-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Καποιος ειχε παρει το red edition απο εδω μεσα,αυτος σιγουρα ξερει να σου κανει review,αλλα δεν θυμαμαι ποιος ηταν.Προσωπικα οσο και αν συμπαθω ecoboost,δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαζομαι οταν ακουω 1.0 3cylinder 140ps,ποσο μαλλον με 5αρι σασμαν και ταμπουρο για φρενα(τα κλασσικα,χιλιοειπωμενα),θα προτιμουσα ενα 1.4 τετρακυλινδρο με 140-150ps,FR,Polo GT.Να κοιταξεις titanium καλυτερα γιατι ολα τα αλλα βασιζονται στην trend εκδοση.
-
Εγώ έχω αρρωστησει που πριν ενάμιση μηνα πηρα το Titanium 1.5 tdci και τώρα έβγαλε το st line. Ξέρει κανείς πόσο πάει αν τουλάχιστον προσθέσω τώρα την φαρδυτερη αεροτομή; και αναρωτιέμαι αν την αλλάξω, το βάψιμο θα το πετύχουν στην αντιπροσωπία η θα φαίνεται η διαφορά;;
-
Ο χρήστης Yiannis145 έγραψε:
Εγώ έχω αρρωστησει που πριν ενάμιση μηνα πηρα το Titanium 1.5 tdci και τώρα έβγαλε το st line. Ξέρει κανείς πόσο πάει αν τουλάχιστον προσθέσω τώρα την φαρδυτερη αεροτομή; και αναρωτιέμαι αν την αλλάξω, το βάψιμο θα το πετύχουν στην αντιπροσωπία η θα φαίνεται η διαφορά;;Ξεχασε το. Μην το σκεφτεσαι καθολου οτι βγηκε αλλο. Παντα ετσι γινεται και.μη μπαινεις σε διαδικασιες να αλλαξεις κατι
-
Ο χρήστης Yiannis145 έγραψε:
Εγώ έχω αρρωστησει που πριν ενάμιση μηνα πηρα το Titanium 1.5 tdci και τώρα έβγαλε το st line. Ξέρει κανείς πόσο πάει αν τουλάχιστον προσθέσω τώρα την φαρδυτερη αεροτομή; και αναρωτιέμαι αν την αλλάξω, το βάψιμο θα το πετύχουν στην αντιπροσωπία η θα φαίνεται η διαφορά;;Το st line όπως και όλα τα υπόλοιπα εκτός το Black Red βασίζονται στο trend που σημαίνει ότι δεν έχουν καμία σχέση με το titanium που αγόρασες.
Αν σου αρέσει βάλε την αεροτομή και τα περιμετρικά σποιλερ. -
Τι εννοεις ότι βασίζονται στο trend? Έχω ενημερωθεί από διάφορους αντιπρόσωπους και μεταξύ άλλων ανέφεραν για αυτόματο κλιματισμό, κρυφούς φωτισμούς, αυτό το gloss black στα χερούλια και στην κεντρική κονσόλα, led φώτα ημέρας συν αυτά της σπορ εμφάνισης μαρσπιε αεροτομή ζάντες,χαμηλομενη σπορ ανάρτηση κλπ! Μιλάω πάντα για το st-line 3d με τα 140 άλογα!!
-
Τεσπα! Εγώ απλά ρωτησα πριν μία εβδομάδα γενικοτερα σαν σύνολο το φιεστακι με τα 140αλογα εντυπώσεις! Αν κάποιος βέβαια το είχε στην κατοχή του ή έστω έχει κάνει Test drive! Παρεμπιπτόντως ή τιμή για το st-line με τα 140αλογα 3θυρο και με κάποια δωράκια και 3 μήνες παράδοση φτάνει τα 16.500!
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... stin-ef8ia
-
Ο χρήστης Χαρης Ηλιοπουλος έγραψε:
Τι εννοεις ότι βασίζονται στο trend? Έχω ενημερωθεί από διάφορους αντιπρόσωπους και μεταξύ άλλων ανέφεραν για αυτόματο κλιματισμό, κρυφούς φωτισμούς, αυτό το gloss black στα χερούλια και στην κεντρική κονσόλα, led φώτα ημέρας συν αυτά της σπορ εμφάνισης μαρσπιε αεροτομή ζάντες,χαμηλομενη σπορ ανάρτηση κλπ! Μιλάω πάντα για το st-line 3d με τα 140 άλογα!!Ευ Προφανώς ούτε αυτοί ξέρουν γιατί σε εμένα μου είπαν ότι έχει τον εξοπλισμό του trend συν τα spoiler...
Εγώ κόλλησα λίγο γιατί έμαθα ότι μέχρι τον 6-7/17 έρχεται το νέο fiesta. -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... stin-ef8ia
Focus RS εναντίον Ford Mustang στην ευθεία
Το βρετανικό περιοδικό «Top Gear» πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα κόντρα μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων μοντέλων της Ford, του Focus RS και της Mustang GT.
Το πρώτο αποδίδει 350 ίππους και 380 Nm ροπής, ενώ το δεύτερο 421 ίππους και 530 Nm ροπής. Παρότι η διαφορά ισχύος των δύο αυτοκινήτων είναι μεγάλη, οι επιδόσεις είναι παραπλήσιες.
Ο νικητής αναδείχθηκε στο νήμα
-
Εμενα με κουρασε η Ford με ολες αυτες τις εκδοσεις που ουσιαστικα δεν προσφερουν το κατι τοσο πια παραπανω,white edition,red edition,black edition,st-line,st200,η γενια ειναι στα τελειωμα της,εχει κορεστει,ερχεται το νεο μοντελο,τι προσπαθουν να κανουν αλλο.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Εμενα με κουρασε η Ford με ολες αυτες τις εκδοσεις που ουσιαστικα δεν προσφερουν το κατι τοσο πια παραπανω,white edition,red edition,black edition,st-line,st200,η γενια ειναι στα τελειωμα της,εχει κορεστει,ερχεται το νεο μοντελο,τι προσπαθουν να κανουν αλλο.Πωλησεις,τι αλλο;;;;
-
Πτώση 12% στις πωλήσεις της Ford
Πτώση της τάξης του 12% εμφάνισαν τον Οκτώβριο οι πωλήσεις αυτοκινήτων της Ford στις ΗΠΑ, καθώς ο αριθμός τους περιορίστηκε σε 187.692 οχήματα, έναντι 213.105 οχημάτων τον αντίστοιχο μήνα του 2015.
http://www.naftemporiki.gr/finance/stor ... s-tis-ford
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Πτώση 12% στις πωλήσεις της FordΠτώση της τάξης του 12% εμφάνισαν τον Οκτώβριο οι πωλήσεις αυτοκινήτων της Ford στις ΗΠΑ, καθώς ο αριθμός τους περιορίστηκε σε 187.692 οχήματα, έναντι 213.105 οχημάτων τον αντίστοιχο μήνα του 2015.
http://www.naftemporiki.gr/finance/stor ... s-tis-ford
Απο την στιγμή που τα μοντελα της εχουν παλιωσει λογικό να πέφτουν και οι πωλησεις. Παντως όντως 12% ειναι μεγαλη πτώση.
-
Ford Fiesta ST Suffers High-Speed Crash At The Nurburgring
http://www.carscoops.com/2016/11/ford-f ... crash.html
To χασε και ειναι τυχερος που δεν επαθε μεγαλυτερη ζημια το αμαξι του.
-
Ο χρήστης Χαρης Ηλιοπουλος έγραψε:
Τι εννοεις ότι βασίζονται στο trend? Έχω ενημερωθεί από διάφορους αντιπρόσωπους και μεταξύ άλλων ανέφεραν για αυτόματο κλιματισμό, κρυφούς φωτισμούς, αυτό το gloss black στα χερούλια και στην κεντρική κονσόλα, led φώτα ημέρας συν αυτά της σπορ εμφάνισης μαρσπιε αεροτομή ζάντες,χαμηλομενη σπορ ανάρτηση κλπ! Μιλάω πάντα για το st-line 3d με τα 140 άλογα!!Επειδή και εγώ κοίταζα τοstline πήγα και το είδα και διαπίστωσα ότι δεν είναι μέσα σαν τοtitanium έχει αβαφτα εσωτερικά και εξωτερικά έχει τα σποιλερ και την αεροτομή με την μαύρη μάσκα
-
Εδώ θα μάθεις τα πάντα αδερφέ....
http://www.clubford.gr/forum/forumdisplay.php?f=230 -
Ευχαριστω,αλλα εκει διαπιστωσα -διαβαζοντας παρομοια απορια καποιου αλλου-αντιμετωπιση του στυλ: ''Τοσο παλιο αμαξι σιγουρα θα βγαλει διαφορες ζημιες...κτλ κτλ',ασε που του εβαλαν χερι οτι γραφτηκε στο φορουμ τους μονο και μονο για να μαθει πληροφοριες... Λες και κατεχουν καμμια μυστικη γνωση...
Γι αυτο ρωτησα εδω,μηπως κανενας χριστιανος δε βαρεθει να γραψει δυο λογια... -
Έχω το ίδιο σε 1600. Η αλήθεια είναι ότι το 1400 είναι επικίνδυνα αργό και εκτός πόλης θα κάνεις παρέα με τα ΚΤΕΛ στις ανηφόρες... Το 1600 είναι απλά αποδεκτό. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα θέματα που πρέπει να προσέξεις, εκτός ίσως από την πολλαπλή εξαγωγής που ραγίζει συχνά. Ένας έλεγχος σε συνεργείο και φανοποιείο προφανώς και καλό είναι να μην έχει πολλά χλμ (μετά τα 200.000 βγάζει πολλά θέματα) ή μεγάλο διάστημα ακινησίας. Κατά τα άλλα πολύ ωραίο πλαίσιο, τιμόνι και αναρτήσεις, ενώ είναι και οικονομικό σε κατανάλωση και συντήρηση.
-
Na εισαι καλα φιλε,το συγκεκριμενο εχει πανω απο 250000,πολλα μου ακουγονται και μενα,παντως το τσεκαρα σημερα στα γρηγορα και δεν ειδα τιποτα ανησυχητικο μηχανικα,θα το παω σιγουρα σε μηχανικο.Να φανταστεις οτι λογω της συγκεκριμενης αναγκης για τετοιου ειδους αυτοκινητο,σκεφτομαι να το κανω ανταλλαγη με ενα Punto gt που εχω σε αψογη κατασταση.Καταλαβαινεις σε τι κωλοεποχη ζουμε...
-
Ιδια κοστη σερβις-συντηρησης με το 1600. Ασε το καρβουνο(1400) και παρε το σωστο(1600)
FORD FORUM