-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τον Dimsabas γράψ' τον εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τον Κουνίτη όμως και τους λοιπούς συντάκτες; Διάβασέ την και θα καταλάβεις.Εγώ που την διάβασα ξέρεις τι καταλαβαίνω; Ότι οι εργαζόμενοι δικαίως είναι αγανακτισμένοι και φυσικά πρέπει να λάβουν τα δεδουλευμένα τους μέχρι κεραίας!!! Όμως τα βάζουν με τον ΚΚ επειδή έχασε την εταιρεία και δεν την κράτησε. Λες και ο ΚΚ ήθελε να του πάρει ο Λυμπέρης 'παιδί' του.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τον Dimsabas γράψ' τον εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τον Κουνίτη όμως και τους λοιπούς συντάκτες; Διάβασέ την και θα καταλάβεις.
Εγώ που την διάβασα ξέρεις τι καταλαβαίνω; Ότι οι εργαζόμενοι δικαίως είναι αγανακτισμένοι και φυσικά πρέπει να λάβουν τα δεδουλευμένα τους μέχρι κεραίας!!! Όμως τα βάζουν με τον ΚΚ επειδή έχασε την εταιρεία και δεν την κράτησε. Λες και ο ΚΚ ήθελε να του πάρει ο Λυμπέρης 'παιδί' του.
Mήπως και για το 'τσογλάνια' ;
-
Ειλικρινά δεν νομίζω ότι εννοούσε τους εργαζομένους. Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια για τους πρώην συνεταίρους του.
-
Ειλικρινά δεν νομίζω ότι εννοούσε τους εργαζομένους. Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια για τους πρώην συνεταίρους του.Όταν μιλάς συνέχεια σαν την Πυθία αφήνοντας υπονοούμενα που δεν τα καταλαβαίνει κανείς .....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To 1970 υπήρχε το Auto Express, μάλιστα ο ΚΚ δούλευε εκεί και μετά έφυγε για να ξεκινήσει τους 4Τ
Επειδή έχω διαβάσει και τα δύο εκείνης της εποχής, οι 4Τ ήταν 'αλλού'.
Οπως άλλωστε ήταν 'αλλού' μέχρι κάπου στο 1998... (δηλαδή υπήρχε θέμα σύγκρισης 4Τ και AMS το 1990-κάτι ?)Και όχι, δεν ισχύει αυτό που λες για τη σίγουρη επιτυχία σε παρθένα αγορά, υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις, όπως το να πουλάς κάτι που όντως χρειάζεται (άντε να πουλήσεις πάγο στους Εσκιμώους... παρθένα αγορά ε ? ), στο σωστό χρόνο, στη σωστή τιμή κτλ.
Παράδειγμα: έφτιαξε ο Χοϊδάς το R&D και πήγε άπατο, παρότι ήταν καλό και η αγορά παρθένα.Δεν είναι ανάγκη η υπερβολή από τη μία πλευρά ('Zen Master o KK' ) να απαντιέται με άδικα και αστήριχτα σχόλια από την άλλη.
+1
Ειχε ξεκινησει και ο Κληρονόμος (αν δεν κανω λαθος ηταν και αυτος στο Auto Express μαζι και με τον Άρη Σταθάκη, απο τα τελη του 60' μεχρι και το 70 που ιδρυθηκαν οι 4τροχοι) το Car&driver στις αρχες 90' (με χαρακτηριστικη επιτυχια, την πρωτη δοκιμη απο Ελληνα της τοτε ουτοπικης Bugatti EB110, καπου γυρω στο 92' ) . Το επαιρνα και αυτο, δεν ηταν κακο, αλλα δεν κρατησε πολυ, τουλαχιστον στα χερια του...
-
Τον Dimsabas γράψ' τον εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τον Κουνίτη όμως και τους λοιπούς συντάκτες; Διάβασέ την και θα καταλάβεις.
Εγώ που την διάβασα ξέρεις τι καταλαβαίνω; Ότι οι εργαζόμενοι δικαίως είναι αγανακτισμένοι και φυσικά πρέπει να λάβουν τα δεδουλευμένα τους μέχρι κεραίας!!! Όμως τα βάζουν με τον ΚΚ επειδή έχασε την εταιρεία και δεν την κράτησε. Λες και ο ΚΚ ήθελε να του πάρει ο Λυμπέρης 'παιδί' του.
...το ολο σκηνικο μαλλον ειναι αρκετα πιο πολυπλοκο απ' οτι νομιζουμε, και σε αυτο σιγουρα βοηθαει η ακατασχετη παραφιλολογια, γριφοι, υπονοουμενα και μισες αληθειες, κυριως βεβαια απο τον Σ.Χ.
Μπορει πχ (λεω τωρα εγω, υποθετικο σεναριο...) σε οτι αφορα τον Κ.Κ , καποιες λεπτομερειες σε επικοινωνιακο επιπεδο απο τους εργαζομενους, να μην εχουν φτασει αμεσα στα αυτια του οπως ακριβως ειπωθηκαν, ειτε τωρα αυτη την στιγμη, ειτε και παλαιοτερα, εαν πχ ο Σ.Χ για τους χ,ψ δικους του λογους, εχει 'φιλτραρει' αποψεις-προτασεις-διεκδικησεις τους.
Μπορει βεβαια και ο Κ.Κ να ειναι πληρως ενημερος της ολης καταστασης, χωρις κανενα 'φιλτραρισμα', και πλεον η κατασταση να εχει φτασει σε σημειο οπου ο καθενας κοιταει να φυλαει τα νωτα του, και να εξασφαλισει τα κεκτημενα του (χωρις να σημαινει βεβαια οτι αυτο αποτελει την οποιαδηπτε δικαιολογια για να μεινουν απληρωτοι ολοι οι εργαζομενοι...) -
Βρε Γρηγόρη την παλεύεις? Τί ποστ με ανουσιες εικασίες είναι αυτές? Μπορεί ετσι, μπορεί αλλιώς
Παίδες εγώ πιστεύω το περιοδικό τέλος. Η ανακοίνωση της Γ.Σ είναι σαφής. Απλά να πουληθούν οι τίτλοι θέλουν.- το 33% του ΚΚ που απείχε από το ΓΣ αρα θεωρεί πως δεν υπάρχει 'restart' κτλ.
Προσωπικά έχοντας γνωρίσει τους ανθρώπους του περιοδικού για αυτούς λυπάμαι που μείναν άνεργοι*. Το περιοδικό ως περιοδικό ας πουμε ότι έκανε τον κύκλο του κ τέλος
*μην αρχίσουν οι εξυπνάδες από τους παντογνώστες haters του στυλ 'όταν τα παιρναν ήταν καλά', 'εδώ ο κόσμος χάνεται κ εσύ νοιώθεις ασχημα για τους 45'
- το 33% του ΚΚ που απείχε από το ΓΣ αρα θεωρεί πως δεν υπάρχει 'restart' κτλ.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Βρε Γρηγόρη την παλεύεις? Τί ποστ με ανουσιες εικασίες είναι αυτές? Μπορεί ετσι, μπορεί αλλιώς
Παίδες εγώ πιστεύω το περιοδικό τέλος. Η ανακοίνωση της Γ.Σ είναι σαφής. Απλά να πουληθούν οι τίτλοι θέλουν.- το 33% του ΚΚ που απείχε από το ΓΣ αρα θεωρεί πως δεν υπάρχει 'restart' κτλ.
Προσωπικά έχοντας γνωρίσει τους ανθρώπους του περιοδικού για αυτούς λυπάμαι που μείναν άνεργοι*. Το περιοδικό ως περιοδικό ας πουμε ότι έκανε τον κύκλο του κ τέλος
*μην αρχίσουν οι εξυπνάδες από τους παντογνώστες haters του στυλ 'όταν τα παιρναν ήταν καλά', 'εδώ ο κόσμος χάνεται κ εσύ νοιώθεις ασχημα για τους 45'
...μια χαρα την παλευω. Στην συνεχεια της σκεψης του Realzeus αναφερθηκα, αν δεν σου αρεσει, μην τα διαβαζεις...
Εσυ απο την αλλη, τα γραφεις τοσο απλα, και 'τελος'. Μονο που δεν ειναι ετσι. Το αν ισχυουν οι εικασιες που εκανα εγω ειναι αλλο θεμα, το ειπα ομως ξεκαθαρα.
Η υπεραπλουστευση που κανεις εσυ απλα δεν ισχυει, και γενικοτερα ολη εξελιξη της καταστασης, μονο λογικη, σοβαρη και σωστη δεν ειναι, κυριως για τους ανθρωπους που δουλεψαν απληρωτοι, αλλα και για ενα μεγαλο κοινο που ακολουθουσε το
'ρευμα' του περιοδικου......και στην τελικη, δεν καταλαβα, δεν μπορω να εκφρασω την σκεψη μου σε οτι ενδεχομενως μπορει να αφορα τον τροπο επικοινωνιας-λειτουργιας μεταξυ των συνεργατων των 4τροχων και της διοικησης?
- το 33% του ΚΚ που απείχε από το ΓΣ αρα θεωρεί πως δεν υπάρχει 'restart' κτλ.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
To site λειτουργεί εντελώς προαιρετικά, από την πλευρά μου. 11 χρόνια κάθε μέρα στη διαχείριση ειδήσεων των Τροχών και του Ωτομπίλντ, δεν αλλάζεις εύκολα συνήθειες. Θα συνέχιζα κανονικά και με πλήρη ενημέρωση σε όλα τα πεδία, αν είχα μια ένδειξη ότι το site θα διατηρηθεί. Δεν έχω και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο μάταιο να ενημερώνεις μακριά από το γραφείο σου κάτι που -επί της ουσίας- δεν υπάρχει. Μάλλον θα γεμίσει όλο με επετειακά θέματα από παλιά τεύχη. Αν κάποιο από αυτά τα θέματα σας αρέσει και θέλετε να το δείτε αναρτημένο, πείτε μου, αν το έχω στα αρχεία μου θα το κάνω για σας, για μας, για όποιον τέλως πάντων μπορεί να το εκτιμήσει...
Σπύρος ΧατήραςΣας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε, για να έχουμε κι εμείς μια ιδέα του τι πραγματικά συμβαίνει. Επίσης, σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε τη δουλειά στο σάιτ ενώ είστε, προφανώς, απλήρωτος. Πιστεύω ότι εδώ μέσα υπάρχει μια σημαντική μάζα ανθρώπων που θα ήταν πρόθυμοι να καταβάλουν κάποια ποσά (π.χ. σαν συνδρομή) προκειμένου να συνεχίσουν να υπάρχουν το φόρουμ και το σάιτ για να διατηρηθεί κάπου ζωντανό το πνεύμα των 4Τ. Αναμένουμε...
Λυπάμαι πραγματικά για την τροπή που φαίνεται να παίρνουν τα πράγματα.
Μια σειρά άρθρων που θα ήθελα να υπάρχει κάπου ηλεκτρονικά είναι αυτή σχετικά με τον ¨Πραγματικό Οδηγό' που είχε γράψει ο ΚΤ προ αμνημονεύτων ετών. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν την έβλεπα κάπου αναρτημένη. Είμαι, βλέπετε, παλαιάς κοπής...
+100 απο μενα.
-
Τελικά ο τίτλος 4ΤΡΟΧΟΙ παραχωρήθηκε!!
Μάλλον θα τους ξαναδούμε σύντομα στα περίπτερα. -
Το όνομα 4Τ μπορεί να το δούμε. Καμία σχέση με τους γνωστούς 4Τ δεν βλέπω να έχει όμως...
Το μόνο καλό που βλέπω είναι ότι έτσι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι. -
Δεν διαβασες καλα.
Οι 4τροχοι θα υπαρχουν κανονικα ,απλα θα πληρωνουν ενα 7% στην εταιρια απο τα κερδη .στην εκδοτικη εταιρια. -
Όχι το ανάποδο ακριβώς έγινε. Οι ΤΕ (Λυμπέρης, Καββαθάς κλπ) παραχώρησαν το όνομα 4Τ σε μια άλλη εκδοτική εταιρεία η οποία θα πληρώνει στις ΤΕ το 7% των καθαρών εσόδων από την πώληση των νέων 4Τ. Οι νέοι 4Τ όμως φοβάμαι ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με τους παλιούς, παρά μόνο στο όνομα. Δηλαδή εντελώς διαφορετικό προσωπικό, σχεδίαση περιοδικού κλπ. Βασικά παραχωρήθηκε το όνομα και μόνο σε άλλον εκδότη ο οποίος θα βγάζει το περιοδικό όπως εκείνος θέλει.
-
Το μόνο καλό που βλέπω είναι ότι έτσι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι.Μακάρι, αλλά αυτό από που το συμπεραίνεις;
-
ποια ειναι αυτη η εταιρια;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Το μόνο καλό που βλέπω είναι ότι έτσι θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι.
Μακάρι, αλλά αυτό από που το συμπεραίνεις;
Από το ότι σε μια άλλη ανακοίνωση που διάβασα, οι ΤΕ δήλωσαν ότι με αυτό το 7% που θα παίρνουν από τις πωλήσεις του νέου περιοδικού, σκοπεύουν να αποπληρώσουν τα χρέη του ομίλου. Μέσα στα χρέη είναι και τα δεδουλευμένα.
-
Εταιρια του ΙΚΕ ειναι.
-
Για να μην γραφω πολλα, ταυτιζομαι με τον Μιραγκε.
Η επιστολη των 19 εργαζομενων, πραγματικη σφαλιαρα.
Οχι γιατι οι 4Τ και ο ΚΚ 'πεσαν' εξω.
Αλλα για ολες τις μεθοδευσεις και το κλιμα που περιγραφουν. -
Όχι το ανάποδο ακριβώς έγινε. Οι ΤΕ (Λυμπέρης, Καββαθάς κλπ) παραχώρησαν το όνομα 4Τ σε μια άλλη εκδοτική εταιρεία η οποία θα πληρώνει στις ΤΕ το 7% των καθαρών εσόδων από την πώληση των νέων 4Τ. Οι νέοι 4Τ όμως φοβάμαι ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με τους παλιούς, παρά μόνο στο όνομα. Δηλαδή εντελώς διαφορετικό προσωπικό, σχεδίαση περιοδικού κλπ. Βασικά παραχωρήθηκε το όνομα και μόνο σε άλλον εκδότη ο οποίος θα βγάζει το περιοδικό όπως εκείνος θέλει.Και το ερώτημα είναι, η συμφωνία περιλαμβάνει το forum; Βάσει λογικής (μου) η παραχώρηση του '4Τροχοί' σημαίνει ότι το forum είτε μένει στις Τ.Ε. και αλλάζει όνομα (δε θα έχουν πλέον δικαίωμα να χρησιμοποιούν το '4Τροχοί' ή κλείνει είτε πηγαίνει στην άλλη εκδοτική εταιρεία.
-
Τέτοιες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Πάντως δεν θα με εξέπληττε αν ο νέος δικαιούχος θέλει να κρατήσει το φόρουμ ζωντανό. Άλλωστε είναι πηγή αναγνωστών...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό