-
Έχεις οδηγήσει άλλα μικρά (ως 1600 κυβικά) diesel; Εκεί να δεις βήχας κάτω από τις 1500 στροφές... Ο 1.5 TDCi μπορεί να μην έχει σπουδαία δύναμη στις 1200 στροφές (όπως και όλα τα μικρά diesel) αλλά τουλάχιστον χαϊδεύεις το γκάζι και προχωράει χωρίς τρέμουλα και βήχες. Που να δεις τον 1.6 TDi, σε ελαφρύτερο αμάξι μάλιστα, που έπρεπε να κατεβάσεις πρώτη αν ήσουν σε διασταύρωση με 10 Km/h και ήθελες να φύγεις χωρίς να σταματήσεις τελείως.
-
Παίδες ευχαριστώ για τη βοήθεια - ο κλήρος έπεσε και τελικά παρήγγειλα το i30!
-
Παίδες ευχαριστώ για τη βοήθεια - ο κλήρος έπεσε και τελικά παρήγγειλα το i30!
Με το καλό η παραλαβή, περιμένουμε εντυπώσεις! Ποια έκδοση παρήγγειλες, χρωματάκι, εξοπλισμό, τιμή κλπ πες μας.
Η αλήθεια είναι το Fastback πολύ μου αρέσει..!
-
Μπήκε στην ιστοσελίδα τους και η online αγορά οχήματος.....ford marketplace! Με μια γρήγορη ματιά βλέπω τις κλασικές εκπτώσεις που δίνουν και από κοντά.
-
Ελάχιστες εταιρείες (ίσως 2-3) έχουν online το κόστος σέρβις, αλλά η Ford είναι μια από αυτές!
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με της Toyota, αλλά μόλις επιλέξεις μοντέλο, χιλιόμετρα και συνεργείο μπορείς να κλείσεις online ραντεβού και σου βγάζει πάρα πολλές πληροφορίες κόστους όπως:
Βασικό Πακέτο
Οικονομικό Πακέτο
Πλήρες Πακέτο
Υπηρεσία Παραλαβής
Υπηρεσία Απολύμανσης
Έλεγχος μεταχειρισμένουΚαι ένα σκασμό από πρόσθετες εργασίες όπως:
Αλλαγή Συμπλέκτη
Αντικατάσταση Αμορτισέρ
Αντικατάσταση Αντιψυκτικού Κινητήρα
Αντικατάσταση Ιμάντα Χροινισμού
Αντικατάσταση σε Δίσκους και Τακάκια Εμπρός
κλπ.Είναι λίγο ο,τι να είναι;
Παρότι έβαλα VIN μου βγάζει αλλαγή ματαρίας στα 110 ευρώ τη στιγμή που στην αντιπροσωπέια τη προηγούμενη εβδομάδα ecoboost 1.0(παρεμφέρές VIN με το δικό μου - ίδιο αμάξι ακριβώς) έδωσε 160 ευρώ για προτεινόμενη εργοστασιακή μπαταρία τα δε 270 ευρώ για αλλαγή ιμάντα είναι για γέλια, τη στιγμή που στο ford owners club λένε για πολλά περισσότερα ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας του ιμάντα στα ecoboost.
Για δοκιμή έβαλα το προηγούμενο μου αυτοκίνητο που έχω ακόμα το VIN( focus 2008, 1600 βενζίνη) βγάζει ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις.....
-
Καλησπέρα,
κάποιο καλό και σχετικά οικονομικό ελάστικό 195/60/15 για Ford Fusion 2006?
-
Goodyear efficientgrip
-
Goodyear efficientgrip
Ευχαριστώ!!
-
Georgemit wrote:
Goodyear efficientgrip
Ευχαριστώ!!
Τα καινούργια φυσικά, πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, 50% διαφημίζει η εταιρία.
Efficient grip 2.
Αν θέλεις λίγο καλύτερη στριφτεροτητα θα πρότεινα Turanza φυσικά, εντυπωσιακό για τόσο φθηνό ελαστικό.
-
lukk13 wrote:Georgemit wrote:
Goodyear efficientgripΕυχαριστώ!!
Efficient grip 2.
Αν θέλεις λίγο καλύτερη στριφτεροτητα θα πρότεινα Turanza φυσικά, εντυπωσιακό για τόσο φθηνό ελαστικό.
Όταν λες μεγαλύτερη διάρκεια 50% εννοείς ότι αν π.χ. με νορμάλ χρήση έφτανες 3-4 χρόνια να αλλάξεις ελαστικά τώρα θα πας στα 4-6 χρόνια? ή εννοούμε την αντοχή στα συνολικά χιλιόμετρα?
-
Dublin wrote:
lukk13 wrote:Georgemit wrote:
Goodyear efficientgripΕυχαριστώ!!
Efficient grip 2.
Όταν λες μεγαλύτερη διάρκεια 50% εννοείς ότι αν π.χ. με νορμάλ χρήση έφτανες 3-4 χρόνια να αλλάξεις ελαστικά τώρα θα πας στα 4-6 χρόνια? ή εννοούμε την αντοχή στα συνολικά χιλιόμετρα?
https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/why-goodyear/efficientgrip-performance-2.html
Δεν το λέω εγώ, η Goodyear το λέει!
Φαντάζομαι το ίδιο θα πράξουν και για τα Dunlop (αδερφάκι ελαστικά με παρόμοια χαρακτηριστικά).
Παλιότερα είχαν ένα μικρό disadvantage σε σχέση με τα Michelin, μάλλον αυτό βελτίωσαν.
Εγώ στην 5ετια αλλάζω ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, σπάνια κάνω πολλά περισσότερα λόγω πολλών οχημάτων, αλλά 5ετια το θεωρώ πρέπον.
-
Για τα goodyear κάποιοι εδώ γράφουν ότι σκληραίνουν / φθείρονται γρήγορα. Ισχύει ή παπάτζα?
https://www.skroutz.gr/s/7324719/Goodyear-EfficientGrip-Performance-195-60R15-88H.html
-
Για τα goodyear κάποιοι εδώ γράφουν ότι σκληραίνουν / φθείρονται γρήγορα. Ισχύει ή παπάτζα?
https://www.skroutz.gr/s/7324719/Goodyear-EfficientGrip-Performance-195-60R15-88H.html
Γι' αυτό έβγαλαν την καινούργια έκδοση, για να βελτιώσουν εκεί που υστερούσαν. Δεν είμαι και στην Goodyear!
Καλά γενικής χρήσης.
-
Ευχαριστώ Dublin .Οπότε αν άλλαζα λάστιχα κάθε 4 χρόνια 45-55κ χλμ αυτά δεν θα αντέξουν παραπάνω !
*-Δεν το λέω εγώ, η Goodyear το λέει! *
-Ναι βρε , επειδή το ανέφερες εσύ σε ρώτησα !
-
Ευχαριστώ Dublin .Οπότε αν άλλαζα λάστιχα κάθε 4 χρόνια 45-55κ χλμ αυτά δεν θα αντέξουν παραπάνω !
*-Δεν το λέω εγώ, η Goodyear το λέει! *
-Ναι βρε , επειδή το ανέφερες εσύ σε ρώτησα !
Χαχα! Απλά ξεκαθαρίζω τη θέση μου!
Πριν 2 χρόνια αλλάξαμε όλοι οι κολλητοί και έβαλα τα Turanza εγώ, τα Efficient grip ο ένας και τα BlueResponse (τα Dunlop) ο άλλος, και γενικά έχω αλλάξει πολλά ελαστικά τελευταία σε όλα μας τα οχήματα.
Λογικά, πριν μπορεί να μην έφταναν τα 50.000χλμ τα GoodYear, τώρα θα φτάσουν. Όπως και να έχει, στο τελευταίο πράγμα που θα έκανα τσιγγουνιες είναι τα ελαστικά! Καλύτερα καθυστέρησε λίγο τα service πάρα να έχεις φθηνά/πολυφορεμενα/ταλαιπωρημένα ελαστικά.
-
Για όποιον έχει keyless entry (δλδ αυτόματο ξεκλείδωμα όταν πλησιάζεις στο αυτοκίνητο) βλέπω η ford έχει στο
https://www.fordaccessories.gr/
κλειδί που απενεργοποιεί την εκπομπή μετά από κάποιο χρόνο αν δεν έχει κουνηθεί το κλειδί. Για να αποτρέψει την κλοπή του οχήματος με τη χρήση αναμεταδότη. Καλή μαγκιά
Επίσης βλέπω ότι έχει βγάλει και dashcam
-
Το 2015 είχα βάλει τα dunlop blue response τα άλλαξα στα 5 χρόνια και 47000χμ παραπάνω δεν πήγαιναν όχι λόγω μείωσης της βάθους του πέλματος αλλά είχαν σκληρύνει και το καταλάβα τουλάχιστον 6 μήνες πριν οταν ειχα 43000χμ.Τα πρώτα λάστιχα που είχε το αυτοκίνητο continental contisportcontact αριθμό δεν θυμάμαι τα είχα κρατήσει 3 χρόνια και 8 μήνες 64000χμ και μπορώ να πω ότι άντεχαν άλλο ένα 6μηνο και 6000χμ ακόμα και στο χιόνι ακόμα και 10 ημερες προτου τα αλλαξω φρεναραν καλυτερα απο τα dunlop.
-
Λίγο άσχετο αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία σήμερα και είπα να ρωτήσω.
Είδα σήμερα στα Χανιά mondeo του 17 ή 18 το οποίο είχε τις παλιές μικρές πινακίδες σαν αυτές που είχαμε μέχρι το 2004 χωρίς το GR.
ΗΚΖ - ****
Γνωρίζει κανείς πως γενεν αυτό;
-
Μάλλον θα τις έφτιαξε μόνος του.
-
Δε παίζει, οι φτιαχτές κάνουν μπαμ από μακριά και δεν έχουν και την σφραγίδα του υπουργείου.
FORD FORUM