-
-
Λοιπον, σημερα δοκιμαζοντας σε μια λιγοτερο αποτομη κατηφορα,θα ελεγα οτι μαλλον λειτουργει η τεχνικη κατεβασματος ταχυτητων.Βεβαια το λειτουργει ειναι σχετικο ,γιατι οπως διαπιστωσα,τα αποτελεσματα δεν ειναι ιδιαιτερα ικανοποιητικα και σε περιπτωση που δεν πιανουν τα φρενα,στο μονο που μπορει να ελπιζει κανεις για να τη γλιτωσει ειναι στην τυχη ( ή τον Θεο).
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/515114
http://briefcase.pathfinder.gr/download/515115
http://briefcase.pathfinder.gr/download/515116Aχά...
Στο επόμενο τεύχος δηλαδή.Για να δούμε...
Y.Γ. spy popol@ros -
Γεια σας.
-
φορντ φιεστα του 2002 1.4 ξερουμε τι μαρκα δισκο-πλατο φοραει?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να δωσω και την πληροφορια της ημερας....οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
Eπιβεβαιώνεται η πληροφορία που μας είχε δώσει ο popol@ros.Γνωστός αγόρασε focus πρίν 4 μέρες,ετοιμοπαράδοτο, νέας παραλαβής το οποίο έχει πίσω δισκόφρενα.
-
To fiesta ekleise 35000 km xthes kai allaksa lambes giati oi standard mou fainotan anekathen adynames. Evala tis BlueVision ths Phillips kai eida fws. Tis plirwsa 38 eyrw. To provlima einai oti meta to perasma (alla isws kai prin) htan ry8mismenes poly xamhla. Shmera 8a paw na to dior8wsoyn.. Na deis pou 8a moy paroyn ksana lefta.... (x8es moy piran 12 evrw ergatika )
sorry gia ta agglhnika..
-
Καλησπερα παιδια.
Ξερει κανεις ποσο καιει το Ka?(που το θυμηθηκα ε?? ).
Εχει η κοπελα μου το 1.3 Collection(με 70 ps),και μου φαινεται οτι καει αρκετα.
7.8 lt/100 στην εθνικη με 120
9-10 lt/100 στην πολη.Δεν ειναι πολυ για ενα αυτοκινητο 1.3??
Να σημειωσω πως το αυτοκινητο ειχε προβλημα στον πολλαπλασιαστη,μπουζι,μπουζοκαλωδια τα οποια αλλαχτηκαν στο πλαισιο της εγγυησης.Πριν γινει αυτο εκαιγε περιπου 11lt!!!
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Καλησπερα παιδια.Ξερει κανεις ποσο καιει το Ka?(που το θυμηθηκα ε?? ).
Εχει η κοπελα μου το 1.3 Collection(με 70 ps),και μου φαινεται οτι καει αρκετα.
7.8 lt/100 στην εθνικη με 120
9-10 lt/100 στην πολη.Δεν ειναι πολυ για ενα αυτοκινητο 1.3??
Να σημειωσω πως το αυτοκινητο ειχε προβλημα στον πολλαπλασιαστη,μπουζι,μπουζοκαλωδια τα οποια αλλαχτηκαν στο πλαισιο της εγγυησης.Πριν γινει αυτο εκαιγε περιπου 11lt!!!
Καλησπερα.
Tα bold που εχω κανει ειναι πολυ υψηλες καταναλωσεις για το κυβισμο και την ισχυ του αυτοκινητου...Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το Ka, αλλα αυτες οι τιμες αντιστοιχουν σε αυτοκινητα 1.4-1.6 και μαλιστα πολυ πιο δυνατα.
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Καλησπερα παιδια.Ξερει κανεις ποσο καιει το Ka?(που το θυμηθηκα ε?? ).
Με βαση τη Ford οι καταναλωσεις ειναι 8.4/4.9/6.2
http://www2.fordconnection.com/fordconnection/multimedia/gbr_en/00r/ka_specs.html
Αρα μαλλον 'τσιμπημενη' ειναι η καταναλωση.Καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει?
Το αυτοκινητο τωρα συμπληρωσε 2000 χλμ. Οπως προειπα στα 700 χλμ. παρουσιασε βλαβη σε πολλαπλασιαστη,μπουζι,μπουζοκαλωδια.(αναβε το λαμπακι check engine,και το αυτοκινητο 'κομπιαζε').Μετα την αντικατασταση των παραπανω δεν εμφανιζει καποιο προβλημα.
Θα παω να το δουν ξανα,αν και η υψηλη καταναλωση ειναι κατι 'σχετικο'.
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
...To Mondeo καίει με 120 6.9 ! Με 100 - 110 ίσως και κάτω από το 6.5 που δίνει η εταιρεία (δεν έχω την υπομονή να το δοκιμάσω )
Στη πόλη πάμε για 10.2 έως 10.8.
Αρα βλέπω τα νούμερά σου όχι απλά μεγάλα, αλλά εξωφρενικά.
Θα έλεγα ότι :- Είτε υπάρχει λάθος μέτρησης (μη παρεξηγηθείς, μπορεί η αντλία να πυροβολεί αντί να μετράει)
- Κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Τα όσα γράφεις που αλλάχτηκαν δε δικαιολογούν αύξηση ή μείωση της κατανάλωσης. Θα πρότεινα να το βάλετε στον εγκέφαλο για ένα check-up. Μήπως η Ford έχει βγάλει νέο πρόγραμμα για το συγκεκριμένο μοντέλο ?
-
Να προσθεσω και τη μη σωστη λειτουργια του δεικτη βενζινης.(αν εχει καμια σημασια).Το πρωτο μισο πεφτει πολυ γρηγορα η βελονα και μετα πολυ πιο αργα.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
να δωσω και την πληροφορια της ημερας....
οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
Eπιβεβαιώνεται η πληροφορία που μας είχε δώσει ο popol@ros.Γνωστός αγόρασε focus πρίν 4 μέρες,ετοιμοπαράδοτο, νέας παραλαβής το οποίο έχει πίσω δισκόφρενα.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΑ.... συνεχεια
ειδατε τι ψεύτες που ειναι.... Μεχρι τώρα λέγανε ότι δε χρειάζονται....
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ.... τσιμπησατε και δίκους....
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
To Mondeo καίει με 120 6.9 ! Με 100 - 110 ίσως και κάτω από το 6.5 που δίνει η εταιρεία (δεν έχω την υπομονή να το δοκιμάσω )
Στη πόλη πάμε για 10.2 έως 10.8.harryv πώς το κάνεις αυτό;
Μάλλον έχω βαρύ ποδαράκι
Δεν στέλνεις τις καταναλώσεις σου στον funkyreverend να μειωθεί ο μέσος όρος στο Mondeo;@Coyote αφού πιάνουν τα κραξίματά σου αν σε χρειαστώ θα σου πώ
-
To Mondeo καίει με 120 6.9 ! Με 100 - 110 ίσως και κάτω από το 6.5 που δίνει η εταιρεία (δεν έχω την υπομονή να το δοκιμάσω )
Στη πόλη πάμε για 10.2 έως 10.8.harryv πώς το κάνεις αυτό;
Μάλλον έχω βαρύ ποδαράκι
Δεν στέλνεις τις καταναλώσεις σου στον funkyreverend να μειωθεί ο μέσος όρος στο Mondeo;@Coyote αφού πιάνουν τα κραξίματά σου αν σε χρειαστώ θα σου πώ
εχω γίνει γραφικός να κράζω όσους δε βάζουνε δίσκους. Παλία το Μαβερικ και τωρα το focus
-
Κατανάλωση Fiesta... Μείζον ζήτημα...
trip computer δεν έχει, αλλά θέλω να σας ρωτήσω το εξής:
Πόσο καίτε ρε παιδιά;;;
Εμένα με μικτή οδήγηση, πόλη και εθνική, όχι πολύ οικονομικά, το παραδέχομαι, αλλά καίει κοντά στα 10lt/100km...
Ακούω για 6 και 7 και τρελαίνομαι!!! Είναι δυνατόν να έχουν τέτοιες διαφορές τα αυτοκίνητα, ή είμαι τόσο κουλός που καίω τα άντερά μου;
-
Mην αγχώνεσαι nasos79.Kαι εγώ κάπως έτσι αισθάνθηκα βλέποντας τις καταναλώσεις που παραθέτει ο harryv.
Eγώ στο ταξίδι έχω 8-9 lt και σε πόλη 13-14 lt.
H μέση μου είναι μεταξύ 10,5 και 11
Ε τί να κάνουμε να το κόψουμε το πόδι δεν γίνεται να βάλουμε αυγό στο γκάζι δεν γίνεται,ας πληρώσουμε κάτι παραπάνω.
Πέρα από πλάκα πάντως στις ταχύτητες που παρέθεσε ο harryv όντως το Mondeo καταναλώνει γύρω στα 7 lt/100m -
Πρόβλημα:
Πριν από καιρό, σε πολύ κακό χωματόδρομο καθώς πήγαινα με ελάχιστα χιλιόμετρα (
-
Ακουστηκε οτι στο νεο focus το starline πακετο με τους μασπιεδες , προφυλαχτηρα , αεροτομη, ξεβαφουν μεσα στο διμηνο αυτα τα προσθετα που υποψην τα βαφουν και τα τοποθετουν στην αντιπροσωπια.....
-
Mην αγχώνεσαι nasos79.Kαι εγώ κάπως έτσι αισθάνθηκα βλέποντας τις καταναλώσεις που παραθέτει ο harryv.
Eγώ στο ταξίδι έχω 8-9 lt και σε πόλη 13-14 lt.
H μέση μου είναι μεταξύ 10,5 και 11
Ε τί να κάνουμε να το κόψουμε το πόδι δεν γίνεται να βάλουμε αυγό στο γκάζι δεν γίνεται,ας πληρώσουμε κάτι παραπάνω.
Πέρα από πλάκα πάντως στις ταχύτητες που παρέθεσε ο harryv όντως το Mondeo καταναλώνει γύρω στα 7 lt/100mEμένα εδώ και περίπου 2+ μήνες έχει σταθεροποιηθεί στο 9,5. Μικτή.
Με βάση το ηλεκτρονικό όργανο και μόνο, δεν ξέρω αν είναι ακριβές.
Στο ταξίδι όντως πέφτει αρκετά.
Στην πόλη όμως, είναι σχεδόν αδύνατον να πέσει κάτω από τα 11, σε αισχρές συνθήκες πάντα, σταμάτα-ξεκίνα.Παρεμπιπτόντως τι λάδια συνιστά η Ford gia το Μοντέο;
Έχω τώρα 13Κ χιλιόμετρα και λέω να κάνω την πρώτη αλλαγή (άργησα κιόλας).
FORD FORUM