-
Μόνο εύσημα μπορώ να δώσω για το DVD. Πολύ καλή δουλειά με μικρά λάθη που τα προσπερνάω μια και είναι η πρώτη προσπάθεια αλλά και γιατί δεν χαλάνε την γενικά άριστη εικόνα. Μπράβο και πάντα καλές ιδέες με σωστές υλοποιήσεις.
Τέλος η φαντασία είναι χρήσιμη σε όλους όσους κάνουν χρήση των δρόμων.
-
Μια ματιά έριξα στο τεύχος και μου φαίνεται καλοδουλεμένο...
Είδα το μισό dvd και μου φαίνεται πολύ καλή δουλειά, περνώντας σωστά μηνύματα με όμορφο τρόπο.
Ενθουσιάστηκα που είδα την Bmw 328!
Μακάρι να επιστρέψει μόνιμα η ενότητα με τα κλασσικά αυτοκίνητα!!!
(με ακούει κανείς; )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μακάρι να επιστρέψει μόνιμα η ενότητα με τα κλασσικά αυτοκίνητα!!!
(με ακούει κανείς; )Τι τα θέλεις τώρα αυτά μωρε...παλιά είναι!
( )Μπράβο σας για το DVD, κύριοι...μόλις το είδα και μόνο καλά πράγματα έχω να πω! Αυτή είναι και η προσωπική μου άποψη για μια καμπάνια όσο αφορά την οδική ασφάλεια. Χωρίς υπερβολές, υστερίες και 'δασκαλίστικο' ύφος απο γνώστες αλλά με όμορφο, διασκεδαστικό και κατανοητό τρόπο, ώστε να μπορεί να το παρακολουθήσει και ένας νέος, μελλοντικός οδηγός και να του μείνει κάτι!
Συγχαρητήρια από εμένα!ΥΓ τα Toyota δε με πειράζουν, απενταντίας μπράβο στην toyota που τα έσκασε για μια τέτοια προσπάθεια...
ΥΓ2 Ωραίο το yaris!
YΓ3 Δεν είμαι τακτικός αναγνώστης του περιοδικού αλλά το αγόρασα διότι ενέργειες τέτοιες (DVD) πάντοτε πρέπει να τις υποστηρίζουμε! -
ΩΡΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
Στις συζητησεις μας στο φορουμ προέκυψε ένα θεματάκι
Δε ξέρουμε πόσο κάνουν οι 'πινακίδες' σε κάθε εταιρία...θεωρούμε ότι κάποιοι ζητάνε πολλά λεφτά γι αυτό το σκοπό και βάζουν μέσα και άλλα κόστη για έλεγχο του αυτοκινήτου, πλύσιμο κλπ...
Ο κρυφός αγοραστής μπορεί να ρωτά και γι αυτά ανεξαρτήτως έκδοσης που τελικά του προσφέρουν, έτσι για να ξέρουμε ΠΟΣΟ τελικά κάνουν αυτές οι πινακίδες εκτός της ανακοινώσιμης τιμής αγοράς
Ευχαριστώ -
Στις μετρησεις θορυβου δεν εχει νοημα να μετρατε 140/5η απο τη στιγμη που το αυτοκινητο εχει 6αρι σασμαν! Αυτη ειναι ταχυτητα ταξιδιου και η μετρηση θα πρεπει να γινεται με την 6η.
-
Κάπου έχω τήν εντύπωση ότι έγινε μία παράκληση πρός τους αγοραστές του περιοδικού να προσπαθούμε να πείσουμε άλλους να το αγοράζουν.
Το έχει εντοπίσει κανένας άλλος;
-
coyote
γύρω στα 60-80 ευρώ το πολύ κοστίζουν οι πινακίδες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
coyote
γύρω στα 60-80 ευρώ το πολύ κοστίζουν οι πινακίδες.mano, τωρα δε λεγαμε αλλα στο GOLF GT?
Γενικά λέω το σύνολο για να το παρεις
-
... Δείχνει όμως και κάτι ακόμα, για το οποίο δεν αισθάνομαι τον παραμικρό ενδοιασμό να πω ότι: οι 4ΤΡΟΧΟΙ είναι εκατό φορές καλύτεροι από τα καλύτερα περιοδικά της εσπερίας και καλό θα ήταν, αντί οι Έλληνες εκδότες να εκδίδουν ξένους τίτλους [και να τρώνε τα μούτρα τους από άποψη κυκλοφορίας] , να ζητήσουν από τις Τεχνικές Εκδόσιες την αποκλειστικότητα των 4Τ!
Το κείμενο είναι από το 'Εν Λευκώ'του τρέχοντος μηνός.
(Η υπογράμμιση δική μου)Αν και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν όλα αυτά που λέγονται και γράφονται κατά καιρούς, για πώληση του περιοδικού και άλλα τέτοια, αυτές οι γραμμές μου φάνηκαν λίγο περίεργες. Σε συνδιασμό μα κάποιες λέξεις σχετικά με την 'υγεία των τεχνικών εκδόσεων' στο ίδιο κείμενο δείχνουν ότι κάτι ίσως αλλάξει.
Μακάρι να είναι λάθος αυτό που λέω. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
... Δείχνει όμως και κάτι ακόμα, για το οποίο δεν αισθάνομαι τον παραμικρό ενδοιασμό να πω ότι: οι 4ΤΡΟΧΟΙ είναι εκατό φορές καλύτεροι από τα καλύτερα περιοδικά της εσπερίας και καλό θα ήταν, αντί οι Έλληνες εκδότες να εκδίδουν ξένους τίτλους [και να τρώνε τα μούτρα τους από άποψη κυκλοφορίας] , να ζητήσουν από τις Τεχνικές Εκδόσιες την αποκλειστικότητα των 4Τ!Το κείμενο είναι από το 'Εν Λευκώ'του τρέχοντος μηνός.
(Η υπογράμμιση δική μου)Αν και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν όλα αυτά που λέγονται και γράφονται κατά καιρούς, για πώληση του περιοδικού και άλλα τέτοια, αυτές οι γραμμές μου φάνηκαν λίγο περίεργες. Σε συνδιασμό μα κάποιες λέξεις σχετικά με την 'υγεία των τεχνικών εκδόσεων' στο ίδιο κείμενο δείχνουν ότι κάτι ίσως αλλάξει.
Μακάρι να είναι λάθος αυτό που λέω.Οι τροχοί όσο καλοί και να είναι, είναι και θύματα της αλλαγής των νέων και γι αυτό πέφτουν και οι πωλήσεις
Εξου και το power πουλάει σαν τρελό και εχουμε γεμίσει και φτιαγμένα αμάξια
-
Μπράβο για τη στήλη 'Λόγος & Αυτοκίνηση', που έχει πάντα ενδιαφέρον περιεχόμενο.
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
-ζηλεψα το συγκριτικο αναμεσα σε RS4 και 911.......... 2*1050 χιλιομετρα??? ρε παιδες να στειλω τηλεφωνο να ερθω και εγω την επομενη φορα????? PLEASEEEEEΑγαπητέ Γιάννη, εύχομαι ολόψυχα να χτυπήσει το τηλέφωνό σου για το επόμενο συγκριτικό . Αν αυτό παρ' ελπίδα δε συμβεί, τότε στη σελίδα 73 του τρέχοντος τεύχους υπάρχει για το σκοπό αυτό μία ευκαιρία .
Κάπου έχω τήν εντύπωση ότι έγινε μία παράκληση πρός τους αγοραστές του περιοδικού να προσπαθούμε να πείσουμε άλλους να το αγοράζουν.
Αυτό που ζητάς είναι στο άρθρο 'ειδικές διαδρομές' σελ 90, αν και δε μεταφέρει αυτό το νόημα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
... Δείχνει όμως και κάτι ακόμα, για το οποίο δεν αισθάνομαι τον παραμικρό ενδοιασμό να πω ότι: οι 4ΤΡΟΧΟΙ είναι εκατό φορές καλύτεροι από τα καλύτερα περιοδικά της εσπερίας και καλό θα ήταν, αντί οι Έλληνες εκδότες να εκδίδουν ξένους τίτλους [και να τρώνε τα μούτρα τους από άποψη κυκλοφορίας] , να ζητήσουν από τις Τεχνικές Εκδόσιες την αποκλειστικότητα των 4Τ!Το κείμενο είναι από το 'Εν Λευκώ'του τρέχοντος μηνός.
Μακάρι να είναι λάθος αυτό που λέω.Mην ανησυχεις....
Καποιοι Γερμανοι που ενδιαφερθηκαν εφυγαν με πολυ ελαφρα οσο και γρηγορα πηδηματακια....Οι τροχοί όσο καλοί και να είναι, είναι και θύματα της αλλαγής των νέων και γι αυτό πέφτουν και οι πωλήσεις
Οι πωλησεις πεφτουν αλλα η αναγνωσιμοτητα ανεβαινει....
Κατι σαν το Σημιτη ενα πραγμα.
Η ΝουΔου μπροστα με πεντε εξη μοναδες αλλα αυτος εκει:
Καταλληλοτερος.
Αληθεια γιατι δεν ανακοινωσαν εκτος της αναγνωσιμοτητας και την κυκλοφορια χωρις ομως τα ενδεχομενα 'hats'??Εξου και το power πουλάει σαν τρελό και εχουμε γεμίσει και φτιαγμένα αμάξια
Kαι τι εγινε??
'Παλια μας τεχνη κοσκινο'....
-Μεχρι προτινος βριζανε τις δυναμομετρησεις και τωρα πινουν νερο στο ονομα των dynojet κλπ.
-Πριν λιγο καιρο κατακεραυνωναν τις κοντρες και τους κοντρακηδες αλλα εβαλαν ενθετο (0-100-0) για κοντρες....
-Αν σε καποιο επομενο τευχος δεις και ενθετο με 'βυζακια εξω' και καγκουραμαξα (το θεμα 'Αustralia uber alles' εχει πολυ και τσαμπα υλικο)
μη πεσεις απο τα συννεφα.... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
-Πριν λιγο καιρο κατακεραυνωναν τις κοντρες και τους κοντρακηδες αλλα εβαλαν ενθετο (0-100-0) για κοντρες....Δηλαδή κατά την άποψή σου, το 0-100-0 είναι ένθετο για κόντρες?
-
εγω δε προσπάθησα να πω κάτι κακό για τους τροχούς ειδικότερα
Απλως λέω για τα σημεία των καιρών τα οποία ο επιχειρηματίας πρέπει να τα λάβει υπόψη του γιατό επενδύει σε ένα κοινό και δε μπορεί να το μεταλλάξει σε μία νυχτα
Γι αυτό πιστεύω ότι οι τροχοί κάνουν μικρές αλλαγές σιγά σιγάΕνα δεύτερο σημείο που το αφεντικό (ΣΧ και ΚΚ) ξέρουν καλά είναι οτι οι Τροχοί ήταν πάντα σχολείο
Ολα σχεδόν τα περιοδικά που κυκλοφορούν είχαν δημοσιογραφους ανθρωπους που περασαν από τους τροχούς και αυτό μετακινήθηκε στο ντριβε, car και αλλα περιοδικά. (όπως και όλες οι αντιπροσωπείες εχουν στελέχη των παλιών οικογενειών)
Μετακινήθηκε και μέρος της φιλοσοφίας από τους τροχούς στο drive κλπ....Το θέμα της αγοράς που συνήθως το κάλυπτε το αύτο τριτι αρχισαν αν το καλυπτουν τώρα... (η Αλήθεια είναι ότι δε τους πολυταιριάζει, κρυφός αγοραστής?)
Οπως και το θέμα των βελτιωμένων.
Ηταν ένα θέμα που δε ασχολούνταν, ήρθε ο POWER (αγόρασε και το car τωρα, το σημειώνω) και αρχισαν να τρέχουν τα λεφτά γιατί ο κόσμος ήθελε φτιαγμένο να διαβάσει και το POWER πούλαγε τόσο που δε το πίστευαν....
Αρχίσανε λοιπόν η νέα αγορά να υπάρχει
κάπως έτσι μπήκαν και οι τροχοί σε αυτή την αγορά και βγάλανε και τα ένθετα για αυτό το θέμα.
Αυτά, αμα σκεφτώ κάτι άλλο θα σας το πω -
Κατα την αποψη μου οι 4Τ εξακολουθουν να ειναι με τεραστια διαφορα το καλυτερο περιοδικο αυτοκινητου στην Ελλαδα.Εγω προσωπικα τα πρωτα μου ερεθισματα για το αυτοκινητο απο τους 4Τ τα πηρα.Το οτι αλλαζουν εγω καλο το βλεπω,αν γινετε χωρις υπερβολες και χωρις να χαθει υελειως η ταυτοτητα του παριοδικου.Σαν επιχειρηση που ειναι,ειναι απολυτα λογικο να θελει να προσελκυσει και αλλους αναγνωστες,ξερετε κανεναν που να μην τον νοιαζει?
Βεβαια οποιος θελει μπορει να μην τους διαβαζει,αλλα δε νομιζω να βρει κατι καλυτερο στον Ελληνικο τυπο. -
Εγω υπηρξα για ενα χρονικο διαστημα 5-6 χρονων φανατικος αναγνωστης των 4τροχων αλλα απο ενα σημειο κ μετα σταματησα να τους αγοραζω.Ο λογος ηταν οτι απο ενα σημειο κ μετα το περιοδικο επαψε να ειναι κυριως περιοδικο αυτοκινητων αλλα τα υπολοιπα θεματα(αντιλογος κλπ) καταλαμβαναν μεγαλυτερο μερος απ'οτι τα κατεξοχην θεματα αυτοκινητου!Κ φυσικα δεν ειμαι εναντιον των θεματων που θιγονται στον αντιλογο,αλλα αγοραζοντας ενα περιοδικο αυτοκινητου θελω πρωτα απ'ολα οι δοκιμες να ειναι οσο πιο αναλυτικες γινεται.Εκει που οι 4τροχοι ειχαν τους πληρεστερους κ πιο ενημερωμενους πινακες με μετρησεις κ τεχνικα στοιχεια που καταλαμβαναν μια κ δυο σελιδες,κατεληξαν να αφιερωνουν μονο ενα μικρο κουτακι με δυο-τρια βασικα στοιχεια!κ φυσικα αρθρα εκτασης 1-2 σελιδων ποσο αναλυτικα μπορει να ειναι...;
ΥΓ: κι εμενα μου χτυπησε καπως το ενθετο 0-100-0 αφου ηταν συνεχεις οι αρνητικες αναφορες στη βελτιωση κατα το παρελθον.Δεν ειναι απαραιτητα κακη ομως η υπαρξη ενος τετοιου ενθετου...
-
Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Ακόμη και οι πίνακες στις τελευταίες σελίδες ήταν πολύ πιο πλούσιοι παλιότερα. Βέβαια είναι μεγάλη η πίεση για διαφημιστικό χώρο (η κύρια πηγή εσόδων για ένα περιοδικό).
-
Kανεις δεν ειπε οτι πρεπει κστι να μενει στασιμο (και εν προκειμενω το 'κομματι του συγχρονου Ελληνικου πολιτισμου').
Ποια ειναι ομως η διαφορα.
Κατα καιρους ο εκδοτης των 4Τ επιτιθεντο με βαρεις, πολλες φορες, χαρακτηρισμους κατα των ανταγωνιστων του, που προσπαθουσαν να εισαγουν κατι καινουριο (καλο ή κακο δεν εχει σημασια) στο χωρο του αυτοκινητιστικου τυπου.
Οταν βρω χρονο θα ανατρεξω στο 27 χρονων αρχειο μου που κατα τα φαινομενα οδευει προς ανακυκλωση.
Δυστυχως βλεποντας τις κυκλοφοριες να κατρακυλουν το επιτελειο των 4Τ αναγκαστηκε να τρεχει πισω απο τους ανταγωνιστες του, μιμουμενο (κακεκτυπα τις περισσοτερες φορες) τις μεθοδους και τις πρακτικες του.Οπως και να το κανουμε δεν μπορεις να μιλας για 'λαμε κουστουμακια' και 'γκλαμουρια των μπουζουξιδικων' και την ιδια στιγμη να δινεις βημα σε εναν κατεξοχην εκπροσωπο του κοσμου αυτου σαν το Θεμο Αναστασιαδη.
Δε μπορεις να μιλας για 'θολοκουλτουριαρηδες' και απο την αλλη να εχεις συνεργατη τον Ρουμελιωτη.Αν μη τι αλλο χανεις την αξιοπιστια σου και γινεσαι ανακολουθος των λογων σου, απογοητευοντας πρωτους, αυτους που επι σειρα ετων εμαθαν να ζουν μεαυτα που εγραφες στο περιοδικο που περιμεναμε με αγωνια ποτε θα ερθει στο περιπτερο.
Φυσικο επακολουθο η πτωση της κυκλοφοριας αφενος μεν επειδη ο ανταγωνισμος επιασε τον παλμο της αγορας, αφεταιρου δε, επειδη οι παλιοι καπου αισθανθηκαν προδομενοι απο το δασκαλο (?) τους.
Οπως και να το κανουμε λειπουν και οι συντακτες τυπου Κλεανθη Τριανταφυλλιδη.Δυστυχως λοιπον, για τους 4Τ φαινεται πως ερχεται το τελος εποχης.
Και μαλλον καμμια σειρα dvd oσο καλη κι αν ειναι δε δειχνει ικανη να αναστρεψει την κατασταση.
Επιστροφη στις ριζες ειναι εξ αντικειμενου δυσκολο να γινει (αν γινει bye bye διαφημισεις), ο αρχηγος ειναι πλεον μιας καποιας ηλικιας, διαδοχος νεωτερος με τα ιδια 'προσοντα' δεν φαινεται (ουτε) στον (μακρυνο) οριζοντα, οποτε η μονη λογικη κινηση ειναι η προσκληση προς τους εκδοτες να αποκτησουν την αποκλειστικοτητα των 4τ.
Και για ολα τα παραπανω ο μονος που δε φταιει ειναι ο αναγνωστης.@Krusenstern
Δε ξερω να σου απαντησω.....Σε παραπεμπω στο δευτερο ενθετο να δεις μονος σου πως αντιμετωπιστηκαν παλιοι ως επι το πλειστον αναγνωστες που εκαναν το λαθος να διαφωνησουν με το εγχειρημα αυτο.
Οι διαφωνιες τους ηταν τιτλος τιμης για τους συντακτες του 0-100-0...
(Το πρωτο ηταν απλα αθλιο, με ρεπορταζ απο τη Βουτα και τα Λιμανακια αν δε κανω λαθος).Παντως οτι προσπερασες στο ντουκου ολα τα αλλα (και ειδικα το θεμα της κυκλοφοριας) δειχνει πολλα....
-
Δωστε το ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ στο λαο του...μεγαλο το κενο του.
-
Ενας συντάκτης ο οποίος πραγματικά έκανε εξαιρετική δουλειά ήταν ο Κώστας Λακαφώσης.
Νομίζω ήταν απο τους καλύτερους δημοσιογράφους του ελληνικού (και όχι μόνο) ειδικού τύπου.
Δεν ξέρω γιατι έφυγε και με τί ασχολέιται σήμερα αλλα θα αναβάθμιζε πολύ τους 4Τ η παρουσία του.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό