-
Αισθητήρας στη πόρτα, συνηθισμένο και σε πολλά άλλα αυτοκίνητα, δεν ήξερα ότι στο Fiesta πρέπει να αλλάξεις όλη τη κλειδαριά για να φτιάξει....
-
'Αισθητήρας στη πόρτα, συνηθισμένο και σε πολλά άλλα αυτοκίνητα, δεν ήξερα ότι στο Fiesta πρέπει να αλλάξεις όλη τη κλειδαριά για να φτιάξει....'
Ναι ο αισθητήρας είναι πάνω στην κλειδαριά..
-
Καλημέρα. Εχω ενα Mazda 2 2005 και είμαι στο παρα πέντε να το αλλάξω με ενα ford B-Max diesel.
Εαν είναι κάποιος που να το έχει ή το ξέρει ας μου πει την εμπειρία του.Δεν το έχω δει 'ζωντανό' γιατι δεν υπάρχει στην περιοχή μου. Απο την άλλη εβδομάδα το περιμένουν.
Ευχαριστώ.
-
Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ξενερώσεις με την μετάβαση από το 2αρακι στον μπόγο...
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
ίσως έχεις στο μυαλό σου το Mazda 2 απο το 2007 και μετά. Το δικό μου είναι ο 'μπόγος' του 2005, αυτό που έλεγε η διαφήμιση της Mazda τότε: μπορεί ενας μπόγ.... ούπς λάθος... μπορεί ένας σπόρος να είναι σπόρ; Μπορεί ζούμ ζούμ.
Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση ξενερώματος. Είναι αυτό που ακριβώς θέλω. Αλλα θέλω να διαβάσω και μια γνώμη απο κάποιον που το έχει ήδη.
-
Εχεται καποια γνωμη καποια αρνητικά για αυτο το αμαξι γιατι με ενδιαφέρει..?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://tsogias.car.gr/cars/view/11168362/
Πως το βλεπεται? Το αμαξακι φαινεται να ειναι σε αριστη κατασταση. Το εσωτερικο φαινεται υπερβολικα προσεγμενο οπως και το εξωτερικο. Βεβαια αυτα δεν λενε και πολλα αλλα μια πρωτη εντυπωση πολυ θετικη. Το αμαξι πρεπει να ναι οντως απο 1ο χερι καθως μου δωσε χωρις κανεναν ενδοιασμο ονομα ιδιιοκτητη και αριθμο πινακιδων.
Η τιμη ειναι τσιμπημενη σιγουρα αλλα προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο εναν αξιοπιστο σχετικα μαντρά(οπως εχω ακουσει τουλαχιστον ) .
Εσεις τι νομιζετε ? Αξιζει το παραπανω αμαξακι? Ευχαριστω -
Εγώ θα πήγαινα να του ρίξω μια ματιά. Φαίνεται όντως προσεγμένο!
-
Εγώ θα πήγαινα να του ρίξω μια ματιά. Φαίνεται όντως προσεγμένο!
Εχω παει να το δω..το αμαξι φαινεται αριστο..το μονο παραπονο ειναι η τσιμπιμενη τιμη..καπου 1200-1500 πανω απο το μεσο ορο
-
Η δική μου λογική σε περίπτωση μεταχειρισμένου είναι να πάρω κάτι στην τιμή του μέσου όρου, δηλαδή ούτε πολύ χαμηλά επειδή θα είναι παρτάλι ούτε πολύ υψηλά γιατί γυαλίζει μέσα έξω.
Σε αυτή την περίπτωση θα πήγαινα σε κάτι πιο φθηνό και με τα ρέστα θα άλλαζα όλα τα αναλώσιμα με αυτά της επιλογής μου σε συνεργείο της επιλογής μου. Προσωπικά καθαρά λόγω τσιμπημένης τιμής θα το απέρριπτα. Ας μην ξεχνάμε ότι και τα χιλιόμετρα σε ένα μτχ είναι πάντα αμφίβολα. -
Στα ιδια λεφτα παιρνεις μικρομεσαιο της ιδιας εποχης που θα ειναι πολυ καλυτερο σε ολα. Αφου ειναι απο ενα ιδιοκτητη πρωτο χερι γιατι το πουλαει μεσω μαντρας και οχι με αγγελια ο ιδιος;
Οι ιστοριες που λενε οι μαντραδες ειναι απιστευτες.
Μαλιστα ξερω για μαντρα στην Ηλιουπολη που εχει εναν τυπο ο οποιος εμφανιζεται στη μεση του διαλογου και υποστηριζει οτι γνωριζει τον προηγουμενο ιδιοκτητη και ποσο το προσεχε, ο,τι αμαξι κι αν κοιτας χααχαχαχαχ
Τα χιλιομετρα ειναι αμφιβολα εκτος αν υπαρχει βιβλιο σερβις με σφραγιδες συνεργειου που τα αποδεικνυουν (που και παλι ενα μικρο ποσοστο αμφιβολιας θα το χα, ολα τα χω ακουσει να γινονται)
-
Λειπουν τα διακριτικα στη πισω πορτα (πιθανα ξαναβαμμενη...) + εχει κανει μια ελαφρια εμπρος.. Ισως μονο προφυλακτηρας που εχει διαφορα σε αποχρωση και κουμπωμα. Λαρισαιος, γνωστης της τοπικης πιατσας απο προσωπικη ενασχοληση με βελτιωσεις και αλλαγες μεταχειρισμενων αυτοκινητων, οταν συζηταγαμε μου εχει εκφραστει αρνητικα για τον πωλητη αυτον,οπως φυσικα και για τη μεγαλη μαντρα ανταλλακτικων bmw μπαινωντας στη Λαρισα....
-
Θα το συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο Χρήστος. Το αυτοκίνητο δείχνει για εμένα πως έχει ξαναβαφτεί εξ' ολοκλήρου. Η μάσκα μπροστά και πιθανόν το καπό είναι καινούργια και μάλλον αλλάχτηκαν μετά από σύγκρουση. Ο λόγος που το υποθέτω είναι η εμφανέστατη διαφορά στην κατάσταση των δύο μπροστινών φαναριών όπου το ένα είναι εντελώς καινούργιο και το άλλο φρεσκαρισμένο αλλά λόγω ηλικίας λίγο θαμπό. Επίσης για κόκκινο δείχνει να μην έχει ταλαιπωρηθεί καθόλου... εκτός βέβαια και αν κινούνταν κατά κανόνα νύχτα. Τα χλμ πάντως δεν δικαιολογούν την τόσο άριστη κατάσταση για κόκκινο χρώμα. Μάλλον επισκευή από καραμπόλα μου φαίνεται αλλά πολύ καλή δουλειά! Φυσικά το πιθανότερο είναι να κάνω λάθος (δεν θα είναι η πρώτη φορά ) όμως δεν θα ήταν άσχημη ως πρόταση αν μηχανικά το αυτοκίνητο είναι άρτιο μηχανολογικά.
-
καλημερα και ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν.Το οτι μπορει να αλλσχτηκε ενα φαναρι 'η ο μπροστα προφυλαχτηρας ή ακομα να ξαναβαφτηκε σε μερη του δεν λεει και τιποτα σημαντικο.Για 10ετιας αμαξι μιλαμε..'αλλα θεωρω οτι ειναι τα πιο σημαντικα. Παντως το αμαξι φαινεται καθαρο (ασφαλιστικα) για μια 5ετια. Το ελεξχα αφου ι μου εδωσε προθυμα σριθμο πινακιδων
-
Ελέγχεις δομικά στοιχεία του αυτοκινήτου, θόλους, ουρανός, μαρσπιέ, κολονάκια και πάτωμα, εφόσον είναι καθαρά τότε προχωράς άφοβα, εξωτερικά βαψίματα είναι άνευ σημασίας.
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Ελέγχεις δομικά στοιχεία του αυτοκινήτου, θόλους, ουρανός, μαρσπιέ, κολονάκια και πάτωμα, εφόσον είναι καθαρά τότε προχωράς άφοβα, εξωτερικά βαψίματα είναι άνευ σημασίας.+1
-
Tι άποψη έχετε για ford focus 2017 πετρέλαιο;
Το μοτέρ 1.5 με 95 άλογα σε σχέση με το 1.5 με τα 115 είναι ίδιο(διαφορετική χαρτογράφηση) ή έχει και άλλες διαφορές;
-
ειχα το 1.5 95ΗΡ για 2 εβδομαδες στα πλαισια αντικαταστασης του εταιρικου μου.
Εξαιρετικο αυτοκινητο...
Εμενα μου φανηκαν ικανοποιητικοι και οι χωροι του...
εξαιρετικη αισθηση δρομου και στησιμο...
Σε προκαλει να το 'παιδεψεις'...Στην εκδοση buisness που ειχα το αγοραζα ΑΝΕΤΑ
-
Σε φιέστα φίλου 1.0 100hp .......10' του '16 είχαμε πάει σήμερα για καφεδάκι και όπως περίμενα να παρκάρει, αρνιόταν να μπει η όπισθεν. Όταν τα κατάφερε, ακουγόταν ένας περίεργος ήχος,σαν σύμπλεξη αποσυμπλεξη με μεταλλικό ήχο. Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι όλα κάνουν έτσι από την αρχή. Ισχύει;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε φιέστα φίλου 1.0 100hp .......10' του '16 είχαμε πάει σήμερα για καφεδάκι και όπως περίμενα να παρκάρει, αρνιόταν να μπει η όπισθεν. Όταν τα κατάφερε, ακουγόταν ένας περίεργος ήχος,σαν σύμπλεξη αποσυμπλεξη με μεταλλικό ήχο. Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι όλα κάνουν έτσι από την αρχή. Ισχύει;;;Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο. Υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα που πρέπει να κρατήσεις πατημένο το συμπλέκτη 2-3 δευτ και μετά να βάλεις τα ταχύτητα
FORD FORUM