-
Θα ήθελα να θέσω σε όλους μας το απλό ερώτημα.
Θα γινόντουσαν τόσα θανατηφόρα ατυχήματα εάν εδώ και 8 χρόνια που αναλάβαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες αντί για γήπεδα αποφασίζαμε να φτιάξουμε το τελειότερο οδικό δίκτυο???
Αναρωτιέμαι τελικά εάν σε αυτή τη χώρα είχε μεγαλύτερη σημασία να εξασφαλίσουμε πρωταρχικά την ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους των πολιτών(οπού κάθε χρόνο χανονται εκατοντάδες ζωές) ή είχε μεγαλύτερη σημασία η προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό μέσω των Ολυμπιακών αγώνων.
Προσωπικά ήμουν κατηγορηματικά αντίθετος με την διοργάνωση αυτών των αγώνων την συγκεκριμένη χρονική περίοδο για την χώρα μας απο την στιγμή που έχουμε ένα άθλιο οδικό δίκτυο. Αλλά δεν πειράζει αφού το 90% των Ελλήνων σύμφωνα με τα ''στημένα'' γκάλοπ της ΓΙΑΝΝΑΣ ήθελε την Ολυμπιάδα....φάτε Ολυμπιάδα παιδιά και αφήστε να θυσιάζονται καθημερινά αθώα θύματα στον ιερό βωμό της Ολυμπιάδας!!!
Εμένα πάντως δεν με ρώτησε κανένας την άποψη μου,εάν θέλω ή όχι την Ολυμπιάδα.... εσάς παιδιά σας ρώτησε κανείς???
Και υπάρχει κάποιος απο εμάς που να πιστεύει ότι μέσα σε 8 χρόνια που (υποτίθεται) χτίσαμε τις υποδομές για τους αγώνες δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε την ζεύξη του Μαλλιακού,το περιβόητο τούνελ στα Τέμπη και να έχουμε ολοκληρώσει την κατακαημένη ''Εγνατία''???
Τελικά είναι πιο χρήσιμα σε αυτή τη χώρα τα γήπεδα (σοφτμπωλ,baseball,beachvolley,κανωκαγιάκ και μπατμιντον κ.α.) απο ένα αξιοπρεπές οδικό δίκτυο που θα προστατεύει τη ζωή μας.
Αισθανόμαστε περήφανοι ως Ελληνες βλέποντας τις αποτροπιαστικές εικόνες που είδαμε σήμερα στο δρόμο??? Αξίζει τελικά για 15μέρες (+15 με τους παραολυμπιακούς) εθνικής υπερηφάνιας που διήρκησαν οι αγώνες να θυσιάζουμε έργα και υποδομές μιας ολόκληρης ζωής???
Προσωπικά την διαμαρτυρία μου την εξέφρασα μποικοτάρωντας τους Ολυμπιακούς αγώνες. Δεν αγόρασα ούτε εισιτήριο ούτε αναμνηστικό και απουσίασα για διακοπές απο την Αθήνα καθόλη την διάρκεια των αγώνων,γυρίζοντας την πλάτη μου και αδιαφορώντας για ότι συνεβαινε στους αγώνες κατά τον ίδιο τρόπο που το κράτος αδιαφορεί τόσα χρόνια για τις αθώες ψυχές που χάνονται. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
HKH-**** οι πινακίδες της νταλίκας. Αυτό δεν είναι Ηράκλειο Κρήτης?ΤΚ..κατι ειπε η ερτ οχι ΗΚΗ αλλα τί να λεει τωρα......κουραγιο στους γονεις
-
Θα γινόντουσαν τόσα θανατηφόρα ατυχήματα εάν εδώ και 8 χρόνια που αναλάβαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες αντί για γήπεδα αποφασίζαμε να φτιάξουμε το τελειότερο οδικό δίκτυο???
Lard or steel? Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημα, είναι σαν να λέμε να φτιάξουμε νοσοκομεία ή σχολεία?
ΟΛΑ πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί να ανεχόμαστε δρόμους καρμανιόλες και οδηγούς δολοφόνους? Φόρους δεν πληρώνουμε, διόδια δεν πληρώνουμε?
τα παρακάτω τα έγραψα και σε άλλο φόρουμ:
Οσο η κοινωνία μας θα ΑΝΕΧΕΤΑΙ να σκοτόνωνται αθώοι για να μην τημωρηθεί ο ΄'βιοπαλαιστής' (δολοφόνος για εμένα) αυτά θα συμβαίνουν.
Δεν ξέρω αν φταίει ο οδηγός ή ο υπεύθηνος φόρτωσης ήδ εν ξέρω ποιός αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρείται.
Κρίμα για τα παιδιά..
-
Αυτά μου θυμίζουν αυτό που έγραφε στο προηγούμενο τεύχος του Drive ο Χοϊδάς για τους εκτροχιασμούς τραίνων: ότι ως κοινωνία δεν έχουμε τα αρχ... να θεσμοθετήσουμε την προσωπική ευθύνη προτού συμβεί κάτι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
HKH-**** οι πινακίδες της νταλίκας. Αυτό δεν είναι Ηράκλειο Κρήτης?
Δεν είναι λίγο σπάνιο κρητική νταλίκα να χρησιμοποιεί την Αθηνών Λαμίας? αφού συνήθως βάζουν στο καράβι μόνο τα συρόμενα και τα ταξιδεύουν εν συνεχεία τράκτωρες από Αθήνα........Απ'οτι γράφει η Ναυτεμπορική η νταλίκα έχει πινακίδες Ηρακλείου και ο οδηγός της είναι κάτοικος Χανίων.
Για το ότι νταλίκα απο την Κρήτη κουβάλαγε υαλοπίνακες στην Αθηνών Λαμίας εγώ μπορώ να φανταστώ τρείς πιθανές αιτίες
(Α) Κάποιος στην κεντρική Ελλάδα βρήκε φτηνότερα τα τζάμια και τα κουβάλαγε απο την Κρήτη
(Β) Δεν υπάρχει δουλειά στην Κρήτη και η νταλίκα δουλεύει στην Αθήνα
(Γ) Η νταλίκα ήταν για τα μπάζα και έβγαλε πινακίδες στο Ηράκλειο όπου ο ιδιοκτήτης είχε κάνα γνωστό.Παναγιώτης
Υ.Γ. Ειλικρινή συλληπητήρια σε όσους κλαίνε τα παιδιά τους. Ελπίζω τουλάχιστον (αν και δεν το πιστεύω) οι τηλεκαννίβαλοι να τους αφησουν να θάψουν τα παιδιά τους μακριά απ τα παράθυρα τους.
-
Τι καθομαστε και συζηταμε?
Ο υποργος το ειπε ξακαθαρα: Ο δρομος θα ειναι ετοιμος το ...2007. Οποτε δεν εχουμε παρα να περιμενουμε αλλους 150 νεκρους στο συγκεκριμενο σημειο!Σε πρωτη φαση προτεινω να βαλουν πινακιδες με οριο τα 15χαω και να τοποθετησουν 958 καμερες για να μην εχουμε αλλα ατυχηματα
Φαινεται οτι η ασφαλτος και οι μπαριερες κοστιζουν περισσοτερο απο το ανθρωπινο αιμα (μονο στην Ελλαδα αυτο!).Στην Ελλαδα ενα μονο πραγμα φταιει: ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικα υπευθυνος ΔΕΝ παει φυλακη. Απλα πραγματα!
-
Θέλω αλλη μια πληροφορία αν γίνεται......
Οι εκδρομές των σχολείων στους Παραολυμπιακούς είναι υποχρεωτικές ή προαιρετικές?
Δεν θέλω να πιστεύω ότι ανάγκαζαν τα παιδιά να πάνε να δούνε τους παραολυμπιακούς (γιατί για τους ολυμπιακούς έχουμε τους κυριλέδες να γεμίσουν τα στάδια, δείτε ποιοι πήραν διαπιστεύσεις) για να δείξουμε γεμάτα στάδια. -
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
HKH-**** οι πινακίδες της νταλίκας. Αυτό δεν είναι Ηράκλειο Κρήτης?
Δεν είναι λίγο σπάνιο κρητική νταλίκα να χρησιμοποιεί την Αθηνών Λαμίας? αφού συνήθως βάζουν στο καράβι μόνο τα συρόμενα και τα ταξιδεύουν εν συνεχεία τράκτωρες από Αθήνα........Απ'οτι γράφει η Ναυτεμπορική η νταλίκα έχει πινακίδες Ηρακλείου και ο οδηγός της είναι κάτοικος Χανίων.
Για το ότι νταλίκα απο την Κρήτη κουβάλαγε υαλοπίνακες στην Αθηνών Λαμίας εγώ μπορώ να φανταστώ τρείς πιθανές αιτίες
(Α) Κάποιος στην κεντρική Ελλάδα βρήκε φτηνότερα τα τζάμια και τα κουβάλαγε απο την Κρήτη
(Β) Δεν υπάρχει δουλειά στην Κρήτη και η νταλίκα δουλεύει στην Αθήνα
(Γ) Η νταλίκα ήταν για τα μπάζα και έβγαλε πινακίδες στο Ηράκλειο όπου ο ιδιοκτήτης είχε κάνα γνωστό.Παναγιώτης
Υ.Γ. Ειλικρινή συλληπητήρια σε όσους κλαίνε τα παιδιά τους. Ελπίζω τουλάχιστον (αν και δεν το πιστεύω) οι τηλεκαννίβαλοι να τους αφησουν να θάψουν τα παιδιά τους μακριά απ τα παράθυρα τους.
Αν όντως ο οδηγός ήταν κάτοικος Χανίων υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην ήξερε καλά τον δρόμο άρα ένας λόγος παραπάνω να είναι ακόμα πιο προσεκτικός
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στην Ελλαδα ενα μονο πραγμα φταιει: ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικα υπευθυνος ΔΕΝ παει φυλακη. Απλα πραγματα!
Ποια φυλακη; Ουτε καν τις καρεκλες τους δεν αφηνουν! Ασχετο με την υποθεση αλλα ενδεικτικο της αποδοσης δικαιοσυνης. Πριν κανα χρονο αν θυμαμαι καλα, δευθυντρια πολεοδομιας που βρεθηκε ενοχη για εκδοση εκατονταδων αδειων αυθαιρετων με πλαγια μεσα, αντι να φυγει με τις κλοτσιες απο την υπηρεσια της κ να της αφαιρεθει η αδεια ασκησεως επαγγελματος, υπεστη την βαρυτατη τιμωρια υποβιβασμου σε απλη προϊσταμενη!
Οσων αφορα τωρα την νταλικα κ τον οδηγο της: 'Το μοιραίο φορτηγό-νταλίκα είχε ταξινομηθεί στη διεύθυνση Συγκοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων μετά την εισαγωγή της από την Ολλανδία τον Απρίλιο του 2004, αφού πρώτα πέρασε τον έλεγχο του ΚΤΕΟ Χανίων. Πρόκειται για ρυμουλκό, μετά ρυμουλκουμένου, και σύμφωνα με τα στοιχεία του φακέλου του, ήταν σε καλή κατάσταση.
Ο οδηγός του φορτηγού ήταν ιδιαίτερα έμπειρος αφού εργαζόταν σε απορριμματοφόρο του Δήμου Χανίων,μεχρι και το Φθινόπωρο του 2003, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. (απο το e-go) -
ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ;;;
ΠΟΙΟ ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ;;; Κοροϊδευόμαστε;
Και, αφού είχε συνταξιοδοτηθεί ο οδηγός, γιατί οδηγούσε τη νταλίκα; Για αναψυχή;
Όσον αφορά δε τα απορριμματοφόρα του δήμου Χανίων... Μη χέσω. Την άλλη φορά ένα από δαύτα στα Κουνουπιδιανά λόγω αστοχίας υλικού άφησε όλα τα λάδια του υδραυλικού συστήματος ανύψωσης των κάδων μπροστά στο ΙΝΚΑ, κάνοντας μια κηλίδα με πλάτος δύο μέτρα και μήκος ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ. Το αποτέλεσμα; Τέσσερεις μοτοσυκλέτες τουμπαρισμένες, ένα αυτοκίνητο τρακαρισμένο κι από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα.
Και, επιτέλους, η εμπειρία δεν έχει πάντα σχέση με την οδηγική συμπεριφορά. Έχω δει, όπως έχω ξαναπεί, πλείστους 'έμπειρους' (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) οδηγούς παρεμφερούς ηλικίας να είναι πραγματικοί Χάροι στο δρόμο, λόγω της συμπεριφοράς τους απέναντι στους άλλους χρήστες του δρόμου.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Στην Ελλαδα ενα μονο πραγμα φταιει: ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικα υπευθυνος ΔΕΝ παει φυλακη. Απλα πραγματα!
Ποια φυλακη; Ουτε καν τις καρεκλες τους δεν αφηνουν! Ασχετο με την υποθεση αλλα ενδεικτικο της αποδοσης δικαιοσυνης. Πριν κανα χρονο αν θυμαμαι καλα, δευθυντρια πολεοδομιας που βρεθηκε ενοχη για εκδοση εκατονταδων αδειων αυθαιρετων με πλαγια μεσα, αντι να φυγει με τις κλοτσιες απο την υπηρεσια της κ να της αφαιρεθει η αδεια ασκησεως επαγγελματος, υπεστη την βαρυτατη τιμωρια υποβιβασμου σε απλη προϊσταμενη!
Οσων αφορα τωρα την νταλικα κ τον οδηγο της: 'Το μοιραίο φορτηγό-νταλίκα είχε ταξινομηθεί στη διεύθυνση Συγκοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων μετά την εισαγωγή της από την Ολλανδία τον Απρίλιο του 2004, αφού πρώτα πέρασε τον έλεγχο του ΚΤΕΟ Χανίων. Πρόκειται για ρυμουλκό, μετά ρυμουλκουμένου, και σύμφωνα με τα στοιχεία του φακέλου του, ήταν σε καλή κατάσταση.
Ο οδηγός του φορτηγού ήταν ιδιαίτερα έμπειρος αφού εργαζόταν σε απορριμματοφόρο του Δήμου Χανίων,μεχρι και το Φθινόπωρο του 2003, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. (απο το e-go)Δηλαδή την Αθηνών Θεσ/νίκης πόσες φορές την είχε κάνει?
-
Θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
-
Τον βρήκαμε, πάλι, το φταίχτη και τον δικάσαμε: Σταύρωσον.
- Μετέφερε container, απ' ότι τουλάχιστον είπε ο Σόμπολος, που ξέρει. Άρα? Ξεχάστε τη μετατόπιση φορτίου.
- Προσπέραση? Σε αυτό το δρόμο? Μπορεί κάποιος που κατάλαβε που ακριβώς έγινε το ατύχημα και ξέρει το δρόμο να μας φωτίσει?
- Η μόνη στροφή με κλίση στην ΕΟ(?) Πατρών - Πύργου, είναι 3 χιλιόμετρα πριν από τον Πύργο, πάνω σε διασταύρωση όπου υπάρχουν και φανάρια! Προφανώς, οι υπόλοιπες στροφές δεν χρειάζονταν κλίση. Ακριβώς στην κορυφή της στροφής, υπάρχει η διασταύρωση που οδηγεί στο λιμάνι του Κατακόλου. Τα φορτηγά που βγαίνουν από εκεί (φορτωμένα πχ ξυλεία η containers) και στρίβουν προς Πάτρα, αντιμετωπίζουν την ανάποδη κλίση του δρόμου. Κάποια από αυτά έχουν τουμπάρει, αφού η κλίση του δρόμου σε συνδυασμό με το ψηλό κέντρο βάρους δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες για κάτι τέτοιο. Ένα φορτίο ξυλεία πάρα λίγο να με πλακώσει, κάποτε, κι από τότε θα ήθελα να ξέρω ποιός σχεδίασε, ποιός κατασκεύασε και ποιός παρέλαβε το συγκεκριμένο κομμάτι, να τους βάλω να στέκουν εκεί κάθε φορά που φορτηγό στρίβει κινδυνεύοντας.
- Τελικά, ο οδηγός της νταλίκας είναι το ευκολότερο θύμα. Μπορεί και να φταίει, προσωπικά θα προσπαθήσω να μάθω τι έγινε πριν τον δικάσω. Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίει μόνον αυτός.
-
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ξέρουμε ποιες εταιρείες φτιάχνουν τα δημόσια έργα και ποιοι βάζουν τη τζίφρα ότι είναι... 'εντός προδιαγραφών'.
-
Κανείς νταλικιέρης δε φταίει.
Κανείς οδηγός λεωφορείου δε φταίει.
Κανένα 'πέταλο' του Μαλιακού δε φταίει.(...να'ταν η μόνη 'παγίδα'...).
Ένα ανάπηρο και στρεβλό κράτος φταίει που έχει τους εθνικούς δρόμους του χωρίς διαχωριστικό.
Φταίει που αφήνει τον κόσμο να σκοτώνεται, λες και είχαμε πόλεμο.
Ένα κράτος που βουλιάζει στην ανυποληψία, στη διαπλοκή και στη μπόχα
'Ισχυρή' και 'Ευρωπαία' Ελλάδα -21ος αιώναςΟυστ!
-
Άραγε όμως... Τώρα θυμηθήκαμε να ενοχληθούμε απ'τη μπόχα; Κανονικά, με τόση βρώμα και δυσωδία που αναδίδει το ρωμέικο μπουρδιστάν τα τελευταία 25 χρόνια, δεν θα΄πρεπε να ξέρουμε τη να την κάνουμε τη μύτη μας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τον βρήκαμε, πάλι, το φταίχτη και τον δικάσαμε: Σταύρωσον.- Μετέφερε container, απ' ότι τουλάχιστον είπε ο Σόμπολος, που ξέρει. Άρα? Ξεχάστε τη μετατόπιση φορτίου.
- Προσπέραση? Σε αυτό το δρόμο? Μπορεί κάποιος που κατάλαβε που ακριβώς έγινε το ατύχημα και ξέρει το δρόμο να μας φωτίσει?
- Η μόνη στροφή με κλίση στην ΕΟ(?) Πατρών - Πύργου, είναι 3 χιλιόμετρα πριν από τον Πύργο, πάνω σε διασταύρωση όπου υπάρχουν και φανάρια! Προφανώς, οι υπόλοιπες στροφές δεν χρειάζονταν κλίση. Ακριβώς στην κορυφή της στροφής, υπάρχει η διασταύρωση που οδηγεί στο λιμάνι του Κατακόλου. Τα φορτηγά που βγαίνουν από εκεί (φορτωμένα πχ ξυλεία η containers) και στρίβουν προς Πάτρα, αντιμετωπίζουν την ανάποδη κλίση του δρόμου. Κάποια από αυτά έχουν τουμπάρει, αφού η κλίση του δρόμου σε συνδυασμό με το ψηλό κέντρο βάρους δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες για κάτι τέτοιο. Ένα φορτίο ξυλεία πάρα λίγο να με πλακώσει, κάποτε, κι από τότε θα ήθελα να ξέρω ποιός σχεδίασε, ποιός κατασκεύασε και ποιός παρέλαβε το συγκεκριμένο κομμάτι, να τους βάλω να στέκουν εκεί κάθε φορά που φορτηγό στρίβει κινδυνεύοντας.
- Τελικά, ο οδηγός της νταλίκας είναι το ευκολότερο θύμα. Μπορεί και να φταίει, προσωπικά θα προσπαθήσω να μάθω τι έγινε πριν τον δικάσω. Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίει μόνον αυτός.
Όταν οδηγείς το οτιδήποτε πρεπει να το ελέγχεις πλήρως. Ο μόνος λόγος που δικαιολογείσαι να βγείς στο αντίθετο ρεύμα είναι μηχανική βλάβη οπότε χάνεις και τον έλεγχο του οχήματος.
Μεταφορά βάρους δεν δικαολογείται...... και μη μου πείτε ότι εμφανίστηκε απότομα στην συγκεκριμμένη στροφή....να σε πετάξει στροφή δεν δικαιολογείται (άσε που ο επαγγελματίας πρέπει να είναι σε θέση να φρενάρει το όχημα εντός της στροφής αν χρειαστεί χωρίς και πάλι να βγεί στο αντίθετο)
Το μέρος είναι χαρακτηριστικό και πασίγνωστο σε όσους ταξιδεύουν την Αθηνών Λαμίας είναι το μέρος που κάνεις την πάπια η δεξιά στροφή στην άνοδο είναι απότομη για νταλίκα και αν κάνεις υπερδιόρθωση αυξάνεται απότομα η δύναμη που ασκείται στο πίσω μέρος του οχήματος.
-
Τελικά κανείς δεν φταίει παρά μόνο οι γονείς:
που κάνουνε παιδιά,
τα στέλνουνε σχολείο και σκοτώνονται,
τα στέλνουνε στρατό και σκοτώνονται,
τα σπουδάζουν για να είναι άνεργα κλπ κλπ,
για να μην συνεχίσω να γράφω σωρεία παραδειγμάτων.
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?ΜΠΟΥ@#$ΛΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Σκέφτομαι τον πόνο και την απελπισία των γονιών όχι μόνο των παιδιών που δεν ζουν αλλά και αυτών που χαροπαλεύουν και με πιάνει μίσος.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τον βρήκαμε, πάλι, το φταίχτη και τον δικάσαμε: Σταύρωσον.- Μετέφερε container, απ' ότι τουλάχιστον είπε ο Σόμπολος, που ξέρει. Άρα? Ξεχάστε τη μετατόπιση φορτίου.
Ηλία εγώ τουλάχιστον δεν σταύρωσα κανένα. Απλά απάντησα με ότι διάβασα στα λογικά ερωτήματα του φίλου cpp .
Προσωπικά δεν μου φαίνεται λογικό να κουβαλάει κάποιος container με υαλοπίνακες απο Κρήτη (άν είναι έτσι).
Μπορεί βέβαια και οι πληροφορίες να είναι λαθος και τελικά να μετέφερε φρούτα ή κηπευτικάΑλλά αν η νταλίκα κάνει διαδρομές στην Κεντρική Ελλάδα, το να έχει βγάλει πινακίδες στη Κρήτη δημιουργεί απορίες εξ ού και η περίπτωση 3 που αναφέρω παραπάνω δηλαδή 'Η νταλίκα ήταν για τα μπάζα και έβγαλε πινακίδες στο Ηράκλειο όπου ο ιδιοκτήτης είχε κάνα γνωστό'.
Απο κεί και πέρα είναι προφανές για μένα ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχει το Ελληνικό Δημόσιο για την συνολική του ευθύνη όσον αφορά αυτό που λέμε δρόμοι.
Και διαφωνώ με όσους το χαρακτηρίζουν μπουρδέλλο γιατι τα μπουρδέλλα είναι πολύ πιο οργανωμένα -
Ο χρήστης GEORGE LOGOTHETIS έγραψε:
Τελικά κανείς δεν φταίει παρά μόνο οι γονείςΑκριβώς! Δεν φταίνε ούτε οι εργολάβοι, ούτε οι νταλικιέρηδες, ούτε τα λαμόγια στα μηχανολογικά και στα ΚΤΕΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ! ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!
Και μη διανοηθεί κανένας να αποδώσει ευθύνες στον υπαίτιο ατυχήματος, γιατί... 'σταυρώνει ένα φουκαρά μεροκαματιάρη'!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ