-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάντως θα παίξω σε λευκό (γιατί τη λευκή μου 147FL δεν πρόλαβα να την χαρώ) με τις σκούρες ζάντες της φωτο και καφέ δέρμα Frau! Μπορεί να είναι trendy ο συνδιασμός αλλα θα μου πέφτουν τα σαγόνια κάθε φορά που θα τη χαζεύω!
Οπως της διαφημισης! Ωραιος συνδυασμος!
Αυτη η φωτο ειναι απο αντ/σωπεια στην Γερμανια...
Mε τι αλλα εξτρα την παρηγγειλες?Δυστυχώς θα παραγγείλω από Σεπτέμβρη γιατί το μίσθωμα του προηγούμενου τελειώνει τέλη Νοέμβρη. Αλλά η παραγγελία είναι έτοιμη εδώ και καιρό. Τα χρώματα που είπαμε με Ti pack 19', ηλεκτρικούς καθρέφτες, navi χωρίς τηλέφωνο (μπορεί να προλάβουμε και τη νέα έκδοση του navi μέχρι τότες), δερμάτινο ταμπλό, blue&me, xenon και τη σταθερή οροφή (πρώην Skyview). Τιμή γύρω στα 38-39 χιλιάρικα με τη μείωση του ΕΤΤ άρα όταν θα παραλάβω +2000€ περίπου. Το μίσθωμα θα βγαίνει γύρω στα 850-900€ το μήνα.
1750, έτσι;
-
για πες μας στεφανε λεπτομερειες για τη brera σου?
(γιατι πολυ γ@μησαμε το αλλο topic ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(γιατι πολυ γ@μησαμε το αλλο topic )Όπα...υπήρχε τέτοιο topic??
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Λευκή (ξέρω πολύ trendy αλλά την 147 δεν την ευχαριστήθηκα σε Bianco Polare και έχω απωθημένο)
Τi = sport αναρτηση της Prodrive, κοκκινες δαγκάνες στα Brembo, sport πινακας οργάνων, κεντρική κονσόλα σε αλουμίνιο και sport τιμόνι με μαύρες ραφές, sport πεντάλ αλουμινίου, ζάντες 19' 8C (ήθελα 18αρες γιατί τις 19αρες τις θεωρώ υπερβολή αλλά δεν είναι συμβατές με το ΤΙ πακέτο)
Cuio (καφέ) δέρμα, δυστυχώς Frau και όχι Poltrona Frau γιατί ξεφεύγαμε πολύ στην τιμή
Xenon
Σταθερή ηλιοροφή (πρώην Skyview)
Blue & Me
Navi 6,5' (χωρίς τηλέφωνο)και το καλύτερο στο τέλος: 1500€ έκπτωση προωθητικό πρόγραμμα της Alfa + 1000€ έκπτωση ο Παζαρό!!
Not bad at all!! Σε 3 μήνες λέει ο πωλητάκος αλλά όλες μου οι Alfa έχουν έρθει σε λιγότερους από 2! -
Mε το καλό να παραλάβεις και καλά χιλιόμετρα!
Αλλά δεν κρατιέμαι: 19αρες;;;
-
καλοταξιδη
-
Στεφανε, καλοριζικη η κουκλαρα
μια χαρα ειναι το λευκο, εγω βεβαια σε κοκκινη θα την ηθελα κ ας ειναι ολες σχεδον που κυκλοφορουν κοκκινες. αν δεν υπηρχε κοκκινο, το λευκο θα ηταν και η δικη μου επιλογη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε το καλό να παραλάβεις και καλά χιλιόμετρα!Αλλά δεν κρατιέμαι: 19αρες;;;
Thanks!
Έχεις πολύ δίκιο! Δεν τις θέλω και γω τις 19αρες! Εδώ έχω κάνει τετράγωνες τις 16'' φαντάσου με αυτές τι έχει να γίνει! Δεν τους δίνω πάνω από 5.000χλμ! Αλλά Alfa και να μην έχει ελαττώματα δεν είναι Alfa! Άκου λέει στην 159 μπορείς να βάλεις Ti πακέτο με 17',18' και 19' ζάντες ενώ στην Brera μόνο 19' αλλιώς bye bye Ti!! -
Kαλορίζικη στέφαν147...
Και άσε αυτό το στήσιμο prodrive, το οποίο είναι καθαρά για εντυπωσιασμό για να στάζει μέλι ο Γρηγόρης...
-
Mε το καλό να παραλάβεις και καλά χιλιόμετρα!
Αλλά δεν κρατιέμαι: 19αρες;;;
Thanks!
Έχεις πολύ δίκιο! Δεν τις θέλω και γω τις 19αρες! Εδώ έχω κάνει τετράγωνες τις 16'' φαντάσου με αυτές τι έχει να γίνει παρόλο που έχουν μεγάλο προφίλ για τη διάστασγ αυτή (βλ. 235/40/ZR19)! Δεν τους δίνω πάνω από 5.000χλμ! Αλλά Alfa και να μην έχει ελαττώματα δεν είναι Alfa! Άκου λέει στην 159 μπορείς να βάλεις Ti πακέτο με 17',18' και 19' ζάντες ενώ στην Brera μόνο 19' αλλιώς bye bye Ti!! -
Καλοτάξιδος και απο εδώ...!
Αλλά δεν κρατιέμαι ούτε εγώ... μα κουβαδάκι η Mito?
Αν επιτρέπεται πόσο πήγε τελική με τις εκπτώσεις κλπ?
-
Δεν μπορείς να τις κάνεις τράμπα με ένα σετ 18αρες;
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αλλά δεν κρατιέμαι ούτε εγώ... μα κουβαδάκι η Mito?Ακριβώς έτσι βλέπει ο κάτοχος μια 645 την Ζ4, και ο κάτοχος Α8 το ΤΤ
Αν και οι alfisti σέβονται γενικά όλα τα μοντέλα της φίρμας ανεξάρτητα αν κάποιος είναι κάτοχος Brera 3.2, δεν θάβει μια 147 or Mito....τέλος πάντων -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Kαλορίζικη στέφαν147...Και άσε αυτό το στήσιμο prodrive, το οποίο είναι καθαρά για εντυπωσιασμό για να στάζει μέλι ο Γρηγόρης...
Σας ευχαριστώ όλους!
Αυτό για Prodrive ψιλομούφα μου φαίνεται και μένα! Απλά εκεί που έψαχνε στο pc του ο κουβάς πωλητής πέσαμε πάνω σε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που έχει στείλει η Fiat Hellas στους αντιπροσώπους και του λέω κάνε μια εκτύπωση να το πάρω μαζί να το μελετήσω. Και μέσα σε αυτό γράφει 'χαμηλωμένη ανάρτηση με αμορτισέρ και ελατήρια εξελιγμένα από την prodrive'. Αν προλάβω θα σκανάρω οτι έχω μαζέψει από χαρτούρα γιατί έχουν ενδιαφέρον για κάποιον που ψάχνει και γιατί οι πωλητές δεν την παλεύουν! Αλλά θα παίξει παντόφλα ρε γμτ γιατί 11 αρχίζει και ο Brad Pitt!! -
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Λευκή (ξέρω πολύ trendy αλλά την 147 δεν την ευχαριστήθηκα σε Bianco Polare και έχω απωθημένο)
Τi = sport αναρτηση της Prodrive, κοκκινες δαγκάνες στα Brembo, sport πινακας οργάνων, κεντρική κονσόλα σε αλουμίνιο και sport τιμόνι με μαύρες ραφές, sport πεντάλ αλουμινίου, ζάντες 19' 8C (ήθελα 18αρες γιατί τις 19αρες τις θεωρώ υπερβολή αλλά δεν είναι συμβατές με το ΤΙ πακέτο)
Cuio (καφέ) δέρμα, δυστυχώς Frau και όχι Poltrona Frau γιατί ξεφεύγαμε πολύ στην τιμή
Xenon
Blue & Me
Navi 6,5' (χωρίς τηλέφωνο)και το καλύτερο στο τέλος: 1500€ έκπτωση προωθητικό πρόγραμμα της Alfa + 1000€ έκπτωση ο Παζαρό!!
Not bad at all!! Σε 3 μήνες λέει ο πωλητάκος αλλά όλες μου οι Alfa έχουν έρθει σε λιγότερους από 2!Περιμενεις δηλαδη κατι τετοιο, αλλα με καφε (πιο ωραια!) δερματα αντι μπεζ...
Το TI πακετο αξιζει τοσο πολυ τα εξτρα που εχει (οσα δεν μπαινουν μεμονωμενα, γιατι νομιζω καποια απο αυτα μπαινουν...), ωστε να του βαλεις 19αρες?
-
Ακριβώς έτσι βλέπει ο κάτοχος μια 645 την Ζ4, και ο κάτοχος Α8 το ΤΤ
Αν και οι alfisti σέβονται γενικά όλα τα μοντέλα της φίρμας ανεξάρτητα αν κάποιος είναι κάτοχος Brera 3.2, δεν θάβει μια 147 or Mito....τέλος πάντωνΜε την καλή εννοια κουβαδάκι! Να πέσει φωτιά να με κάψει αν πω κακή κουβέντα για Alfa!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Καλοτάξιδος και απο εδώ...!Αλλά δεν κρατιέμαι ούτε εγώ... μα κουβαδάκι η Mito?
ε αμα τα βαλεις διπλα διπλα το ενα ειναι ενα εντυπωσιακο κουπε και το αλλο ενα αμαξι πολης. δεν μπορεις να συγκρινεις το μεγαλο κουπε της AR με το.. supermini της
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Xenon
Blue & Me
Not bad at all!! Σε 3 μήνες λέει ο πωλητάκος αλλά όλες μου οι Alfa έχουν έρθει σε λιγότερους από 2!Περιμενεις δηλαδη κατι τετοιο, αλλα με καφε (πιο ωραια!) δερματα αντι μπεζ...
Το TI πακετο αξιζει τοσο πολυ τα εξτρα που εχει (οσα δεν μπαινουν μεμονωμενα, γιατι νομιζω καποια απο αυτα μπαινουν...), ωστε να του βαλεις 19αρες?
\
Ακριβώς αυτή περιμένω με ζάντες 8C. To δέρμα είναι ίδιο. Το ήθελα κι εγώ πιο σκούρο αλλά δεν παίζει! Αυτό το λέει Cuio (καφέ στα Ιταλικά αν δεν κάνω λάθος). Βασικά το Ti το έβαλα κυρίως για το χαμήλωμα και το ίσως πιο σκληρό (?) στήσιμο! Βλέπεις οι τις Alfa δοκιμάζουν την Alfoφροσύνη μας και παίρνουμε αμάξι άνευ test drive!!
-
Ακριβώς έτσι βλέπει ο κάτοχος μια 645 την Ζ4, και ο κάτοχος Α8 το ΤΤ
Αν και οι alfisti σέβονται γενικά όλα τα μοντέλα της φίρμας ανεξάρτητα αν κάποιος είναι κάτοχος Brera 3.2, δεν θάβει μια 147 or Mito....τέλος πάντωνΛογικό αφού τα μοντέλα της δεν έχουν και τόσο μεγάλες διαφορά μεταξύ τους...
Πέρα απο την πλάκα πάντως, αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο και όχι με το αυτοκίνητο που οδηγεί...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μπορείς να τις κάνεις τράμπα με ένα σετ 18αρες;Ε φαντάζομαι ότι δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βρεθούν αυτά (αν μιλάμε για used). Είναι και σπάνιο το αμάξι μην ξεχνάμε!!
Btw τελική τιμή με τις εκπτώσεις που προανέφερα: 40.966€
Καλά είναι πιστεύω για αυτά που προσφέρει το αμάξι! Δεν το λες και value for money αλλά δεν είναι και πιασέκωλη (sic)! -
Με την καλή εννοια κουβαδάκι! Να πέσει φωτιά να με κάψει αν πω κακή κουβέντα για Alfa!
Και μένεις Άγιο Στέφανο είπαμε...?
Αlfa Romeo Brera/Spider