-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
(αααχχχ νά'ξερες φίλε μου ebotonakis πόσες φορές θα ήθελα να έχω ένα 'τεθωρακισμένο' Lada Niva για κάτι τέτοιους που κάνουν ότι είναι δυνατό για να οδηγήσουν άθλια...)Αν το ονειρεύεσαι και με μπουτονάκια στο τιμόνι που εξαπολύουν πυραύλους, έχουμε το ίδιο όνειρο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(αααχχχ νά'ξερες φίλε μου ebotonakis πόσες φορές θα ήθελα να έχω ένα 'τεθωρακισμένο' Lada Niva για κάτι τέτοιους που κάνουν ότι είναι δυνατό για να οδηγήσουν άθλια...)
Αν το ονειρεύεσαι και με μπουτονάκια στο τιμόνι που εξαπολύουν πυραύλους, έχουμε το ίδιο όνειρο.
Όχι απλά πυραύλους, αλλά τηλεχειριζόμενα αεροπλάνα, που θα πιάσουν το αμάξι του μ#$^^$!, θα το σηκώσουν καμιά 2-3 χλμ από το έδαφος (για να πάθει ταράκουλο), θα τον ταρακουνήσουν για τα καλά εκεί ψηλά (όχι τόσο όμως όσο να πέσει) και μετά θα τον πάνε στην θάλασσα (κάπου με πεινασμένα σκυλόψαρα κατά προτίμηση) όπου και θα το αφήσουν απαλά πάνω στο κύμα να βουλιάξει σιγά σιγά...
Ααααααχ, τό'πα και ξαλάφρωσα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
(αααχχχ νά'ξερες φίλε μου ebotonakis πόσες φορές θα ήθελα να έχω ένα 'τεθωρακισμένο' Lada Niva για κάτι τέτοιους που κάνουν ότι είναι δυνατό για να οδηγήσουν άθλια...)
Αν το ονειρεύεσαι και με μπουτονάκια στο τιμόνι που εξαπολύουν πυραύλους, έχουμε το ίδιο όνειρο.
Όχι απλά πυραύλους, αλλά τηλεχειριζόμενα αεροπλάνα, που θα πιάσουν το αμάξι του μ#$^^$!, θα το σηκώσουν καμιά 2-3 χλμ από το έδαφος (για να πάθει ταράκουλο), θα τον ταρακουνήσουν για τα καλά εκεί ψηλά (όχι τόσο όμως όσο να πέσει) και μετά θα τον πάνε στην θάλασσα (κάπου με πεινασμένα σκυλόψαρα κατά προτίμηση) όπου και θα το αφήσουν απαλά πάνω στο κύμα να βουλιάξει σιγά σιγά...
Ακόμα 'χειρότερα': Μπουτόν εξαϋλωσης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ακόμα 'χειρότερα': Μπουτόν εξαϋλωσης
Α πα πα, πολύ προχωρημένοι....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ αδιαφορώ τελείως για τέτοιους οδηγούς,
φτάνω πίσω τους με μεγάλη ταχύτητα ενώ
ταυτόχρονα κάνω σινιάλα με τα φώτα,οι πιο πολλοί τρομάζουν και φεύγουν.Αν αντέξουν περνάω απο δεξιά....συμφωνω,και τις περισσοτερες φορες ..πιανει το κολπο!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ΤΟ μόνο που έχω να πω: λίγη υπομονή και σεβασμό στους μεγαλύτερους. Θα το εκτιμήσουμε όταν - αναπόφευκτα - φτάσουμε στην ηλικία τους.Οι ηλικιωμένοι κάνουν λάθη - αλλά ας τους δώσουμε ένα λεπτό να διορθώσουν!
Πέστα, ρε maxmara...
Με τον καθένα που δεν φέρεται στο δρόμο όπως θα ήταν καλό να φέρεται (για να μη βάζει τη ζωή του και τη δική μας σε κίνδυνο), η λύση φυσικά δεν μπορεί να είναι ούτε να τον μουτζώνουμε ούτε να του κορνάρουμε και να του ανάβουμε τα φώτα σαν τρελοί. Μπορούμε να κάτσουμε από πίσω του και κάποια στιγμή θα κάνει στην άκρη. Ή τουλάχιστον μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα κάνει στην άκρη. Αν δεν κάνει στην άκρη δεν πειράζει και κυρίως δεν είναι ανάγκη να σκοτωθούμε κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες για να τον προσπεράσουμε από διάφορες πλευρές (δεξιά, από πάνω, από κάτω, κλπ). Τέτοιες ενέργειες δικαιολογούνται μόνο αν πραγματικά βιαζόμαστε και πάντα θα ήταν για μας και για τους γύρω μας να γίνονται χωρίς να τους δίνουμε υπέρ του δέοντος σημασία (κόρνες, 'άντε ρε παπάρα', μούτζες, κλπ).
Εγώ αυτά τα ζώα (δεν χρειάζονται κεφαλαία, τους δίνω μεγάλη τιμή έτσι) έχω μάθει να απορρίπτω. Το μόνο που με λυπεί μερικές φορές είναι όταν τους βλέπω να οδηγούν καλά αυτοκίνητα... -
Ο χρήστης CHRIBIZA έγραψε:
Συνεπώς προσωπικά θα πρότεινα (Εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιτρέπουν) όχι μόνο μούτζες και μπινελίκια αλλά επίσης άμεση τοποθέτηση του αυτοκινήτου μπροστά από εκείνο του βραδυπορούντος δύποδου κτήνους, γκάζωμα για μερικά μέτρα, **φρενάρισμα πανικού **και βίαιη επιτάχυνση αμέσως μετά. Να δούμε θα το ξανακάνει?
Απορω που κανενας δεν εθιξε το εν λογω ποστ.
Με συγχωρεις φιλε μου αλλα αυτη την κινηση την θεωρω απλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ!!!!!!
Κατσε σε παρακαλω αναλογισου τι ειπες - (μπορει και να εκανες καποτε..... ) και σκεψου και τις συνεπειες μιας κακης στιγμης σε μια τετοια πραξη....Ενταξει ειπαμε να το καταλαβει αλλα οχι και να τον σκοτωσουμε τον παππου και οποιονδηποτε καθησε στην αριστερη λωριδα και μας εκοψε τους χρονους......
Τετοια νοοτροπια και σκεψη δεν ειναι ωριμου ανθρωπου, θα μου επιτρεψεις να πω!
Χωρις παρεξηγηση
Παντα με φιλικη διαθεση και τονο
ΧρηστοςΕ όχι και να το σχολιάσουμε... άμα σχολιάζαμε ό,τι βλέπαμε (και εδώ μέσα και γενικώς) το είχαμε χάσει το παιχνίδι προ πολλού! Κράτα τη σκέψη σου, τα λόγια σου και τα χρήματά σου για κάτι που να αξίζει!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχω πάψει να ασχολούμε με το κάθε λογής ΖΩΟ που κυκλοφορεί στους δρόμους και δεν ρίχνει έστω μια ματιά στους καθρέφτες να δει αν εμποδίζει κάποιον άλλον. Γιατί μόνο ΖΩΟ ....... αμα μας περιβάλουν ΖΩΑ .........Εγώ αυτά τα ζώα (δεν χρειάζονται κεφαλαία, τους δίνω μεγάλη τιμή έτσι) έχω μάθει να απορρίπτω. Το μόνο που με λυπεί μερικές φορές είναι όταν τους βλέπω να οδηγούν καλά αυτοκίνητα...
Μη χαρακτηρίζετε, ίνα μη χαρακτηρισθείτε...
Πλέον κάνω σλάλομ ανάμεσά τους, με κίνδυνο να φάω γερή κλήση για επικίνδυνους ελιγμούς...
Εγώ αδιαφορώ τελείως για τέτοιους οδηγούς, φτάνω πίσω τους με μεγάλη ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα κάνω σινιάλα με τα φώτα,οι πιο πολλοί τρομάζουν και φεύγουν.Αν αντέξουν περνάω απο δεξιά....
..όχι μόνο μούτζες και μπινελίκια αλλά επίσης άμεση τοποθέτηση του αυτοκινήτου μπροστά από εκείνο του βραδυπορούντος δύποδου κτήνους, γκάζωμα για μερικά μέτρα, φρενάρισμα πανικού και βίαιη επιτάχυνση αμέσως μετά.
Ωραία παραδείγματα δίνουμε στους νέους.
-
Εγώ όταν λέω ζώα εννοώ άτομα τα οποία αρέσκονται και είναι συνηθισμένα σε συμπεριφορές σαν αυτές που αναφέρουν οι τρεις τελευταίοι φίλοι μας.
Κατά τα άλλα, i get your point, συμφωνώ, επαυξάνω και προσυπογράφω! -
O άνθρωπος σε εκείνο που διαφέρει από τα ζώα είναι ότι μπορεί (πλην όλων των άλλων) και να σκέφτεται και κατόπιν τούτου να ενεργεί σεβόμενος τους γύρω του. Όταν λοιπόν κάποιος δεν το κάνει αυτό, παρά μόνο κοιτάει την πάρτη του, τότε δεν νομίζω πως είναι και τόσο άδικος ο χαρακτηρισμός...
Επίσης στο ποστ μου πιστεύω πως δικαιολογώ πλήρως ποιούς, με βάση την οδική τους συμπεριφορά, χαρακτήρισα έτσι. Τίποτα προσωπικό και ούτε απευθυνόμουν σε κάποιον από εδώ μέσα.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της εκδίκησης, αλλά ούτε και υπερ του να κάτσω και να τσακωθώ. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που πραγματικά αγανακτείς και σε εξοργίζουν στο μέγιστο βαθμό, πράγμα ότι χειρότερο αν το συνδυάσεις με οδήγηση.
Πάντως εκείνο που διαπίστωσα, εντελώς πληροφοριακά, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας το βράδυ, αν έχεις αναμμένους τους προβολείς ομίχλης (προσοχή δεν λέω πως είναι σωστό), όλοι μόλις βλέπουν 4 φώτα στο καθρέφτη τους να τους πλησιάζουν, παραμερίζουν αμέσως (ίσως να επιδρά και ψυχολογικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς)...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πάντως εκείνο που διαπίστωσα, εντελώς πληροφοριακά, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας το βράδυ, αν έχεις αναμμένους τους προβολείς ομίχλης (προσοχή δεν λέω πως είναι σωστό), όλοι μόλις βλέπουν 4 φώτα στο καθρέφτη τους να τους πλησιάζουν, παραμερίζουν αμέσως (ίσως να επιδρά και ψυχολογικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς)...Μάλλον παραμερίζουν για να μην έχουν κάποιον από πίσω με 4 προβολείς να τους στραβώνει...
-
Εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι βραδυ στον Κηφισσο, αμα φτασω πισω απο καποιον σχετικα σβελτα και του παιξω προβολια καθως τον πλησιαζω με μεγαλη ταχυτητα (προσοχη, ΔΕΝ θα παω να πεσω πανω του), ΟΛΟΙ κανουν δεξια οσο πιο γρηγορα μπορουν. Αυτο γιατι βλεπουν κατι γρηγορο να ερχετε σβελτα και να 'απαιτει' κατα καποιο τροπο να κανουν ακρη.
Αμα κανω το ιδιο πραγμα μερα, που βλεπουν ολοι οτι αυτο το κατι που ερχεται σβελτα ειναι ενα ταπεινο Lada, τοτε κανεις δεν κανει ακρη.....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πάντως εκείνο που διαπίστωσα, εντελώς πληροφοριακά, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας το βράδυ, αν έχεις αναμμένους τους προβολείς ομίχλης (προσοχή δεν λέω πως είναι σωστό), όλοι μόλις βλέπουν 4 φώτα στο καθρέφτη τους να τους πλησιάζουν, παραμερίζουν αμέσως (ίσως να επιδρά και ψυχολογικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς)...
Εγω παντως σε αυτους, αναβω τους δικους μου πισω προβολείς ομιχλης για να με δουν και μην πεσουν πανω μου, με σεβασμό στο σοβαρό προβλημα με τα ματια τους, που τους κανει να οδηγουν με τεσσερα φωτα εκει οπου οι περισσοτεροι χρειαζονται 2!!!!
-
Αυτό με τους πίσω προβολείς ομίχλης το κάνω κι εγώ διακεκομμένα, αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα (ίσως σκέφτονται ότι είμαι και άχρηστος που δεν έχει μάθει τα κουμπάκια του αυτοκινήτου ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό με τους πίσω προβολείς ομίχλης το κάνω κι εγώ διακεκομμένα, αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα (ίσως σκέφτονται ότι είμαι και άχρηστος που δεν έχει μάθει τα κουμπάκια του αυτοκινήτου ).Οντως υπαρχει αυτός ο 'κινδυνος'.
Καποια φορά ενας μου παταγε κορνα προφανος ενοχλημένος , αλλα βεβαια αυτός συνεχιζε να εχει αναμενα τα δικά του!!
Ηταν απο τις φορές που θα ηθελα να εχω προβολέα πισω οπως εχουν τα τρακτερ να του εδειχνα... -
Καταρχήν για τους προβολείς ομίχλης τους ανάβω στο Κηφισσό όπου ο φωτισμός του δρόμου είναι μάλλον ανεπαρκής...
Επίσης έχω τσεκάρει τους προβολείς μου και φωτίζουν το κάτω μέρος του δρόμου χωρίς να τυφλώνουν. Άλλωστε όταν οι άλλοι παραμερίζουν, με βλέπουν από μακριά και δεν τους πηγαίνω προφυλακτήρες για να αλλάξουν λωρίδα. Άρα μάλλον δεν παίζει η πιθανότητα να τυφλώνονται.
Εγώ το εξηγώ πως απλά το αυτοκίνητο με τους προβολείς αναμμένους ξεπροβάλει κάπως πιο επιθετικά μέσα από τον καθρέφτη...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εγώ το εξηγώ πως απλά το αυτοκίνητο με τους προβολείς αναμμένους ξεπροβάλει κάπως πιο επιθετικά μέσα από τον καθρέφτη...
συνήθως τους προβολείς ομίχλης τους έχουν αναμμένους μονίμως (παράνομα εννοείται) κάποιοι 'σβέλτοι' σαξοραλάκηδες και άλλων τέτοιων μικρών πυραύλων οδηγοί που νομίζουν οτι η πατάτα τους γίνεται ακόμα πιο δυναμική με τα αναμμένα προβόλια και συνήθως είναι επικίνδυνοι με τον τρόπο που οδηγούν (σφήνες, κοντρες, σπινιαρίσματα κτλ). Έγω οταν βλέπω προβολής ομίχλης στον καθρέπτη ξέρω εκ των προτέρων και την φάτσα λαμογιού για κλωτσιές που θα δώ οταν με προσπεράσει.Σπάνια έως ποτέ πέφτω έξω.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
συνήθως τους προβολείς ομίχλης τους έχουν αναμμένους μονίμως (παράνομα εννοείται) κάποιοι 'σβέλτοι' σαξοραλάκηδες και άλλων τέτοιων μικρών πυραύλων οδηγοί που νομίζουν οτι η πατάτα τους γίνεται ακόμα πιο δυναμική με τα αναμμένα προβόλια και συνήθως είναι επικίνδυνοι με τον τρόπο που οδηγούν (σφήνες, κοντρες, σπινιαρίσματα κτλ). Έγω οταν βλέπω προβολής ομίχλης στον καθρέπτη ξέρω εκ των προτέρων και την φάτσα λαμογιού για κλωτσιές που θα δώ οταν με προσπεράσει.Σπάνια έως ποτέ πέφτω έξω.
Νομίζω οτι πλεον ειναι μοδα,και δεν εξαρταται απο την ηλικια, οποιοι εχουν ομιχλης σε πολυ μεγαλο ποσοστο τους αναβουν.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καταρχήν για τους προβολείς ομίχλης τους ανάβω στο Κηφισσό όπου ο φωτισμός του δρόμου είναι μάλλον ανεπαρκής...Kαι γίνεται ακόμα πιο ανεπαρκής για τους άλλους οδηγούς εξαιτίας των δικών σου φώτων.
-
Ρε παιδιά δεν το πιστεύω οτι ΟΛΟΙ έχουν να πουν κάτι για τους υπόλοιπους οδηγούς που κυκλοφορούν γύρω τους και όλοι έχουν έναν τρόπο να τους αποφεύγουν!!!
Δεν το πιστεύω οτι διαβάζω για άτομα που ανάβουν προβολείς (καλύτερα τη νύχτα γιατί φαίνονται...) και άλλους που κάνουν σφήνες προκειμένου να βρεθούν μπροστά από τον... προβληματικό μπροστινό τους.
Σκεφτήκατε οτι ο από πίσω που θα σας κάνει το ίδιο, θα σας εκνευρίσει, θα σας βρίσει και θα σας χαρακτηρίσει όπως εσείς τον δικό σας μπροστινό????
Ή δεν υπάρχει οδηγός ικανός να σας ακολουθήσει, μιας και τους περνάτε όλους...????Είναι δυνατόν?????
Είμαι ΤΟΣΟ επικίνδυνος ΟΣΟ οποιοσδήποτε άλλος. Να φοβάστε για προβληματικό ΠΡΩΤΑ τον εαυτό σας και ΜΕΤΑ τους άλλους.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ