-
Oi 4T έκλεισαν από τοτε που έφυγε ο ΚΚ ίσως και λίγο νωρίτερα
ότι υπήρχε σαν ύλη στο περιοδικό,τα τελευταια χρόνια, είναι ότι έπαιζε ακόμα η ομάδα με τη βαριά φανέλα των 4Τ. -
Προσωπικα αγοραζα το περιοδικο απο την δημιουργια του σχεδον. Στο φορουμ αργησα να μπω. Πετυχα ομως τις σχετικα καλες του μερες. Ασχετα με τα θεματα συμπεριφορας που προτιμουσα περισσοτερο παντα διαβαζα τα αυτοκινητιστικα θεματα . Ελεγα και τις αποψεις μου και συμμετειχα οπου με ενδιεφερε.
Βασικα το περιοδικο ως χρεωκοπημενη επιχειρηση δεν εχει σχεση με την 'πτωση' και καλα του φορουμ. Πιστευω πως οσοι εφυγαν εφυγαν καλως η κακως παιρνοντας μαζι τους τους φορουμιτες φιλους η αν θελετε αυτους που συμφωνουσαν σε πολλες θεματικες ενοτητες αλλα και θεματα λειτουργιας του forum.
Δεν με ενδιαφερουν οι λογοι φυγης του καθενα απο αυτους αλλα θεωρω αναγκαιο για να λειτουργησει ξανα την στελεχωση ...moderators κτλ απο ενεργα νεα μελη που ξερουν απο αυτοκινηση πανω απο το μο. Πρεπει να μπουν νεα μελη που να δινουν σωστες και χρησιμες πληροφοριες στο μελος που θα ζητησει να μαθει κατι σχετικο με ενα νεο μοντελο η καποιο τεχνικο προβλημα που του προεκυψε. Διπλη δουλεια για moderator?....Χαζο ισως? .....Δε ξερω αλλα στην παρουσα χρειαζεται το κατι παραπανω για να ξαναμπουν αυτοι τουλαχιστον που δεν βρισκουν ενδιαφερον αυτη τη στιγμη να μπουν και να διαβασουν.
Η βαση υπαρχει φυσικα σε πληροφοριες . Ενεργοποιηση χρειαζεται. Δεν ειναι ευκολο αλλα ολα γινονται αν υπαρχει θεληση ......πρωτα....... -
nonos/ storm βασικά θεωρώ ότι και οι 2 έχετε δίκιο.
Έφυγαν πάρα πολλά άξια και με γνώσεις, μέλη. Έχει πέσει σε επίπεδο το φόρουμ. Από την άλλη δεν μου λείπουν οι κλίκες, τα οπαδικά και ειδικά τα πολιτικά και φυσικά ούτε λόγος για τις επιθέσεις από 'γνώστες' προς μέλη με μικρές/ λίγες γνώσεις. Για τους τότε mod θεωρώ ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά.
Ελπίζω να διατηρηθεί και το περιοδικό και το φόρουμ. -
Μάνο με συγχωρείς αλλά οι κλίκες, τα οπαδικά, οι επιθέσεις από 'γνωςτες' προς μέλη με μικρές/λίγες γνώσεις ήταν αποτέλεσμα της γραμμής που ακολούθησε η τοτε διαχείρηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μάνο με συγχωρείς αλλά οι κλίκες, τα οπαδικά, οι επιθέσεις από 'γνωςτες' προς μέλη με μικρές/λίγες γνώσεις ήταν αποτέλεσμα της γραμμής που ακολούθησε η τοτε διαχείρηση.Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν αντιλέγω. Σε κάποια θέματα έδειχναν ελαστικότητα. Σίγουρα έκαναν και αυτοί λάθη. Αν τους ρωτήσεις είμαι σίγουρος ότι και αυτοί θα το παραδεχτούν.
-
Δυστυχώς η διαχείριση ενός φόρουμ δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Και πιθανά να μην αξίζει μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται και διαδικτυακά να έχει ένα ελεύθερο φόρουμ.Εγώ το είχα πει και παλιότερα στην προηγούμενη διαχειριστική ομάδα αλλά και στην τωρινή.
Τους θεωρούσα και τους θεωρώ ήρωες.Το να προσπαθούν να βάλουν σε τάξη το 'χάος των μελών' είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.
Θεωρώ δεδομένο ότι και λάθη θα γίνουν και πιθανά να δημιουργηθούν και αντιπαραθέσεις με μέλη και θα τα ακούσουν και πολύ πιθανά κάποιες στιγμές να μην θεωρηθούν αντικειμενικοί.
Όλα αυτά είναι ανθρώπινα.
Τα προσπερνάμε και πάμε παρακάτω. Απλά τα πράγματα.υ.γ. στο 'χάος των μελών' συμπεριλαμβάνομαι και εγώ βεβαίως/βεβαίως...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και πιθανά να μην αξίζει μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται και διαδικτυακά να έχει ένα ελεύθερο φόρουμ.Εγώ το είχα πει και παλιότερα στην προηγούμενη διαχειριστική ομάδα αλλά και στην τωρινή.
Τους θεωρούσα και τους θεωρώ ήρωες.Το να προσπαθούν να βάλουν σε τάξη το 'χάος των μελών' είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.
Θεωρώ δεδομένο ότι και λάθη θα γίνουν και πιθανά να δημιουργηθούν και αντιπαραθέσεις με μέλη και θα τα ακούσουν και πολύ πιθανά κάποιες στιγμές να μην θεωρηθούν αντικειμενικοί.
Τα προσπερνάμε και πάμε παρακάτω. Απλά τα πράγματα.υ.γ. στο 'χάος των μελών' συμπεριλαμβάνομαι και εγώ βεβαίως/βεβαίως...
Σωστός ο Storm.
υ.γ. επίσης στο 'χάος των μελών' συμπεριλαμβάνομαι και εγώ βεβαίως/βεβαίως... -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Σωστός ο Storm.
υ.γ. επίσης στο 'χάος των μελών' συμπεριλαμβάνομαι και εγώ βεβαίως/βεβαίως...υ.γ στο υγ, εννοείται φυσικά ότι στο χάος των μελών συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ.
-
Το thread μετονομάζεται σε'Κρίση Αυτοκριτικής Άτακτων Μελών'
-
-
ΕΤΣΙ!!!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μάνο με συγχωρείς αλλά οι κλίκες, τα οπαδικά, οι επιθέσεις από 'γνωςτες' προς μέλη με μικρές/λίγες γνώσεις ήταν αποτέλεσμα της γραμμής που ακολούθησε η τοτε διαχείρηση.Sent from my iPhone using Tapatalk
- 1000..
-
Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δόθηκε λύση στο νομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε. Οι 4Τ συνεχίζουν κανονικά λοιπόν και το νέο τεύχος θα είναι στις αρχές του επόμενου μήνα στα περίπτερα, όπως πάντα. Ήδη από το απόγευμα στο http://www.4troxoi.gr ανεβαίνουν ειδήσεις, κάτι που είχε σταματήσει για μία βδομάδα. Σας ευχαριστούμε ξανά για το ενδιαφέρον και τα καλά σας λόγια!
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Ειναι μια πολυ ευχάριστη είδηση, και εύχομαι πάντα να εχει ανοδική πορεία και επιτυχίες το περιοδικό!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ανακουφίστηκαν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους,το ίδιο και εμείς
-
Μπράβο!!!!
-
YESSSSSS!!!!!! Μπράβο.
Πολύ καλά νέα και για εμάς αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους στο περιοδικό. -
-
Μπράβο και καλή συνέχεια και μακάρι αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια του περιοδικού ( μας )
Το περιοδικό ήταν στα καλύτερα του γύρω στο 1995, μελετήστε εκείνη την εποχή του περιοδικού γιατί είχε τόση επιτυχία και που ωφειλόταν, συνθήκες, συνεργάτες, κλίμα αγοράς κλπ, κλπ, και φέρτε το πνεύμα του περιοδικού εκείνης της εποχής στο σήμερα και στο αύριο.
Σίγουρα τίποτα δεν είναι το ίδιο και τίποτα δεν αντιγράφεται, είναι επίσης κατανοητό ότι με το net και την κρίση οι διαφημήσεις είναι περιορισμένες και τα περιοδικά του ειδικού τύπου περνάνε την δική τους κρίση, εσείς βρείτε το κάτι παραπάνω που χρειάζεται σήμερα και εμείς θα σας στηρίξουμε.
Καλό κουράγιο για την επόμενη μάχη σας.
-
Πολύ καλά νέα χαίρομαι πραγματικά!!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό