-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
@Panos τζαμπα το πας στην αξιοπιστια και στα υπολοιπα...κανεις δε συγκρινε αξιοπιστια ουτε all around τα αυτοκινητα. Καταναλωση, αυτο ειναι το θεμα το οποιο θιχτηκε εδω μεσα (οχι απο μενα αρχικα!) και αναφερθηκαν και αλλες ιστοσελιδες, ξενες.Οσο για το αρθρο που επικαλουμην εγω, το συγκριτικο, ειναι αυτο http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... -12-tsi-90 το οποιο στη καταναλωση τα παει φιεστα>πολο>κορσα.
Εψαχνα να βρω και συγκριτικο ελληνικο με τον καινουριο 1.0 tsi αλλα δε βρηκα.
Το 8 που αναφερθηκε ειναι μεγαλο νουμερο, πως να το κανουμε δηλαδη, να βγει το ασπρο μαυρο;
Sent from my iPad using Tapatalk
μα τωρα με συγχωρεις πως συγκρινουν την καταναλωση;;;;; Ford Fiesta 1.0T 125 PS VW Polo 1.2 TSI 90 PS BMT
το φιεστα 125 αλογα το πολο 90.πως συγκρινουν θα τρελαθουμε τωρα;;;και η διαφορα στην καταναλωση ειναι μισο λιτρο και το θεωρεις θετικο αυτο για το πολο;;;35 αλογα περισσοτερα το φιεστα και καιει μονο μισο λιτρο παραπανω ρε φιλε.και ειναι 1000 κυβικα. τωρα πληρωνει νομιζω τελη αλλα παλι λιγοτερα απο το πολο και ειναι πιο φθηνο στην ασφαλιση απο το 1200 πολο.και η διαφορα στην τιμη 150 ευρω.δηλαδη ευτυχως που βρηκες αρθρο που να ενισχυει την αποψη μου σε ευχαριστω.για πιο λογο να παρει κανεις το πολο μου λες;;;;;;;; -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Άδικη η επίθεση στον ursus, απλως γινόταν σχολιασμός σχετικά με την καταναλωση. Μερικοί φαίνεται μαζί με το αυτοκίνητο που αγοράζουν περνούν και μετοχές της κατασκευάστριας εταιρείας.Τι να κανουμε δε πειραζει κι αυτα στο προγραμμα ειναι... Βεβαια τ ακουσα εγω οχι οι αλλοι που πρωτο έγραψαν το θεμα, αλλα δε πειραζει χαχα
Panos για να τελειωνουμε, θεωρεις τις καταναλώσεις που γραφουν οι προηγουμενοι καλες; Αναμενόμενες;
-
φιλε μου εγω στο ειπα τωρα εχω 7.2 στα 100 για μενα καλο.πολυ καλο..... σιγουρα οχι.πιστευω οτι μετα τα 10000 που θα ανοιξει και αλλο η μηχανη θα πεσει περισσοτερο η καταναλωση γιατι ετσι διαβαζω και στο clubford.και να σου πω κατι μην εισαι σιγουρος οτι θα καις 7 λιτρα στα 100.εγω διαβαζω για 9 λιτρα παντως απο αλλους.επισης καμια επιθεση δεν εκανε κανενας εχουμε ξεχασει μου φαινεται πως γινεται η γονιμη αντιπαραθεση αυτο δεν παει σε εσενα.τωρα για τα αναμενομενα τι να σου πω το προσπεκτους στο focus δινει τελικη 195 εγω το πηγα 205 και αυτο δεν το ανεμενα και να εχω καταναλωσει 6 λιτρα δεν περιμενα δεν ειμαι χαζος.
-
Ωραιος, σιγουρα θα πεσει η καταναλωση κι εγω ειδα διαφορα στα 1.000 χλμ , φαντασου οπως λες να φτασουμε τα 10.000
Και just for the record το πρωτο αμαξι που θυμαμαι να χει η οικογενεια μου, ειναι ενα ασπρο fiesta. Μ αυτο καναμε δε ξερω κι εγω τι αποστασεις... Πηγαινε το δόλιο Πηλιο , και μια χαρα την εκανε τη δουλειά του. Οποτε δεν εχω κατι με τα ford ισα ισα που παντα οταν βλεπω fiesta στο δρομο θυμαμαι τον παππού μου που το οδηγούσε και τις στιγμες μας σ αυτο......
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης panosaek21 έγραψε:
φιλε μου εγω στο ειπα τωρα εχω 7.2 στα 100 για μενα καλο.πολυ καλο..... σιγουρα οχι.πιστευω οτι μετα τα 10000 που θα ανοιξει και αλλο η μηχανη θα πεσει περισσοτερο η καταναλωση γιατι ετσι διαβαζω και στο clubford.και να σου πω κατι μην εισαι σιγουρος οτι θα καις 7 λιτρα στα 100.εγω διαβαζω για 9 λιτρα παντως απο αλλους.επισης καμια επιθεση δεν εκανε κανενας εχουμε ξεχασει μου φαινεται πως γινεται η γονιμη αντιπαραθεση αυτο δεν παει σε εσενα.τωρα για τα αναμενομενα τι να σου πω το προσπεκτους στο focus δινει τελικη 195 εγω το πηγα 205 και αυτο δεν το ανεμενα και να εχω καταναλωσει 6 λιτρα δεν περιμενα δεν ειμαι χαζος.205 κοντερ είναι λίγο κάτω από 195 πραγματικά στα Ford. Όπως σε όλα τα αυτοκινητα, υπάρχει επίτηδες μια απόκλιση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
φιλε μου εγω στο ειπα τωρα εχω 7.2 στα 100 για μενα καλο.πολυ καλο..... σιγουρα οχι.πιστευω οτι μετα τα 10000 που θα ανοιξει και αλλο η μηχανη θα πεσει περισσοτερο η καταναλωση γιατι ετσι διαβαζω και στο clubford.και να σου πω κατι μην εισαι σιγουρος οτι θα καις 7 λιτρα στα 100.εγω διαβαζω για 9 λιτρα παντως απο αλλους.επισης καμια επιθεση δεν εκανε κανενας εχουμε ξεχασει μου φαινεται πως γινεται η γονιμη αντιπαραθεση αυτο δεν παει σε εσενα.τωρα για τα αναμενομενα τι να σου πω το προσπεκτους στο focus δινει τελικη 195 εγω το πηγα 205 και αυτο δεν το ανεμενα και να εχω καταναλωσει 6 λιτρα δεν περιμενα δεν ειμαι χαζος.
205 κοντερ είναι λίγο κάτω από 195 πραγματικά στα Ford. Όπως σε όλα τα αυτοκινητα, υπάρχει επίτηδες μια απόκλιση.
και στο ψηφιακο ειναι 10 κατω;;;;;;μαλλον θα ειχε λαθος και ο καλος ατυνομικος που με σταματησε και μου ειπε ποσο πηγαινα.καλος γιατι δεν με εγραψε με καταλαβε καλα να ειναι.πρωτη φορα που το ανοιξα και με σταματησαν.
-
Μόνο στο κρυφό μενού είναι η πραγματική ταχύτητα. Εκτός αν ήσουν σε κατηφόρα...
ΥΓ: Ford έχω κι εγώ.
-
Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος αυτό ήθελε αφτ αυτο πήρε δεν είναι σε εμάς σωστό να κατακρίνουν την επιλογή του,φίλε μου να χαρεις το καινουργιο σου και καταπληκτικο αμαξι οπως είναι. Να σου θυμισω εδώ οτι πηρες το μόνο αμαξι της κατηγορίας με σωστη πισω ανάρτηση αρα κοιτα να το χαρεις οπως ειναι
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Για ποιον μιλάς;
-
Για εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=8851&start=3780#p3143637
Με την συγχώνευση του ξεχωριστού θέματος 'Diesel και αναβαθμιση' που αφορούσε βελτίωση του Focus στο παρόν θέμα, η χρονική σειρά έθεσε το ποστ του @Dasimo σε χρονικά μεν σωστό αλλά άσχετο δε σημείο.
-
Καλησπερα.Τι πυραυλος αυτο το focus rs[emoji15]
-
Καλησπέρα. Ποιο Focus RS? Mk1, Mk2, Mk3? Το οδήγησες;
-
Αν θελεις να κανεις αλλαγη λαδιων και τα συναφη νωριτερα απο το προγραμματισμενο σερβις,δεχονται οι αντιπροσωπιες η πρεπει να το πας εξω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο,δηλαδη στο περνανε μεσα στο συστημα οτι εγινε το σερβις? Kαι βαζουν αυτα τα motorcraft τα δικα τους σε ολα τα ford μοντελα τους?
-
Λεφτά δεν πρόκειται να αρνηθούν να λάβουν. Απλά σου λένε ότι τσάμπα πληρώνεις... Ναι, Motorcraft βάζουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λεφτά δεν πρόκειται να αρνηθούν να λάβουν. Απλά σου λένε ότι τσάμπα πληρώνεις... Ναι, Motorcraft βάζουν.+1
Σε τέτοιους καιρούς να σε στείλουν έξω?
Με την καμμία!!!
-
To mk3.οχι θα ηθελα να τ οδηγησω αλλα στο ελλαντα τεστ ντραιβ δν νομιζω να παιζει...Απλα το θαυμαζω σε φωτο και βιντεο..πραγματικα κουκλα
-
η ερωτηση αφορα κυριως κατοχους focus mk3 ή και mk2 με τον 1.0T 123 hp.μπηκα στην σελιδα της mountune γιατι σκεφτομαι να βελτιωσω λιγο το αυτοκινητακι και βρηκα καποια πραγματακια που δινουν για τον χιλιαρη οπως το φιλτρο αερα υψηλης ροης και τους σωληνες που καταληγουν στο τουρμπο και θελω να ρωτησω αν εχει κανει καποιος καποια απο αυτες τις βελτιωσεις και αν αξιζουν;επισης εχουν προγραμμα μονο για το φιεστα με τον ιδιο ομως ακριβως κινητηρα και αναρωτιεμαι αν το προγραμμα κανει και για το φοκους;;;
-
Προσωπικα θα με τρόμαζε να δώσω περισσότερη δύναμη σε 1000 κινητηρα που αποδίσει ήδη 125 ίππους. Θα με ενδιέφερε όμως σε αυτό το σημείο να διαβάσω τις απόψεις δυο συγκεκριμένων φίλων του νήματος καθώς δηλώνω άγνοια.
-
Η Ford παντως αυτόν τον χιλιαρη τον βγαζει και με 140 PS.
Ένα δικιο παντως το εχεις εδώ... Είναι ηδη πολύ πιεσμενος αυτος ο κινητήρας, τουλάχιστον στα αυτια μας. Στην πραγματικοτητα μονο η Ford μπορει να ξερει ποσο πραγματικα αντεχει αυτό το τρικυλινδρο θαυμα. Θα ηθελα πραγματικα να μαθω όμως ποσα χιλιόμετρα μπορει να βγαλει 0 1.0 125PS σε ένα αμαξι σαν το Focus.Επισης αποριας αξιο γιατι η Ford δεν τον εχει βαλει ακομα στο Focus σαν επιλογή. Μπορει να φοβαται μηπως δεν πουλησει κομματι από τον 1.5 Ecoboost 150PS αμα βαλει τον 1.0 Ecoboost 140PS.
Εγω παντως σε ένα τετοιο ενδεχομενο διλημμα θα πηγαινα στον 1.5 ανετα.. -
Ο 140άρης έχει μηχανικές διαφορές σε σχέση με τους 100/125 οι οποίοι διαφέρουν μόνο στο πρόγραμμα του εγκεφάλου. Μπήκε στο Fiesta σαν σπορτίφ επιλογή και δεν έχει νόημα να μπει και στο Focus που έχει τους 1500άρηδες για αυτήν την δουλειά.
FORD FORUM