-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Απλα περιμενω απο ανθρωπους με τους οποιους μεγαλωσα αυτοκινητιστικα ΚΚ ΣΧ κλπ παλι κατι καλο. Ξερω οτι δε θα τοο αφησουν ετσι.
Υπομονη...
Ο ΚΚ είναι 74 ετών. Ο ΣΧ 50φεύγα. Με βάση τις απολαβές που είχαν μέχρι τώρα, πρέπει να έχουν περιουσία μέχρι και τα εγγόνια τους (εκτός αν τα σπαταλούσαν βλακωδώς, πράγμα το οποίο δε γνωρίζω). Οπότε, ούτε το κίνητρο έχουν (λόγω ηλικίας και κακής γενικότερης συγκυρίας), ούτε την οικονομική ανάγκη. Μην περιμένεις λοιπόν.
Η λογικη σου ειναι εκτος πραγματικοτητας. Τι σημασια εχει αν ειχαν/εχουν χρηματα ή τα ξοδευαν σε πουτανες ή δωρεα στην τοπικη εκκλησια. Αμα ηταν ετσι, ο Ωνασης στα 35 του θα σταματουσε να δουλευει επειδη 'εβγαλε περιουσια και για τα εγγονια', οι Βαρδινογιννεοι θα ηταν εξαφανισμενοι απο τη δεκαετια του '70 κλπ.
-
Το μέλλον για μένα είναι portal που θα πάει πακέτο με αυτό το forum. Τα έντυπα έχουν τελειώσει, πρέπει κάποια στιγμή να το αντιληφθούν οι παραδοσιακοί εκδότες.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η λογικη σου ειναι εκτος πραγματικοτητας. Τι σημασια εχει αν ειχαν/εχουν χρηματα ή τα ξοδευαν σε πουτανες ή δωρεα στην τοπικη εκκλησια. Αμα ηταν ετσι, ο Ωνασης στα 35 του θα σταματουσε να δουλευει επειδη 'εβγαλε περιουσια και για τα εγγονια', οι Βαρδινογιννεοι θα ηταν εξαφανισμενοι απο τη δεκαετια του '70 κλπ.Μάλλον η δική σου ευγένεια είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τι να λέμε τώρα...
Το λογικό για ανθρώπους άνω των 70 ΔΕΝ είναι αυτό που έπραξαν οι υπέρμετρα φιλόδοξοι και κενόδοξοι και άπληστοι μεγιστάνες αυτού του κόσμου, που δεν είχαν σκοπό τον παραπάνω πλουτισμό αλλά τη δόξα και την κυριαρχία.
Το λογικό για κάποιον που:- είναι 74 ετών
- η όλη συγκυρία είναι χάλια
- τα έχει κονομήσει γερά και δεν έχει ανάγκη
είναι να πάει για ψάρεμα, να παίζει με τα εγγόνια του, να τρώει όσα έβγαλε τόσα χρόνια.
Πόσο μάλλον όταν έχει δει το αγαπημένο του δημιούργημα να βουλιάζει, με ποιο σκεπτικό θα προσπαθήσει κάτι καινούριο; Αφού το έχων ιστορία 40 ετών φαλήρισε, τι νομίζει ότι θα κάνει το καινούριο εγχείρημα; Απλώς θα του φάει τα λεφτά...
-
@dimsabas: Επιμένεις στο ότι τα έχει κονομήσει ο ΚΚ, ενώ ο ίδιος λέει ότι αντιθέτως με το ζόρι τα βγάζει πέρα. Ξέρεις όσα ξέρει ο λογιστής του ή απλά λόγια του αέρα;
-
εσυ εμπιστευεσαι τις δηλωσεις καποιου του οποιου οι ΠΡΑΞΕΙΣ αποδεικνυουν οτι αλλαζει πλευση αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος του χρηματος ακομα και αν αυτο εχρεται σε αντιθεση με την και καλα ιδεολογικη του θεση για το χωρο της αυτοκινησης (κατι offshore εταιρειουλες αραγε γιατι τις εκανε? )
-
Ξέρω ότι ο ΣΧ είχε μισθό 5Κ το 2002, όταν πολλοί συντάκτες ήταν πολύ κάτω από το χιλιάρικο και όταν ακόμα δεν είχαν έρθει οι χρυσές εποχές. Αυτό είναι το μοναδικό πραγματικό στοιχείο. Πόσο πραγματικό; Μου το είχε πει διευθυντής σύνταξης μεγάλου ανταγωνιστικού περιοδικού, οπότε θεωρώ ότι δε μου έλεγε μπαρούφες. Δε βάζω και το χέρι μου στο Ευαγγέλιο όμως.
Από εκεί και πέρα, αν έβγαζε τόσα μισθό ο υφιστάμενος (πέρα από τυχόν λαδώματα, δωράκια, έξτρα προσφορές από τις αντιπροσωπείες, κάτω από το τραπέζι...) και 3Κ ο Τσάδαρης (ουάου...) το 2002, η κοινή λογική λέει πως την εποχή των χρυσών αγελάδων έβγαζαν ακόμα περισσότερα κι ότι το αφεντικό έβγαλε ακοοοόμα περισσότερα. Τώρα, φορολογική δήλωση δεν έχω δει. Δε θα μου έκανε καμία εντύπωση αν η περιουσία του ήταν πολύ πάνω από το μύριο.
Το αν κλαίγεται δε μου λέει απολύτως τίποτα. Μπορεί να συμβαίνουν ένας σκασμός πράγματα:- να λέει ψέμματα. Ειδικά αν υπολογίσει κανείς με τι λαμόγια συνεργάστηκε ή κάλυψε στο περιοδικό, δεν εκπλήσσει καθόλου.
- να είχε συνηθίσει να βγάζει 30Κ το μήνα και τώρα να πρέπει να τρώει από τα (πολλά) έτοιμα. Δε θα γκρινιάξει;
- να είναι όντως αναγκασμένος να διαβιεί με 3Κ π.χ. το μήνα και να θεωρεί ότι κάνει ασκητική ζωή, τη στιγμή που υπάρχουν συνομήλικοί του που τη βγάζουν με 350 ευρώ.
Οπότε μην περιμένεις να βγάλεις άκρη.
-
Η λογικη σου ειναι εκτος πραγματικοτητας. Τι σημασια εχει αν ειχαν/εχουν χρηματα ή τα ξοδευαν σε πουτανες ή δωρεα στην τοπικη εκκλησια. Αμα ηταν ετσι, ο Ωνασης στα 35 του θα σταματουσε να δουλευει επειδη 'εβγαλε περιουσια και για τα εγγονια', οι Βαρδινογιννεοι θα ηταν εξαφανισμενοι απο τη δεκαετια του '70 κλπ.
Μάλλον η δική σου ευγένεια είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τι να λέμε τώρα...
Το λογικό για ανθρώπους άνω των 70 ΔΕΝ είναι αυτό που έπραξαν οι υπέρμετρα φιλόδοξοι και κενόδοξοι και άπληστοι μεγιστάνες αυτού του κόσμου, που δεν είχαν σκοπό τον παραπάνω πλουτισμό αλλά τη δόξα και την κυριαρχία.
Το λογικό για κάποιον που:- είναι 74 ετών
- η όλη συγκυρία είναι χάλια
- τα έχει κονομήσει γερά και δεν έχει ανάγκη
είναι να πάει για ψάρεμα, να παίζει με τα εγγόνια του, να τρώει όσα έβγαλε τόσα χρόνια.
Πόσο μάλλον όταν έχει δει το αγαπημένο του δημιούργημα να βουλιάζει, με ποιο σκεπτικό θα προσπαθήσει κάτι καινούριο; Αφού το έχων ιστορία 40 ετών φαλήρισε, τι νομίζει ότι θα κάνει το καινούριο εγχείρημα; Απλώς θα του φάει τα λεφτά...
Αυτο που δε λαμβανεις υποψη σου ειναι οτι αυτο που περιγραφεις ειναι η αποψη σου για το τι πρεπει να κανει ενας ανθρωπος.
Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι μπορει ανετα να μη γουστάρει να παει για ψαρεμα και να του αρεσει το περα δωθε με τα περιοδικα. Το αν εχει αναγκη τη δουλεια ειναι =/= απο τις οικονομικες απολαβες της δουλειας, ΕΙΔΙΚΑ αν εχεις βγαλει χρημα οπως λες και πλεον κανεις την καβλα σου. Δεν τελειωνει η ζωη στη συνταξη πη στον τραπεζικο λογαριασμο για ολους. -
Ωραία, άσε τι λέω εγώ. Η κοινή λογική πρέπει να στηρίζεται στο τι βλέπουμε γύρω μας να ισχύει κατά κόρον, όχι στο γράφει ο καθένας σε ένα φόρουμ. Για δες γύρω σου πώς ζουν οι περισσότεροι 74χρονοι και θα δεις ότι πολύ περισσότερο ισχύει το δικό μου μοντέλο παρά το δικό σου.
Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται. Και νέο περιοδικό να βγάλουν, δε θα το αγοράσω, οπότε τι με νοιάζει; -
Απλα περιμενω απο ανθρωπους με τους οποιους μεγαλωσα αυτοκινητιστικα ΚΚ ΣΧ κλπ παλι κατι καλο. Ξερω οτι δε θα τοο αφησουν ετσι.
Υπομονη...
Ο ΚΚ είναι 74 ετών. Ο ΣΧ 50φεύγα. Με βάση τις απολαβές που είχαν μέχρι τώρα, πρέπει να έχουν περιουσία μέχρι και τα εγγόνια τους (εκτός αν τα σπαταλούσαν βλακωδώς, πράγμα το οποίο δε γνωρίζω). Οπότε, ούτε το κίνητρο έχουν (λόγω ηλικίας και κακής γενικότερης συγκυρίας), ούτε την οικονομική ανάγκη. Μην περιμένεις λοιπόν.
Oταν δουλευεις για κατι μια ζωη δε τον παρατας μεχρι να πεθανεις. Ειτε αυτο εινια η δουλεια ειτε το σπιτι σου. Μπορει να μην εισαι πρωταγωνιστης αλλα εισαι εκει. Ετσι ξερω οτι κανουν ολοι. (εκτος απο τους πολιτικους)
-
ρε σεις, απ' την τσέπη σας τα παίρνανε. μπίζνα ήταν. υπήρχε προσφορά, ζήτηση, δάνεια, μπαγιόκο, τρώγανε ότι τρώγανε και καλά κάνανε. τώρα οι εποχές σφίξανε, έπεσε η μπίζνα έξω, γεια σας.
όντως είναι κρίμα για ένα (πρώην) πολύ καλό περιοδικό, που είχε φτάσει σε υψηλό επίπεδο, ξεκινώντας μάλιστα από το μηδέν σε μια ελλάδα που καμία σχέση δεν είχε με την τεχνολογία κ την αυτοκινηση.
προσωπικά μ' αρέσουν ακόμη τα περιοδικά, αυτά με το χαρτί, και στεναχωριέμαι που αλλάζουν οι εποχές, αλλά στα @@ του υπόλοιπου κόσμου - και καλά κάνει
εδώ ρε θα κλείσει το πασοκ, στους 4Τ κολλήσαμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εδώ ρε θα κλείσει το πασοκ, στους 4Τ κολλήσαμε;
true!
μόνο έτσι θα γλυτώσουμε από αυτούς και τους άλλους τους μπλε κόκκους
-
Ωραία, άσε τι λέω εγώ. Η κοινή λογική πρέπει να στηρίζεται στο τι βλέπουμε γύρω μας να ισχύει κατά κόρον, όχι στο γράφει ο καθένας σε ένα φόρουμ. Για δες γύρω σου πώς ζουν οι περισσότεροι 74χρονοι και θα δεις ότι πολύ περισσότερο ισχύει το δικό μου μοντέλο παρά το δικό σου.
Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται. Και νέο περιοδικό να βγάλουν, δε θα το αγοράσω, οπότε τι με νοιάζει;Οι γυρω μας 74χρονοι ηταν Ιδιωτικοι και Δημοσιοι υπαλληλοι, τεχνιτες, εμποροι κλπ. Ο μεσος ορος. Οσο και να μην αγοραεις το καθε περιοδικο, αυτος που το εφτιαξε και το ετρεχε 40 χρονια, δεν ειναι στην κατηγορια των παραπανω. in b4, δεν ειναι 'καλυτερος' αλλα ειναι διαφορετικος.
-
αχ δασκαλε
-
Χμμ...
-
Αυτός ξεπέρασε ακόμα και τον Πάπια... (Παπατριανταφύλλου, εκδότης της Option Press=EVO).
Και μετά τολμάει ο ΣΧ να κατηγορεί εμάς για τις 45 οικογένειες που έμειναν στο δρόμο; Οι τύποι (πέρα από τρελά λαμόγια και απατεώνες) είναι και θρασύτατοι. Ευτυχώς υπάρχει κόσμος που περιμένει να βγάλουν νέο περιοδικό για να μη χάσει τον δάσκαλο...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ευχαριστω red monster kai Bayernελπίζω να κατάλαβες οτι σατιρίζω την διάλεκτο του περιοδικού με τα αρχικά...
-
Αυτός ξεπέρασε ακόμα και τον Πάπια... (Παπατριανταφύλλου, εκδότης της Option Press=EVO).Και μετά τολμάει ο ΣΧ να κατηγορεί εμάς για τις 45 οικογένειες που έμειναν στο δρόμο; Οι τύποι (πέρα από τρελά λαμόγια και απατεώνες) είναι και θρασύτατοι. Ευτυχώς υπάρχει κόσμος που περιμένει να βγάλουν νέο περιοδικό για να μη χάσει τον δάσκαλο...
+00
-
Ξέρω ότι ο ΣΧ είχε μισθό 5Κ το 2002, όταν πολλοί συντάκτες ήταν πολύ κάτω από το χιλιάρικο και όταν ακόμα δεν είχαν έρθει οι χρυσές εποχές. Αυτό είναι το μοναδικό πραγματικό στοιχείο. Πόσο πραγματικό; Μου το είχε πει διευθυντής σύνταξης μεγάλου ανταγωνιστικού περιοδικού, οπότε θεωρώ ότι δε μου έλεγε μπαρούφες. Δε βάζω και το χέρι μου στο Ευαγγέλιο όμως.
Από εκεί και πέρα, αν έβγαζε τόσα μισθό ο υφιστάμενος (πέρα από τυχόν λαδώματα, δωράκια, έξτρα προσφορές από τις αντιπροσωπείες, κάτω από το τραπέζι...) και 3Κ ο Τσάδαρης (ουάου...) το 2002, η κοινή λογική λέει πως την εποχή των χρυσών αγελάδων έβγαζαν ακόμα περισσότερα κι ότι το αφεντικό έβγαλε ακοοοόμα περισσότερα. Τώρα, φορολογική δήλωση δεν έχω δει. Δε θα μου έκανε καμία εντύπωση αν η περιουσία του ήταν πολύ πάνω από το μύριο.
Το αν κλαίγεται δε μου λέει απολύτως τίποτα. Μπορεί να συμβαίνουν ένας σκασμός πράγματα:- να λέει ψέμματα. Ειδικά αν υπολογίσει κανείς με τι λαμόγια συνεργάστηκε ή κάλυψε στο περιοδικό, δεν εκπλήσσει καθόλου.
- να είχε συνηθίσει να βγάζει 30Κ το μήνα και τώρα να πρέπει να τρώει από τα (πολλά) έτοιμα. Δε θα γκρινιάξει;
- να είναι όντως αναγκασμένος να διαβιεί με 3Κ π.χ. το μήνα και να θεωρεί ότι κάνει ασκητική ζωή, τη στιγμή που υπάρχουν συνομήλικοί του που τη βγάζουν με 350 ευρώ.
Οπότε μην περιμένεις να βγάλεις άκρη.
Οπότε βασικά δεν ξέρεις τίποτα κι απλώς κάνεις εικασίες. Ούτε εγώ ξέρω κάτι αλλά τουλάχιστον δεν εικάζω ότι είναι Κροίσος ή αντιθέτως ότι είναι επαίτης. Το ότι ο ΣΧ μπορεί κάποτε να έπαιρνε 5κ (πράγμα εντελώς αμφισβιτίσμο καθώς ο ανταγωνιστής δεν είναι ποτέ αξιόπιστη πηγή κι έχει και κάθε λόγο να διαβάλλει τους 'απέναντι') δεν λέει τίποτα για τον ΚΚ. Ο ΚΚ μπορεί όταν ήρθαν τα ζόρια να έβαλε ότι λεφτά είχε στην άκρη για να σώσει το περιοδικό, κανείς μας δεν ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες.
Πάντως προσωπικά πιστεύω έναν άνθρωπο που διαβάζω για σχεδόν 30 χρόνια και δεν μου έδειξε ποτέ σημάδια λαμογιάς. Γκρινιάρης; Ναι! Ευκολόπιστος; Ναι! Παράλογος; Ίσως. Λαμόγιο; Δε νομίζω (και όπως βλέπεις πάλι 'νομίζω' λέω, το χέρι μου στην φωτιά δεν μπορώ να το βάλω).
-
Ο χρήστης ieron έγραψε:
http://zoornalistas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3355.htmlκαλυτερα να μπει αυτουσια ολη η δημοσιευση και οχι μονο το λινκ...
ετσι απλα για να επιβεβαιωνομαστε εμεις τα μικρα τσογλανια που δεν ξερουμε τιποτα .... ουτε για offshore εταιρειες....
-
Να και η αλλη οψη του νομισματος...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό