκούμε και καταφερνόμαστε κατά των ρυπογράφων για τις τηλεοπτικές δίκες δια μέσου παραθύρων.Πρόκειται για ένα ακόμα τραγικό συμβάν με αθώα (όπως κάθε φορά άλλωστε) θύματα. Οι 'εν βρασμώ' καταγγελίες δεν ωφελούν κανένα και πολύ περισσότερο δεν αποδίδουν τιμή σ' αυτούς που 'έφυγαν'. Ελπίζω αυτή τη φορά να βγει κάτι που θα είναι σοβαρό και μελετημένο. Ελπίζω ότι δε θα ξεχαστεί μετά από 10 ημέρες όπως πολλάκις στο παρελθόν έχει συμβεί.
Αλλά απλώς ελπίζω, γιατί σε 10 ημέρες θα είναι ο προϋπολογισμός, η εκλογή του προέδρου και ότι άλλο 'πιο σημαντικό'Κάποιοι θα (και πρέπει) να πληρώσουν. Αν μείνουμε εκεί όμως, μαύρο φίδι που μας έφαγε. Θέλει κι άλλα. Και είναι πολλά γμτ! Κάντε επιτέλους μια αρχή
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ........
και μια και λέμε για ποινές νομίζω δικαστήριο επιδίκασε 2 δις αποζημίωση που πρέπει να καταβάλει το ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης αν θυμάστε το ΚΤΕΛ που έπεσε στην γέφυρα.. Πλάκα μας κάνεις Θεμιδα που θα βρούν να τα δώσουν? ...Φίλε cpp,
Έδω και αρκετό καιρό έχω πιστέψει ότι η μόνη απάντηση του καθενός απο μάς στα όσα γίνονται είναι η ασκηση δίωξης για αστικές εύθυνες, άρα και οικονομική αποζημίωση σε όλα αυτά τα ρεμάλια.
Δεν κερδίζει τίποτα αυτός που θα πάρει τα 50 ή 100 εκατομμύρια για το παιδί του που πέθανε αλλά **τιμωρεί εκει που πονάει **, στην τσέπη δηλαδή, τον ανεύθυνο αλήτη που το σκότωσε είτε είναι το ΚΤΕΛ και ο οδηγός είτε ο γιατρός και το νοσοκομείο είτε ο πλοίαρχος και η ναυτιλιακή εταιρεία.Απο κεί και πέρα σε μια ευνομούμενη πολιτεία το ΚΤΕΛ και το κάθε ΚΤΕΛ ή θα πληρώσει η θα κλείσει και καλα να πάθει.
Στην Ελλάδα δυστυχώς πιστεύω ότι θα πάρει μια άτοκη επιχορήγηση . -
......και αφου έγινε ότι έγινε πέσαν πάνω οι βρυκόλακες που μυρίστηκαν αίμα...ποιός ανόητος εγκέφαλος είχε την ιδέα να αφήσει τους δημοσιογράφους να μπούν στο λεωφορείο με τις κάμερες και ποιοί εγκληματικά νοσηροί εγκέφαλοι δέχτηκαν και μετέδωσαν τα πλάνα που τράβηξαν άλλοι πιο παρανοϊκοί μετρώντας ποιό προσκέφαλο έχει τα πιο πολλά αίματα.....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! Μην τα γ* ολα στο βωμό της ακροαματικότητας....ΣΕΒΑΣΜΟΣ....Αλλά θα συμφωνήσω με κάποιους που τα είπαν πιο νωρίς........ΑΝΤΕ Γ****** ΚΟΡΑΚΙΑ !!!!!!!**
*Συγγνώμη για το ύφος αλλα προσπαθησα να είμαι όσο το δυνατό πιό ήπιος
-
Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την επικινδυνότητα του Μαλιακού. Όσο υπάρχουν τέτοιοι θα συνεχίσουν να γίνονται ατυχήματα. Το προηγούμενο καλοκαίρι ένα λεωφορείο του κτελ μου άναβε τα φώτα γιατί πήγαινα «μόνο» με 70χλμ/ώρα στο σημείο που έγινε το ατύχημα. Προφανώς το λεωφορείο μπορούσε να αναπτύξει με ασφάλεια μεγαλύτερη ταχύτητα από το Ι.Χ. ……Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται κάποιοι όταν οδηγούν. Δεν μπορούν να μειώσουν ταχύτητα και να μην προσπερνούν μέχρι να περάσουν το Μαλιακό…..Μόλις βγουν στον αυτοκινητόδρομο ας επιταχύνουν. Βέβαια πώς να τρέξουν στον αυτοκινητόδρομο όταν εκεί υπάρχουν τα ρανταρ γιατί είναι πολύ «επικίνδυνο». Αντί να μπουν εκεί ρανταρ μπαίνουν σε κατηφορικές ευθείες αυτοκινητοδρόμων.
-
Τραγικό συμβάν; Τι τραγικό συμβάν μωρέ; Κανονική δολοφονία ήταν, όπως κι εκείνη στον Αλιάκμονα κι εκείνη στα Τέμπη! Πείτε επιτέλους τα πράγματα με τ'όνομά τους! Βαρέθηκα ν'ακούω αυτήν τη ΜΑΛΑΚΙΑ 'τραγικό συμβάν'... Κάθε φορά που την ακούω, ξέρω πως αμέσως μετά θα ακολουθήσει απαλλαγή των υπαιτίων από κάθε ευθύνη! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
......και αφου έγινε ότι έγινε πέσαν πάνω οι βρυκόλακες που μυρίστηκαν αίμα...ποιός ανόητος εγκέφαλος είχε την ιδέα να αφήσει τους δημοσιογράφους να μπούν στο λεωφορείο με τις κάμερες και ποιοί εγκληματικά νοσηροί εγκέφαλοι δέχτηκαν και μετέδωσαν τα πλάνα που τράβηξαν άλλοι πιο παρανοϊκοί μετρώντας ποιό προσκέφαλο έχει τα πιο πολλά αίματα.....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! Μην τα γ* ολα στο βωμό της ακροαματικότητας....ΣΕΒΑΣΜΟΣ....Αλλά θα συμφωνήσω με κάποιους που τα είπαν πιο νωρίς........ΑΝΤΕ Γ****** ΚΟΡΑΚΙΑ !!!!!!!***Συγγνώμη για το ύφος αλλα προσπαθησα να είμαι όσο το δυνατό πιό ήπιος
Είναι η... 'ελευθερη' ιδιωτική καραδιαπλεκόμενη τηλεόραση. Κανονικά θέλουν ξύλο με τη μηχανή τα βρωμοτσουτσέκια.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Προσπέραση? Σε αυτό το δρόμο? Μπορεί κάποιος που κατάλαβε που ακριβώς έγινε το ατύχημα και ξέρει το δρόμο να μας φωτίσει?
Προσπεραση δεν γινεται στο συγκεκριμενο σημειο ειδικα απο νταλικα... Ειναι ενα δρομος με μισο ρευμα κυκλοφοριας ανα κατευθυνση και η συγκεκριμενη στροφη ειναι χιλιοματωμενη μιας και μπορει να θεωρηθει αποτομη αν λαβουμε υποψιν οτι βρισκομαστε σε εθνικη οδο... Το να τουμπαρει νταλικα στο συγκεκριμενο σημειο ειναι καθημερινο φαινομενο και οποιος ειναι ο πιο ατυχος θα βρεθει εκεινη τη στιγμη απεναντι της.
Μετέφερε container, απ' ότι τουλάχιστον είπε ο Σόμπολος, που ξέρει. Άρα? Ξεχάστε τη μετατόπιση φορτίου
Σωστός σε όλα! Επίσης στο σημείο που είδα το λεωφορείο ο δρόμος έχει μια ελαφρά ανάποδη κλήση και κάτι ψιλοσαμαράκια που μπορούν εύκολα να προκαλέσουν μετατόπιση φορτιού και αν το φορηγό πάει με παραπάνω από 60 χλμ φεύγει για πλάκα! Αλλά κάτω από 80 δεν πάει κανείς...
Πάντως τα φορτηγά συνήθως βγαίνουν από το δρόμο μετά τη στροφή, στην είσοδο της ψαροταβέρνας, είναι γεμάτο συντρίμια εκεί. Απλά αυτό βγήκε λίγο πιο πριν και έγινε το κακό. Προσπέραση γίνετε μόνο από ΙΧ σε ΙΧ αφού είναι 200 μ. ευθεία και έχεις ορατότητα στην απέναντι στροφή. Φορτηγό όμως ούτε για πλάκα, αφού μετά ακολουθεί η στροφή που είναι απότομη και δε μαζεύετε. -
Γέφυρα όμως φτιάξαμε...
Τα χουμε γράψει τα χουμε ξαναγράψει και δυστυχώς θα τα ξαναγράψουμε
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
......και αφου έγινε ότι έγινε πέσαν πάνω οι βρυκόλακες που μυρίστηκαν αίμα...ποιός ανόητος εγκέφαλος είχε την ιδέα να αφήσει τους δημοσιογράφους να μπούν στο λεωφορείο με τις κάμερες και ποιοί εγκληματικά νοσηροί εγκέφαλοι δέχτηκαν και μετέδωσαν τα πλάνα που τράβηξαν άλλοι πιο παρανοϊκοί μετρώντας ποιό προσκέφαλο έχει τα πιο πολλά αίματα.....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! Μην τα γ* ολα στο βωμό της ακροαματικότητας....ΣΕΒΑΣΜΟΣ....Αλλά θα συμφωνήσω με κάποιους που τα είπαν πιο νωρίς........ΑΝΤΕ Γ****** ΚΟΡΑΚΙΑ !!!!!!!**
*Συγγνώμη για το ύφος αλλα προσπαθησα να είμαι όσο το δυνατό πιό ήπιος
Είναι η... 'ελευθερη' ιδιωτική καραδιαπλεκόμενη τηλεόραση. Κανονικά θέλουν ξύλο με τη μηχανή τα βρωμοτσουτσέκια.
Ο καθε καραγκιοζης που εστησε κ*λο για να γινει (και καλα) δημοσιογραφος θα μας αποδειξει αποψε ποσο καλα κανει τη δουλεια του ρωτωντας μαθητες πως αισθανονται που σκοτωθηκαν οι φιλοι τους.
Οι ιδοι καραγκιοζηδες που ειχαν βγει και μετα τα αντισοιχα περιστατικα του παρελθοντος θα βγουν κι αποψε στα παραθυρα να κλαφτουν(και καλα) και μετα στα παπαρια τους κι αν σκοτωθηκαν 7 η 700. Φτανει που βγηκαν και εδειξαν ποσο νοιαζονται.
Και οι παρουσιαστες, για 1 ωρα θα δικασουν ΟΛΟΥΣ τους υπευθυνους και μετα θα μας ενημερωσουν για το ποιος εφυγε απο Survivor II.Κανενας στην τηλεοραση αποψε.
Τι να σου πουν δηλαδη?? -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
ΠΟΛΥ δύσκολο, ξέρεις γιατί? Γιατί το container είναι για μεταφορά με καράβι, άρα ο φορτωτής ξέρει ότι θα το πιάσει γερανός για την φορτοεκφόρτωση, άρα θα σιγουρέψει το φορτίο του δένοντάς το μέσα στο κουτί όσο καλύτερα μπορεί (έχεις δει πως πιάνει ο γερανός τα containers?).
Σόμπολος... Καλός άσχετος κι αυτός!
Ακριβώς!!!
Έδω και αρκετό καιρό έχω πιστέψει ότι η μόνη απάντηση του καθενός απο μάς στα όσα γίνονται είναι η ασκηση δίωξης για αστικές εύθυνες, άρα και οικονομική αποζημίωση σε όλα αυτά τα ρεμάλια.
Δεν κερδίζει τίποτα αυτός που θα πάρει τα 50 ή 100 εκατομμύρια για το παιδί του που πέθανε αλλά **τιμωρεί εκει που πονάει **, στην τσέπη δηλαδή, τον ανεύθυνο αλήτη που το σκότωσε....Συμφωνούμε, αλλά έτσι αναλαμβάνουμε όλοι μέρος της ευθύνης, αφού το ξέραμε και δεν κάναμε τίποτα.
Τελικά: Καλά γράφουμε ότι γράφουμε, καλά τσαντιζόμαστε με αυτό που έγινε, αλλά για μένα ο κύριος φταίχτης είναι αυτός που μας βάζει σε κίνδυνο (άλλωστε δεν υπάρχει και κατηγορία έκθεσης σε κίνδυνο?). Είτε σκοτωθεί ένας, είτε επτά μαθητές, είτε υπάρχουν τραυματισμοί και υλικές ζημιές, είτε απλά τρομάξω. Γιατί εάν με ρωτήσεις αν θεωρώ πιό δραματικό το ενδεχόμενο να χτυπήσει το παιδί μου και να μείνει ανάπηρο η να σκοτωθεί μαζί με άλλα δέκα, θα δυσκολευτώ να σου απαντήσω. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΠΟΛΥ δύσκολο, ξέρεις γιατί? Γιατί το container είναι για μεταφορά με καράβι, άρα ο φορτωτής ξέρει ότι θα το πιάσει γερανός για την φορτοεκφόρτωση, άρα θα σιγουρέψει το φορτίο του δένοντάς το μέσα στο κουτί όσο καλύτερα μπορεί (έχεις δει πως πιάνει ο γερανός τα containers?).Σωστά, αλλά πολλές φορές τα κοντέινερ που είναι σε φορτηγά δεν έρχοντε με καράβια, αλλά τα έχουν εδώ για να φορτόνουν πράγματα για ευκολία στη μεταφορά και την αποθήκευση και αν δεις πως σιγουρεύουν το φορτίο...
-
Έχω δει πάμπολλες φορές κοντέινερ με το φορτίο εντός του ατάκτως εριμμένο.
-
Μην ξεχνάτε όμως ότι στη γραμμή Αθήνα-Κρήτη, ακόμα κι όταν τα συρόμενα ταξιδεύουν χωρίς τον τράκτορα μπαίνουν ΜΕ αυτόν στο καράβι.
Στην προκειμένη περίπτωση, η νταλίκα ερχόταν όλη μαζί από Χανιά.
-
Παιδιά, τα container ανήκουν σε ναυτιλιακές εταιρίες, απ' ότι ξέρω τουλάχιστον και δεν τα δίνουν για εσωτερικές μεταφορές. Τα οχήματα που τα μεταφέρουν έχουν ειδικές προδιαγραφές, κλειδιά για να τα ασφαλίζουν κλπ. Για τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους χρειάζονται ειδικά μεγάλα περονοφόρα οχήματα η γερανοί, άσε που, λόγω του βάρους τους, μειώνεται το ωφέλιμο φορτίο του φορτηγού. Δεν τα διαθέτει ο καθένας, ούτε μπορεί οποιοσδήποτε να τα διαχειρισθεί. Αλλά ας μάθουμε στα σίγουρα τι έγινε και τα ξαναλέμε, γιατί αν βασιστούμε στο Σόμπολο και την Τατιάνα.....
-
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει τα παιδακια αυτα και ας ειναι η τελευταια φορα που θρηνουμε θυματα......
ΕΩΣ ΕΔΩ......ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ