-
Aχ clio I. Έχω οδηγήσει 1.4 με 80άλογα. Πάρα πάρα πολύ καλό!!! Πολύ ωραίο τιμόνι και πολύ ευχάριστο, σε στριφτερή διαδρομή... Οι Γάλλοι κάποτε έφτιαχναν αυτοκίνητα. Δυστυχώς όμως τα αυτοκίνητα από δω και πέρα, πρέπει να είναι ασφαλή (για όλους) και να έχουν χαμηλή κατανάλωση. Οπότε bye bye ψαγμένες γεωμετρίες-στησίματα και bye bye τιμονάκια και κινητήρες με αίσθηση... [/quote]
Όπως ακριβώς τα λες είναι φίλε μου! Γι αυτό δε το αλλάζω-γιατί με κάνει να χαμογελάω σε κάθε στροφή! Και ας μην είναι σφαίρα (τα 185 κοντέρ ακόμα τα φτάνει...) Αλλά έχει δίκιο ό Alfisti-ξεφύγαμε.
Γιατί δε βγάζουν την 8c?Δε τη θεωρείτε πολύ πιο όμορφη?Εγώ πάντως ούτε καν τις συγκρίνω...Γούστα είναι αυτά -
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=43664
Μετά εγώ είμαι 'κακός'
-
Εγώ πιστεύω οτι ψιλοβιάσανε το μοντέλο του Giugiaro.
Το μόντελο του 2002 είναι κλάσεις πιο όμορφο απο αυτό εδώ.
Ειδικά απο το τέλος της πόρτας και μετά μου θυμίζει Audi Α3!
Και το χειρότερο! Ένα απο τα μοτέρ θα προέρχεται από τη General Motors;;; Έλεος!... Μπασταρδέψανε την Saab με τα μοτέρ απο την GM, τώρα θα μπασταρδέψουν και την Alfa Romeo;; -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εγώ πιστεύω οτι ψιλοβιάσανε το μοντέλο του Giugiaro.
Το μόντελο του 2002 είναι κλάσεις πιο όμορφο απο αυτό εδώ.
Ειδικά απο το τέλος της πόρτας και μετά μου θυμίζει Audi Α3!
Και το χειρότερο! Ένα απο τα μοτέρ θα προέρχεται από τη General Motors;;; Έλεος!... Μπασταρδέψανε την Saab με τα μοτέρ απο την GM, τώρα θα μπασταρδέψουν και την Alfa Romeo;;φίλε αυτό το μοτέρ θα κατασκευάζεται στην Αυστραλία από τη Holden (την εκεί GM) και θα προορίζεται για ΟΛΕΣ τις φίρμες της GM και FIAT σε όλο τον κόσμο...Τουλάχιστον ακούγεται στην αλφα θα έχει διαφορετική χωρητικότητα και άλλο όριο περιστροφής, αλλά αρκούν?
Είχα διαβάσει πριν μήνες και για biturbo έκδοση αλλά αν θυμάστε πριν βγει η 156 τα ίδια έλεγαν.Για 2.5 biturbo 275 PS...
Πάντως το χειρότερο είναι όντως απ την κεντρική κολώνα και πίσω... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=43664Μετά εγώ είμαι 'κακός'
Για αυτό εδώ λες??:
Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα πρόσφυσης και ευστάθειας της ιταλικής φίρμας...
Άμα λέω εγώ ότι πραγματικό σπορ αυτοκίνητο δεν έχει κατασκευάσει η Alfa μετά την 156 (άντε και την 147) και ότι μόνο ο καλός σχεδιασμός έμεινε, νευριάζετε...
-
Άμα λέω εγώ ότι πραγματικό σπορ αυτοκίνητο δεν έχει κατασκευάσει η Alfa μετά την 156 (άντε και την 147) και ότι μόνο ο καλός σχεδιασμός έμεινε, νευριάζετε... [/quote]
Σωστός είσαι φίλε μου
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=43664
Μετά εγώ είμαι 'κακός'
Για αυτό εδώ λες??:
Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα πρόσφυσης και ευστάθειας της ιταλικής φίρμας...
Άμα λέω εγώ ότι πραγματικό σπορ αυτοκίνητο δεν έχει κατασκευάσει η Alfa μετά την 156 (άντε και την 147) και ότι μόνο ο καλός σχεδιασμός έμεινε, νευριάζετε...
Να ταν μόνο τα bold
Αν κρίνω από τις διαστάσεις, (4.41 μήκος) μάλλον πρόκειται για δίπορτη/coupe 157. Άλλη μία GT δηλαδή. Οι πρόβολοι δείχνουν ξεκάθαρα μπροσθιοκίνητη διάταξη, άρα όσοι περίμεναν(με) επιστροφή στην πίσω κίνηση θα περιμένουν(με) για πολύ ακόμα.
Μόνο με τα ωραία αμαξώματα δεν πας μπροστά, εκτός και αν θες -μόνο- να πουλήσεις
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πάντως το χειρότερο είναι όντως απ την κεντρική κολώνα και πίσω...Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το άφησαν όπως την αυθεντική Brera;;;
Όλες οι ελπίδες είναι πλέον η 8C....
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μακάρι ρε παιδιά!να μη χαλάσουν τη συνταγή όπως κάνουν τελευταία...Οδήγησα για 2 ώρες την 147 120 PS και απογοητεύτηκα.Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε αλλά μου φάνηκε αποστειρωμένη. Από αίσθηση δε μ άρεσε.Νομίζεις ότι το αυτοκίνητο πάει μόνο του.Μέχρι και χοντράδες πάνω στη στροφή έκανα (Φρένα, απότομες τιμονιές κτλ) να το τσεκάρω και τίποτα.Κρατούσε αλλά ένιωθες οτι δε συμμετείχες. ΟΚ άλλαξα θέμα απλά το θυμήθηκα...Για δοκιμασε ενα test drive με civic-astra-a3-golf-corolla-307-στιλο-c4-megane και γραψε ενα πιο ειδικο συμπερασμα!Σε αυτη την κατηγορια μονο το mazda3-bmw και η 147 ειναι τα πιο συμμετοχικα!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πάντως το χειρότερο είναι όντως απ την κεντρική κολώνα και πίσω...
Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το άφησαν όπως την αυθεντική Brera;;;
Hρεμα φιλε μου!
Αυτου του ειδους οι φωτογραφιες οδηγουν ολα τα αυτοκινητα.Για να μην ξεχναμε τα του οικου μας,δες σε αναλογες φωτογραφιες την Gt λιγο πριν παρουσιαστει.
http://www.allcarpictures.com/pictures/ ... v-2003.jpg
http://www.allcarpictures.com/pictures/ ... 03-002.jpgΑν προσεξεις την Gtv εχει απειρες καμπυλες και εκπληκτικες λεπτομερειες!Οταν την δεις απο κοντα να εισαι σιγουρος οτι θα την λατρεψεις οπως και την Gt
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=43664
Μετά εγώ είμαι 'κακός'
Για αυτό εδώ λες??:
Δεν είδα να λέει πουθενά στο άρθρο ότι δεν θα απενεργοποιούνται. Νομίζω ότι όλα τα κορυφαία αυτοκίνητα αυτού του είδους έχουν ανάλογα συστήματα. Απλά η μαγκιά έγκειται στην επιλογή του οδηγού να τα απενεργοποιεί.
Θα θάψουμε όταν έρθει η ώρα, κι όταν δούμε τι θα ισχύει. Όχι από πριν. -
Πάλι αυτός ο V6 μπροστά.
Μούρες-μούρες και πάλι μούρες, αυτή είναι η καταπληκτική οδική συμπεριφορά των Αλφα...Πότε θα βγάλουν μια junior
-
http://www.auto-motor-sport.de/sixcms/m ... e2_450.jpg
Αυτά είναι οπίσθια Πολύ πολύ μ' αρέσει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ikarizeissssssssss
Mε τοσα διαφορικα....................................Διαφορικά; δηλαδή θα αντιγράψει quattro & Ιάπωνες;
Εεεεεε.....?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οταν την δεις απο κοντα να εισαι σιγουρος οτι θα την λατρεψεις οπως και την GtΕγώ πάντως και από τη φωτογραφία που τη βλέπω τη λατρεύω!
Αν είναι στημένη όπως της πρέπει...τότε γειά μας!!
ελπίζω να απενεργοποιούνται τα ελεγκτικά συστήματα....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Οταν την δεις απο κοντα να εισαι σιγουρος οτι θα την λατρεψεις οπως και την Gt
Εγώ πάντως και από τη φωτογραφία που τη βλέπω τη λατρεύω!
Αν είναι στημένη όπως της πρέπει...τότε γειά μας!!
ελπίζω να απενεργοποιούνται τα ελεγκτικά συστήματα....
Aυτο ειναι το προβλημα με την αλφα φιλε.Καθε καινουριο μοντελο γεννα ενα νεο ερωτα...ελπιζω να εννοησες που το παω...
-
Aντι8ετα με αρκετους απο εσας μου αρεσει το πισω μερος της, κ ακομη περισσοτερο το γενικο σφηνοειδες σχημα της. Αυτο που με ενοχλει αρκετα ειναι η ακομψη μασκα της.. Πολλη 'φασαρια' με γραμμες, παραλληλογραμμα, τριγωνα κ κυκλακια ολα μαζι:-?
-
Τι να μου αρέσει βρε Σάκη; Πήραν το έργο τέχνης του Giugiaro και του έβαλαν το πίσω φτερό του Α3! Για όνομα του Θεού!
-
Αυτό είναι το 'έργο τέχνης' τωρα πως γίνεται να αλλάξει λίγο το πλαινό παράθυρο και να μετατραπεί σε αηδία δεν το καταλαβαίνω.
Εμένα προσωπικά μου φαίνονται και τα 2 μετριότατα. Αντίθετα η 8C είναι αρκετά ενδιαφέρουσα όπως και η πρώτη 156.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό είναι το 'έργο τέχνης' τωρα πως γίνεται να αλλάξει λίγο το πλαινό παράθυρο και να μετατραπεί σε αηδία δεν το καταλαβαίνω.
Εμένα προσωπικά μου φαίνονται και τα 2 μετριότατα. Αντίθετα η 8C είναι αρκετά ενδιαφέρουσα όπως και η πρώτη 156.
Η πρώτη Brera πιστεύω είναι κούκλα. Αυτή είναι στενότερη, ψηλότερη και έτσι όπως δημιουργείται το πίσω μικρό παράθυρο την κάνει άσχημη.Σαν Α3 είναι. τουλάχιστον το πρωτότυπο ήταν δυσανάλογο με την κοφτή ουρά αλλά είχε πολύ ομορφότερες γραμμές
Αlfa Romeo Brera/Spider